Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

's Avonds besteld, de volgende dag bezorgd. Mijn bestelling was degelijk verpakt en kwam dus ongeschonden aan. Tot nu toe een aantal keren bij Bax besteld en iedere keer ging het uitstekend.

Soms kiezen webshops voor B-vervoerders en daar heb ik vaak last mee. Bax werkt wel met goede vervoerders.

Snel en uitstekende service! Zeer tevreden over de boxen,maar mijn buren niet. Ik zal zeker vaker bij bax bestellen.

Fijne website.
Makkelijk om verschillende artikelen te vergelijken.
Zoveel keuze dat ik behoefte had aan advies.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Een bondig en goed advies, alhoewel het niet helemaal overeen kwam met de vraag ik die ik gesteld had. De reactie tijd was wel wat lang, 2 dagen na mijn vraag via het antwoord formulier, nog geen reactie. Na een reminder per e mail kreeg ik een dag later antwoord.

Goede prijs met een goed artikel en snelle levering. Ben er nog niet uit of mijn standaard iets uit het lood staat of dat mijn vloer niet helemaal vlak is maar veel is het in ieder geval niet. Zeker voor de prijs (goedkoop) een prima ding!

Er wordt beweerd van voor 18:00 besteld, de volgende dag in huis en dit was zelfs de volgende ochtend al het geval!

de levering is snel en de prijzen zijn erg goed. ook de klantenservice is goed, zoals de garantie en bedenktijd.

snelle levering

Furious Quality,I can rely on every products that I purchased..One of my favorite site to purchase.

Fast Delivery

Never had a chance to talk to Customer Service.Because Bax never fail my expectation

Bestelling snel en goed afgewerkt . Kan alleen maar zeer positief zijn over deze leverancier.

Volgens verwachting.

Baxshop heeft altijd geweldig personeel. Vriendelijk en behulpzaam, ze komen altijd met een oplossing. Zeer betrouwbare winkel en goedkoop, ik koop hier veel van mijn spullen.

Er stond dat de bestelling naar de winkel was verzonden en dat ik moest wachten op een mail waarin zou staan dat ik het op kon halen. Na een week had ik deze mail nog niet en vond ik het tijd voor een belletje. Het bleek dat je geen 'ophaalmail' krijgt als de producten bij de winkel op voorraad zijn, maar dit stond wel in de eerste (automatische) mail die ik kreeg. Baxshop mocht daar wat duidelijker in zijn. Mijn producten heb ik toch een halve week later opgehaald, terwijl dit dus blijkbaar niet nodig was.

Ik ben goed, duidelijk en snel geholpen door de telefoniste. Ook bij het ophalen verliep alles snel, dat is fijn!

Als er een probleem is, kan ik mijn product terugsturen. Een groot aanbod voor de scherpste prijs, leuke acties met kortingen

Nooit te laat in tientallen keren dat ik besteld heb

Goede uitleg en fatsoenlijk assortiment om het beste product voor mijn wensen uit te zoeken.

Uitstekend! de bestelling was in enkelen minuten geregeld, alsook de levering was correct en duidelijk geregeld.

Uitstekende levering

De website is duidelijk, de prijzen zijn goed, bestellen gemakkelijk, artikel was keurig verpakt en ook snel geleverd!

Ik had twee artikelen besteld die waren samen keurig verpakt in een doos. Door de levering met DHL kon ik ook goed volgen wanneer de bezorging zou zijn.

Vooraf de webwinkel doorgezocht en in het winkelkarretje gedaan. Daarna het lijstje via e-mail opgestuurd of het wel klopt en technisch kan. De volgende dag al een uitgebreide toelichting ontvangen. Tip top in orde. Het heeft even een paar dagen geduurd voor ik er aan toe was om de spullen te kunnen testen. Maar prima spul hoor. Vanavond even lekker gejammed en de knoppies uitgeprobeerd. Héérlijk!

Dezelfde dag het winkelkarretje afgerekend en de volgende dag de spullen in huis, netjes en goed verpakt.

Vóór de aankoop al contact gehad met de klantenservice of mijn gekozen artikelen wel precies passen bij mijn wensen. Direct de volgende dag antwoord. Na ontvangst een e-mail gestuurd over een niet passende koppeling. Was in no-time antwoord met de oplossing.

Product was snel besteld, betaling verliep zeer eenvoudig en het pakketjes werd snel geleverd. Helemaal top!

Was snel en kon afgeleverd worden bij de buren. Super

Groot productaanbod voor muzikanten en geluidsmensen. Verder een supersnelle afhandeling van de bestelling en de bezorging.

Het product was royaal ingepakt en werd heel snel bezorgd. Verpakking was in goede staat.

In het totale spectrum van de service die ze bieden uitstekend, ik heb nog nergens zo'n goede klantenservice ervaring gehad.

Ik had wat problemen met de levering met DHL, doordat hun bezorger geen briefje in de brievenbus hebben gedaan wist ik niet dat mijn pakketje bij de buren was geleverd.
Maar de klantenservice heeft me uitstekend geholpen om het pakketje boven water te krijgen

fantastisch service, meer heb ik niet te zeggen

Goeie site waar je makkelijk diverse apparaten met elkaar kan vergelijken, om zo te komen tot een goede keuze.
Site is erg overzichtelijk. Je ziet alle specificaties, reviews en filmpjes nover de produkten. Zoals op de site beloofd, had ik mijn bestelling de volgende dag keurig in een BAX doos thuisbezorgd, gratis!!

Het bestelde produkt wer netjes in een overdoos van Bax geleverd.

Na enkele dagen kreeg ik een mailtje met de vraag of ik tevreden was over het produkt. Ik heb er alle vertrouwen in dat als er daadwerkelijk wat mis zou zijn, dat ik bij Bax goed geholpen zou worden.4040050

Snelle levering, goede prijs.
Overzichtelijke website, bestellen mogelijk als gast (zonder inloggen).
Goede communicatie via email.

Snelle levering volgens afspraak.

Duidelijke site, waarop alles duidelijk en snel in te vullen was en vooral de levering was onverwacht snel

Ontzettend snel binnen. Zo'n 13 uur nadat ik het had besteld

Snel en makkelijk bestellingen plaatsen en betalen. Levering snel en zonder beschadigingen. Bij problemen staat de vriendelijke klantenservice altijd voor je klaar!

Snel en zonder problemen geleverd.

Heel vriendelijk en meedenkend!

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music