Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Ik heb op vrijdag 12 februari besteld. Zaterdag 13-02 perfect geleverd. Alles is goed verlopen. Betaling en factuur netjes ontvangen

Zoals afgesproken snelle en correcte levering. Informatie op website Belsimpel is goed.

Was niet nodig maar helder in communicatie

De avond tevoren om 22:15 een nieuwe SamsungS10 besteld en deze werd notabene de volgende dag al om 14:30 via PostNL bezorgservice bij mij bezorgd.
Snel en boven verwachting. Keurig afgeleverd al was de bezorger in een flits al weer verdwenen op weg naar de volgende klant.

Ik weet niet hoe coulant Belsimpel is, qua voorwaarden en vergoeding naar de PostNL service! Indruk bij bezorgservice wordt m.i. ten onrechte te veel druk gelegd vwb snelheid en tijdigheid van bezorging.

Zie boven

Voor 23:30u besteld = morgen gratis in huis! Dat is een claim die ik vaak zie maar weinigen die dat waarmaken. Belsimpel hoort bij die laatste categorie. En ja Corona maar de order is nog niet bij PostNL.

Voor 23:30u besteld = morgen gratis in huis! Niet dus. De order moet nog gepikt worden volgens hun website.

Abonnement verlengd met telefoon, volgende dag netjes geleverd. Tot zover mijn positieve ervaring met Belsimpel. De telefoon beviel niet en ik heb een retourzending aangemaakt via Belsimpel. De zending is echter onderweg gestolen en dus moest Belsimpel samen met PostNL een onderzoek starten.

In de tussentijd zit ik zónder telefoon, maar wel met een verlengd mobiel abonnement. Belsimpel wil geen nieuwe telefoon opsturen zolang het onderzoek loopt, maar wil ook mijn abonnement-verlenging niet annuleren. Ik zit dus al twee weken 'vast' bij Belsimpel, door een probleem dat speelt tussen hen en PostNL.

In de tussentijd meerdere keren gebeld, gevraagd naar een oplossing of een status-update omtrent het PostNL-onderzoek, maar in beide gevallen luidt het antwoord steeds: nog even geduld meneer.

Ik zou uiterlijk vandaag gebeld worden. Het is nu bijna 17:00 uur, dus ik dacht ik pak zelf de telefoon en bel Belsimpel even op. Antwoord? "We proberen u vandaag nog te bellen, maar het kan ook morgenochtend worden." Ik heb ze toch al aan de lijn??

Nee, Belsimpel denkt absoluut niet mee en laat de klant verward - en met een nog steeds verlengd abonnement wat over enkele dagen buiten de annuleringstermijn valt - achter.

Ik kan inhoudelijk nog wel even doorgaan met deze review, maar linksom of rechtsom: mijn ervaring met Belsimpel is helaas dramatisch deze keer.

Update 26-02 18:45:
Inmiddels contact gehad met Belsimpel en na dagen wachten was daar eindelijk de verlossende 'passende oplossing': "U moet nog 10 wachten totdat de boel geannuleerd is en pas dan kunt u opnieuw bestellen." Geen korting, geen nieuwe telefoon, geen mogelijkheid om per direct iets nieuws te bestellen... Helemaal niks.

Ik heb me er maar bij neergelegd, maar ik zal Belsimpel niet snel meer bij iemand aanraden helaas.

Update 03-03:
Medewerker van Belsimpel heeft contact met mij gezocht en kon zich vinden in mijn klacht. Belsimpel bood haar excuses aan en kwam met een zeer fijne tegemoetkoming. Hoewel deze bestelling/retourzending absoluut niet vlekkeloos verliep, ben ik toch zeer tevreden met hoe Belsimpel het uiteindelijk heeft opgelost. Excuses aanbieden en een tegemoetkoming aanbieden: top gedaan, zo hoort het!

Klantenservice is aan de telefoon heel vriendelijk, maar stuurt je van het kastje naar de muur en komt niet met concrete oplossingen. Zeggen ook - terwijl je ze nota bene op dat moment aan de telefoon hebt -: "We proberen je te bellen vandaag."

Super service.

Mijn one plus bud z waren kapot gegaan, opgestuurd voor reparatie onder garantie, Dit duurde erg lang maar werd constant geupdate. Kortingscode aangeboden gekregen voor het ongemak.

Heel stuk beter dan meeste klantenservices in deze tijd. Waar je super vaak achteraan moet bellen om je gelijk te krijgen.

Ook is belsimple gewoon vaak de goedkoopste met goeie eerlijke garantie.

Mooi op tijd, Helaas alleen niet veel pick up points zoals AH beschikbaar.

Super service.

Herhaaldelijk zaken gedaan met Belsimpel. Altijd snelle service en verzorgde afhandeling van de bestelling.
Gunstige prijzen.

Voldoende keus op de website tegen concurrerende prijzen en dus de keus snel gemaakt. Dezelfde dag verzonden en de volgende dag binnen. Beter kan niet.

Bestelde was goed verpakt en binnen 24 uur in huis.

Wederom prima, net als de vele bestellingen hiervoor!
Blijft een hele fijne webshop - aanrader dus.

Doen alles wat ze beloven, zeker een aanrader. Ik koop vaker bij belsimpel.
Prima winkel

Uitstekend

Ik bestel ik regelmatig Apple iPhone,iPad en nu iWatch
Goede Service en snelle levering !!

