Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Meerdere keren wat besteld bij de Bax Shop naar volle tevredenheid.Assortiment is uitstekend en ook als DHZ kun je terecht bij de Bax Shop. Een echte aanrader!

Bestellingen worden keurig verzorgd en snel.

ORDER CAME SUPER FAST, ALL CORRECT, ME WRONG AND CUSTOMER SERVICE AND RETURN WAS PERFECT.
I have been very satisfied with baxshop

Echt een topsjop waar ik al jaren klant ben! Met zeer competitieve prijzen en een correcte afhandeling van zaken.

Meestal loopt de levering vlotjes. Iets bestellen, de dag later staat het aan je deur!

Ik ben nog steeds fan van bax.NL, ik woon zelf dicht tegen de belgische winkel en ben daar een pak minder over te spreken...

Snelle levering, maar meer onderdelen geleverd dan besteld/betaald. Mij hoor je niet klagen wat dat betreft. Het is fijn dat je kunt aangeven om de spullen bij een PostNL ophaalpunt kunt laten bezorgen. Op die manier ben je niet gebonden aan specifieke levertijden.

De doos waar het spul in zat is buiten proportie groot. Hier kunnen ze op besparen, zowel qua karton als op plastic voor de stootbescherming. Verder zat er een 5-aderige (krachtstroom) kabel van ongeveer 2 meter (zonder stekkers) in de doos. Deze had ik niet besteld en is ook niet gefactureerd, ik kon mijn pa er mee blij maken.

Ik heb de laatste tijd vrij veel instrumenten besteld, (waaronder Aerodrums, geruisloos drumstel) en ik heb nooit problemen gehad!

Ik kreeg een gratis tas voor drumstokken bij mijn laatste bestelling. Dat noem ik service.

het was makkelijk, snel en goed. Ik zocht een microfoon en snel gevonden voor een lage prijs.

Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad met vragen en ben telkens snel en vakkundig geholpen En ook een heel prettig gesprek gehad met iedere medewerker. De bestelling(en) waren telkens snel in huis, goed verpakt, en geheel en al volgens verwachting. Ik blijf kopen bij Bax-shop.

Snel en goed geleverd, goed verpakt en ik ben tevreden.
Bij een bestelling die te groot was voor gepost is er zelf een medewerker van Bax het product op zondag (!!) komen brengen. Dus echt helemaal top.

Snel aan de lijn, de medewerkers zijn ook muzikant dus weten waar ze over praten. Lekker makkelijk en leuk gesprek.

De website van Bax-Shop is helder en het betaalproces ook. De producten zijn makkelijk te vinden via de zoekmachine.

De producten werden de volgende werkdag geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces (track & trace code ontvangen)

Zeer goed georganiseerde website, makkelijk te zoeken en te filteren op wat je hebben wilt.

Inderdaad zoals beloofd volgende dag af te halen bij afhaalpunt. Fijn dat je ook meerdere opties kunt kiezen met betrekking tot je bezorging.

Ik ben nu sinds januari vaste klant bij "Bax" en ik heb er alleen maar positieve ervaringen mee gehad... supersnelle levering, de laagste prijs, het grootste aanbod...heel goede communicatie...
Ik kan me geen ander evenwaardig alternatief voorstellen. TOP

's avonds besteld (België) de volgende morgen al geleverd (zelfs voor 008:00u)

je kan er met al je vragen terecht, je krijgt steeds een adequaat antwoord, én de nodige uitled als een vraag geen positief gevolg kan krijgen

Duidelijke website maar wel erg uitgebreid. duidelijke bestelprocedure en duidelijke follow-up door middel van E-mails. Kortom ik zal er zeker vaker bestellen.

Duidelijk en overzichtelijke site, ook de helpdesk werkt prima. Ten alle tijden een goeie service, of je nu voor €5,- of €50,- besteld.

altijd snelle leveringen en voldoende keus in de vorm van verzenden

Waanzinnig groot assortiment, uitstekende producten en bovenal zeer snelle en correcte levering.
Deze mening is niet op een eenmalige ervaring gebaseerd, ik heb hier vaker besteld.

Zeer snel, zeer correct!

Nog geen klachten gehad, echter vragen per mail worden snel beantwoord.

producten makkelijk te vinden en de bestelling was zo geplaats zonder al te veel moeite.
goede product info dus makkelijk een keuze te maken

Bestelling op gewenste dag in huis prima service

zoals altijd goede service, en goede kwaliteit producten. ook de online service is altijd perfect.

op tijd en netjes aangeleverd

geen hulp nodig gehad maar weet dat dit ook altijd netjes gebeurt.

Heb voor het eerst wat bij Bax-Shop besteld. Wel vaker op de website geweest om dingen te vergelijken. Ik heb een Plantronics BACKBEAT PRO besteld. Ze waren de goedkoopste, Duidelijke verzend en betaal methode`s.

Goed verpakt, wel een beetje grote doos voor het product. Maar dit zal wel een van de kleinere maten dozen zijn.

Ondanks verkeerd besteld toch nog op de volgende dag geleverd.

Had per ongeluk de B-Spect (retour van klant) besteld van de Plantronics BACKBEAT PRO. Er zat 4 euro verschil tussen. Maar ik wou toch graag een nieuwe versie aangezien het prijsverschil te klein was. Gelijk contact opgenomen per telefoon. Werd goed te word gestaan door de dame aan de telefoon en die moest gelijk even bellen of hij niet al was ingepakt.

Dat was gelukkig niet het geval en ze heeft de bestelling om gezet naar de normale versie. Per mail kreeg ik nog een factuur om de resterende 4 euro over te maken.

Product netjes de volgende dag geleverd.

Goed werkend betalingssysteem via Ideal. Daarnaast alle andere betalingsmogelijkheden aanwezig. Loop je snel doorheen, ook mobiel

Snelle en correcte levering via PostNL. Eventuele late leveringen worden door PostNL veroorzaakt, niet door BAX

Redelijke reactietermijn. Reacties zijn altijd onderbouwd

Perfect geregeld. Bestelling zonder mitsen en maren op tijd en netjes geleverd. De webshop van Bax is super logisch en werkt als een zonnetje.

Alle artikelen voldeden aan de verwachting. Met dank aan de product reviews van Henk L. Zeer waardevol advies.

zoals altijd snelle en goede service. producten netjes verpakt en aangeleverd de dag na bestelling.

levering is snel gegaan en wederom zonder enige problemen. het enige minpuntje was dat een product een klein beetje beschadigd was maar dat zal onderweg gebeurt zijn en geen reden voor terugsturing.

altijd goed bereikbaar en behulpzaam waar nodig.

een enorm assortiment met hele scherpe prijzen
super snelle levering en heel veel mogelijkheden wat levering en betaling betreft
kortom een super fijne winkel

bax heeft heel veel opties voor levering dus voor ieder wat wils

vooral de optie om het de zelfde avond nog te bezorgen is voor mij erg handig uitgekomen

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music