Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Geen problemen ondervonden bij het doorlopen van het bestelproces en ook het betaalproces heeft geen problemen ondervonden.

Maandag telefoon besteld welke op voorraad was en zou dinsdag geleverd worden. Echter op vrijdag nog niets ontvangen, wacht op voorraad. Levering nu doorgeschoven naar zaterdag maar (nog) geen mail hierover gehad.
Valse voorlichting dus over voorraadbeheer.
Uiteindelijk de week erna op dinsdag ontvangen. Zat wel een feestdag tussen.

Niet te bereiken, Te druk. Kan ik mij voorstellen bij niet nakomen beloften. Klantenservice heeft later zelf telefonisch contact gezocht met mij n.a.v. deze review. Zij zoeken uit hoe het fout is gegaan met levering. Ter attentie heb ik een 'special gift' gekregen met een heel mooie persoonlijke boodschap erin. Top dat men op een niet-tevreden-zijn zelf contact opneemt!! Beoordeling aangepast naar uitstekend.

-Komen beloftes niet na met betrekking tot verzenden.
-Prijs van de website komt niet overeen met die van tweakers of iphoned.nl, bij mijn totale bestelling was het verschil ruim €120 extra!

Belsimpel beloofd voor 23.30 besteld de volgende dag in huis. Dit is dus niet het geval, gisteren 23.15 een bestelling geplaatst, bevestigingsmail ontvangen dat alles in orde is. Vervolgens krijg ik om 00.18 een mail dat de bestelling vertraagd is en niet op tijd geleverd kan worden.
Ik vind dit erg jammer, ik begrijp dat ik laat op de avond een bestelling plaats maar zolang Belsimpel adverteert met ''voor 23.30 besteld volgende dag in huis'' vind ik het erg slordig als dit niet zo is. Ik plaats een bestelling met een behoorlijke uitgaven van €2556 en verwacht daar de service voor die Belsimpel aanbied anders het ik het beter bij een andere aanbieder kunnen bestellen.

Klantenservice gebeld, wilt of kan niks voor mij betekenen. Aangeboden om dan de bestelling zelf maar op te komen halen in de winkel maar ook dit was niet mogelijk.
Ook in het prijsverschil van tweakers en Belsimpel kon niets worden gedaan, hun hadden zojuist de prijs verhoogd en dit was nu eenmaal de nieuwe prijs. Best jammer bij zo'n behoorlijke uitgaven.

De klachtenservice werkt een stuk functioneler dan de klantenservice. Hun zijn erop gericht de ontevreden klanten toch een goed gevoel te geven en willen hun service beteren door te leren van de fouten. Alles wat is voorgevallen is met wederzijds respect uitgesproken naar elkaar. Uiteindelijk is het prijsverschil ook nog gedeeld en is er €60 terug betaald. De werkwijze van de klachtenafdeling krijgt een pluim.

Grootste aanbod en overzicht, wel altijd positieve reviews (wat ergens ook logisch is) van producten. De bestelling heb ik 's avonds laat gedaan, de volgende ochtend, binnen 12 uur (en dat rond kersttijd) was mijn mobiel binnen.

Discrete verpakking, waaraan van buiten niet te zien was dat er een mobiel in zat, net informatiebriefje, en meerdere feedbackmails. Ik ben blij met mijn bestelling bij Belsimpel.

Voor de echte details/vergelijking gebruik ik tweakers, maar voor het aankopen en de gemiddelde gebruiker is belsimpel dikke prima.

Binnen 12 uur ontvangen, rond de drukke kerstdagen.
Anonieme verpakking (veiliger) en gratis pen (jippie).

Paar vragen gesteld via facebook, snel antwoord gekregen. Toen ze het antwoord niet meteen wisten kwamen ze daar later uit eigen beweging op terug.

Alleen een iphone besteld, dus niet echt spannend ;-)
Supersnel geleverd, netjes verpakt.
Alles compleet, werkt, helemaal blij.

