Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Oei, nu lees ik hier de reviews op t.net, tot op heden alle bestellingen die ik heb gedaan allemaal prima ontvangen (inmiddels tegen de 1000 euro aan, voor een beetje muzikant peanuts, niet voor mij), maar ik loop nu tegen het probleem aan dat een pakketje (net 75 euro) 2x is getracht bij mij thuis af te leveren, maar ik niet thuis was (omdat het niet de volgende dag in huis was, maar 2 dagen later), dus gaat het naar een pickup point, waar het blijkbaar beschadigd aangekomen is, en het retour gaat naar Bax-shop. En daar staat het nu al sinds 5 dagen stil zonder enige update. Dit zou zomaar eens de laatste bestelling kunnen zijn; ze zijn écht niet de enige waar ik terecht kan.

Het zou de dag erop bezorgd worden, maar door whatever werd het twee dagen later, ja, en dat is dus geen vrije dag voor mij, dus mis ik de bezorger waardoor het naar een pickup point gaat, daar onderweg ergens defect raakt, en daarmee voor bovenstaande problemen zorgt.

Gebeld met de klantenservice, wachttijd over de 10 minuten, dat gaan we dus niet doen. Dan maar eens met X (voormalig Twitter) proberen, best snel antwoord op de vraag of ik daar met vragen terecht kan, ja hoor, en we gaan het oplossen. En toen bleef het ook daar stil.

Als je er iets bestelt gaat het meestal goed, totdat er iets fout gaat dan heb je een probleem.

Normaal gesproken leveren ze op tijd, en is de kwaliteit in orde

Retour aangekomen, pakket kwijt en geen geld terug

Had een bestelling geretourneerd. Volgens DHL al bezorgd op 2 augustus, maar kreeg geen geld terug. Inmiddels 2 keer gebeld, dus 2 keer 3 kwartier in de wacht gestaan. Beide keren is volgens BAX is het artikel niet bij hun en stellen ze een onderzoek in. Enfin u raadt het al: Nooit meer iets gehoord. Dus zij zijn het pakket kwijt terwijl het wel bezorgd is, en ik kan fluiten naar mijn geld.

Ik heb in de loop der jaren best wat aankopen gedaan bij BAX, ook na het vage faillissement, maar dat ga ik dus nooit meer doen. Kijk uit met deze gasten!

Eigenlijk is 1 ster nog te veel. In januari heb ik voor €31,- aan producten besteld. Ik ontving een e-mail met een bevestiging van de bestelling waarin ook werd aangegeven dat niet alle producten direct leverbaar waren. Vervolgens bleef het stil op de lijn en ontving ik niets. Ook na een aantal pogingen van mij om een deel van de bestelling alvast te ontvangen. In maart bleek Bax failliet (dat verklaarde alles). In juni ontving ik plotseling een e-mail dat men een herstart heeft gemaakt en dat ik mijn bestelling zou ontvangen zodra alle producten binnen zijn. Inmiddels is het september en ik heb gisteren telefonisch contact opgenomen. Na een half uur in de wacht te hebben gezeten werd mij een tegoedbon aangeboden als alternatief voor mijn bestelling. Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar dat was niet mogelijk. Ik heb toen aangegeven dat ze de tegoedbon mogen houden omdat ik nooit meer iets bij Bax koop. Dit werd direct geaccepteerd. Vandaag zag ik een email voorbij komen waarin mijn bestelling is gecanceld zonder terugbetaling. Hoe lang gaat het duren voor deze zaak opnieuw failliet gaat?

Negen maanden na de bestelling heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Omdat ik niet langer wil wachten, wil ik dat alles wordt teruggedraaid en dat ik mijn geld terugkrijg. Dit is niet mogelijk.

lang wachten voordat je aan de beurt bent en vervolgens krijg je iemand aan de lijn die niet bij machte is om je probleem fatsoenlijk op te lossen.

Hieronder moet ik de levertijd aanvinken. Helaas behoort het vinkje "niet geleverd" niet tot de opties. Vandaar dat ik voor "te laat" heb gekozen.

De korte versie: ik heb een hoorn besteld toen deze in de aanbieding was: 1.299 euro. Nu ik hem bijna twee weken later kan afhalen kost het instrument 2.986 euro. De letterlijke reactie van Bax-shop: “hoorn was helaas nooit afgeprijsd voor €1266”.

