Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Het is een hele goeie site met goeie producten de betaling ging snel en ik heb geen spijt dat ik het product heb gekocht

Goede website en snelle levering was er in 1 dag

Goede producten en goede prijzen. Uitstekende service en snelle levering. Top site. Voor al uw muziek producten raad ik Bax-shop aan.

Goed verpakt en snel geleverd

Ik had een verkeerd product besteld en ik kon het zonder problemen retourneren.

De bestelling was makkelijk te vinden. Ik heb ik hem makkelijk kunnen plaatsen. Zoals altijd en ook hoe het op de site staat; voor 23.00u besteld is morgen in huis. Dit is altijd zo, tenzij je een grote bestelling hebt, dan duurt het twee dagen, maar daar heb ik dan ook begrip voor. Maar normaal gesproken heb je de dag erna altijd je bestelling binnen!

Zoals ik al zei was het optijd afgeleverd. Het was heel goed verpakt, alles haddrn ze in eendoos gedaan, en die vol gemaakt met luchtzakjes om verschuivingen in de doos te voorkomen, dit doen ze bij alle bestellingen.

Goede producten! Heb de originele Reloop elementen vervangen voor Reloop concorde black. Echt een aanrader!
Grtz Angelo

Binnen 1 dag bezorgd!

Nvt.

Goede service, snelle levering. Er wordt duidelijk aangegeven welke producten wanneer geleverd kunnen worden (het meeste uit voorraad). Keuze voor deellevering of leveren als alles binnen is (kosteloos naleveren). Ik koop er al jaren en ben tot nu toe erg tevreden. Goed en betrouwbaar bedrijf, kan het niet anders zeggen. Een aanrader.

Duidelijke site en goede prijs. Klassieke gitaar met standaard en stemapparaat gekocht. Spullen zien er goed uit en de volgende dag al geleverd. Nog maar een paar dagen in huis, maar al erg veel plezier van gehad!

Erg snelle en nette levering. Besteld en volgende dag in huis. Luchtkussen voor in de doos tegen het schuiven. Spullen zaten alle drie in aparte dozen.

Zeer snel geleverd: s'avondstegen 10.00 uur besteld en daags erna rond de middag - netjes verpakt - reeds bezorgd

Mijn vraag over de betaling werd snel en correct beantwoord.

Fijne winkel, veel artikelen, snelle levering en prima service! Erg tevreden en zal er zeker weer bestellen!

's Avond voor 22.00 uur besteld en keurig de volgende avond afgeleverd. Fijn te volgens via track en trace. SUPER!

Het hele proces van bestellen is uitstekend verlopen. De producten zijn makkelijk te vinden, goed aanbod, duidelijke website en ideaal dat het mogelijk is om het pakket ergens op te halen. Kortom ik ben zeer tevreden over Bax-shop!

Prima winkelen, goed overzicht, levering snel en tegen de laagste prijs. Kortom een tevreden klant.

Erg goede b-stock kwaliteit. Maximale prestaties, en erg goed onderhouden spullen. Erg goedkoop voor deze goede prestaties

De levering was erg snel. Hij was een dag na bestelling verstuurd. Helaas wel 4 uur te laat. Dat was wel erg jammer

Erg fijne service. Ze sturen persoonlijk een mailtje om te vragen of alles wel hoed was gegaan. en zo niet, dan kan je het bestelde product melden en/of terug sturen

Groot assortiment en snelle verzending. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus via email.

Ruime keuze, razendsnelle levering, nu zelfs op zondag. Nemen aan de telefoon alle tijd voor advies over aan te schaffen producten.

Super bedrijf, goede service en leveren is super snel. Nergens problemen. Gewoon lekker makkelijk bestellen en de volgende dag in huis.

Bax Shop levert snel, ze geven goede kwaliteit voor een zeer lage prijs! Een fantastische winkel!

Zoals ik al zei, het word snel geleverd!

Als er iets fout gaat (zoals dat er bij mij ging) staat er op de website van Bax Shop een telefoon nummer als je die belt krijg je helel aardige mensen!

Top, snel geleverd en goede kwaliteit, aanrader! Dus volgende keer weer bestellen via BAX shop!

's avonds besteld en 's morgens geleverd

zeer goede service en alles komt mooi op tijd aan.
daarom raad ik bax-shop zeer aan

alles komt goed op tijd aan

Ik ben al jaren klant van bax-shop en moet zeggen dat ik na al die jaren altijd goed geholpen ben.

Ondanks een keer dat ze niet goed wisten wanneer een product binnen kwam (maar dat is al een hele lange tijd geleden) ben ik zeer te spreken over de levering, vandaag besteld is morgen in huis zoals afgeproken

De telefoon is meestal bezet (maar dat word ook vermeld op het begin) maar naar een tijd krijgt u wel de service aan de lijn voor een terug bel verzoek op basis van u vraag.
Daarbij is er ook nog altijd de mail, er zal altijd wel een antwoord terug komen

Uitstekende service, scherpe prijzen, kwalitatieve producten en een snelle en correcte levering! Ik blijf klant!

De goederen worden zeer snel en op tijd (zoals beloofd) geleverd.

Bestelling plaatsen en betalen is makkelijk en de producten zijn overzichtelijk en makkelijk te vinden.

Levering was op tijd, producten waren goed verpakt en in goede staat geleverd.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music