Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima, snel, geen enkel probleem. De verpakking leek bij aankomst wat knullig maar was toereikend (bestelde product zat met eigen verpakking in een kartonnen doos).
AlgemeenEerste bestelling ging zonder probleem. Niets speciaals. Tweede bestelling ging helemaal mis en de reactie van de klantenservice is niet goed genoeg. Als je 500 euro betaald voor iets die je echt op de dag van de bestelling zou willen hebben en je krijgt niks 10 dagen na het bestellen en je moet heel hard werken om of die 500 euro terug te krijgen of het product te krijgen.
En zelfs als je iets krijgt is er een risico van heel lang wachten. Ten minste het is het geval voor mijn screenprotector. Geen telefoon (gestolen of verdwijnen?), de screenprotector is al 2 weken officieel vertraagd (3 emails dus met vertraging, how kan dat zelfs?)
In plaats van een Samsung A54 telefoon zat er wat flesjes met olie. De bestelling kreeg ik uit de handen van een DHL bezorger. Wat een verassing!
In plaats van een levering met 3 producten er in zoals het moet, moesten er 2 zijn. In de eerste vond ik niet wat besteld was. De tweede is elke keer vertraagd. Nu de vertraging is al 10 dagen.
De wachttijd om de klantenservice te bereiken was minimaal 15 minuten. Ze waren best vriendelijk maar probeerde alles te doen om een duidelijk probleem niet op te lossen. Het nam me 15 minuten om uit te leggen wat in de doos zat. 15 minuten, tjonge! Nog voor een kwartier probeerden ze me te overtuigen dat het pakket nog steeds op weg was omdat het zo in hun systeem er uitzag. Ook iets heel simpels wilden ze niet begrijpen. "The computer says so!" Ongeacht het feit dat het tracknummer van het pakket stemde overeen met het nummer op de doos. De support is nogmaals vriendelijk maar 30 minuten aan het telefoon om gewoon hun support email te krijgen is een beetje overdreven toch. Maar goed, geen probleem. Het probleem is aangemeld via email met foto's van de doos en de flesjes en alle nummers.Ondertussen is de status van de levering op de website van DHL geupdated. Ik bel de support nog eens op. Deze keer zien ze dat het pakket gelevered is. Ze vragen voor meer foto's. Ik word gecontacteerd door iemand anders. Ze beloven een onderzoek te starten zodat ik 'verklaring van gestolen toestel' terugstuur. Wat? Gestolen toestel??? Van mij was niets gestolen. Om iets te stelen moet het toch eerst aanwezig zijn en dan verdwijnen of niet? Ok. Vreemd. Maar ik wil een telefoon. Als het een formaliteit is en zal iedereen helpen, vul ik de verklaring in. Easy? Ja en neen tegelijkertijd. Ik verklaar dat het toestel gestolen is. Stuur mijn id en de ingevulde verklaring op. Afgekeurd. De verklaring is afgekeurd door de support!!! Waarom? Omdat ik eerst de verklaring van alle medebewoners van het pand moet laten handtekenen. Ik er 7 in totaal. Niemand zag de doos zelfs. Ik kreeg hem direct uit de handen van de bezorger. Dat staat ook in mijn verklaring. Waarom moet Belsimpel om een onderzoek te starten al die handtekeningen hebben? Oke, ze willen er zeker van zijn dat het toestel door de buren niet gestolen is. Ja maar jullie weten het al omdat ik het weet en dat staat in de verklaring. Hoe zekerder kan het? Wat zal die verklaring veranderen voor de politie? Het IMEI nummer is alleen bekend voor Belsimpel. Ik of mijn buren kunnen het niet weten. Ik of mijn buren kunnen ook liegen. Mijn buren hebben ook de recht om me niet te helpen. Natuurlijk lieg ik of mijn buren niet. En ze zijn ook lief. Maar 2 buren zijn vertrokken met vakantie. En mijn andere buren hebben allen maar een handtekening i.p.v. 4, 3 of 2 geplaatst. Dus ik zie er geen oplossing komen. De support heeft me niet teruggecontacteerd na 5 dagen. Als het nodig is ga ik naar de rechter. Ik vind het schandalig.
O, ja. Er moet nog een screenprotector komen uit dezelfde bestelling. Ik kan de bestelling niet annuleren. Ik heb geen telefoon en ze sturen mij een screenprotector die ik niet meer nodig heb.
Finaliseren? Het is al de tweede telefoon dat ik op Belsimpel.nl heb besteld. De eerste keer zowat 5-6 maanden geleden en toen was alles zoals het moest. Na dit geval zet ik deze webshop in mijn blacklist. Dat is ook de eerste keer dat zoiets gebeurde.
Het probleem is opgelost. Rond 3 weken na de bestelling is een ander toestel geleverd. Deze keer stuurde Belsimpel het pakketje naar een DHL afhaalpunt.
Het Belsimpel personeel is altijd vriendelijk geweest. De prijzen voor smartphones zijn ook een euro of 10 lager dan ergens anders of zelfs meer maar aangezien mijn ervaring raad ik aan dat je je pakketjes naar een DHL afhaalpunt verzenden.
AlgemeenPrima webshop, waar je makkelijk producten kunt vergelijken adhv reviews en specificaties. Ze hebben een ruim aanbod, maar ook weer niet zo ruim dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
VerzendingHet werd de volgende ochtend al bezorgd, netjes ingepakt en dus onbeschadigd.
AlgemeenWas goedkoper als de rest en de telefoon is in een perfecte staat ontvangen binnen de afgesproken tijd. Geen problemen gehad.
VerzendingDe verzending was op afspraak, kon de datum kiezen en of die sochtend of savonds afgeleverd werd. Er waren geen vertragen of problemen.
AlgemeenNetjes opgelost!
Als Nieuw IPhone gekocht in de Outlet. Toestel bleek al geruime tijd in gebruik te zijn geweest. Kon door voor een slecht refurbished model. Mail gestuurd naar Belsimpel, snel beantwoord en dag erop ander toestel gekregen die echt Als Nieuw is. €64,- duurder, niets bij hoeven te betalen. Top!
Volgende dag in huis, duidelijk door Post.nl geïnformeerd over precieze aankomsttijd.
KlantenserviceToestel dat ik in eerste instantie kreeg, had een batterij conditie van 87%. Ook kon ik zien dat het scherm was vervangen en dat de laad poort veelvuldig gebruikt was.
Belsimpel belde mij op een moment dat ik niet op kon nemen. Netjes voice mail ingesproken en ook mail gekregen met excuses en een goede oplossing. Uitstekend klantgericht.
AlgemeenJammer dat hun zogenaamde prijs garantie een grote wassen neus is. Als je daar aanspraak op maakt beroepen ze zich op hun zelf bedachte “voorwaarden” die zo ruim zijn dat ze zelf vinden dat ze nooit deze “garantie” hoeven te geven.
Voor mij (en mijn familie en vrienden) de allerlaatste keer dat ik bij hen bestel
Toen ik aanspraak probeerde te maken op hun zogenaamde laagste prijs garantie omdat ik dezelfde iPhone bij bol.Com voor een lagere prijs had gezien. Gaven ze aan dat de garantie niet van toepassing was omdat het een actieprijs betrof. Op deze manier is de zogenaamde prijs garantie dus niets waard. Mijn tip. Bestel lekker ergens anders.
AlgemeenSuper makkelijke en goede bestelling process.
Belsimpel is in mijn ogen de beste telefoon webwinkel.
---
Heel goed en ik heb er geen gebruik van hoeven maken.
Verzending was snel en ze hebben het naar het goede pickup point gestuurd.
AlgemeenMakkelijk kiezen met de prijsvergelijker en reviews van Tweakers ernaast, een aanbieding is bij Belsimpel ook echt een aanbieding, snel geleverd.
VerzendingDe ene dag besteld, de volgende dag al bij de lokale Jumbo afgegeven.
AlgemeenDe producten waren eenvoudig te vinden en de prijs was erg goed (lees de goedkoopste).
VerzendingVerzenden was snel en ik had de spullen de volgende dag al in huis
AlgemeenJuiste product en in nieuwstaat geleverd. Product was goed omschreven op de site. Communicatie over bestelstatus prima.
VerzendingOp tijd en in goede staat geleverd
AlgemeenZie onderstaand verhaal… gewoon slecht.
Vaak heb ik wel goede ervaringen met belsimpel.
Deze keer gebruik gemaakt van de klantenservice.. en het is gewoon slecht.
Als er niks aan de hand is dan is het prima.
KlantenserviceMijn schoonzus heeft 3 maanden geleden een nieuwe honor telefoon gekocht.
Ineens zat er een zwarte vlek aan het edge gedeelte van de telefoon.
Contact opgenomen. Opsturen naar belsimpel, hun hebben hem weer doorgestuurd naar dynafix.
Vervolgens krijg ik hem terug thuis. In een bubbel envelop door de brievenbus… (slecht)!!
Met een sticker op de envelop dat het om een honor 20 gaat terwijl het een andere telefoon is.
Bij klacht staat: symptoom niet beschikbaar….
Hier heb ik bijna 2 weken op gewacht.
Nu moet ik hem weer opnieuw opsturen?? Wat een lachertje….
Als het netjes en snel wordt opgelost zal ik deze review aanpassen.
-edit-
Nogmaals met belsimpel gebeld en het verhaal uitgelegd.
Hun vonden het ook vreemd dat er een ander model nummer op de envelop staat en dat hij gewoon in een envelop bezorgd wordt.
Ik moet hem nu zelf opsturen naar belsimpel en hun gaan er zelf naar kijken en als het goed is krijg ik dan een nieuwe telefoon. (Omdat deze nog zo jong is)
Nog even afwachten en dan pas ik mijn review aan.
Edit
Weer contact gehad met belsimpel en ze hebben het netjes opgelost.
AlgemeenIn mijn ervaring de beste. De goedkoopste aanbieder, zeer snelle verzending en eerdere gebruikmaking van de klantenservice 5 jr geleden was ook prima. Daarnaast zijn er altijd veel reviews over telefoons te vinden.
VerzendingKan niet beter.
AlgemeenWas gemakkelijk om dit product, een tablet te bestellen. Hele proces zeer transparant en de bezorging ging mooi op tijd
AlgemeenKreeg een telefoon die open was geweest, met krasjes erop. Helaas was ik te lui om er wat aan te gaan doen. Ik zou hier echter nooit meer hier iets kopen. Er zaten stickers op (over de open seal stickers). Opzich geen probleem, maar dan moeten er geen krassen op zitten. Voel me genaaid
Update:
Contact gehad met Helpdesk, netjes geholpen. Vind het vervelend dat ik extra moeite heb moeten doen, maar ben nu wel tevreden (heb nieuwe telefoon gekregen, deze keer alles naar wens). Netjes hersteld
Snelle verzending, ook de 2e keer toen ik een nieuw toestel kreeg
AlgemeenGoede prijs ten opzichte van andere winkels in de Pricewatch, bestellen makkelijk genoeg, inhoud was compleet. (Klantenservice niet nodig gehad, dus niet beoordeeld, maar nu ziet mijn review uit alsof de klantenservice 0 sterren krijgt. Schijnbaar geeft tweakers 'geen mening' op die manier aan.)
VerzendingVerzenden naar Duitsland was geen probleem en kwam op de verwachtte dag aan
AlgemeenNieuwe telefoon hier gekocht gezien deze hier op voorraad was. Uitstekend geregeld! Zal hier de volgende aankoop zeker overwegen.
VerzendingPrima afgeleverd. Kon het snel ophalen bij het gewenste afhaalpunt
Algemeensnel en netjes verzonden bovendien de goedkoopste aanbieder die er op dat moment te vinden was
Verzendingnetjes verpakt en zeer snel verzonden ik ben een tevreden mens
AlgemeenZe hebben geleverd tegen en scherpe prijs. De levering was snel en op tijd. Top
VerzendingDe levering was zoals afgesproken. Goed verpakt , verder niets bijzonders
AlgemeenGoede prijs, snelle levering. duidelijke website, bestellen is heel eenvoudig.
Koop hier vaker, ben tevreden.
AlgemeenAltijd scherp qua prijs! Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen en voldoende betaalkeuze. Volgende dag in huis.
VerzendingVerpakking oké. Levering volgens afspraak.