Ik koop al jaren bij Belsimpel en altijd naar volle tevredenheid. Ook deze keer kreeg ik weer duidelijke specificaties op basis waarvan ik snel een keuze kon maken. Het proces daarna verloopt simpel en snel. Gewoon heel goed dus.

Het bestelde product was er zoals toegezegd binnen 1 dag. Alles was compleet en werkte direct vanuit de doos.

Gewoon een dikke knaller!
Wat mij betreft dé keuze voor een mid-range telefoon! (misschien is de 128GB meer mid-range)

Wat een Topbedrijf. Ze helpen je met van alles en luisteren zeer goed naar de wensen van de klanten.
Ging bij mij of er een standaard FM-radio app op de Samsung Galaxy M31 en A41 zit en inderdaad, die zit er standaard op zodat je radio kan luisteren terwijl het je GEEN mb's kosten (via internet). De service staat bij Belsimpel hoog in het vaandel. Ik kreeg van Rian van Belsimpel zelfs een kaartje thuis gestuurd vanwege mijn feedback. Nou, Belsimpel hoort een "warme douche" te krijgen. Fantastisch, mijn dank en complimenten.

Vandaag besteld en morgen in huis. WAUW, lekker snel

Ontzettend slechte levering.
Smartphone besteld op 26-1. Deze zou binnen 2 tot 4 dagen leverbaar zijn. Juist hierom boor Belsimpel gekozen. Tot op heden is de telefoon nog niet verzonden, terwijl ik al wel betaald heb. Na meerdere keren contact, hebben ze de leverdatum (status van bestelling) steeds met een paar dagen opgeschoven. De leverancier moet de smartphone nog bij belsimpel leveren. Kan belsimpel dan contact opnemen met de leverancier vroeg ik mij af? Nee dat kon niet volgens de klantenservice. Na een zo veelste keer contact had ik de optie om de bestelling te annuleren of nog maar even te wachten zonder toezegging wanneer de levering komt. De vogende dag heeft belsimpel de leveringstatus met verwachte levering verwijderd uit mijn account zodat ik ook niks meer hoef te verwachten.
Meerdere keren aangegeven dat het niet goed is dat de telefoon nog als leverbaar op de site staat. Dit lijkt ze niet te deren.

Bestel geen telefoon bij Belsimpel dus

Telefoon waar grotendeels voor betaald is wordt niet geleverd. Gestelde leveringsdatum (status) wordt steeds met een paar dagen opgeschoven. Na meerdere keren contact hebben ze de status zelfs uit mijn account verwijderd zodat ik niet meer kan zien dat een gestelde leveringsdatum niet gehaald zal worden. Na meerdere opmerkingen weigeren ze het toestel als niet leverbaar aan te geven op de website. Er staat nog steeds 2 tot 4 dagen bij. Andere klanten worden hier dan ook beetgenomen als dit niet veranderd.

Personeel is zeker aardig! Echter kunnen ze niks beteken. Er zit niks anders op dan afwachten, of de telefoon komt vast de volgende leveringsdatum wel. Je vraagt je af bij wat voor organisatie die mensen werken. Er kan volgens medewerkermedewerkers geen contact opgenomen worden met hun eigen leverancier over de levering waar zei en ik op wachten. Wie is dan je leverancier als je die niet eens kan bellen? Geen oplossingen, geen tegemoetkomingen. Niks anders dan wachten wachten en nog een paar weken wachten. Mocht ik het echt zat zijn, kan ik de order annuleren. Wat schiet ik daar mee op als ik die bestelde telefoon plus abonnement nodig heb.

Goede website, duidelijke specs, support reageert binnen normale tijd op mail-vragen (geen reviews, maar die staan bij tweakers :-) )

Goed verpakt in doosje met luchtzakjes

After sale support via de telefoon is prima

Gaaf die "Band" om mijn slaap uit te kunnen lezen,maar je kan er nog veel meer mee,was ook makkelijk te bestellen en zeer vlotte levering.

De andere dag al geleverd

Garmin Vivosmart bandje versleten na 8 maanden. Retour gestuurd en kreeg direct de volgende dag de melding dat ik een nieuwe kreeg toegestuurd. Toen bleek dat de levering langer ging duren kreeg ik de keuze: of wachten of een voucher twv het aankoopbedrag. Voucher gekozen en een Bose koptelefoon gekocht, geniet er elke dag van!

Prima verpakt en snel

Direct actie en geen gezeur, erg fijn

betalen online, zoals het hoort. Invoeren gegevens en hoe je moet betalen was vrij eenvoudig.

Produkt was anoniem verpakt, d.w.z. neutraal verpakking. Niet met schreeuwende logo's e.d. Traceerbaarheid verzending, online goed te volgen.

Amazfit Stratos besteld. Deze was het goedkoopst. Snel en zonder poespas besteld en geleverd. Top.

De Amazfit Stratos had last van wegvallend display. Deze opgestuurd ter reparatie. Na 3 dagen weer terug ontvangen van DynaFix, nog verder beschadigt als bij opsturen. Contact opgenomen met Belsimpel en horloge weer opgestuurd. Nu langer weg voor reparatie. Blijkbaar lukt het niet, want na 12 dagen proberen, hebben ze een nieuw horloge kosteloos opgestuurd. Bij elke contact vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd om het dossier in te lezen. Top.

Snelle levering en concurrerende prijzen. Alles in orde en verder geen bijzonderheden. En dat is goed.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops