Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Ik heb op 17 januari via de webshop van bax een product besteld. Op de 20e maar even de link van DHL bekeken, want het product kwam niet binnen. Bleek dat het kennelijk ergens bij DHL hing, status: bezorging verhinderd. Daarom maar even een e-mail naar bax shop helpdesk gestuurd. Geen antwoord. Daarom op 24e nog maar een mail. Nu ook met een CC naar webcare. Krijg ik diezelfde dag een antwoord op mijn eerste mail(!) met de mededeling dat er wat mis geaan was bij DHL (dat wist ik al he?), maar dat het product morgen of overmorgen opnieuw zou worden aangeboden. en toen bleef het stil. Hallo mensen bij bax, wake up. Ik zou graag mijn product met ordernummer J102935145 (1200125389) alsnog willen ontvangen. Dit ondanks dat dit wellicht de laatste keer is dat ik iets bij jullie besteld heb. Ik ben deze slechte service niet van jullie gewend. Heel vreemd dit.

Kennelijk heeft men mij bax geen interne controle over of een product ergens in het verzendingsproces blijft hangen.

Slechte communicatie, want men reageert niet op e-mails. Althans na verloop van tijd wel, maar dan is de ergernis al compleet.

Beste heer Busstra,

Allereerst mijn excuses voor deze late reactie op uw bericht via Tweakers. Inmiddels is dit opgelost, maar ik vond een reactie op uw review nog wel op zijn plaats.
We zijn ons ervan bewust dat we de afgelopen tijd niet optimaal bereikbaar zijn geweest en ook dat we pas laat reacties hebben gegeven op e-mails. We hebben hard gewerkt om deze backlog bij te werken en we kunnen onze klanten nu ook weer spoedig voorzien van een reactie.
Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag.

De titel dekt de lading aardig, na wij dachten.

Ik heb drie dagen geprobeerd te bellen, te mailen en, last but not least, te twitteren. Drie dagen lang geen reactie, terwijl Bax-Shop zelf vermeldt dat de klant een reactie BINNEN 24u kan verwachten. Yeah, right.

Uiteindelijk werd ik na drie dagen bloed, zweet en tranen wél geholpen, maar de manier waarop verdient geen schoonheidsprijs.

Beste heer Lammers,

Allereerst mijn excuses voor deze late reactie op uw review via Tweakers. Ik heb ook op uw review op Trustpilot gereageerd, maar ik vond het wel zo netjes om ook op deze review te reageren.
We vinden het erg jammer dat u een minder prettige ervaring heeft opgedaan. Wij zijn altijd bezig om onze service te verbeteren en nemen uw review dan ook mee in onze evaluaties.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Bax Music

De website heeft een goede zoekfunctie met logische rubrieken. Daardoor is bestellen eenvoudig te doen.

Snelle levering

Zoals gewoon alles in orde met m'n bestelling
enkel tegenslag met levering door B-Post (altijd iets met hun)
Toppie Baxshop

heb 2 dagen moeten wachten op B-post (altijd iets met hun)
hopelijk vlug weer met post-nl - nooit problemen gehad met hun

altijd vriendelijk en helpfull

Beste Joel,

Fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Het is echter wel jammer dat de bezorging niet op rolletjes is verlopen.
Uiteraard hopen wij dat een volgende bestelling weer helemaal volgens plan verloopt.
Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan mag u altijd contact opnemen.

Bax Music

Makkelijke en overzichtelijke site, snel en eenvoudig besteld en betaald. Volgende dag in huis zoals men had beloofd. Dus tevreden.

heb een daddario stemapparaat bestelt en werkt prima ,was weer netjes verpakt en snel geleverd. .

ze komen het netjes aan brengen en zijn vriendelijke mensen die het bezorgen .

ik vind bax music een prima zaak ,ze hebben het goed voor elkaar niet alleen de winkel maar ook de website .

Super eerlijk bedrijf. Heb me bestellingen altijd de volgende dag en je wordt goed geholpen.

Zijn altijd dezelfde avond of de volgende dag binnen

Bij vragen staan ze altijd klaar

Zeer snelle levering. Uitgebreide website met breed assortiment. Goede prijsverhouding in relatie tot concurrenten. Erg fijne selectiemogelijkheden website.

De Elixer snaren klinken toch iets doffer dan ik had gehoopt.

Fijne website, werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Zal dit zeker aanraden.

Prettig dat je aan kon geven of het thuis bezorgd moest worden of bij een dhl punt.

Precies zoals vooraf gezegd wordt, op tijd geleverd en product voldeed aan de eisen. Dus ik ben tevreden!

Op tijd!

Geen contact mee gehad verder.

Met de website en het bestelprocess zelf is niets aan de hand. De levering laat echter veel te wensen over.

Week vertraagd aangekomen. Doos beschadigd, product zelf moeten we vanavond nog maar afwachten.

Gaat daarna de bezorger nog beweren dat ik mijn eigen adres niet ken.

Gewoon via

De klantenservice mail
De klantenservice telefoon
Het contactformulier
Via de DHL
Via Paypal
Via trustpilot

Contact proberen te zoeken, pas na een week reactie en nog een standaard copy-paste reactie ook. Verder geen uitleg of wat dan ook.

Was de laatste bestelling.

Beste heer/mevrouw,

Allereerst mijn excuses voor deze wat verlate reactie op uw review. Ik ga ervan uit dat het probleem omtrent uw levering inmiddels is opgelost, maar ik vond het wel zo netjes om op uw bericht te reageren.
Namens Bax Music onze welgemeende excuses voor het ongemak omtrent het ontvangen van uw bestelling en dat de doos beschadigd is geraakt.
Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan mag u mij mailen via webcare@bax-shop.com. Ik kan uw mailtje dan snel oppakken.

Bax Music

Nette prijzen, (redelijk) goed vindbaar, zelfde dag levering volgens afspraak vervuld, maar de communicatie is wat slechter.

Voor 1300 besteld, voor 6.95 diezelfde dag geleverd. Toch eens proberen en jawel, dat is gelukt. De connectoren zaten netjes in een doosje met de bekende luchtzakken erin. Niet noodzakelijk, want er kan niets aan defect raken.

Dit onderdeel scoort slecht, omdat de beloofde e-mail van verzending weg bleef. Wel gecommuniceerd dat ik een bericht zou krijgen van de transporteur met een trackingcode, maar die is nooit gekomen. Verwachting dus niet waargemaakt.
Telefonisch contact gezocht, i.v.m. de wel erg lange wachttijd (10 min) maar opgehangen. De e-mail met mijn vraag of het verschil, indien de zending niet diezelfde dag geleverd zou worden, is nooit beantwoord. Wellicht omdat de zending wel geleverd is volgens afspraak, maar een bericht zou netjes zijn.

Beste heer/mevrouw,

We zagen dat we nog niet op uw review hadden gereageerd, waarvoor onze excuses.
Wat vervelend om te horen dat u geen e-mail van ons heeft ontvangen. Normaliter gebeurt dit wel. Het klinkt alsof het e-mailadres niet goed genoteerd staat in uw account. Graag zou ik willen kijken waar dit aan ligt. Kunt u mij uw ordernummer mailen via webcare@bax-shop.com?
Mocht ik eventueel nog iets anders voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.

Bax Music

BAX levering van spullen dezelfde avond. Ik dacht dat moet ik nog zien, maar daar werd het afgeleverd. Prima.

product is prima

NVT, product is prima

Ik heb al een aantal producten bij baxshop besteld en ik had het diezelfde dag nog thuisbezorgt.
Altijd zorgvuldig verpakt zodat het onderweg zeker niet kapot kan gaan en kwa prijs zeker niet duur.
Als er iets kapot is of er is een probleem met de leveraar kun je gewoon bellen en word je meteen geholpen.
Om deze punten raad ik baxshop zeker aan voor andere mensen.

Altijd zorgvuldig verpakt zodat het onderweg zeker niet kapot kan gaan. En het kan op dezelfde dag nog thuis bezorgt worden.

Een headphone besteld bij baxshop. Deze uitgezocht naar een aantal reviews bekeken te hebben. Bax shop was de goedkoopste, en gaf het meest garantie. win win situatie

In de avond besteld, de volgende dag in huis

op 6 januarie 2017 heb ik iets besteld bij bax-shop.nl maar ik had achteraf besloten om het te annuleren en ik mocht het pakketje weigeren aan de deur,zo gezegd zo gedaan,de eerste bezorger wilde het niet mee terug nemen want hij mocht het zogenaamd niet mee terug nemen en stond er op dat ik het pakketje aan nam maar ik bleef voet bij stuk houden en bleef het weigeren....oke dat had ik gehad DACHT ik....2 dagen later werd het pakketje weer aangeboden maar nu door een andere bezorger,ik weer het het pakketje geweigerd,en nu ligt het pakketje al anderhalve week in het sorteer centrum als ik track&trace moet geloven....ik heb vandaag contact gehad met bax en die vertelde mij dat ( Het pakket zal volgende week bij ons terugkomen en dan wordt het geld direct naar je overgemaakt. ) dan is het pakketje dus al bijna 3 weken onderweg en voor dat ik dan mijn geld retour heb duurt dan nog eens 3 werkdagen....dit kan toch niet bax? dat het bedrijf wat jullie pakketjes bezorgd er zo een rommeltje van maakt wil toch niet zeggen dat jullie je klanten laten wachten op hun geld? wie weet duurt het langer dan een week....dat het pakketje al anderhalve week op het sorteer centrum ligt daar kan ik toch niks aan doen? dat is iets tussen jullie en de bezorger ( fadello )....

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. We zagen dat we dit bericht nog niet van een reactie hadden voorzien, waarvoor excuses.
Inmiddels is dit opgelost en heeft u uw geld terug ontvangen.
Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan mag u altijd contact opnemen.

Bax Music

de Bestelling plaatsen verliep gemakkelijk, het product was op voorraad en snel geleverd. Uitstekende service dus.

Ik had gekozen voor een sneller bezorgingsproces aangezien ik het product dezelfde dag nog in huis wilde hebben. Dit verliep zoals gehoopt.

Bax shop is natuurlijk alom bekend en ze doen het heel goed op het net. Prijzen zijn goed, maar dat is voor mij niet altijd het allerbelangrijkste gezien ik, indien nodig, terug kan naar de winkel.

Had in de drukste tijd v/h jaar besteld en toch was het vrij vlot geregeld. Top!

Prima webshop met ruim assortiment, goedkoop en overzichtelijke site.
Het is een genot om hier te winkelen.

Levering is altijd op tijd, vandaag besteld morgen in huis en heb verder nog nooit geen klachten gehad.

Nog nooit klachten gehad over Bax shop

Bestelling gedaan na overleg met een medewerker van Bax over welke speakers ik zou aanschaffen.
Meteen speakers en toebehoren besteld en volgende dag netjes geleverd

Zoals vermeld op de site zou dit tussen 18.00 uur en 22.30 uur geleverd worden, stonden netjes met alles om 20.30 uur voor de deur

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music