Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Voelt heel betrouwbaar. Doen precies wat ze beloven! Snelle levering in de drukke Sinterklaas periode.

Zeer snelle levering. Werd prima op de hoogte gehouden.

Geen klachtenafhandeling gehad. Maar tijdens bestellen/leveren krijg je het gevoel dat dit bedrijf hun service en klanttevredenheid oprecht belangrijk vindt. Complimenten!

Na wat rond gezocht te hebben op het web bij belsimpel het goedkoopst gevonden. Beschrijving klopte ook en net als ons andere producten makkelijk te bestellen en idd de volgende dag netjes thuis

product was netjes de volgende dag in huis we hadden verwacht wat later ivm sinterklaas drukte. Product was netjes verpakt in een bubbeltjes folie en dan in een envelop.

helaas werkte het product niet zoals het hoorde via de site aangemeld dat ik het terug stuurde. Kreeg een code die ik moest uitprinten en opplakken of met de code naar de post gaan zodat hun het uit konden printen. Nadat het product terug was bij hun kreeg ik netjes mijn geld terug.

Soepel werkende website. No nonsense, heldere informatie, direct kiezen en bestellen. Een voorbeeld voor veel andere webwinkels.

Ik heb al enkele keren besteld bij Belsimpel, en telkens weer waren ze supersnel, en het product was degelijk verpakt. Chapeau!

Redelijk laat in de avond besteld. Dit ging echt makkelijk. Ze hadden de laagste prijs dus moest het hebben. Was ook op voorraad! De volgende dag vroeg stond de bezorger al voor de deur. Goede informatie op de website en ook logistieke IP-adres gehad die ertoe deden. Niet teveel ook. Was fijn. Verdere afhandeling was top. Volgende keer zeker weer Beldimpel raadplegen voor losse verkoop van een telefoon of iPad.

Zie boven

De betaling verliep soepel. In mijn geval geschiedde de betaling vooraf via iDeal. De productprijs en verzendkosten waren zeer schappelijk.

Snelle levering die overeenkwam met de geadverteerde levertijd (overnacht). Het product was goed verpakt en de verzenddoos was niet overmatig groot.

Kreeg mijn smartphone op tijd geleverd en voor de rest ook niks geen mankementen. Dus ben tevreden

Pocophone F2 gekocht, net binnen de garantie (2 jaar ga ik vanuit) doet de flitser het niet meer via android. Via het CIT menu werkt deze gewoon. Softwareprobleem zou je zeggen.

Opgestuurd, krijg te horen dat ze het niet kunnen repareren, ze hebben het onderdeel niet en dat is blijkbaar mijn probleem. Ook krijg ik te horen dat het scherm is beschadigd (er zit slechts een kleine kras op, waar ik verder geen probleem mee heb en wat verder ook helemaal niets met mijn probleem te maken heeft)

Heb nog nooit een klantenservice / reparatie van zo'n niveau meegemaakt, denken niet in oplossingen, maar in problemen.

edit: klantenservice heeft contact met me opgenomen n.a.v. deze review. Netjes. Probleem weer uitgelegd. uitendelijk duurt het me allemaal te lang, zijn er uit gekomen

Bij ingewikkelde problemen met toestel of minder gangbare merken, verwacht geen wonderen van reparateur

Goede ervaring gehad met Belsimpel. Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij Belsimpel, namelijk de Google Nest Mini in de week van Black Friday. Alles keurig geregeld, netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en keurig verpakt afgeleverd.

Keurig op tijd en netjes verpakt geleverd.

Een Huawei Smartwatch GT 2 Pro besteld. Prettige site, simpel maar wel volledig. Koopproces is snel te doen. En de prijs was keurig.

Snel geleverd, goed verpakt.

Zelfs in de black friday periode hielden zij hun slogan aan.
Vandaag besteld morgen geleverd.

Slim bedrijf, de 3 dingen die ik besteld had zaten netjes bij elkaar in 1 doos en niet als losse pakketjes wat ik ergens anders wel eens mee gemaakt heb.

een groot aanbod, voor Oneplus moet je echt bij belsimpel zijn. Prettige behandeling in de winkel. Ik moest voor een adere telefoon een scherm beschermer hebben, die hadden ze al stond op de website dat ze uitverkocht waren.

