Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenVoor audio-materiaal kom ik altijd bij Bax Music terecht. Ruim aanbod, duidelijke website, scherpe prijzen en steeds een vlotte levering.
Kortom: sterk aanbevolen!
Altijd een uitstekende en snelle levering en als er eens iets niet meteen leverbaar is dan wordt je daar ook duidelijk van op de hoogte gesteld.
Ik had een Shure SM 57 nodig voor mijn eerste optreden met gitaar, wat ik al 2 maanden in bezit heb. Ik had ook nog 2 speakerstandaard nodig, omdat andere standaards niet goed paste. Ik was pas een dag voor mijn bruiloft daarachter gekomen.Dus die ochtend nog besteld en dezelfde dag nog in huis gekregen. Dit optreden(samen met een band) was met maar 2 maanden ervaring op gitaar(youtube lessen bekeken) echt Awesome. Mocht Bax-shop het filmpje/foto's willen zien kunnen ze erom vragen
Verzending nog dezelfde dag in huis
KlantenserviceNiet nodig door snelle en goede levering
Prima webshop, op audio gebied hebben ze meestal ook de laagste prijzen. Mijn ervaring is tot nu toe altijd goed geweest.
VerzendingDuurde 3 dagen langer dan aangeven, maar heb hier wel een passende vergoeding voor gekregen.
KlantenserviceGaat soms een beetje moeilijk, maar over het algemeen gewoon goed.
Uitgebreide site, maar niet alles is even makkelijk te vinden door het groot aantal artikelen. Jammer dat tot 3x toe de plectra op de laatste bestelpagina weer waren verdwenen, dus de bestelling uiteindelijk maar door laten gaan zonder dat item. Prijzen zijn vaak wel interessant.
VerzendingSnelle en tijdige levering, goede track-trace functionaliteit met sms service
KlantenserviceDeze keer de klantenservice niet nodig gehad, eerdere contacten waren goed, maar daar kon nog wel wat gewonnen worden ,b.v. als de levering te laat is dit niet "afschuiven" op de transporteur, immers Bax kiest zijn eigen transporteurs. Voor de rest wel vriendelijk en netjes te woord gestaan.
De bestelling was makkelijk te plaatsen en betalen ging allemaal vanzelfsprekend. Het was een goede prijs voor een goed product.
VerzendingHet werd de volgende dag al geleverd. Levering was compleet en niet beschadigd.
KlantenserviceIk heb alles ontvangen en bevestiging van betaling en ontvangst gekregen.
De producten zijn makkelijk op te zoeken en aan je winkelwagen toe te voegen. Hier heb je een goed overzicht over wat je allemaal hebt besteld en hoeveel het kost. De prijzen worden duidelijk aangetoond en er is altijd wel ergens korting op. Als je het goed timed schelen deze kortingen bakken met geld.
VerzendingNiks mis met de verzending, liet het bij mij in de buurt verzenden, omdat ik niet vaak thuis ben. Daar is het 2 dagen na bestelling aangekomen (Normaal gesproken leveren ze de volgende dag al, maar ik had een product dat niet in vororaad lag en binnen 8 werkdagen zou worden verstuurd). *Ik heb weleens van mensen gehoord die kapotte dingen binnenkregen of opengemaakt, maar Bax shop komt je dan volledig tegemoet en stuurt je zonder extra te betalen de producten opnieuw op.
Ik heb heel wat ervaring met online bestellen bij verschillende sites, maar bax-shop is zeker één van de betere. Gebruiksvriendelijke site, goeie prijzen (+veel acties), goeie service en zééér snelle levering. Meer kan een mens niet verwachten...
KlantenserviceIk heb al eens iets teruggestuurd omdat het binnen de garantietermijn kapot was. Ik krijg snelle en duidelijke info, en ik heb een nieuw product gekregen zonder al te veel gezever.
Bax Music (bax-shop.nl) is een website waarbij veel verschillende producten worden aangeboden. De levering van de producten is snel (volgende werkdag al in huis) en de service die geboden is super. Een van mijn producten was defect, binnen een week was de omruiling van het product al klaar en had ik het nieuwe product al weer in huis.
VerzendingDe levering was enorm snel en alles was netjes verpakt, geen beschadigingen mogelijk.
KlantenserviceSnelle en goede klacht afhandeling, ook de communicatie met de klantenservice is snel en duidelijk.
prima... Je kunt er op verschillende manieren betalen wat ik erg fijn vind. Ik had gekozen voor afterparty.
