Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Webshop werkt goed, uitgebreid assortiment en goede prijzen. Levering volgende dag op zondag helaas al 2 maal fout gelopen.

De webshop pronkt met "Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis", ook op zondag, ook in België. Helaas is net dat al 2 maal fout gelopen, eerste keer in 2019 (besteld op zaterdag om 21u), en vandaag dus nogmaals (besteld op zaterdag om 11u 's morgens). In beide gevallen heb ik de volgende dag (toen ik vaststelde dat mijn bestelling nog steeds op "Wordt klaargemaakt" stond) de klantenservice gecontacteerd, waarna er 'iets' misgelopen bleek te zijn en enkele minuten later de bestelling dan wel op verzonden kwam te staan.

Ik heb ook een 3de maal besteld bij BelSimpel op een doordeweekse dag, en toen was mijn bestelling er wel netjes de volgende dag.

Klantenservice (contact gehad via Facebook) reageert tamelijk snel, vriendelijk en professioneel.

Nu 2 keer achter elkaar spullen niet in nieuwstaat, buiten hun schuld, terug moeten sturen. Eerst een telefoon waarvan ik na in gebruikname niet tevreden was, daarna draadloze oordopjes waarvan de kleur erg tegenviel. 2x direct geld terug gekregen. De draadloze oordopjes in een andere kleur had ik de dag erna al binnen. Top. Verder is de prijs altijd scherp, en de verzending snel.

Ze bieden snelle service tegen scherpe prijzen. Mijn zoon is erg blij met het geleverde toestel.

Had snel een nieuwe telefoon nodig, De verzending was super snel, de telefoon werkte hartstikke goed en de telefoon had ook een mooi laag prijskaartje. Ik heef het 4 sterren omdat ik geen contact had met de klantenservice en heb daar dus geen mening over.

Ze gebruiken PostNL, het was dus super snel.

Overzichtelijke webshop met hele duidelijke productinformatie. Bestelproces is goed en overzichtelijk. En de producten zijn scherp geprijsd.

Levering was keurig op tijd ik had om 21:00 besteld en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Ook de mailtjes met de voortgang van het bestelproces zijn heel duidelijk.

Snelle levering, goede prijs, goed assortiment met goed vergelijk en goede info op de product pagina's

Snel geleverd

Eenvoudig om te bestellen, snelle en nette levering. Niets op aan te merken, ik ga er zeker vaker bestellen.

Bestelling op tijd geleverd en netjes verpakt.

De bestelling is correct online gedaan en het verloop t.m. de levering perfect.
zie levering.

Op een ding na er zou moeten worden getekend voor ontvangvangst en was ook duidelijk aangegeven maar, het werd aangeboden zonder te tekenen voor ontvangst. voor een zending van meer dan duizend euro vind ik wel !!!!!

Gebruik van de website, keuze en mogelijkheden, betaling, levering en termijn en kwaliteit van de service: alle punten behaald!

Correct, op tijd, met tracking en goed verpakt. Niets op aan te merken.

Ik heb Xiaomi Huami amazfit gtr 2 gekocht. Het is snel thuis aangekomen, ik heb geen probleem mee gehad met Belsimpel. Goed.

De product is snel aan mijn adres gepost.

Al eerder bij Belsimpel besteld, en heb daar gewoon een goed gevoel bij.
Was op zoek naar een Amazfit band 5, en die was op moment van bestellen het aantrekkelijkst geprijsd bij hun.
Site is overzichtelijk, en alles is snel afgehandeld.

Verzending ging goed. Vanaf het moment dat Belsimpel het overhandigd aan de pakket dienst kunnen zij er uiteraard niks aan doen dat het bij de pakket dienst erg druk was.
Pakketje was ook keurig verpakt, wel vervelend dat er een plakkerig goedje (oude sticker?) op de doosje van de Band zelf zat.
Doosje was nog verzegeld en niet beschadigd.

Bestelling en levering van mijn Samsung A42 5G verliep soepel en snel, betaling ging prima, eigenlijk boven verwachting.

Netjes op tijd geleverd, volgens de geldende voorwaarden, zoals vooraf beloofd was.

Weinig ter zake kundige medewerkers, maar ben er uiteindelijk zelf uitgekomen, maar voor de mensen met minder technische kennis is deskundigheid van het personeel wel een vereiste vind ik.

het hele proces van kiezen t/m betaling en snelle levering ging zonder enige obstakels en alles was makkelijk en voorspelbaar.

geheel volgens afspraak en precies op tijd

Ik heb op vrijdag 12 februari besteld. Zaterdag 13-02 perfect geleverd. Alles is goed verlopen. Betaling en factuur netjes ontvangen

Zoals afgesproken snelle en correcte levering. Informatie op website Belsimpel is goed.

Was niet nodig maar helder in communicatie

De avond tevoren om 22:15 een nieuwe SamsungS10 besteld en deze werd notabene de volgende dag al om 14:30 via PostNL bezorgservice bij mij bezorgd.
Snel en boven verwachting. Keurig afgeleverd al was de bezorger in een flits al weer verdwenen op weg naar de volgende klant.

Ik weet niet hoe coulant Belsimpel is, qua voorwaarden en vergoeding naar de PostNL service! Indruk bij bezorgservice wordt m.i. ten onrechte te veel druk gelegd vwb snelheid en tijdigheid van bezorging.

Zie boven

Voor 23:30u besteld = morgen gratis in huis! Dat is een claim die ik vaak zie maar weinigen die dat waarmaken. Belsimpel hoort bij die laatste categorie. En ja Corona maar de order is nog niet bij PostNL.

Voor 23:30u besteld = morgen gratis in huis! Niet dus. De order moet nog gepikt worden volgens hun website.

Abonnement verlengd met telefoon, volgende dag netjes geleverd. Tot zover mijn positieve ervaring met Belsimpel. De telefoon beviel niet en ik heb een retourzending aangemaakt via Belsimpel. De zending is echter onderweg gestolen en dus moest Belsimpel samen met PostNL een onderzoek starten.

In de tussentijd zit ik zónder telefoon, maar wel met een verlengd mobiel abonnement. Belsimpel wil geen nieuwe telefoon opsturen zolang het onderzoek loopt, maar wil ook mijn abonnement-verlenging niet annuleren. Ik zit dus al twee weken 'vast' bij Belsimpel, door een probleem dat speelt tussen hen en PostNL.

In de tussentijd meerdere keren gebeld, gevraagd naar een oplossing of een status-update omtrent het PostNL-onderzoek, maar in beide gevallen luidt het antwoord steeds: nog even geduld meneer.

Ik zou uiterlijk vandaag gebeld worden. Het is nu bijna 17:00 uur, dus ik dacht ik pak zelf de telefoon en bel Belsimpel even op. Antwoord? "We proberen u vandaag nog te bellen, maar het kan ook morgenochtend worden." Ik heb ze toch al aan de lijn??

Nee, Belsimpel denkt absoluut niet mee en laat de klant verward - en met een nog steeds verlengd abonnement wat over enkele dagen buiten de annuleringstermijn valt - achter.

Ik kan inhoudelijk nog wel even doorgaan met deze review, maar linksom of rechtsom: mijn ervaring met Belsimpel is helaas dramatisch deze keer.

Update 26-02 18:45:
Inmiddels contact gehad met Belsimpel en na dagen wachten was daar eindelijk de verlossende 'passende oplossing': "U moet nog 10 wachten totdat de boel geannuleerd is en pas dan kunt u opnieuw bestellen." Geen korting, geen nieuwe telefoon, geen mogelijkheid om per direct iets nieuws te bestellen... Helemaal niks.

Ik heb me er maar bij neergelegd, maar ik zal Belsimpel niet snel meer bij iemand aanraden helaas.

Update 03-03:
Medewerker van Belsimpel heeft contact met mij gezocht en kon zich vinden in mijn klacht. Belsimpel bood haar excuses aan en kwam met een zeer fijne tegemoetkoming. Hoewel deze bestelling/retourzending absoluut niet vlekkeloos verliep, ben ik toch zeer tevreden met hoe Belsimpel het uiteindelijk heeft opgelost. Excuses aanbieden en een tegemoetkoming aanbieden: top gedaan, zo hoort het!

Klantenservice is aan de telefoon heel vriendelijk, maar stuurt je van het kastje naar de muur en komt niet met concrete oplossingen. Zeggen ook - terwijl je ze nota bene op dat moment aan de telefoon hebt -: "We proberen je te bellen vandaag."

Super service.

Mijn one plus bud z waren kapot gegaan, opgestuurd voor reparatie onder garantie, Dit duurde erg lang maar werd constant geupdate. Kortingscode aangeboden gekregen voor het ongemak.

Heel stuk beter dan meeste klantenservices in deze tijd. Waar je super vaak achteraan moet bellen om je gelijk te krijgen.

Ook is belsimple gewoon vaak de goedkoopste met goeie eerlijke garantie.

Mooi op tijd, Helaas alleen niet veel pick up points zoals AH beschikbaar.

Super service.

Herhaaldelijk zaken gedaan met Belsimpel. Altijd snelle service en verzorgde afhandeling van de bestelling.
Gunstige prijzen.

Voldoende keus op de website tegen concurrerende prijzen en dus de keus snel gemaakt. Dezelfde dag verzonden en de volgende dag binnen. Beter kan niet.

Bestelde was goed verpakt en binnen 24 uur in huis.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops