Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOverzichtelijke webshop met redelijke prijzen. Ik heb hier meerdere keren Apple accessoires besteld en in een originele verpakking ontvangen. Geen neppe namaak dus!
VerzendingBezorging in een doos met genoeg vulling, door PostNL met Track & Trace.
AlgemeenSnel en goed verzonden. Ook goed op de hoogte gehouden van de zending. Product onbeschadigd ontvangen.
AlgemeenBestellen ging eenvoudig en snel. Verder hebben ze een prima website met duidelijke info. Verder ben ik netjes en correct ter woord gestaan door de klantenservice.
VerzendingProduct ruim op tijd besteld vrijdag om 16:00 en toch kwam het helaas pas dinsdag aan (dat terwijl 7 dagen per week levering staat op de website). Belsimpel had het pakketje op tijd op de post gedaan dus dit lag waarschijnlijk aan postnl. Het pakketje was goed verpakt.
KlantenserviceIk werd netjes correct en uitgebreid ter woord gestaan per email. Een product terug sturen gaat ook zeer eenvoudig door middel van een terugstuur label.
AlgemeenOverzichtelijke website, makkelijke bestelprocedure, snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden van status van pakket.
VerzendingVan de buitenkant niet meteen herkenbaar dat het van belsimpel is, in de doos goede bescherming voor het transport van de telefoon.
AlgemeenPoco F3, bestellen ging makkelijk als altijd, mooie priijs (aanbieding) en de volgende dag afgeleverd.
VerzendingGoed verpakt en volgende dag in huis volgens afspraak. prima ervaring
Algemeenbestellen en op tijd binnen, goede telefoon nummer was wel even zoeken op internet maar goed en snel geholpen.
Ook berichtgevingen en mails na aankoop telefoon en nummer portering ging heel goed en mooi en met behorende papieren bezorgt alles.
Bestel hier graag.
binnen 1 dag al binnen via post.nl en mooi verpakt ook.
Klantenserviceduidelijk en snel geholpen ,heb ze zelfs op fout op website gewezen.
Algemeenproduct omschrijving volgens de website was slecht kortom er werd niet presies beschreven wat er bij de telefoon geleverd wordt er misten een aantal dingen die je bij de telefoon wel er bij kreeg zoals
usb-c na audio jack adpter
usb a naar usb c oplaad kabel
tevens werd oplaad blok niet omschreven hoeveel watt deze zou zijn is 35*
een soft case
dit zijn wel allemaal belangrijke dingen die ZEKER in het product om schreven zou moeten zijn
ik heb dit zelf nog in een email na gevraagd of dit klopt, en ik kreeg gewoon een copy past van hun eigen website
de les als je klant vragen heeft over wat er presies allemaal bij geleverd wordt aka wat zit er in de doos : maak dan 1 doos open zodat je het weet...
verder ben ik wel tevreden over het product zelf
maar de website , en klantenservice moeten beter
kwam op aangegeven datum
en zelf de optie voor avond levering was zeer prettig
usb-c na audio jack adpter
usb a naar usb c oplaad kabel
tevens werd oplaad blok niet omschreven hoeveel watt deze zou zijn is 35*
een soft case
verder ben ik wel tevreden over het product zelf
maar de website , en klantenservice moeten beter
update : ik heb nog wat contact gehad met de klanteservice en zij hebben mij uitlegd wat er mis ging, en zijn er samen uitgekomen top
AlgemeenHeel makkelijk bestellen, eenvoudig betalen via Ideal, alles netjes verpakt en een te volgen bij PostNL.
AlgemeenNa betaling krijg ik helaas voor de zoveelste keer een mail dat mijn bestelling toch later geleverd wordt. Ik bestelde bij Belsimpel omdat ik de bestelling dan de volgende dag in huis zou hebben ook al was het duurder dan ergens anders. Deze belofte wordt dus weer niet waargemaakt. Dit kan een keer voor komen maar als het zo vaak gebeurt is dit dus een misleidende belofte
KlantenserviceIk heb de klantenservice niet eens meer gebeld omdat ik uit ervaring weet dat die toch alleen maar zeggen hoe vervelend ze het vinden maar dat ze er niets aan kunnen doen.
