Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet bestellen ging soepel en ook het afrekenen ging het soepel en er werd ook direct een mail met de gegevens verstuurd, zodat je kon zien, dat er betaald was
VerzendingEr werd keurig door middel van track en trace aangegeven, wanneer er ongeveer werd bezorgd.
AlgemeenHapering in betaling bevestiging. Verder op zich prima, hadden toevallig het product op voorraad. Wel jammer dat het product na bestelling €20 goedkoper werd.
VerzendingMeer iets voor PostNL maar goed, je kiest zelf de partner. PostNL staat voor deur en rijd gewoon weg. Vervolgens mededeling dat bezorgen niet lukte. Voor 23;30 besteld volgende dag in huis niet gehaald.
KlantenserviceTegenwoordig moeilijk om een bedrijf te bereiken, snap dat het drukker is maar je hebt al een jaar de tijd om het op te schalen.
AlgemeenGoede prijs kwaliteit en snelle levering, nog geen problemen gehad al meerdere malen iets besteld hier hoezo de problemen behandelen kan ik niks over zeggen
VerzendingSnelle levering alleen wel jammer van post nl dat ze voor mijn deur staan met de busje en gewoon weg rijden zonder aan te bellen en dan volgende dag wel langs komen
AlgemeenVoor de plaatsing van de bestelling contact gehad met de klantenservice, erg vriendelijk en professioneel geholpen. Perfecte communicatie over mijn bestelling, levering volgens afspraak. Ik zou Belsimpel aan iedereen aanraden!
Algemeentoestel gekocht, raakt binnen 2 jaar defect. Belsimpel bericht mij: "het reparatiebedrijf heeft je toestel gerepareerd" Na enige stilte vraag ik om nadere informatie. dan bericht Belsimpel mij: " Je huidige toestel was niet meer te repareren. Daarom hebben we je telefoon vervangen voor een nieuw toestel. Zo ben je snel weer bereikbaar!". Huh? Het toestel dat ik vervolgens ontving had dezelfde klacht als mijn "eigen toestel" . Ook de batterij is al na 48 uren op standby al leeg, net als mijn oude toestel. Is dit toestel soms even van een nieuw IMEi-en serienummer voorzien om de klant op te lichten? Ik wil de koop ontbinden en mijn geld terug maar Belsimpel gaat daarmee niet akkoord en zegt het recht te hebben om nogmaals te kunnen volstaan met een gerepareerd toestel. Wat zijn dit voor trucs?! Ik ga hier niet mee akkoord en schakel mijn rechtsbijstandsverzekering in. op reviews over Belsimpel lees ik (helaas te laat..) dat ik niet de enige ben met deze ervaring DUS NOOIT MEER ZAKEN DOEN MET BELSIMPEL..
Klantenservicezie hiervóór, lijkt me een duidelijk verhaal over de praktijken van Belsimpel
AlgemeenPrima service, al regelmatig iets besteld en steeds is weer uitstekend. Ook telefonisch contact e.d. is vlot en vriendelijk.
De website is overzichtelijk en zeer uitgebreid.
Prima te bereiken, vriendelijk en deskundig personeel.
AlgemeenHeb me vorige mobiel ook bij Belsimpel vandaan en nu me nieuwe oppo ook word snel en netjes verpakt bezorgd
VerzendingVerzending was 1 dag later maar dat ligt meer aan de drukte bij post.nl dan aan Belsimpel
AlgemeenGewoon fijn en simpel, maar wel met de goeie info als die nodig is. Goede funnel, geen overbodige dingen. Ik heb zelfs iets meebesteld ;-)
VerzendingSnel, netjes, niks mis mee.
AlgemeenVoldeed meer dan aan de verwachting. Voor 23 uur besteld en volgende dag al bezorgd.
VerzendingSuper snel
AlgemeenGewoon goed. Snelle levering. Ook wanneer je besluit een artikel terug te sturen zijn ze makkelijk en je geld staat zeer snel weer op je rekening. Zoek je een goede leverancier? Belsimpel is een no-brainer.
VerzendingGewoon de volgende dag in huis. Top!
AlgemeenErg tevreden over de webshop van Belsimpel. Ik was erg onder de indruk. Niet verwacht dat zij een webshop uberhaupt hadden. Alles ging soepel en smooth en ik was erg te spreken over de duidelijkheid, opvolging met mails.
Apple watch met €35,- korting besteld en alles helemaal rond!
AlgemeenProducten zijn erg makkelijk te bestellen, het is een duidelijke en overzichtelijke website. Heel prima.
VerzendingSnelle levering, als beloofd
KlantenserviceNu wil ik nooit promotie mail en nu heb ik dit wel eenmalig ontvangen. En ze bedelen om een review op tweakers. Daar houd ik echt niet van. Daarom hier 1 ster en de reden voor de review.
AlgemeenZeer duidelijke website, met een ruime keuze. Mijn keuze was op voorraad bij Belsimpel en ook nog voor de laagste prijs. Super!
VerzendingDe bestelling werd binnen 20 uur afgeleverd.
AlgemeenBelsimpel heeft een duidelijke website, het getoonde aanbod heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, over het beoogde artikel wordt uitgebreid informatie getoond, het betalen is gemakkelijk en het bestelde wordt razendsnel verzonden.
VerzendingMijn bestelling arriveerde de volgende dag.
AlgemeenDuidelijke site, veel producten en goed te filteren. De stappen in het aankoopproces zijn duidelijk. Er worden voldoende betaalopties geboden. En ook fijn: scherpe prijzen.
VerzendingTermijn van ontvangst was niet zoals op de site wordt gecommuniceerd, lag aan algemene drukte rondom de feestdagen. Een werkdag langer dan vermeld.
AlgemeenVoldoende mogelijkheden worden je aangeboden. IDeal gebruikt. Simpelste methode. Mooiste zou zijn als er straks met cryptos betaald kan gaan worden.
VerzendingPost.nl komt soms vroeger dan gepland, dan loop je ze soms mis. Uiteindelijk netjes op afhaal punt. Belsimpel had hier geen invloed op.
AlgemeenSupersnel geregeld en bezorgd. Gewoon vaste klant. Al vele producten daar besteld en allemaal prima.
VerzendingSnel bezorgd en keurig verpakt
AlgemeenDuidelijke site, waardoor mijn bestellen erg vlot verliep. Goed dat ik niet verplicht ben om te registreren. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de stappen na het bestellen.
Bestelling was vlot binnen. Besteld product geheel naar verwachting.
AlgemeenLevering stond op twee of drie werkdagen. Kennelijk is de telefoon (5 II) eerder geleverd en had ik hem dan ook een dag later in bezit. Wat dat betreft goede service. Twee weken later is de telefoon 100,- duurder, maar krijg je er wel een headset bij vanuit Sony. Blijkt dat ik ook in aanmerking kom. Nog twee weken later is de telefoon 148,- duurder en is de actie afgelopen lijkt het. De actie is ook niet terug te vinden. Op zich geen zaak die ik Belsimpel kwalijk kan nemen. Maar, het is wel degelijk een verbeterpunt (die actie goed vermelden/communiceren). Vandaar goed en niet uitstekend.
VerzendingZoals vermeld een dag eerder, of twee zelfs, geleverd. Goed verpakt en lekker compact.
AlgemeenPremière commande chez Belsimpel mais pas la dernière. Très satisfait de mon achat, en un mot: Parfait !
VerzendingCommandé a 19:59 et moins de 20 plus tard j'étais déjà en possession de mon téléphone