Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

bestellingen en betalingen verlopen gemakkelijk en er is een ruime keuze uit het enorme assortiment mogelijk. Verder een prima klantenservice en aftersale.

leveringen altijd op tijd

Heel goed en meedenkend met de klant

Lage prijs en snelle levering, en van alle producten die ik zocht kon ik hier goede prijs kwaliteit verhouding vinden.

snelle levering, netjes in dozen met beschermbanden

En altijd verbazingwekkende snelle levering van Bax tovert elke keer een glimlach op mijn gezicht!

De verzending was weer supersnel, dus dat is top.
Alleen een opmerking over het verpakken (is gemeld bij Bax). Waar Bax goed op moet blijven letten is dat wanneer er zwaardere producten worden meegestuurd in een doos (microfoonstatieven) dat deze goed klem zitten in de doos, zodat ze tijdens vervoer niet kunnen schuiven en de doos kunnen slopen. Gelukkig was alles nog heel en hoefde ik niets te retourneren.

Netje excuses aangeboden over het verkeerd verpakken en gevraagd of er ook schade was aan de producten. Volgens mij een reactie, zoals ie hoort te zijn.
Uitstekend dus!

Altijd goede prijzen, degelijk ingepakt en super snelle bezorging! Altijd goed geholpen bij vragen en retouren.

Snel & duidelijk

Altijd goed geholpen bij vragen en retouren

Zeer betrouwbaar!
Ik bestel al mijn gitaar equipement bij Bax. Het ruime assortiment, duidelijke specificaties per product EN natuurlijk de goede prijs maakt het voor mij een zeer betrouwbare winkel!

Zending altijd binnen de afgesproken levertijd ontvangen.

Ik kon de producten snel vinden, de betaling verliep soepel en de levering was snel

gewoon goed. van bestellen tot afleveren was alles goed en de geleverde speaker was top

Snel geleverd en product was top. Meer naar verwachting en zeker voor doelstelling. Het houden van thuis party met beperkte middelen en toch goed geluid

gewoon goed

Al jaren een super shop voor alles op het gebied van audio en kabels - zeker in vergelijking met vergelijkbare shops (die er overigens niet veel zijn) is Bax eigelijk niet te overtreffen... mega aanbod, goeie en duidelijke site met heel veel info, duidelijke omschrijvingen met leer-momenten van andere gebruikers (bijvoorbeeld: ‘let op! Andere gebruikers probeerden iets maar dat werkte met product X niet!’).
Snelle levering, goede klantenservice, kortom, gewoon een echte aanrader voor audio equipment - van de beginner tot ervaren audio technicus, bij Bax kan je zeker terecht voor de juiste gear!

Zoals beloofd bij alle bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb: volgende dag geleverd of als per de website binnen een paar dagen.
Altijd nette emails om het hele traject van verzending te volgen.

Gewoon goed, ook bij technische vragen staan ze je graag te woord en hebben ze kennis van zaken!

Ik kon niet een keuze maken en 2 x van gitaar gewisseld voor de kassa en toch goed geholpen door Bax door personeel wat zeer geduldig met mij was. En mij een super mooi gitaar verkocht hebben

Prima en prettige online winkel. Veel informatie over de producten en overige informatie over alles wat te maken heeft met muziek maken.

En een prima service en snelle levering van mijn bestelde producten. inmiddels meerdere bestellingen gedaan.

Ik had een specifieke vraag die ik via de mail had gesteld, Bax heeft mij daarna gebeld en antwoordt gegeven op mijn gestelde vraag. Helemaal prima dus.

Betrouwbare leverancier en scherpe concurerende prijzen. De bestelde Rode Go was de volgende dag in huis en dat is sneller dan menig webshop waar maakt en dat nog tegen 10% lagere prijs!!

Voor mij de laatste jaren toch wel de shop voor pro audio aankopen.
wat je zoekt is meestal op voorraad en standaard krijg je 3 jaar garantie.

Levering is indien op voorraad de volgende werkdag.

Duidelijk en overzichtelijk betalings menu meteen bevestiging via de mail van je betaling en je aankoop

Zeer snel en duidelijk contact via de mail wanneer je de bezorger kan verwachten en hoe het er voor staat met je pakket

Goed contact over de mail om verwarring te voorkomen

Ik was op zoek naar een nieuwe gitaar en bij Bax hebben ze een enorm assortiment. Ook is online een actuele voorraad per winkel te zien. Zo weet je zeker dat het instrument dat je wilt uitproberen ook op die locatie aanwezig is. Heb een bestelling geplaatst en die kon ik keurig binnen de levertijd in de winkel afhalen en ter plaatsen controleren. Zou er zeker nog eens wat bestellen.

In de 6 jaar dat ik klant ben bij Bax kan ik mijzelf een vaste klant noemen. Bax heeft altijd de juiste spullen voor mijn thuis studio. Nieuwe gear om mijzelf te ontwikkelen als producer en DJ. Ook in de winkel in Apeldoorn werd ik ontzettend goed geholpen. De manier van service liet mij wederom zien waarom Bax-shop de plek voor mij is om mijn gear te halen.

Bestelling om 22.45 spontaan geplaatst en product volgende dag om 15.00 al in huis

Ooit een product ontvangen waar ik niet direct tevreden over was, dit heel fijn met de klantenservice kunnen bespreken en samen naar een oplossing gezocht.

Prima shop, snelle service, als jaren mijn go-to-shop voor diverse verenigingen. Niet altijd de goedkoopste, maar met hun retourbeleid en service maakt het die paar euro meer, meer dan waard.

Vaak (niet altijd) is het product er zeer snel. Bij een enkele bestelling gaat het wel eens mis, maar meestal lost de klantenservice het daarna netjes op.

Prima, duurt soms even voordat je de 'juiste' persoon te pakken heb, maar alles tot nu toe altijd naar tevredenheid of meer opgelost.

Duidelijkheid over hun producten en deskundige informatie als je een vraag hebt. Het blijft lastig om een onbekend apparaat te leren kennen, maar daar boden ze hulp bij.

ik kon de bestelling laten bezorgen exact op de dag dat ik dat wilde.

Amazing quality at a low price has never been more true than for this product right here. Would recommend for anyone looking for a capo at a low price.

Received confirmation of order and delivery within the first hours of ordering the product. One of the most efficient tracking I've experienced so far.

Goede duidelijke omschrijving van producten op de website, met prima filtering. Ruim en divers assortiment; voor de instapper maar ook de professional. Snelle levering.

Zoals beloofd en met T&T

Wat een ongelooflijk tof ding. Super geluid voor zo´n klein apparaat. Overtreft alle verwachtingen. Handige bediening met de app. Makkelijk in gebruik. Licht en met batterijen ook heerlijk in het park of achtertuin te gebruiken. Ik wilde dat ik hem eerder gekocht had. Super blij mee! THANKS

Super snel!

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music