Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe bestelling was super gemakkelijk geplaatst en was zeer snel gedaan kreeg gelijk een bericht.
VerzendingOp 25 Januari 202 mijn Airpods pro gehaald en de 26ste al binnen!
AlgemeenBeschrijving van het product is goed.
Het bestellen en betalen van het product gaat simpel en duidelijk.
Doen wat ze beloven.
Al meerdere keren via Belsimpel gekocht.
Nooit problemen met levering.
Nog weinig met de klantenservice te maken gehad.
En dat is positief.
AlgemeenZeer snelle levering en goede ondersteuning.het product was netjes geleverd binnen de getoonde tijd. Het product komt overeen met hetgeen Belsimpel heeft getoond. Gunstige prijs.
VerzendingMooi vol geluid. Makkelijk te koppelen met telefoon en iPad.
AlgemeenIk heb online een smartphone gekocht en deze is zonder gedoe geleverd.
Zowel bestelling als levering volgens opgave.
Levering via post NL, dat is voor mij prettig omdat die meestal rond zelfde tijdstip pakketten afleveren.
AlgemeenZeer overzichtelijke site, ruim productaanbod en alle specificaties eenvoudig onder elkaar. zeer goede prijzen en snelle service
VerzendingSupersnel en netjes afgeleverd
AlgemeenNa zoeken op vergelijk sites, deze I pad gekozen, beste prijs, helder wat het verschil was met andere versies
VerzendingNa bestellen prompt reactie en factuur, daarna is de bestelde ipad supersnel geleverd, goed verpakt
AlgemeenSamsung Galaxy S10 128GB G973 Black besteld: Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending, perfect verpakt, goede communicatie mbt leveringsstatus.
VerzendingVandaag besteld, morgen geleverd.
AlgemeenPrima webshop. Goede prijzen, fijne site en prettig bestelproces. Alleen jammer dat je nog allerlei mails krijgt waarin ze nog accessoires willen aansmeren, zelfs als je je niet aanmeldt voor de nieuwsbrief. Erg irritant.
AlgemeenOp 29 januari 2020 heb ik een bestelling geplaats bij Belsimpel voor Samsung Galaxy Note 10+ samen met een T-Mobile abonnement. Ik had het contract hetzelfde dag nog getekend en opgestuurd, en toen stond er dat de verwachte bezorgdatum 30 januari 2020 zou zijn. Maar op 30 januari 2020 kreeg ik te horen dat Belsimpel een contract had gestuurd zonder mijn geboortedatum, dus ik heb op 30 januari opnieuw het nieuwe contract getekend en opgestuurd en toen werd er aangegeven dat verwachte bezorgdatum 31 januari 2020 zou zijn. En op 31 januari 2020 geeft Belsimpel aan dat de verwachte bezorgdatum 1 februari 2020 is.
Op 1 februari 2020 gaf Belsimpel aan het pakket te bezorgen tussen 09:05 en 11:05, (5.5 uur verder) staat er "Bezorgmoment nog niet bekend".
Zondag bezorgen ze niet, dus geven ze aan dat ze op 3 februari 2020 opnieuw gaan proberen, verwachte bezorg moment is tussen 8:15 en 10:15, maar ook vandaag is er nog steeds niks bezorgd.
Dit is volkomen absurd, ik raad niemand meer aan om bij Belsimpel zijn telefoon te bestellen, ze blijven constant de verwachte bezorgdatum aanpassen. Zondag ging ik op zakenreis en had graag mijn nieuwe telefoon mee willen nemen, maar door Belsimpel is dit niet gelukt. Ik ga eventueel kijken welke maatregelen ik kan nemen tegen Belsimpel en deze issue naar hun socialmedia brengen.
AlgemeenMakkelijk en snel betalen en een van de meest goedkope. De keuze is enorm en toch makkelijk om het juiste product te bestellen. Heb inmiddels al meerdere telefoons bij Belsimpel gekocht en ben zeer tevreden met deze betrouwbare webshop
VerzendingSupersnel. zaterdagavond besteld, zondag 14:00 uur in huis!
AlgemeenOnline shoppen zoals het hoort! Het hele proces van bestellen, betalen, leveren t/m de aftersales is een verademing. Ook mijn tweede iPhone hier bestelt. Maakte direct een betrouwbare indruk op mij. De app van Belsimpel gebruik ik om mijn data gebruik bij te houden. Hier voel je je gewoon echt een klant!
VerzendingVoor 24;00 uur bestelt en de volgende dag gewoon netjes afgeleverd, track en trace om te volgen.
AlgemeenDe bestelling gaat makkelijk en vrij simpel,ik heb besteld op een zondagavond en op de maandag geleverd.
VerzendingZeer snelle levering
AlgemeenGoede service, weinig gedoe, snelle betaling op Ideal en ook nog eens afgeleverd de dag daarna zelfs op zondag. Echt ideaal als je zo snel mogelijk een apparaat nodig hebt!
Verzendinghet is goed verpakt en ook super snelle zending ze leveren ook nog eens op Zondag af dat is gewoon perfect!
KlantenserviceHeel goed en ze houden je up-to-date van je bestelling ze zijn ook nog eens 24/7 bereikbaar wat wil je nog meer?
Algemeenperfect Ik ben al jaren een tevreden klant bij belsimpel, net als mijn echtgenote. Alles handig snel in simpel geregeld. En als er zich onverhoopt toch een probleem voor doet. Dan wordt dat netjes en snel opgelost
Algemeen*Aangepast* origineel een slechte review geplaatst (zie onder), maar direct gecontacteerd door Belsimpel. Hoewel voor mij geen goede oplossing (ik had de telefoon snel nodig) wel nette oplossingen aangeboden en ook nog een cadeaubon voor de accessoires gekregen.
Mi 9T pro besteld, levertijd volgens de site 2-3 werkdagen. op de avond voor de levering wordt de leveringsdatum opeens met 8 dagen verlengd.
KlantenserviceNa slechte review op Tweakers nam Belsimpel direct contact met me op en kwamen met allerhande oplossingen / compensaties / alternatieven. Het is dat ik mijn telefoon snel nodig had. Hoewel ik niks uiteindelijk bij ze besteld had, ter compensatie een cadeaubon van 20 euro gekregen voor de accessoires die ik oorspronkelijk besteld had, maar samen met de telefoon geannuleerd. Best netjes!
AlgemeenAl diverse malen gebruik gemaakt van Belsimpel, gewoon omdat het niet beter kán. Deze keer een nieuwe telefoon voor mijn dochter.
VerzendingKeurig verpakt en snel
AlgemeenIk ben al jaren een tevreden klant bij belsimpel, net als mijn echtgenote. Alles handig snel in simpel geregeld. En als er zich onverhoopt toch een probleem voor doet. Dan wordt dat netjes en snel opgelost
VerzendingDe dag na mijn bestelling geleverd, keurig zoals ze beloofd hadden
KlantenserviceOoit een keer iets aan de hand gehad voor de buurman die ik als nieuwe klant aangebracht had. Het probleem werd serieus behandeld en snel naar volle tevredenheid opgelost
AlgemeenBij Belsimpel is het bestellen simpel en ze zijn voor mij de goedkoopste.
Het is de tweede keer dat ik hier een telefoon kocht en ik ben er heel tevreden over.
De website is eenvoudig en overzichtelijk met een duidelijk verhaal.
Het bestelde product was zoals omschreven de volgende werkdag in huis.
De bestelling was netjes verpakt.
AlgemeenPrima website. Overzichtelijk. Geen verborgen kosten.Belsimpel goedkoopste aanbieder van Xiaomi met fysieke winkel in Den Haag.
VerzendingRazendsnel.
KlantenserviceTwee weken na aanschaf bijzonder vriendelijk geholpen in de winkel in Den Haag. Raoul heeft twee uur lang geholpen Whatsapp over te zetten. Bedankt!
AlgemeenOverzichtelijke site, prima prijs, snelle levering en het meest prettige is, dat je zelf je ophaallocatie kunt kiezen, zodat je ook zelf kunt bepalen wanneer je een product ophaalt (zodat je niet thuis hoeft te blijven of je buren lastig moet vallen met het aannemen van een pakketje, dat vind ik nl niet meer van deze tijd).
VerzendingTja, de iPhones zijn allemaal goed, enige grote nadeel is dat ze na 1,5 jaar al op zijn, maar goed, dat is ook hun businessmodel natuurlijk, dat hebben ze verkeerd gedaan met de iPads ;-). Die gaan te lang mee...