Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenTop ding, mix al een tijdje en laatst deze aangeschaft... Ben geen fan van Serato, maar dat mag de pret wat dit apparaat geeft niet baten.. Zoveel mogelijkheden.. Zeker een aanrader.
+ Mix mogelijkheden
+ Easy to use..
+ Prijs & kwaliteit verhouding.. (b.v Pioneer zelfde soort product zit je toch al gauw aan de 1000€.
+ Waveform op de controller.(dit geeft je meer freedom, en vertrouwen in je skills, zodat je later meer op beat gevoel kan mixen)
- Serato.. Kan aan mij liggen, maarja iedereen prefereert iets.. Dus ja
AlgemeenJa wat zal ik zeggen Bax is de beste online muziekwinkel. Al heel veel gekocht en dat ging altijd goed, o nee één keer niet maar dat kan altijd gebeuren was een foutje in de computer en was met één telefoontje naar Bax weer snel opgelost. Hebben een goede en gebruiksvriendelijke website je kan altijd zien of het product op voorraad is.
Valt het product tegen of is het niet goed ,over ruilen of terug gave doen ze niet moeilijk. Dus prima zaak en daar blijf ik dingen kopen. I LOVE BAX
Meestal wel goed maar komt de laatste tijd wel voor dat het niet de volgende dag geleverd word maar een dag later . Maar dat ligt niet aan Bax maar aan de vervoerder.
KlantenserviceEen keer gebeld en zeer goed geholpen, zat een klein foutje in de comp software.
Mijn product snel verstuurd en het software foutje is ook verholpen. Gewoon een top zaak.
AlgemeenProducten waren goed te vinden, de prijzen stonden er ook duidelijk bij. Het betalen ging heel snel en makkelijk. Ik heb al meerdere keren wat besteld en gaat altijd goed.
VerzendingIk heb meerdere bestellingen gehad en het werd elke keer de dag nadat ik het had besteld al afgeleverd. Goede en snelle levering. De pakketjes zaten goed verpakt zodat ze geen schade opliepen tijdens het bezorgen. De pakketjes zijn in perfecte staat afgeleverd.
KlantenserviceIk had de eerste keer dat ik iets bestelde een vraag aan de klantenservice. Er werd snel teruggemaild en heb duidelijk uitleg en antwoord gekregen! Als je vragen hebt zeker aan de klantenservice vragen, ik werd perfect geholpen.
AlgemeenDe speakers van de Roland zijn niet geschikt om de muziek aan anderen te laten horen.
Dus heb ik Bax om advies gevraagd.
Mijn eerste idee? Een losse speaker. Nou, dat is een slecht idee.
Een studiomonitor geeft een veel betere kwaliteit.
En dan niet een enkel exemplaar met mono geluid, maar een dubbele set.
Dat blijkt een uitstekend advies!
Een orgel klinkt weer als orgel, een trompet als trompet etc.
Ja, bij Bax weten ze waar ze het over hebben.
Sneller dan verwacht
AlgemeenIk ben sinds ruim 2 jaar in het trotse bezit van een Roland BK5.
Schitterend natuurgetrouw klinkende instrumenten.
Ik oefen en speel via mijn koptelefoon, een Sennheiser.
Deze zorgt er voor dat die natuurgetrouwe klanken ook goed worden weer gegeven.
Tja, en dan breekt het moment aan dat ik ook wel een staaltjes van mijn kunnen wil tonen aan familie en vrienden. De speakers van de Roland zijn daarvoor niet geschikt.
Dus heb ik Bax om advies gevraagd.
Mijn eerste idee? Een losse speaker. Nou, dat is een slecht idee.
Een studiomonitor geeft een veel betere kwaliteit.
En dan niet een enkel exemplaar met mono geluid, maar een dubbele set.
Dat blijkt een uitstekend advies!
Een orgel klinkt weer als orgel, een trompet als trompet etc.
Ja, bij Bax weten ze waar ze het over hebben.
En duur? Nee, hoor absoluut niet.
Voor € 215 inclusief kabels staat hij nu in mijn kamer.
Absoluut een aanrader.
Goed en veilig verpakt.
KlantenserviceGoed advies, begrijpen exact wat ik wil.
AlgemeenSnelle maar iets verlaatte levering, goede communicatie, omtrent levering.
't Was tenslotte vakantie tijd en vergeet de gevolgen van het "virus" niet...
Iets later dan gedacht, maar het is vakantieperiode en ik vermoed, dat dat verrekte virusook roet in het eten heeft gegooid.
KlantenserviceGoede communicatie omtrent iets latere levering
AlgemeenOverzichtelijke website, hele bestelproces verloopt soepel. Duidelijke informatie over het product en een hele scherpe prijs.
VerzendingLevering sneller dan verwacht en product was netjes verpakt.
AlgemeenNa lang zoeken eindelijk de kabels gevonden die ik nodig had voor een redelijk bedrag. De volgende dag al het pakketje op de stoep. Helemaal top!
De "gratis extra's" hadden niet gehoeven. Bleek gewoon een standaard reclame pakketje.
Keurig pakketje aan de deur, alleen had het volgens mij prima in de brievenbus gepast.
Algemeenhet product is op tijd aangekomen. het was precies wat ik ervan verwachte en misschien zelfs wel meer
Verzendingsnel
AlgemeenKort geleden heb ik bij Bax Music via hun website een Boss Katana besteld. Hierbij is de website van Bax Music niet alleen zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk, maar biedt Bax Music ook verschillende 'combinatie voordelen'. Deze combinatie voordelen zijn voordelig voor de portemonnee en behulpzaam voor de klanten die graag aanvullende producten willen kopen die compatibel zijn met het gekozen product.
VerzendingAangezien ik een combinatiepakket had besteld, werden deze twee apart verstuurd. Kreeg beide producten binnen twee dagen. Kortom, snel en adequaat geleverd.
KlantenserviceBij het aanschaffen en betalen krijg je binnen 10 minuten een bevestiging en krijg je een code om je pakket te volgen. Op deze wijze krijg je als besteller snel zekerheid over je bestelling en kan je direct betrokken zijn bij het volgen van je pakket.
AlgemeenZeer tevreden over de aankoop van mijn fantastische Roland TD-50 drumstel. Voorraadstatus op de website was zeer duidelijk en het bestellen verliep zeer soepel. Vervolgens zeer duidelijke communicatie over de levertijd, aanrader!
VerzendingDuurde een dag langer in verband met de omvang van de zending, hier heeft Bax-shop duidelijk over gecommuniceerd.
KlantenserviceTelefonisch en per e-mail contact gehad over de zending, goede en sneller service.
AlgemeenDuidelijke informatieve webshop. Ik koop regelmatig via de webshop maar ook in de winkel in Amsterdam waar ze altijd uitermate behulpzaam zijn en voldoende productkennis hebben.
VerzendingSnelle levering en goed verpakt.
KlantenservicePrima service als er een keer iets mis is gegaan.
AlgemeenDe site van baxshop is zeer duidelijk, overal goede beschrijvingen bij en duidelijke product foto’s. Het bestellen en betalen gaat netjes en veilig via iDeal. Al met al een geweldig service en een top website! Zeker het proberen waard!
VerzendingOverzichtelijk door de track en trace die Bax shop mee zendt in de mail. Je kan daardoor precies zien hoe de status van jou bestelling is! Het fijne is ook als er iets mis gaat is de service van Bax shop zo goed dat ze gelijk een onderzoek instellen.
KlantenserviceJe wordt netjes geholpen ze nemen de tijd voor je. Je bent geen nummer maar een klant en dat vind ik echt heel knap voor zo’n groot bedrijf. Als je vragen hebt stel ze maar en je hebt gelijk antwoord dat is heel fijn shoppen.
AlgemeenKon het gezochte product makkelijk vinden op de website en het bestelproces is vlot te doorlopen. Genoeg betaalmogelijkheden. Over het algemeen een prima ervaring. Je wordt via e-mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.
VerzendingProduct was zoals beloofd de volgende dag in huis. Verpakking was in orde en het product is onbeschadigd aangekomen.
Algemeenbestelling makkelijk te plaatsen tegen scherpe prijzen.en altijd alle op voorraad. wel zou het fijn zijn om sneller een specialist te kunnen spreken
Verzendingzeer snelle levering.
Klantenserviceik had een vraag over een koptelefoon, maar ik ben maar 1 keer teruggebeld, en dat vind ik niet zo goed.
AlgemeenDiverse malen bij Bax besteld. Altijd snelle en goede verzending en bij problemen is er prima service. Je merkt wel dat het soms onder zijn eigen succes gebukt raakt door drukte bij bijvoorbeeld klantenservice.
KlantenserviceHele goede service, maar soms wat slecht bereikbaar.
AlgemeenGebruiksvriendelijk selectie en order proces. Geleverd op tijd en in goede staat. Ik kan er geen 5 sterren voor geven, want dan zou ik ook moeten weten hoe hun service is als apparaten te laat komen of in verkeerde staat, garantie etc. Tot nu toe is mijn ervaring dat wat ik bestel simpelweg aankomt zoals verwacht. Ik order geen refurbished en krijg ook vervolgens geen refurbished. Ik zag wel in andere reviews dat dit voorkomt. Het is bij mij sinds de 8 jaar dat ik bij ze bestel nog nooit voorgekomen. Ik denk dat ik een geluksvogel ben want uiteindelijk zal het een keertje misgaan. Pas dan kan ik iets zinnigs over hun klantenservice zeggen.
AlgemeenAltijd prima
Ik heb hier vaker besteld, altijd netjes volgende dag in huis. Nooit problem gehad
AlgemeenOverzichtelijke web site, het vinden gaat gemakkelijk door te filteren op allerlei termen. Betaling is snel en met een account hoef je weinig in te vullen.
VerzendingZeer snelle verzending met tracking en email notificatie.
Algemeen'S avonds bestelling van midi keyboard gedaan. Volgende dag geleverd. Mooi dat je kosteloos de keus wordt gegeven of de de levering overdag of 's avonds wilt hebben.
VerzendingKeyboard was netjes en veilig verpakt.