AlgemeenZocht een nieuwe Chromecast. Vond een scherpe prijs bij Belsimpel. Makkelijk besteld, makkelijk betaald, goed op de hoogte gehouden en bezorgd zoals afgesproken. Kortom prima in orde, niks op aan te merken.
VerzendingPostNL gaat bij ons altijd goed. Ze komen binnen het aangegeven tijdsbestek en bellen netjes aan. Dat wil bij andere vervoerders nog wel eens wat minder gaan....
AlgemeenIn mijn ervaring ontving ik zeer goede service van Belsimpel. Ik bestelde er een Samsung S21 FE, maar helaas zat er in tegenstelling tot wat er op de site stond geen screenprotector bij. Men heeft toen direct een protector nagezonden met een waarde van 20 euro. Erg netjes. Helaas bleek de telefoon niet geschikt voor de toepassing waar ik de telefoon voor nodig had (foto's voor mijn social media accounts). Dit komt door hoe Samsung de software afgesteld heeft en ik voornamelijk foto's van dichtbij neem. De telefoon blijft dan constant schakelen tussen de 3x optische zoom camera en de standaard camera. Dit was voor mij onwerkbaar.
De telefoon teruggestuurd, samen met de ongebruikte screenprotector. Erg goed contact met de webwinkel gehad, geen rancune te bespeuren zoals ik dat wel een aantal keer bij andere webwinkels heb meegemaakt.
Ik hoop snel een nieuw model telefoon te vinden waarbij de camera wel aan mijn eisen voldoet, en deze zal ik zeker bij Belsimpel bestellen omdat ik vertrouwen heb in hun service!
Het product was binnen een dag binnen en de retourzending was kosteloos met een printbare barcode.
KlantenserviceContact was snel en precies. Men las goed mijn berichten door en ik kreeg nuttige reacties en de missende protector werd direct nageleverd.
AlgemeenTelefoon besteld maar zag dat de prijs lager was op een andere site. Ik wou echter tegelijk ook een hoesje bestellen. Dus klantenservice benaderd, case voorgelegd en toen samen gekeken. Uiteindelijk meteen een voucher gekregen met het prijsverschil en hoesje mee besteld.
VerzendingIk blijf huiverig als het via PostNL word verstuurd. Dit was dit keer prima gegaan. Een neutrale doos en goed verpakt.
KlantenserviceUitstekend service. Goed meegedacht en blij dat ik gebeld heb.
AlgemeenVoldoende keuze voor een concurrerende prijs en gratis thuisbezorgd. De verpakking is een doos met luchtfolie (bubbels) met daarin de originele verpakking.
Verzendingvia PostNL , werd wel een dag later 18-3 bezorgd ( bezorgdag was eerst 17e werd later door PostNL verschoven )
AlgemeenVia pricewatch van Tweakers kwam ik op Belsimpel uit, daar ik al eerder bij hun online gekocht had, was de keuze hierin simpel gemaakt.
VerzendingVia email en de post nl app kon ik het mooi volgen.
KlantenserviceNiet bij deze order met hun gebeld, hoefde ook niet, maar in eerdere ervaring goede product voorlichting.
AlgemeenScherpe aanbieding voor de Nokia X20, Duidelijke beschrijving van de specs etc. Ook meteen een link voor bijbehorenen zoals hoesje etc.
VerzendingGoed verpakt in een doosje met bubblewrap
AlgemeenDe iPad 2021 die ik kocht was nergens goedkoper te krijgen. Binnen een dag had ik de bestelde iPad, die zorgvuldig was ingepakt, al thuis afgeleverd. Top service, top kwaliteit.
VerzendingBinnen een dag op de deurmat, wat wil je nog meer?
AlgemeenSite was duidelijk en de prijzen waren goed. Voor wat ik zocht waren ze zelfs de goedkoopste!
VerzendingSnelle ‘volgende dag’ levering via PostNL en netjes verpakt in een doos die niet veel te groot was. Ook fijn
AlgemeenBestel vandaag, morgen in huis!
Na bestelling blijkt het product echter plots niet op voorraad. Ook niet even een mailtje sturen dat het niet lukt.
AlgemeenHelaas besloot Belsimpel mijn hele dure toestel met DHL te verzenden. Omdat het DHL is ging dit natuurlijk compleet fout. 2x kwamen ze niet opdagen, toestel gelijk teruggestuurd naar Belsimpel door DHL.
Volgens Belsimpel kan dit terugsturen vanuit DHL een week of 2 duren. Ander toestel sturen gaat niet, ze hebben het niet op voorraad. Krijg ik een mail van Belsimpel waarin ze uitleggen dat ze een onderzoek gaan starten. Ik moet hiervoor een formulier uiprinten en met pen invullen, vervolgens terugsturen, ik heb geen toegang tot een printer.
Ik heb uiteindelijk maar de gehele aanvraag geannuleerd, helaas gaat de annulering pas in nadat ze het toestel ontvangen hebben van DHL, wat dus weken kan duren.
Dit is een ontzettend slechte ervaring geweest, er is geen tijdige of redelijke oplossing aangeboden, ze gebruiken DHL (niet te vertrouwen) en zelfs annuleren gaat niet. Ik ben in essentie van 75 euro beroofd door Belsimpel en DHL en zit misschien aan een duur abonnement (zonder toestel) vast omdat niemand weet of/waar/wanneer dat pakje aankomt.
Waarschijnlijk heeft dat DHL tuig het toestel gewoon gestolen.
Nooit meer Belsimpel of DHL, zo lang als ik leef.
EDIT:
Nog al die tijd aan het lijntje gehouden door Belsimpel. Ze hebben geen idee wanneer het pakje aankomt.
Na elke dag een aantal keer bellen hebben ze me een oplossing aangeboden: een nieuw toestel sturen. Omdat ze niet het toestel in de kleur en opslag hadden die ik wil koos ik een andere. Dit zou geregeld worden.
Natuurlijk, omdat Belsimpel constant liegt en bedriegt kreeg ik nog geen 15 minuten later een mail dat dit toch niet kan, omdat mijn contract er niet op aangepast kan worden. Ik kon annuleren of wachten tot ze mijn kleur/opslag op voorraad hebben.
Neem in de regel gewoon aan dat Belsimpel je probeert aan het lijntje te houden, dat hun medewerkers maar wat zeggen (alle medewerkers zeggen maar wat over de retourtijd vanuit DHL en uiteraard nog geen kwartier later houden ze zich niet aan hun woord) en dat ze werkelijk illegaal bezig zijn. (geen product ontvangen, weigerden te annuleren totdat ik veel had gebeld en geklaagd)
Ten strengste afgeraden, al schiet je me dood, dit is de laatste aankoop die ik in mijn leven bij Belsimpel zal doen, en ik zal het bij iedereen streng afraden.
Het product nooit ontvangen, en wie weet of ik het ooit nog ontvang.
KlantenserviceLoze beloftes, constant aan het lijntje gehouden, leugens, niemand weet wat er aan de hand is.
AlgemeenPakket was niet geleverd (fout van Post.nl). Na invullen van verklaring en extra telefoontje van Belsimpel een nieuw product gekregen.
KlantenserviceZoals bij algemeen aangegeven, prima oplossing voor in de post verloren gegaan pakket. Na invullen van formulier voor vermist pakket heeft Belsimpel eerst nog contact opgenomen of het product opnieuw verzonden moest worden of dat het bedrag teruggestort moest worden. Gekozen voor opnieuw en dan wel op tijd geleverd.