Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAlles ging zoals het behoort; geen enkel probleem en geen enkel twijfel.
De betaling verliep prima en levering exact zoals beloofd. Petje af
Het kan m.i. niet beter als beschreven in "korte toelichting"
KlantenserviceEr was geen enkel probleem op te lossen
AlgemeenHet is altijd makkelijk bestellen bij Belsimpel. Wordt ook snel geleverd. De prijzen zijn concurerend
AlgemeenFijne club die altijd snel en correct je bestelling verzorgd. Ook complimenten voor de after sales!
VerzendingSnel geleverd, zoals beloofd. Goed beschermd verpakt.
AlgemeenPrima webshop, al twee keer een telefoon besteld. Afhandeling zoals je verwacht, ook het overzetten naar nieuwe provider verliep geruisloos.
VerzendingNette levering op 1,5 meter afstand. Ik hoefde ook niet te tekenen, het noemen van de laatste drie cijfers van je identiteitsdocument is voldoende. Keurig.
AlgemeenMakkelijke bestelling, helaas eerste bestelling verkeerd (eigen fout). Tweede bestelling uitstekend. Retour eerste bestelling uitstekend en snel afgehandeld. Gehele bedrag teruggestort. Vriendelijke helpdesk, zeer behulpzaam.
VerzendingSnelle levering.
Klantenserviceeerste bestelling verkeerd toestel besteld (eigen fout). Snelle en juiste afhandeling mbt retour, en snelle terugstorting bedrag. Helpdesk denkt goed mee met klant
AlgemeenBelsimpel is voor mij een vertrouwde website. Ik heb daar mijn iPhone 7 ook gekocht en dat liep uitstekend. Nu heb ik daar mijn nieuwe Xiaomi band aangeschaft en ook daar ben ik zeer tevreden over.
VerzendingProduct werd op de dag van de bestelling verzonden. Prima verpakt.
AlgemeenDe Samsung Galaxy A40 gekocht voor een goede prijs. Optijd geleverd en het juiste product kwam!
AlgemeenROND 23:00 uur on-line bestelling geplaatst (simpel), levering met notificatie 1 dag later dan aanvankelijk toegezegd. Goed verpakt. Nette aflevering op 1.5m.
VerzendingDe Samsung Galaxy Xpro black blijkt echt PRO! Zie mijn review.
KlantenserviceGoede begeleiding leverings traject.
AlgemeenDuidelijke overzichtelijke website, makkelijk te plaatsen bestellen. Makkelijke betaling. Goede status updates van de bestelling.
AlgemeenGevonden via Tweakers. Snelle levering voor een concurrerende prijs. Dus waarom zou je verder zoeken. Goed bedrijf
VerzendingVandaag bestellen is morgen leveren!
AlgemeenHuawei P30 pro met screen protector besteld, de volgende dag in huis. Goed verpakt, prima service. Verder geen contact gehad met de klantenservice.
AlgemeenDomme pech Xiaomi Mi9 lite 128Gb begaf het na drie weken. Volgens de theorie van de badkuip kromme, de meeste kans op een defect binnen ongeveer een maand. Toestel vrijdag teruggestuurd en de volgende maandag nieuw toestel in huis !!! Dat is pas service
VerzendingGeheel volgens plan en retour afhandeling wegens defect super !!
KlantenserviceZo'n snelle service had ik niet verwacht !!!
AlgemeenIk kon tijdens afronden bestelling niet goed na of ik niet eerder een account had aangemaakt. Verder geen problemen ondervonden.
AlgemeenDuidelijk website en een goede prijs. Bestel proces verliep gemakkelijk en de levering was keurig op tijd volgens de afspraken.
VerzendingUitstekend, levering de volgende dag. Ik had gerekend op de volgende werkdag maar niks was minder waar, kwam gewoon op zondag al binnen (werd ook op de website aangegeven overigens)
AlgemeenIk moest en zou de Xiaomi airdots de volgende dag in handen willen hebben.
Op de website was niet goed aangegeven dat alleen een levering aan huis wel op zondag zou worden geleverd. (Raar, leveren aan een open ophaalpunt lijkt mij efficienter). Na telefonisch overleg met J. besloten dus naar mijn adres te laten versturen,
Op zondag bleek dat het artikel toch niet geleverd zou worden. ( Wij pakken het nu voor je in! )
Weer gebeld, en werd weer door J te woord gestaan. Op de site werd geen melding gemaakt dat leveringen door de huidige situatie vertragingen zouden kunnen hebben. Dat schept een bepaalde verwachting waar belsimpel niet aan kon voldoen.
Afijn, lang verhaal kort. Informatie had wat beter gekund, ook aangeven dat levertijden "flexibel"zijn. Dat had twee telefoontjes gescheeld.
Verpakking en levering uiteindelijk prima geregeld.
KlantenserviceSupport van J was uitstekend, ik kreeg zelfs een geschreven kaartje met attentie van haar met excuses.
Ook al kon ze er niets aan doen, en ik het eigenlijk overbodig vind omdat het uiteindelijk prima en vriendelijk is opgelost, is het toch leuk.
Algemeenbeste prijs qua type telefoon die ik wilde en binnen drie dagen in huis, niks op aan te merken
AlgemeenBelSimpel maar MailMoeilijk. Voor een mooie prijs zag ik bij BelSimpel geheugenkaarten te koop staan. Na de bestelling te hebben betaald, kreeg ik bericht dat niet alle artikelen leverbaar waren.
Toen begin de tergend langzame afhandeling van vervangende kaartjes. Omdat BelSimpel maar eens in de 24 uur op emails lijkt te reageren, heeft het uiteindelijk vijf dagen geduurd voordat ik geheugenkaartjes binnenkreeg. In de tussentijd heb ik zelf extra uit de winkel gehaald omdat ik enkele op korte termijn nodig had.
Nadat alles rond was, waren de kaartjes snel binnen. Vooral de herstelling van de bestelling bleek een kwelling.
Geheugenkaartjes kwamen goed verpakt aan. Verpakking en verzending was niets mis mee.
KlantenserviceHoewel mijn bestelling uiteindelijk naar behoren is afgehandeld, heeft het echt lang geduurd voordat ik een alternatief geregeld had waar ik tevreden mee was. Klantenservice bleef vriendelijk maar was niet altijd geheel duidelijk in de opties die ze me gaven. Vooral tijdens die momenten vond ik het vervelend om te beseffen dat ik 24 uur op opheldering in de volgende email moest wachten.
AlgemeenPrima service en goede prijs, het is de tweede telefoon die heb ik van belsimpel gekocht. Ik ben tevreden
AlgemeenSnel en eenvoudig. ... ... .... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Verzending'Gewoon op zondag geleverd, zonder meerprijs. (PostNL)
AlgemeenBelsimpel was de goedkoopste volgens tweakers. Mede hierdoor en omdat Belsimpel betrouwbaar is, heb ik voor Belsimpel gekozen. Erg tevreden, goede service en goede telefoon.
VerzendingDe levering was perfect op tijd. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de levering.