De lange versie:

1 maart. Ik wil een hoorn bestellen. De website van Bax geeft de optie om het instrument te reserveren om uit te proberen in de winkel en pas te betalen als deze bevalt. Ik klik op “reserveren”. Maar als ik een betaalmethode kies, staat “betalen in de winkel” er niet bij als optie. Alleen vooruit betalen blijkt een optie.
Ik bel met Bax. Na een tijd wachten krijg ik een vriendelijke medewerker te spreken. Hij gaat het voor me regelen. Hij zal de winkel in Amsterdam vragen om mij te bellen. Ze hebben daar een exemplaar op voorraad dus het zal niet lang duren. En de prijs is inderdaad 1299 euro, minus een extra korting van 11%, zo bevestigt hij.

4 maart. Ik heb nog niks gehoord. Ik mail Bax met de vraag of alles goed is doorgekomen.

5 maart. Ik krijg van Bax het bizarre verzoek om een review te schrijven op Google over hun winkel in Amsterdam. Ik regeer dat ik nog altijd niets van de mensen van die winkel heb vernomen, dus dat een review schrijven dan erg lastig is. Ik krijg de reactie: “Het lijkt inderdaad alsof er even iets niet goed ging. Ik heb de winkel in amsterdam even gemaild of ze zo snel mogelijk contact met je op willen nemen.” Dan is het weer lang stil.

10 maart. Ik lees op Tweakers.net dat er veel klachten zijn over Bax. Op sommige reviews regeert Bax-shop dat ze hiervoor eventueel te bereiken zijn via Whatsapp. Ik vraag ze dus via dat Whatsapp-nummer wat de status is van mijn bestelling. Hier wordt niet op geantwoord.

12 maart. Nog steeds geen telefoon ontvangen van winkel Amsterdam maar eindelijk wel een mail: “Jouw bestelling ligt voor je klaar in onze winkel in Amsterdam”. Een beetje een late reactie want het instrument lag al 12 dagen klaar, maar vooruit. De meegestuurde factuur vemeldt nu echter geen 1266 (minus 11%) euro, maar 2986 euro. Ik reageer met de opmerking dat dit niet klopt.

14 maart. De helpdesk schrijft (in krom taalgebruik): “De Yamaha YHR 322II hoorn was helaas nooit afgeprijsd voor €1266 en hierop was er nooit 11% korting, omdat de 11% korting op geselecteerde artikelen was. Het kan je het over een andere product hebt.”. Als reactie stuur ik een bewijs dat het exacte product op 1 maart wel degelijk 1266 euro kostte. Hierop heb ik geen reactie meer gekregen.

Ik wil niet zover gaan de mensen van Bax-hop oplichters te noemen. Maar dat hun administratie een zooitje is, dat is zeker. En de klantenservice is mede hierdoor buitensporig slecht. De medewerkers werken compleet langs elkaar heen.

Helaas 2x kort achter elkaar een slechte ervaring gehad met bax shop. Beide keren te laat met de levering. Beide keren laten ze niks weten van de vertraging en moet je er zelf achteraan gaan bellen. Eerste keer is dit redelijk opgelost en kwam het een paar dagen later binnen.

De tweede keer was echt waardeloos. Bij het bestlellen van een gitaar stond er dat het circa 4 werkdagen kon duren voordat hij er was (het was niet op voorraad). Bestelling was geplaatst op woensdag 22 januari. Vervolgens was het 31 januari (7 werkdagen later) toen ik besloot om even te bellen. Ik snap dat circa 4 werkdagen niet altijd 4 werkdagen betekent, maar het betekent ook niet meer dan 7 werkdagen dacht ik. Tijdens het bellen werd er gezegd dat er niks in het systeem te vinden was en dat er contact opgenomen zou worden met de leverancier en dat ze mij een mail zouden sturen. Prima dacht ik, maar kan ik die mail vandaag nog binnen krijgen? Dit kon alleen als ze de informatie op tijd binnen kregen.

Prima dacht ik, maar natuurlijk ging het weekend er over heen en kon ik maandag (3 februari) zelf weer gaan bellen. Zojuist dus gebeld en ze hadden de info al en de medewerker zei erg nonchalant dat er vertraging was en dat de gitaar eind volgende week binnen zou komen bij mij thuis. Eind volgende week betekent dus 16/17 werkdagen. Ik kreeg geen excuses voor de vertraging of een compensatie vanuit hunzelf te horen en heb toen besloten de bestelling per direct te annuleren aan de telefoon. Heel jammer dat er geen excuses of compensatie vanuit bax zelf kan komen en alleen een nonchalante houding + meer dan 3 dubbel de originele levertijd.