VerzendingIk had zaterdags een zangmicrofoon besteld met kabel en clavestokjes. Omdat ik ze de volgende dag nodig had heb ik extra betaald om het om zondag te laten bezorgen. Om 13.00 uur zondags moest ik weg... En wat denk je? 12.55 uur stond de postbode aan de deur en werden mijn spullen geleverd... Ik was zooooo blij.... Ik heb al vaker iets besteld en probeer nooit een andere site omdat ik erg tevreden ben over de producten. Wat ook leuk is dat ze meteen reageren op je mail.... Dus voor mij niets anders dan Bax music shop!
KlantenserviceZe reageren meteen op je mail.
Goede zoekmachine. Duidelijke en juiste specificaties.Correct aanbod van mogelijke alternatieven. Eenvoudige betaling en snelle levering. Nazorg okay
VerzendingProdukt goed en veilig verpakt.
KlantenserviceBij deze leverantie n.v.t. Bij vorige levering snel en goed kunnen ruilen
Ik wilde uitstekend invullen maar kon net niet omdat onderdelen waren vervaagd gecategoriseerd bijv. Jack output. Ik had niet gevonden binnen de tijd dat ik voor had gemaakt, en voor de rest is een previlege dat bax van dienst kan zijn.
VerzendingGing helemaal goed.
KlantenserviceHeel snel gereageerd toen ik had gevraagd.
goede service en een veelzijdig assortiment van hoge kwaliteit. ik ben dus erg tevreden met de bax shop
Verzendinggoed verpakt en snel in goede staat afgeleverd
Goede overzichtelijke site alle producten zijn goed beschreven.
Bestelling gaat makkelijk en betalen met Ideal
Snelle levering en goed verpakt.
KlantenserviceOoit verkeerde levering gehad.
Een mailtje naar Bax Shop en de volgende dag het juiste product in huis.
Prima website en scherpe prijzen, snelle verzending en keurig verpakt ontvangen. Verder aantrekkelijke combi-aanbiedingen. Opvallend is ook het zeer grote aanbod. Ik ga zeker vaker bij Bax-shop bestellen.
En ben vooralsnog erg blij met mijn Yamaha-bass;-)
Zeer snel geleverd. In de namiddag besteld en vanuit Zeeland de volgende ochtend al in Groningen bij mij thuis afgeleverd. Het blijft wonderlijk...
Betaling via iDeal ging in eerste instantie mis, daarna een betaal-link per mail gekregen waarmee alsnog makkelijk betaald kon worden.
VerzendingOp tijd bezorgd. Netjes en degelijk verpakt.
Het bestellen ging snel en makkelijk,er waren geen problemen en ik ben tevreden met de kwaliteit, werkelijk niets op aan te merken!
VerzendingHet product dat ik besteld had werd optijd geleverd, en dat is toch altijd fijn, dat je kunt vertrouwen op de advertentie. Als je snel iets nodig hebt is dit het juiste adres!!
Soepel en duidelijk. Geen problemen ondervonden. Klopte allemaal. Website is duidelijk genoeg. Al eens eerder besteld.
Verzending's Middags besteld en de volgende ochtend geleverd. Helaas was één onderdeel van de bestelling niet meegeleverd. Na contact met de klantenservice is dit de volgende dag nageleverd
KlantenserviceOmdat er een onderdeel van de bestelling niet was meegeleverd contact opgenomen met de klantenservice. Men pakte dit serieus op en ging de camerabeelden bekijken van het inpakken. Enige uren later werd ik teruggebeld en gemaild dat er inderdaad een fout was gemaakt door Bax en dat het onderdeel zsm nagestuurd zou worden. De volgende dag was het binnen.
Een gemakkelijke- en overzichtelijke site met een duidelijke omschrijving van de producten die een zeer aantrekkelijke prijs hebben.
Betalen via Ideal en het product toegezonden krijgen.
Naar mijn bescheiden mening had de Bax-shop het bestelde een dag eerder kunnen verzenden en dan had het zaterdag bij mij in de bus gelegen.
Duidelijk website en betaling. Al vaker zaken met deze webshop gedaan. Hoge en constante kwaliteit.
VerzendingPrima verpakt n snel geleverd (nl voor 22 uur nog de volgende dag!)
Ik vond het erg prettig om te kunnen overleggen met iemand met verstand van zaken. De service op dit punt is erg goed. Daarnaast goed geholpen om de juiste artikelen bij elkaar te zoeken. Bezorging binnen enkele dagen. Apparatuur was goed verpakt.