Zelfde verhaal, binnen twee dagen geleverd. Helemaal prima.

bestellen ging snel en eenvoudig, prima web shop, ik kon snel vinden wat ik zocht

levering binnen het van te voren doorgegeven tijdvenster

Website ok, maar een beetje onoverzichtelijk om bepaalde accessoires bij een specifieke telefoon te vinden. Verder staan er veel niet leverbare artikelen online, maakt het niet overzichtelijker. Verder een beetje vreemd dat je bij iedere bestelling je geboortedatum moet opgeven, dat zou niet moeten, niet relevante informatie.

Prima gegaan, binnen 1 dag nieuwe telefoon in huis. Handtekening was verplicht maar die werd gek genoeg door de bezorger niet gevraagd.

Goed bereikbaar en heel coulant met een kapotte (piepende en suizende) adapter die bij een nieuwe Samsung telefoon zat. Zonder discussie gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Heel tevreden over dus.

Eenvoudig zoeken,bestelling te plaatsen en pakket te volgen.Uiterst snelle levering.x xx xx xx xx xx

Snelle levering.

Makkelijk zoeken specificaties goed vermeld. Review worden gewoon weergegeven. Bestellen en leveren eenvoudig en betrouwbaar.

Keurig volgende dag afgeleverd

Bestellen betalen en leveren. Dat is wat ik verwacht en dat is ook wat ik krijg. Normaalgesproken de volgende dag al, al ging er hier iets mis wat ik zal toelichten bij verzending

Ik had op 23 december vóór 2330 besteld, dus zou het nog de volgende dag geleverd moeten worden. De volgende dag kreeg ik een mail dat er een probleem was met de bestelling en dat het zsm geleverd zou worden. Dit ivm de kerstdrukte. Dat begrijp ik, maar is wel in tegenspraak met datgene waar ze mee adverteren. Uiteindelijk werd het een dag later geleverd. Niet schokkend, maar daarom ook maar een voldoende op dit punt ipv goed of uitstekend.

edit: vanwege het feit dat het 1 dag later is aangekomen dan de beloofde dag heeft belsimpel contact met me opgenomen en een handgeschreven kaartje met een kleine attentie gestuurd. Dat verandert niets aan de verzending, maar ik vind het een super reactie. Pluim!

Bijzonder slecht geholpen met defecte iPhone besteld via de webwinkel. De bluetooth blijkt in het geheel niet te werken, dus moest ik terugsturen zodat ze konden repareren. Ik gaf aan geen reparatie te willen maar gewoon een goed werkend toestel per direct. Dat konden ze niet toezeggen - ze konden in het geheel niets toezeggen, alleen - we gaan kijken en dan nemen we contact op. Toestel geretourneed per belsimpel instructies; hebben ze deze per abuis toch naar reparatie gestuurd (telefoon van 2 weken oud waarvan de bluetooth het nooit gedaan heeft). Maar ze konden niet direct met reparatie bedrijfje bellen om te checken of de telefoon in orde was en een nieuw toestel voor me regelen. Nu bericht gekregen van reparatiebedrijf dat toestel nog niet ontvangen is. Je voelt je echt totaal niet geholpen en er worden geen oplossingen geboden. Ik vermoed dat ik over een week nog geen telefoon heb. Heb al gevraagd om de koop te annuleren zodat ik elders een nieuwe kan kopen, maar dat kan niet zolang toestel bij reparatiebedrijf ligt. Onslagvaardige klantenservice; geen mandaat om dingen te regelen en gedaan te krijgen en ondertussen de klant lekker in het ongewisse laten zitten. Zolang er niets aan de hand is, werkt dit soort bedrijfjes prima, maar als er een probleem is of after sales support nodig is, houd maar op.

Had een Oneplus 7T besteld maar de camera viel me tegen. Na 3 weken nog terug kunnen sturen en een iPhone XS Max gekocht. Omdat er iets mis was gegaan met de retourzending (bedrag werd terug gestort ipv gebruikt voor t nieuwe toestel) kreeg ik een tegoed bon voor 15 Euro.

Snel geleverd en de retourzending was ook binnen 1 dag verwerkt.

Altijd netjes behandeld en goed advies gekregen

Makkelijk de producten kunnen vergelijken! Zeer blij met de aankoop en de service die ze hebben verleend!

De dag erop had ik al plannen dus levering in de avond aangeklikt zodat ik het pakketje niet zou missen. Hiervoor betaalde ik tot mijn verrassing niet extra!

Vragen die ik had zijn snel en in simpel Nederlands beantwoord.

Vanmiddag naar de winkel in den Haag gegaan voor een iPad. Was in de buurt en volgens de website op voorraad.

Aangekomen konden we de winkel niet in met de kinderwagen want 1 van de 2 deuren zat dicht, sta je dan in de gietende regen :(
Even vragen of een medewerker de deur open kon doen ging niet want die waren druk bezig klanten te helpen (wat dan wel weer netjes is dat ze echt de aandacht voor ze nemen!)

En de iPad in kwestie was ondanks de website toch niet op voorraad (nu een paar uur later nog steeds gewoon op voorraad op de website).

Medewerkers namen echt de tijd voor klanten voor mij en de korte tijd dat ze mij geholpen hebben waren ze ook vriendelijk!

Vandaag, 2-1-2020 door Belsimpel benaderd naar aanleiding van bovenstaande incident. Telefonisch besproken wat er gebeurt is en excuus voor voor gekregen. Prettig, menselijk, gesprek gehad en er gaat gekeken worden naar voorraadbeheer/productkoppeling.
Met de desbetreffende fysieke winkel neemt men contact op om te voorkomen dat dit ook bij andere ouders met wagen gebeurt!

Erg netjes deze terugkoppeling!

Bestellen is gaat vlot, is helder de betaling is soepel.
Niets op aan te merken. Bestel de volgende keer weer bij deze winkel.

Het bezorgen ging zoals ik gewend ben met Post.nl. Het lastigste is nog steeds tussen 12:00 uur en 16:00 uur wachten op je pakketje. Het zou mooi zijn als je een bericht krijgt als hij bij de klant voor mij is. Verder prima!

UlTIMATE EARS Black aangeschaft, mooie vormgeving en eenvoudig in gebruik, Strakke verpakking. Geluid beetje weinig bass, wel mooie all round geluid. Goede snelle Bluetooth prijs kwaliteit is goed mooi voor in de douche .

Prima site en aanbiedingen meerdere bestellingen gedaan

Duurde zoals vooraf gesteld drie dagen voordat ik het pakket kon ophalen. Post. nl levert een keer aan huis daarna kun je het pakket zelf op gaan halen. Post.nl heeft ons eerst verslaafd gemaakt aan snelle levering. Nu laten ze het bezorgen/ophalen aan de klant zelf over. Dit is volgens mij de tweede stap richting de Post.nl toekomstvisie van bezorgen, de volgende stap is dat je een afspraak met een postbus mag gaan maken pffff

Bestellen was duidelijk en makkelijk te doen. Producten staan goed beschreven en komt ook overeen met wat ik gekregen heb. De prijzen zijn beter dan op veel andere webshops.

Levering was super snel en te volgen via internet

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede service en snelle levering. Mijn volgende bestellingen komen er aan. Een aanrader

Snelle levering

Bestellen is eenvoudig en makkelijk. Bezorging snel en zoals op de website wordt vermeld ( voor 23.30 besteld is de volgende dag geleverd.).

Snel geleverd en met zorg ingepakt

MI 9TPro besteld. Alles top, snelle levering, uitstekend product, fijne klantenservice ( zowel voor-als nazorg)

S' middags besteld, de andere dag in huis.
Je kan het pakketje direct van het begin tot de levering volgen

Ik bestelde in eerste instantie de Mi met 64 GB geheugen. Als reactie op de mail met de vraag naar mijn ervaring, gaf ik toch spijt te hebben. Mij werd geadviseerd het toestel om te ruilen. Dit heb ik gedaan en het was allemaal zo geregeld. Binnen no-time stond het bedrag weer op mijn rekening. Ik heb nu het toestel met 128 GB en ben echt helemaal blij

Ik had zaterdag 30 november (na black friday) een telefoon uitgezocht maar nog niet betaald. De dinsdag erop was deze een 19 euro duurder geworden helaas. Toch maar wel gekocht.

Snelle levering en ik moest ervoor tekenen, helemaal prima.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops