Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Bij andere winkels is vandaag besteld morgen in huis niet altijd letterlijk op te vatten. Hier wel. Precies geleverd wanneer ik het wou. Zelfs s'avonds was een optie. Daarnaast werd het product in kwestie niet via veel andere winkels verkocht. .

Goed verpakt en snel bezorgd.

Wederom snelle levering van Bax (dag ervoor besteld). En betaling via PayPal is ook erg handig. Tweede keer dat ik wat bestel bij ze, en wederom niks op aan te merken. Dit is wat ik verwacht van een webshop anno 2017.

Snelle levering via DHL. Geen op- of aanmerkingen.

Bestelling was erg makkelijk te plaatsen. Als geregisterde klant staan alle contactgegevens vooraf ingevuld. Betalen gaat ook erg gemakkelijk.

Er is keuze uit verschillende tijdsvlakken waarin bezorgd kan worden. Zo weet je precies wanneer je producten binnen komen. De producten kwamen ook op het vooraf ingestelde moment binnen.

Super spul, snel bezorgd zonder problemen. Mooie webshop en goedkoper dan andere webshops. Ook de reviews zijn eerlijk.

Volgende dag bezorgd. Producten waren erg goed ingepakt. iets te grote doos, maar gelukkig gecompenseert door veel verpakkingsmateriaal om de producten veilig te houden. Aan te raden!

Simpelweg een top gitaar, het was voor mij super makkelijk om de juiste gitaar voor mij te vinden en hij was de volgende dag al in huis. Echt een fantastische gitaar om mee te oefenen als je net bent begonnen met spelen!

De levering was sneller dan gedacht, de bezorger was uitermate voorzichtig en erg aardig. Ook is de gitaar helemaal in tact afgeleverd, geen krasjes te zien.

De website ziet er redelijk uit, hier zou nog wel een hoop aandacht aan besteed worden. Het vinden van de juiste producten is echt zoeken en dit heb ik dan ook vooral via Google gedaan.

Producten zijn goed ingepakt en komen op tijd aan.

Heb 28 februari contact opgenomen via de mail, tot op heden nog geen enkele reactie mogen verwachten. Ik had beter verwacht van ze.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review en feedback.
Vervelend om te horen dat u na een paar werkdagen nog geen reactie op uw e-mail had ontvangen. We streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur een e-mail te beantwoorden, maar door drukte kan dit helaas wel eens langer duren.
Ik hoop dat u inmiddels antwoord op al uw vragen heeft ontvangen.
Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan kunt u mij mailen via webcare@bax-shop.com. Ik kan u dan snel helpen.

Amanda
Bax Music

Beste zaak voor alles dat te maken heeft met muziek, instrumenten en DJ Gear. Bax handelt snel en goed, zeer betrouwbaar adres.

Binnen 24 uur geleverd, goed verpakt en alles in prima staat. niks op aan te merken.

Nog nooit problemen gehad met Bax shop. Klantenservice denkt altijd mee en komt met goeie adviezen en oplossingen.

Bax-music heeft een groot assortiment wat bijna altijd op voorraad is en levert netjes tegen een scherpe prijs.

De producten zitten netjes ingepakt en de doos komt zonder beschadigingen aan.

Goede betrouwbare site. Nooit problemen mee gehad en ik bestel er al een aardige tijd.

In de webwinkel geeft Bax Music bruikbare informatie over het product.

Vijf sterren op basis van bestelgemak en bezorging.

De bestelde Yamaha keyboard werd op tijd en goed ingepakt ontvangen.

De bestelling was makkelijk te plaatsen, producten waren goed en makkelijk te vinden en de prijs was ook de laagste.

Het was een goede verzending, was er eerder can verwacht, alleen waren de producten wel heel royaal verpakt, beetje zonde van het milieu.

Duidelijke webshop met groot assortiment, producten zijn makkelijk te vinden. Genoeg betaal opties, en betaling is ook snel uitgevoerd.

Genoeg verzendopties, helaas was mijn bestelling een dag later door een sorteringsprobleem bij de verzenddienst.

Snelle en duidelijke reactie vanuit de klantenservice na het niet tijdig ontvangen van de bestelling.

Na hulp over mijn overwegingen via de e-mail waar ik vriendelijk en vakkundig werd geholpen ben ik tot aanschaf overgegaan. Zoals ook de vorige keer was dit weer een prettige ervaring. Ik blijf terugkomen!

Goed verpakt, snel geleverd.

Omdat ik meerdere producten overwoog stuurde ik Bax een e-mail met mijn overwegingen erin. Zij adviseerden mij het product waar ikzelf eigenlijk het meeste naartoe trok, maar waar Bax volgens mij minder aan verdient. Vakkundige klantenservice!

De prijzen en bezorging bij Bax zijn uistekend! Bijna altijd het goedkoopst en de bezorging is altijd op tijd!

Altijd op tijd en fijn dat het vanaf 50 euro gratis is!

Je krijgt als je een vraag stelt altijd uitgebreide uitleg, waar je wat aan hebt.

Makkelijk gevonden wat ik nodig had. Iets meer informatie over producten, foto's zou prettig zijn. Bestellen, betalen en snelheid van levering is uitstekend.

Gewoonweg goed. de Site is zeer goed en overzichtelijk daarom heb ik de koptelefoon bij Bax besteld.

Snelle levering en goed verpakt.

Mooie webshop met voldoende productinformatie. Ook handig dat er soms linkjes staan naar video's over het product. Mocht je er interesse in hebben kan je ook de klantbeoordelingen lezen.
De levering is super snel en betaalmogelijkheden ruim voldoende. Bax is een zeer betrouwbare webshop!

Handig dat je de bestelling ook bij een ophaalpunt kan laten afleveren.

Heldere en makkelijk te gebruiken website. Ik heb er een platronics backbeat pro gekocht, wat allemaal netjes op tijd en in 1 stuk geleverd werdt.

Na een paar maanden die headsets met garantie terug gestuurd ivm fysieke schade. Na een maand wachten nog geen reactie gekregen, en pas na eigen navraag hebben ze laten weten dat het product niet meer vervangen of gerepareerd kan worden. Ik kon een nieuw product uitkiezen als inruiling, maar kreeg uiteindelijk een rekeningen voor een volledig nieuw product.

Het duurt normaal ongeveer 2 werkdagen om een reactie te krijgen van de customer support afdeling. De afgelopen 2 weken heb ik (over het bovenstaande), ondanks de herrinerings email, helemaal niets meer gehoord.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Allereerst onze excuses voor deze late reactie op uw beoordeling.
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u een factuur krijgt wanneer er een nieuwe hoofdtelefoon is beloofd. Dit klinkt alsof er ergens iets verkeerd is gelopen in ons systeem.
Ik hoop dat dit inmiddels al is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn, of er is iets anders dat wij voor u kunnen doen dan wil ik u vragen om mij te mailen op webcare@bax-shop.com. Ik kan dan snel schakelen en kijken naar een oplossing.

Amanda
Bax Music

Dear,

My reference to Bax Shop.nl I dare say that is the largest and most significant presence in Europe, price, staff professionalism and especially the quality of their products. I am a professional DJ in Belgium and 100% to Bax Shop.nl both amateurs and professionals certainly Bax Shop is to select the best shopping in Europe.

On time.

Professionals.

Makkelijke website. Artikelen goed te vinden en goed omschreven met welke mogelijkheden. Navraag/service prima: de volgende dag al antwoord.

Heb een mengpaneeltje (6) gekocht met snoer om aan mn oude versterker te koppelen (aux) en een microfoon + standaard en kabel. Prima setje voor de hobby muzikant.

Een paar mailtjes om zeker te weten dat ik het juiste bestelde en één navraag over een product. Prima en snel geantwoord en opgelost.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music