Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Ik heb verschillende keren wat besteld bij Bax-Shop, en tot nu heb ik alles op de afgesproken tijd geleverd gekregen.
Ze leven kwalitatief goed spul, en het is altijd netjes ingepakt, zodat het onderweg niet beschadigd.
Bax-Shop heeft een groot assortiment, met veel verschillende producten. Als ik iets zoek, is de kans erg klein dat Bax-Shop het niet heeft.
Verder is het simpel om te betalen, en je kan makkelijk wat aanpassen als bijvoorbeeld de tijd of plaats van de levering je niet uitkomt.
Verder vind ik het fijn dat als iets toch niet bevalt, je het gewoon terug kan sturen.
Uitstekend bedrijf.

De spullen worden goed en stevig verpakt, zodat het onderweg niet kan beschadigen.
Je kan makkelijk wat aanpassen als bijvoorbeeld de tijd of plaats van de levering je niet uitkomt.

Als je ergens een vraag over hebt, staat het personeel altijd voor je klaar om je te helpen. Er zijn veel mogelijkheden om de klantenservice en het andere personeel te bereiken.

Bax-shop stelt je nooit teleur, als je iets van geluid equipment of dergelijke nodig hebt raad ik bax shop zeker aan.

Ze proberen je altijd zo snel en zo goed mogelijk te helpen en dat merk je ook :)

alles wat je nodig hebt hebben ze op voorraad, leveren zeer snel en tegen een scherpe prijs

Levert een goed product voor een mooie prijs, ben zeer te vreden over mijn eerste bestelling.

de levering is super snel

Helder en simpel order proces, diverse mogelijkheden om te betalen. Duidelijk overzicht mbt de voorraad. Review mogelijkheid, erg fijn.

Na de bevestigingsmail een duidelijke mail over de levering, data en tijdstip.

Ik koop al sinds 2009 regelmatig spullen bij Bax-shop. Groot assortiment, kundig en professioneel personeel. Goede webshop en service. Snelle leveringen en eventueel retour sturen is helemaal geen probleem.

Kortom: zeer tevreden.

Groet,
Pim

Snelle levering, prima verpakking.

Regelmatig advies gevraagd, snelle respons en kundige hulp.

Hele grote keuze in alle soorten, maten en kleuren. Ook echt voor ieder wat wils, voor de Armin van Buuren's tot en met een huis-tuin-en-keuken gitarist. Er zijn zoveel mogelijkheden om experts te vragen wat nou echt geschikt is voor jou. Bovendien heel erg fijn dat er veel mogelijkheden zijn wat aflevering betreft.

Zowel keuze voor reguliere bezorging met pakketjes, maar ook mogelijkheden om dezelfde dag nog te laten bezorgen, of om zelf het tijdstip van bezorging te kiezen. Lijkt me vrij handig voor mensen met dure, grote pakketten. Net ingepakt ook, dat heb ik bij veel webshops weleens anders gezien. Nette, stevige doos, die ook van binnen nog eens goed gevuld is met bescherming om het product heel te houden!

Zo veel verschillende mogelijkheden om een expert te vragen wat je goed bij jou past (chat, mail, forum, telefonisch, etc)

Bax-shop is een fijne winkel met breed assortiment goeie kwaliteit en goede service daarom de 5 sterrej ik heb meerdere bestellingen gedaan en jet ging allemal goed

Versterker: goed geluid levering goed geen beschadigingen en optijd
Snoeren: zelfde verhaal

Snelle service, veel keus aan snaren, soorten en merken. Heel betaalbaar en bundel opties aanwezig. Zoals altijd wordt de order op tijd en zonder problemen geleverd.

Snelle service

Prima leverancier. DE one-stop-shop voor menig studio, home projects en muzikanten. Scherpe prijzen, snelle leveringen en goed verpakt.

Produkten zijn uitstekend. Niets op aan te merken.

Goedkope producten, een zeer overzichtelijke site! Snelle levering ( geleverd binnen 24 uur en als je extra geld betaalt zelfs op de avond van dezelfde dag!).

Gewoon snelle levering. Niets meer niets minder.

super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super

Vlot en correct . Verschillende malen artikelen gekocht en tot volle tevredenheid.
En natuurlijk goede prijzen !

Zeer snelle levering. 's Avonds besteld en de volgende dag op tijd bezorgd.Altijd goed verpakt . Netjes faktuur via mail naar mij toe gestuurd. Pakbon bij zendig. Niets op aan te merken.

Overzichtelijke site, goede selectiemogelijkheden en beschrijvingen van artikelen. Rechttoe rechtaan bestellingsproces zonder allemaal ingewikkelde zijpaden en verborgen vinkjes

Binnen een dag geleverd, netjes verpakt. Netjes met Track & Trace zodat het waar en wanneer goed te volgen is, vergezeld van digitale factuur. Erg prettig allemaal.

Niet van toepassing

De site is overzichtelijk, de verzending was uitstekend verpakt en de verzending was binnen een dag in huis.

Bax-shop biedt een uitgebreid assortiment en heeft snelle levertijden. Al een aantal keer iets besteld en nog nooit teleurgesteld.

Heb op zondag avond om 21.00 uur besteld en werd de volgende dag al geleverd, zonder extra kosten.

Ben erg tevreden oover de spullen. De kwaliteit is super! Alles werkt ook echt perfect. Ook de pen die er bij kwam schrijft echt lekker.

Het enige minpunt punt was dat er op de site stond dat, als je voor 22:00 besteld, je je bestelling morgen in huis hebt. Dat was in mijn geval niet zo. Wel jammer maar niet erg. Het kwam vast omdat ik om 21:55 had besteld. Gelukkig kwam alles helemaal heel aan. Ik ben een erg tevreden klant.

Kreeg gelijk een bevestigings mailtje voor mijn bestelling.

Makkelijk bestellen, genoeg keuze. Heldere site, soms is het voor sommige onderdelen wel handig iets meer filters te hebben - maar het bestaande volstaat wel, moet je alleen zelf genoeg kennis hebben om wat jij wilt er uit te 'filteren'

Wilde niet alles te vroeg ivm Kerst in huis hebben (zijn nogal grote dozen), alles werd keurig 2 dagen van te voren geleverd.

Slechte website, vermeld niet de adders onder het gras mbt b-stock artikelen. Product informatie onvolledig en misleidend.

Het produkt (een set van 4 onderdelen stond als b-stock geplaats op de website. Alle onderdelen waren op de produkt foto's aanwezig. b-stock betekend volgens de site een volledig werkend iets, maar er kunnen kleine gebruikers sporen aanwezig zijn.

De bestelling kwam pas na een week en van de 4 onderdelen was er maar 1 aanwezig. Het duurste onderdeel ontbrak. Van de bestelling van 700 euro zat 1 onderdeel twv 300 euro.

Van kleine gebruikssporen was geen sprake, dit was een flink gebruikt produkt.

Het bedrijf reageerde niet op mail op de vraag waar de rest van de bestelling blijft.

Na een 3 mails een een week later ben ik maar eens gaan bellen. Volgens de telefoniste is het normaal dat b-stock produkten incompleet kunnen zijn. Op mijn vraag of het normaal is dat er van een bestelling twv 700 euro er maar voor 300 euro aan spullen aanwezig in de doos is, kreeg ik als antwoord dat dat normaal is en als ik er niet tevreden mee ben, het maar terug moest sturen.

Wat een oplichterij zeg.

Ik heb op eigen kosten het aangetekend terug gestuurd, want je zal natuurlijk net zien dat het 'toevallig' niet aangekomen is (Het gratis antwoordnr is niet verzekerd).

Wat een waardeloze service zeg, zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt.

N.a.v bericht baxshop, das onzin, het stond er niet bij en de foto van het produkt toonde alle onderdelen, maar je stuurt maar 1 onderdeel op.

Ik heb ook een klacht ingedient bij de thuiswinkel waarborg.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat uw aangeschafte product niet aan uw wensen voldeed. Bij B-stock artikelen ontbreken inderdaad wel eens accessoires, dit staat dan bij het product vermeld. Jammer dat uw product zo incompleet was. Kunt u mij mailen op webcare@bax-shop.com onder vermelding van uw ordernummer? Ik wil u graag tegemoet komen in de kosten die u heeft gemaakt voor de retourzending.

Amanda
Bax-shop

Een zeer gedegen webshop met deskundige medewerkers. Je wordt nooit teleurgesteld. Je kunt ze altijd bellen voor een gedegen advies.

Zeer degelijk verpakt. De verpakking had iets kleiner gekund. Ik kreeg de producten rond de feestdagen. Misschien waren de kleine dozen op.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music