Ik heb het in de winkel laten bezorgen omdat het een cadeau was voor een huisgenoot. Dat ging prima.

Goede winkel/webshop met een uitstekende service en aanbod in verschillende soorten producten, van telefoonabbonementen tot telefoonhoesjes

Kijkend naar de ervaring die ik heb is Belsimpel een uitstekende winkel met scherpe prijzen/aanbiedingen en een breed assortiment aan producten.

Het bestelproces was prima en vlot, geen onduidelijkheden ervaren. Na de bestelling keurig binnen 5 minuten een bevestiging ontvangen met factuur.

De producten die ik heb gekocht waren snel geleverd voor een scherpe prijs vergeleken met andere verkopers.

Al met al zeer tevreden met de gekochte producten en de service van Belsimpel

Tegen beter weten in na vorige niet op tijd geleverde bestelling nog een nieuwe geplaatst, aangezien ik nog maar 1 van de 2 producten wilde. Een enkel product cancellen is niet mogelijk, dus een nieuwe order geplaatst, terwijl het product nog steeds gewoon op volgende dag leveren staat. Op zich hier minder haast mee.

Net zoals vorige bestelling weer niet dezelfde dag verstuurd, zoals wel beloofd wordt.

Het product was opeens ~30% duurder, dus een bericht gestuurd dat ik het wel zo netjes vond om het voor de prijs van de eerste order zou krijgen.

In plaats van een nette reactie, gewoon een harde nee, en de melding dat het hele product niet meer op korte termijn leverbaar is. De complete informatievoorziening bij Belsimpel is dus een farce, en niet te vertrouwen. Ook problemen die ze zelf veroorzaken willen ze niet oplossen.

Reacties duren ook erg lang, ongeveer 35 uur voor een simpele vraag

Ik heb een iPad en case besteld. Beiden stonden op voor 11:30 besteld, morgen geleverd. Echter dit blijkt niet te kloppen

De volgende ochtend nog geen verzendbevestiging, beide producten staan nog steeds op voor 11:30 leverbaar morgen geleverd. Echter bij de bestelling staat dat de spullen nog niet eens bij belsimpel zijn. Als je belooft de volgende dag te leveren, moet je het toch op zijn minst versturen.

Bij de klantenservice kunnen ze niks betekenen, ook geen informatie of excuses dat de informatie op de website niet klopt. Uiteindelik order gecancelled omdat ik de iPad direct bij Coolblue op kon halen, en zo alsnog tijdig als kado kon geven.

(kopie van mijn eerder geplaatste tekst op trustpilot):

iPhone 12 Pro 256GB (zwart) besteld nadat ze de melding gaven dat deze op voorraad was. (morgen geleverd volgens de website)
Dat gaf de burger moed, bestelling geplaatst, betaald alle documenten ondertekend en klaar.
Daarna kom je bij de bestelstatus: "Niet op voorraad. Jouw product komt binnen op 16-11-2020. blablabla . . . . "

Ok ze hebben dus geen voorraad, maar hopen die dus binnen te krijgen vandaag.
Hopen dat dat dan maar zo is . . . . .

Later op de dag kijk je nog een keer en kom je er achter dat je er gewoon ingetuind bent:
"Niet op voorraad. Jouw product komt binnen op 20-11-2020. blablabla . . . . "

Bestelling geannuleerd, hier heb ik geen vertrouwen meer in.

Dat je de telefoon op voorraad zet terwijl je die voorraad nog niet eens binnen hebt (maar wel verwacht) is wel randje misleiding.

Toevoeging:

Inmiddels wel contact gehad met de klantenservice (werd door hun gebeld.) Bovenstaande opmerking over de voorraad zou hij doorzetten.
En hij bleek toch weer op voorraad te zijn.
Echter inmiddels al elders besteld.
Daarbij nog een voucher gekregen als pleister op de wond.

Al met al geen juiste voorstelling van zaken door belsimpel, achteraf wel netjes door belsimpel te woord gestaan.

Toevoeging 2:
Besloten om de voucher in te wisselen en de Mag-Safe charger en de 20w adapter te bestellen.
De magsafe had een levertijd van 2-4 dagen. Prima.
Bestelstatus:Niet op voorraad. Jouw product komt binnen op 26-11-2020.
En het wordt 26-11 en de dag gaat voorbij zonder melding.
27-11 kijk ik nog maar eens naar de bestelstatus. En de datum is inderdaad een dag opgeschoven. Maar ik zie op de website dat die weer op voorraad is. Dus vandaag zal die wel komen.
. . . . niet dus. Het hele weekend door blijft de verwachte levertijd op 27-11 staan (op de website staat inmiddels weer 2-4 dagen levertijd), tot maandag. Dan wordt het ineens 02-12.
Vandaag is het dus 02-12 en drie maal raden . . . . de verwachte levering is nu 03-12. Ik zie dus dat Belsimpel.nl nog steeds niet erg betrouwbaar is met hun voorraad/leverings indicatie.

Toevoeging 3:
Inmiddels de lader binnen (5 dec.) en heeft belsimpel wederom contact met me gezocht.
Nog een extra voucher van 20 euro gekregen en een paar dagen later kwam er nog een chocoladereep met een sorry kaartje door de deur vallen.
Al met al doe ze het kwa klantcontact in 2e instantie zeer netjes. (al is het beter als dat niet nodig zou zijn).
(maak er kwa algemene beoordeling nu ook een voldoende van)

Na melding dat het product van de leverancier was binnengekomen was het snel in huis. Prima verpakt zoals je mag verwachten.

Belsimpel nam contact met me op na een trustpilot review.
De medewerker was vriendelijk en correct.
Klantenservice doet zeker zijn best voor je.

Prima, duidelijke site om te bestellen. Goede kernpunten met krachten en zwaktes van de producten, waar ook door te klikken is naar gedetailleerdere informatie. De enige informatie die ik niet bij Belsimpel, maar wel bij een concurrent heb gevonden, was informatie over het updatebeleid van de telefoonmerken, maar dat mag de pret zeker niet drukken!

Zoals aangegeven de volgende dag in huis, prima verpakt, dus alles helemaal in orde!

Via Belsimpel bestelde ik een LG Velvet-telefoon. Bij LG kond je hiervoor een gratis dual-screen bestellen als tijdelijke actie. Toen LG mijn deelname aan deze actie afkeurde, is de klantenservice van Belsimpel hier achteraan gegaan en heeft het allemaal voor mij geregeld, en ook meermaals nagevraagd, zowel bij mijzelf als LG, of alles nu kloppend was. Topservice dus!

Over het algemeen prima. Wegens storing bepaalde onderdelen van website onbereikbaar. Daardoor o.a. telefoonnummer klantenservice niet vindbaar op site. Levering 3 dagen te laat. Kan Belsimpel ook niks aan doen.

Prijs kwaliteit verhouding prima. Voldoende verpakt. Geen fan van brievenbus pakketjes in het algemeen.

Aardig. Product kennis geen idee, was niet aan de orde. Hoe dan ook heel veel beter dan de meeste bedrijven.

Al twee keer een telefoon toegestuurd gekregen met gebroken zegel (met jaren er tussen). Conclusie: Ze verkopen telefoons als nieuw, maar de producten zijn werkelijk ooit geretourneerd. Ze zijn verplicht om te vermelden dat het om producten gaat die geretourneerd zijn, maar dat doen ze niet. Al jaren dus niet. Geen wonder dat er zoveel klachten zijn.
Advies: mocht het geen probleem zijn voor je dat een product niet nieuw is, koop dan gerust bij Belsimpel. Als je er zeker van wil zijn dat je een nieuw product koopt, koop dan ergens anders.

Uiterst eenvoudig om alles uit te voeren om de bestelling te kopen. Bestellen zoeken en leveren

Had een Oneplus Nord besteld en die werd snel en goed geleverd. Daarna kwam een actie ihkv black friday. Heb het verschil in prijs nog terug gekregen nadat ik dat had gevraagd.
Top

Volgende dag in huis (op zondag): toppers

Moest voor het terugboeken van het black friday voordeel toch wel een aantal keren contact opnemen voordat er beweging in kwam.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops