Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Top winkel. Snelle levering, goede service en nette prijzen! Altijd tevreden over mijn bestelde producten.

Goede producten in hun assortiment.

De website werkt goed, overzichtelijk en snel.
Geen overbodige nonsens waardoor je snel je transactie kunt afhandelen.
Alle gangbare betaalwijzen worden ondersteund en dat is ook een grote pre.

Super duper snel bezorgd: zondagmiddag besteld, maandagavond in huis.

Prima adviezen en service. De bestellingen kwamen snel aan en na advies omgeruild zonder enig probleem. Absoluut betrouwbaar. Aanrader!

Weten waar ze het over hebben.

super goeie service en super snelle levering
ook de 60 dagen niet goed geld terug garantie is super goed voor mekaar!

ik had mijn pedalboard inc pedalen gekocht en de volgend dag stond er al een postbezorger voor de deur.

ik had een pedaal genaamd de cockfight en die viel mij een beetje tegen dus heb ik hem zo in kunnen ruilen voor een boss blues drive.
bij andere winkels is het meestal gekocht is gekocht en geen inruil mogelijk.

De producten die ik nodig heb zijn goedkoop en in kleine hoeveelheden gemakkelijk te bestellen. Daarnaast is de bestelling binnen 1 dag compleet geleverd.

De bestelling is binnen 1 dag compleet geleverd. Daarnaast zijn de producten die ik nodig heb goedkoop en in kleine hoeveelheden gemakkelijk te bestellen.

Al meerdere malen bestellingen gedaan bij bax-shop en altijd betrouwbare en snelle levering. Ook weleens een vraag over een product gehad en hier snel antwoord op gehad.

Ook hebben ze vaak acties (via mail) dat je een extra korting krijgt als terugkomende klant of iets dergelijks.

Heb nog geen ervaring met garantie of service op producten, maar ga ervan uit dat dit ook goed geregeld is.

Heb al meerdere producten besteld bij bax-shop en kom er altijd terug voor de laagste prijs. Zeer tevreden over alle producten die ik hier besteld heb.

Heb alleen ervaring met een vraag over een product, maar destijds goed geholpen en snel een reactie terug gehad.

Heb nog geen ervaring met garantie of klachten dus hier kan ik weinig over zeggen maar ga ervan uit dat dit goed geregeld is.

top zoals altijd: snelle verzending, uitstekend verpakt
(kan er verder niet zo veel aan toevoegen)

Tot (extreem) laat bestellen is toch de volgende dag binnen, ruim assortiment en lage prijzen, wat wil je nog meer?

Bax-shop heeft een duidelijke website met goede prijzen en super levering. En de service is ook goed.

Snel, duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden

Goed bereikbaar en goede service

Heb vergeleken met andere aanbieders !
Goede prijs kwaliteits verhouding
De site van de baxshop is duidelijk en overzichtelijk

Voldoet aan verwachting

binnen 48 uur in huis

Duidelijke en makkelijke website. Ze hebben goede producten en leuke aanbiedingen en snel geleverd. Top

Makkelijk zoeken naar producten door logische indeling van het assortiment, eenvoudige bestelprocedure die ook mobiel prima werkt

Snelle levering

Ik had per ongeluk mn factuur gedelete en met n simpel mailtje had ik n kopie

Ik heb een cajon gekregen van een vriend maar daar zat verder niks bij dus heb ik via de website van Bax-Shop enkele artikelen aangekocht waaronder een tas om mijn cajon te vervoeren, en natuurlijk had ik weer de verkeerde besteld (overkomt mij vaker) maar door de geweldigen inzet van de Klantenservice kon ik binnen een dag mijn tas weer omruilen voor de juiste maat ik kan dus alleen maar zeggen dat de producten top zijn en de service helemaal geweldig.
Ik ben meer dan te vreden

dag 1 besteld op dag 2 de tas terug gestuurd omdat ik de verkeerde maat had besteld dag 3 de nieuwe tas al weer bij mij afgeleverd sneller kan het echt niet en een geweldige medewerking van de Klantenservice

ik had een een cajon tas verkeerd besteld ik ben op een geweldige manier te woord gestaan door de medewerkers

De website is makkelijk te navigeren. De producten zijn verdeeld over goed gekozen categorieën en de mogelijkheid om producten te sorteren op bepaalde features binnen de categorieën is meer dan welkom.

Besteld om 12u 's middags. Was om 9u 's avonds in huis. De keuze om de bestelling bij Bax-Shop te plaatsen was dan ook voornamelijk gebaseerd op de levertijden van Bax.

Alle spullen worden in goed staat en binnen de afgesproken tijd geleverd.
Bax is ook zo verstandig om de Duitse concurrentie in de gaten te houden.
Vorige jaren nog wel eens wat in Duitsland besteld, maar gezien de prijs, snelheid en de kwaliteit van de service van Bax doe ik (hoeft) dat niet meer.
Keep up the good work Bax!

Prima dozen. Van groot keyboard tot kleinere voor mics en snaren etc. Gewoon in orde.
Deze keer koptelefoon. Goed in eigen om-doos verpakt.

Producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en competitief, voeg daarbij een uiterst snelle leverservice en voila in no time krijg je wat je wenst.

snel, accuraat, goed verpakt.

Prima en altijd alles op voorraad en snel te leveren, makkelijk, bestellen, ontvangen. Alles binnen 24 uur. (Als POSTNL meewerkt tenminste)

De levering door PostNL liet erg te wensen over. Chauffeur was langs geweest en had briefje in de bus gegooid waar compleet niks opstond en volgens track en trace was het pakket nog onderweg. Gebeld met PostNL, chauffeur was inderdaad nog onderweg. Status veranderde na 2 uur in "We hebben u niet thuis getroffen en komen morgen terug". Weer 2 uur later stond de chauffeur alsnog aan de deur. De mogelijkheid geven aan KPN om bij de buren af te mogen leveren zou een goede optie zijn!

Vraag bij klantenservice ingediend over de levering zoals hierboven omschreven, antwoord volgde meer dan een dag later, pakket al geleverd, dus geen nut meer.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat de communicatie onduidelijk was vanaf de kant van Post NL. Fijn om te horen dat u het pakketje nog wel had ontvangen. De reactie vanuit onze kant was natuurlijk ook te laat gekomen. Excuses daarvoor. Mocht ik nog iets voor u kunnen doen, dan hoor ik het graag.

Amanda
Bax-shop

Top pedaaltje, is erg makkelijk om te bestellen en daarna eenvoudig via Ideal te betalen.

Prima echo pedaal voor milde prijs

Good selection process on the webshop. Prices were clearly marked, and the checkout took place with no-fuss.

Product arrived on time as promised (ordered before 22:00, arrived next day).

Snelle levering, betrouwbaar concern. Veel audio en gerelateerd assortiment. Zou er sowieso nogmaals bestellen mits de prijs van het artikel OK is

Zeer coulant

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music