Helaas zeer slechte ervaring gehad met Bax, wat me 180 euro heeft gekost. 1,5 jaar geleden iets besteld, maar Bax stuurde per ongeluk 2 exemplaren. Kan gebeuren. Contact opgenomen (eigen initiatief) en 1 exemplaar terug gestuurd. Nooit meer iets van gehoord, dus in orde denk je dan. Tot mij 1,5 jaar later ineens om verzendbewijs wordt gevraagd. Tja, ik bewaar verzendbewijzen niet jarenlang … Geprobeerd contact te zoeken met het bedrijf, maar bleek onmogelijk. Bellen kon niet, mails werden niet beantwoord, uiteindelijk klacht per brief verstuurd: geen reactie. Ik ben ervan overtuigd dat ze het gewoon ontvangen hebben, maar dat er iets niet goed is geregistreerd (fout op fout). Heb 2 mogelijkheden aangedragen voor wat er gebeurd kan zijn, maar geen reactie. Weet niet eens of er serieus naar is gekeken. Iets wat begon met een fout van Bax heeft me uiteindelijk 180 euro (inclusief incassokosten) gekost.

Heb 15 jaar ervaring met online bestellen, ga alleen in zee met bedrijven die ik vertrouw, nooit problemen gehad. Dit is voor het eerst dat het mis gaat. Bij Bax bestel ik nooit meer. Meestal gaat het goed, maar als het fout gaat, gaat het dus ook echt goed fout en is er geen klantenservice. Vanaf nu bestel ik bij Thomann. En waarschuwing aan iedereen die iets retour stuurt aan Bax: wees je ervan bewust dat je je verzendbewijzen nooit weg gooit, want ze kunnen er jaren later ineens om vragen.

Bax stuurde ipv 1x het bestelde product 2 exemplaren. Ik had er maar 1 besteld. En daar is de hele ellende begonnen. Ik heb sterk de indruk dat vervolgens bij hen alles mis is gegaan en het retour gestuurde exemplaar niet goed is geregistreerd, waarschijnlijk omdat dat niet meer in het standaard proces paste.

Heb meerdere malen via mail verzocht om contact, heb 1x gebeld waarbij ik werd terug verwezen naar de afdeling waar ik geen telefonisch contact mee kon opnemen (later nog een keer naar de algemene klantenservice gebeld maar dat heb ik na ruim een half uur in de wacht opgegeven), daarna een fysieke brief met een klacht gestuurd. Maar nooit heb ik enige reactie gehad anders dan dreiging met incasso.

Ik schrijf haast nooit reviews, maar nu kan ik het niet laten. Zéér slechte ervaring bij Bax. :(

Gitaar aan het bestellen in de webshop, wil een paar uur later afrekenen: prijs meer dan verdubbeld!

Klantenservice gebeld: de dame zou mij terug bellen/mailen - niet gebeurd. Volgende dag heb ik opnieuw gebeld om te horen te krijgen dat "de verlaagde prijs voor een klein aantal was". Met andere woorden: hij verkocht te goed, dus de prijs wordt (midden in de sale!) doodleuk verhoogd.

En ondanks dat de gitaar (nu nog steeds) voor de verlaagde prijs in mijn winkelwagen staat, wordt ie bij het afrekenen opeens 2,5x zo duur.

Goh, maak dan even een handmatige order aan voor je klant. Zou je zeggen, maar nee. Die klant verliezen ze liever aan de concurrent. 8)7

Heel sneu dit. Bij andere muziekwinkels altijd goede ervaringen met klantenservice. Mijn volgende gitaren, drumstel, etc worden dus weer elders besteld.

Jammer dat dit de manier is waarop Bax met zijn klanten omgaat. Ik vind het belangrijk dat andere mensen, die overwegen bij Bax een bestelling te plaatsen, van deze praktijken op de hoogte zijn.

Beste,

Dat klinkt als een frustrerende ervaring, en ik snap dat je teleurgesteld bent. Prijsveranderingen komen soms voor vanwege veranderingen in de inkoopprijs van leveranciers. Het is jammer dat de communicatie niet soepel liep. Als je een product in je winkelwagen hebt, kan de prijs veranderen als de website wordt bijgewerkt. Sorry voor het ongemak.

Indien we je op dit moment via de helpdesk kunnen helpen vernemen wij het graag. Je kunt ons eventueel bereiken via Whatsapp +31610192964

Met vriendelijke groeten,
Bax Music

Ooit was bax mijn go-to shop. Snelle afhandeling, klantenservice altijd bereikbaar.

Maar zoals meer reviews hier vermelden, zijn ze de laatste maanden/jaren enorm achteruit gegaan, tot het punt dat ik nu liever alles bij thomann bestel.

Prima in orde, niks te klagen. Goed verpakt naar mijn idee.

Bestellingen en retour afhandelingen gaan goed tot dusver, maar zodra er iets mis is, en je de klantenservice wilt bereiken: hopeloos. Mijn bestelling welke op voorraad is, al 3 weken niet verzonden. Ze reageren helemaal niet op e-mails. Online chat is al helemaal rampzalig en een nutteloze webapp die maar half functioneert. Op een dinsdagochtend om 10u: geen medewerkers beschikbaar. 2 uur later nog eens geprobeerd: 15 wachtenden voor je.
Kijk je 5 minuten niet op je tabblad, krijg je melding of je er nog bent. Anders word de sessie gesloten. Daarna blijft de chat hangen op "Je bent nummer 1 in de wachtrij".

Beste,

We betreuren het dat je deze mindere ervaring hebt gehad met de service. Onze excuses voor de ongemakken. Als we je op dit moment nog kunnen helpen vernemen wij het graag. Je kunt ons hiervoor ook bereiken via whatsapp +31610192964

Met vriendelijke groeten,
Bax Music

Op de website en in de winkel(s) altijd goede en voldoende informatie over de producten. Website is goed gesorteerd en de producten zijn makkelijk te vergelijken. In de winkel staan mensen die weten waar ze het over hebben en adviseren (naar mijn idee) zonder bepaalde producten te pushen.

Ik had het pakket laten bezorgen bij een afhaalpunt, het was op tijd en voldoende veilig verpakt.

Ze bedreigen me met een incassobureau omdat ze zelf een fout in hun administratie hebben gemaakt.

Absoluut onwaardig. Een doos in een doos, erg milieuonvriendelijk. Lijkt alsof ze niks boeit.

Slechte overdracht van informatie tussen collega's waardoor er onduidelijkheden zijn ontstaan

Over mijn order en de levering heb ik geen klagen.

Wel over de promotie-mails welke na de levering komen. Ik heb bij het plaatsen van de order goed opgelet dat er niet ergens een vinkje bij 'nieuwsbrief' stond. En wat is de afzender van het derde mail dat ik inmiddels heb ontvangen? Juist, 'nieuwsbrief'!

'Wij horen graag je mening' was het onderwerp van die mail. Bij deze dus: de op zich goede ervaring word verpest door het tegen mijn wens in versturen van promotie-mails. Ik heb daar geen zin in en ik heb geen zin om op een opt-out te moeten klikken.

Daarom 2 sterren aftrek.

De levering via DHL naar een DHL-servicepunt was in orde.

Garantie krijg je niet bij deze oplichters
Je koopt een heel duur apparaat (Pioneer DJ mixer). Je koopt er een beschermkap en flightcase bij. Alles om deze mixer zo goed mogelijk te beschermen. Voor de zekerheid koop je extra garantie bij (5 jaar garantie!). Na 7 maanden, netjes en voorzichtig gebruik is er een effectknop kapot. Je verwacht dat deze snel gerepareerd wordt met de nodige excuses voor de beschamende kwaliteit. Niet dus. Geen garantie. Het zou normale slijtage zijn.... Na 7 maanden?? Bizar gewoon. Volgens de helpdesk (waar ja minimaal een uur in de wacht hangt) hadden we de mixer misschien wel tegen een boom gegooid. Jahoor, dat doe je met een apparaat van ruim 2000 euro. Er zit nog geen krasje op. Hoe dan.
We konden m voor veel geld laten repareren. Geen enkele garantie. Volgens hun website (en dat geeft vertrouwen) zijn ze zowel bij de Nederlandse als de Europese geschillencommissie aangesloten. Dit zijn dus klinklare leugens. Bij de Nederlandse geschillencommissie zijn ze niet aangesloten en bij de Europese geschillencommissie hebben ze niet eens het fatsoen om te reageren. Koop dus geen spullen bij Bax. Garantie of service kennen ze niet

Minimaal 1 uur in de wacht. weten van niets. verbinden door, weer 20 minuten. degene die u moet hebben is niet bereikbaar.... kansloos

Enorm trage afhandeling van terugbetalingen mbt retouren.

Zelfs als een product bij levering defect blijkt, en je deze direct retourneert duurt het enorm lang voordat je je geld terug hebt.

Ik ben nu al meer dan 2 weken verder na het terugsturen en wacht nog steeds....

Dat kunnen anders shops vele malen beter! 2 dagen later ook iets naar de Duitse concurrent geretourneerd en dat is allang afgehandeld!

Lijkt wel bewust te worden vertraagd dit proces om een slaatje te slaan uit de hoge rentestanden.

Klantenservice beneden alle peil, roepen zomaar iets en verhaal veranderd per keer dat je iemand te spreken krijgt...

Ook de reactie van de zogenaamde eigenaar via veel review sites(tweakers, trustpilot) kan je beschouwen als een wassen neus, ook via dat whatsapp nummer wordt je afgescheept met hetzelfde riedeltje...

Je wordt aan het lijntje gehouden. Toezeggingen die niet blijken te kloppen.
Standaard antwoorden. Beloftes die keer op keer niet worden nagekomen.

zucht....

Edit 4-10: knap hoor, het is ze eindelijk gelukt na eindeloos bellen/appen.
Nooit meer Bax voor mij!

Op de dag van mijn bezoek las ik de vele negatieve reviews van Bax. Ik besloot toch naar de winkel te gaan, twijfelend of ik wel zou bestellen. De vriendelijke drumexpert gaf me een duidelijke en eerlijke uitleg, wat me overhaalde om toch bij Bax te kopen. Ik kreeg het verkeerde product, met een defect onderdeel. Ik betaalde volle pot voor het duurdere toestel dat ik nooit kreeg, €200 meer. Op mijn vraag om het toestel te houden (het was intussen al uitgepakt en opgezet) en het verschil terug te betalen krijg ik al wekenlang geen reactie. Dit is pure oplichterij door nalatigheid.

Geen antwoord gekregen na meerdere mails. Verkeerde product meegekregen van €200 goedkoper, wel volle pot betaald.

QSC speaker afgegeven met verzoek 2 aansluitpuntjes welke afgebroken waren te repareren. Hiervoor prijsopgave ontvangen van €. 700,— wat in geen verhouding staat. Aangegeven hem ongeprepareerd ter retourneren, aangezien de speaker wel gewoon functioneerde. Vervolgens de speaker retour ontvangen, met alle aansluitpunten er compleet afgeknipt, en intern in de speaker alle stekkers los getrokken. Te belachelijk voor woorden.

In de winkel wel netjes geholpen, echter de manier waarop uiteindelijke een voorheen goed functionerend artikel retour is gestuurd, slaat nergens op

Een B-stock Ayra ERO 150 BSW gekocht die volgens de website geen krassen heeft en goed zou werken, maar ontvangen met gebruikersschade/krassen en bij pan op een bepaald punt een hard geluid maakt. Tevens was de lamp ook aanzienlijk minder fel dan de andere ERO die ik had besteld. Om die reden op 5 juni een retour gestuurd, maar tot op heden niet verwerkt. Op de website staat duidelijk dat binnen 14 dagen geld word teruggestort, maar momenteel is het alweer 18 dagen. Op e-mails word niet gereageerd en telefonisch kunnen ze niks doen, ik snap dit niet.

Ik raad iederwen aan een melding te maken bij het ACM tegen Bax! Dan worden ze hopelijk eens wakker geschud met een fikse boete.

Er zat iemand aan de lijn en zij zei: ik ben net nieuw en ik zit alleen in de lijn, dus ik kan je niet helpen. En dat op een vrijdagmiddag...

avatar van ja3
ja3 Karma 5,79K

Ik bestel niet vaak bij deze winkel. Maar als ik er bestel (zeg 1 keer per jaar) is meestal de levering te laat (zeg 50% van de gevallen). Vandaar dat ik denk ik schrijf deze review.

Zelf bestel ik alleen bij deze winkel als het echt niet anders kan vanwege het grote assortiment.

Bax Music heeft de claim voor 23:00 besteld vandaag verzonden. Helaas is mijn ervaring dat dit dus in 50% van de gevallen niet lukt. Het heeft diverse oorzaken. Of het product is (plots) niet op voorraad zonder dat dit wordt aangegeven. Of er ging iets fout bij DHL.

Het vervelende is ook dat dit als normaal wordt gezien (tenminste er komt geen excuses of verbeterpunten vanuit de klantenservice).

Opzich ben ik wel tevreden over de email service die hierna geboden wordt. (over het algemeen terugbetaling).

Ik was voor mijn podcast het holle ruimte probleem het zoeken naar een oplossing, via Bax Shop kwam ik uit bij de Devine RF 5 microfoon reflectiescherm met tafelstatie. Uitleg op de website was goed, alleen jammer dat er geen duidelijke handleiding bij zat, maar naar even goed naar de foto's kijken is het allemaal goed gekomen.

De verzending was op zicht prima, maar de doos was zo dun en al geschuurd, tevens zat er zo veel ruimte in de doos zelf dat de inhoud flink kon schuiven. Omdat de doos al geschuurd was, zou eventueel klein spul (wat er nu gelukkig niet bij zat) verloren zijn gegaan, hier moet beter naar gekeken worden, dit is iets dat ik mijn vorige review ook al gemeld had maar er helaas nog niks mee gedaan is.

Had ook deze keer van mijn bestelling geen bevestigingsmail ontvangen, ondanks dat ik hem wel in mijn account kon zien, de dag erna alsnog een mail ontvangen. De dag voor de verzending nog eens een mail ontvangen en via de tracking alles goed kunnen volgen. Blijf het apart vinden dat je geen bevestigingsmail krijgt na het plaatsen van je bestelling.

Pelican koffer besteld met deviders t.w.v 439 euro. Deviders zaten niet in de koffer. Het retouraanmelden voor omruilen via de website werkt niet met het ordernummer welke op de factuur staat. Ongeveer 6 medewerkers op de mail gehad welke de mailhistorie niet lezen en je van het kastje naar de muur sturen. Tussentijds hebben ze een retourformulier naar de verkeerde persoon gestuurd. Telefonisch niet bereikbaar. 21 maart mijn bestelling gedaan. Het is nu 4 mei en ik heb nog altijd geen nieuwe koffer ontvangen of weet wanneer hij dan gaat komen. Ze kunnen daar in Goes beter mossels gaan plukken of een vakantiepark beginnen, want een muziekwinkel managen wil niet echt lukken.

Te laat.

Korte toelichting hierboven is duidelijk genoeg. . .

Niet bereikbaar

Korte toelichting hierboven is duidelijk genoeg. . .

Beste,

Jammer om te lezen dat je een mindere ervaring hebt met de service. Excuus voor het ongemaki. Indien we je op dit moment nog kunnen helpen vernemen wij het graag. Je kunt ons eventueel bereieken via een Whatsapp bericht. Als je jouw klantgegevens kan doorgeven dan kijken we zsm met je mee +31610192964

Met vriendelijke groeten, Bax Music

Ik was voor mijn Gaming Podcast opzoek naar een goede Microfoon, na 2 aflevering met een Headset bleek de geluidskwaliteit niet echt goed te zijn. Ik was op de website rond het kijken en kwam uit op de Devine USB 50. Mooie stevige Microfoon die meteen alles heef wat je nodig hebt. Op de website stonden mooie en duidelijke foto's en tevens ook een informatie video.

De verzending was op zicht prima, maar de doos was zo dun en al geschuurd, tevens zat er zo veel ruimte in de doos zelf dat de inhoud flink kon schuiven. Ik had 2 stuks besteld, maar deze hadden te veel speling. Ook omdat de doos al geschuurd was, zou eventueel klein spul (wat er nu gelukkig niet bij zat) verloren zijn gegaan, hier moet beter naar gekeken worden.

Had van mijn bestelling geen bevestigingsmail ontvangen, ondanks dat ik hem wel in mijn account kon zien, de dag erna alsnog een mail ontvangen. Ook de dag erna pas tegen de middag een mail dat de bestelling vertraagd was. Men houd je wel op de hoogte, alleen de geen bevestigingsmail ontvangen van een bestelling vond ik wel even apart.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music