Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Info zoeken, combinaties maken, bestellen en betalen gaan erg overzichtelijk en gemakkelijk. Enkel nog op enige plaatsen nog verwijzingen naar T-Mobile terwijl het toch echt nu Odido (overigens een rare, niet pakkende naam, maar dat terzijde) heet.

Aflevering en/of ophalen: keuzes zijn ruim. Ook lekker snel en voordelige pakketdiensten. Geen klachten hier.

De heren in filiaal STAD hadden het tijdens het ophalen druk maar bleven desondanks vriendelijk en beleefd. Dat maak je bij andere winkels nog wel eens anders mee.

Een Pixel 7a aangeschaft met , "gratis earbuds" (actie). De earbuds-actie gaat via een vaag ander bedrijf dat geen bevestigingen verstuurt; op zich al een reden tot zorg.

Uiteindelijk komt het er op neer dat de buds mogelijjk worden verstuurd (want op=op), waarbij ze 'zich inzetten' (dus niet garanderen) dat de buds een week of 10 na beëindiging van de actie worden verstuurd. Een einddatum wordt hierbij niet genoemd.

Kortom; een telefoon gekocht begin december, en de earbuds die er bij horen volgen mogelijk in maart of april volgend jaar...

De klantenservice geeft geen antwoord op vragen en is verder onverschillig over de gang van zaken. Een review waarin acties worden genoemd zijn expliciet verboden op de website.

Ik had in eerste instantie niet zo'n goede ervaring met Belsimpel maar inmiddels hebben ze mijn klacht naar alle tevredenheid opgelost ik wacht alleen nog tot mijn telefoon terug is maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

De verzending is helemaal goed gegaan en netjes op tijd geleverd dus daar kan ik niks slechts over zeggen

Ik vond de service bij Belsimpel in eerste instantie niet zo geweldig en niet naar tevredenheid maar inmiddels een positieve ervaring gehad met de klantenservice.

Shop altijd bij Belsimpel, goede prijzen, altijd de mogelijkheid om het in de winkel op te halen en ze versturen snel!

Verstuurd op zaterdag, gekregen op zondag, Ik heb niks te klagen! Klein beetje een gedoe met de PostNL bezorger omdat die na 10 seconden al weg wilde rijden. Gelukkig kon ik zijn busje blokkeren voordat hij wegreed.

Niets waar Belsimpel iets aan kan doen.

Duidelijke website, hele scherpe prijs en op voorraad. Een hele snelle levering en goede verpakking.

Prima webwinkel.
Over de jaren heen meerdere producten bij ze besteld en altijd tevreden over geweest.

Fijn dat ze ook de wat minder bekende producten aanbieden. Zo heb ik bijvoorbeeld toendertijd mijn OnePlus Bullets hier besteld die waren toen moeilijk te vinden in nederland. En nu ook het zelfde met de pixel buds pro in net even die kleur die je moeilijk bij andere winkels vind. En dat ook nog is met een leuke black friday deal =)

Niks op aan te merken. Verzending verliep zoals beloofd. Snel geleverd, verpakking was goed en product was goed beschermd. Zag er tiptop uit allemaal.

Google Pixel stand gen 2 retour gestuurd vanwege defect bleek alleen lader gedeelte te zijn (wist ik al) apparaat binnen 2 dagen retour met nieuwe lader, helaas een Samsung met lager wattage en veel goedkoper.
Telefonisch contact gehad, na eerste reactie maakt niet uit werd na uitleg van verschillen meteen de juiste 30W USB-C-voedingsadapter van Google opgestuurd.
Prima geregeld na initieel foutje!

Prima verpakt met post.nl wat waar ik woon het beste is.
1ste keer handtekening vereist voor retour reparatie van usb lader is wat overdreven

Telefonisch goed en professioneel opgepakt en probleem direct opgelost.
Apart was geen wachtende voor je dat ik toch nog circa 5 min in de wacht heb gestaan incl de overbodige meldingen dat je ook veel op de web site kan doen.

Ik koop al jaren alle toestellen voor het gezin bij Belsimpel. Altijd goede service ervaren, en de prijzen zijn meestal bij de laagste die verkrijgbaar zijn. Vorig jaar een probleem gehad met een CAT toestel die na 3x repareren door Dynafix nog niet in orde was, en daarover een klacht ingediend bij BelSimpel. Zij namen de klacht over en hebben met Dynafix bemiddeld voor een goede oplossing. Dat allemaal snel en (bel)simpel, met een keurige klantenservice. Helemaal TOP!

Om 18:30 bevestigd en de volgende dag om 14:00 ontvangen. Goed verpakt in een neutraal doosje, niks op aan te merken.

Eén van de weinige bedrijven die nog gewoon een telefoonnummer op de website heeft staan en hun klanten nog graag gewoon te woord staat, zoals dat hoort!

Makkelijk te bestellen, duidelijke website. Goede informatie over de levering. Zo het zo weer doen.

---

Is toch niet van toepassing. Ik was tevreden. Dan moet je hier geen verplicht veld van maken.

Bestelling van een smartphone verloopt omslachtig, er wordt los van automatische mails niet gecommuniceerd. De website vraag om de zoveelste keer om een andere identificatie bewijs, om het weer met een dag uit te stellen. En als je zelf het initiatief neemt blijkt dat je contract pas 3 maanden later in gaat terwijl het de bedoeling is dat je volgende dag de smartphone in huis hebt.

Verzending duurt lang omdat er niet wordt gekeken naar je verzonden gegevens, pas wanneer je belt worden de bestanden bekeken.

Automatische klantenservice is waardeloos. Wanneer je belt krijg je een vriendelijke persoon aan de lijn. Maar het wordt alsnog verzonden naar een verkeerd adres.

Ik had een Google Pixel 7 Pro gekocht maar de locatie bepaling werkte daar van niet goed. Op internet vond ik vele berichten daarover.
Dit bij BelSimpel voorgelegd en zij stelde voor om het toestel terug te sturen om na te kijken of om te ruilen. Vanwege de vele berichten op internet vermoedde ik dat zij geen defect zouden kunnen vinden.
Om die reden heb ik gevraagd om het toestel te ruilen omdat het anders een op en sturen van het toestel zou worden. Dat was geen probleem.
Op zaterdag ochtend mijn toestel ingeleverd bij een afgifte punt en donderdagmiddag een Samnsung Galaxy S23 binnen. Zonder moeilijke of andere lastige vragen. Ze hadden zelfs nog proberen te bellen.
Zo'n snelle afhandeling had ik niet verwacht.
Een screenprotector en backcover kreeg ik er gratis bij omdat ik die ook al voor de Pixel aangeschaft had.

Bestelde toestel binnen 2 dagen toestel in huis. Met het omruilen ook weer snel geleverd.

Zijn zeer vriendelijke met hun taalgebruik en ze hebben ook nog geprobeerd om te bellen

Pixel 8 gekocht. Bij Google kreeg je korting (black friday), bij Bel simpel dezelfde prijs. Bij Google moet je met creditcard betalen, bij Bel simpel gewoon met iDeal.

's Avonds besteld en de volgende dag lag de telefoon in de bus. Goed verpakt.

Goede deal. De prijs is niet gelijk verhoogd volgende dag na Blackvriday zoals meeste winkels.

een paar dagen te laat geleverd in verband met drukte rondom Blackvriday en sinterklaas maar wel tevreden.

Het is eenvoudig om producten te zoeken, te vergelijken en te bestellen. Ik hecht veel waarde aan beoordelingen en ook daar helpt Belsimpel goed mee.

De levering was vlot en volledig, zonder problemen. Wat kan ik hier nog meer over zeggen?

Motorola Edge40 voor 329 besteld waar de concurrenten 449 en 596 vroegen.
Inmiddels heb ik geleerd dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat vaak ook is. Maar betalen met creditcard biedt genoeg zekerheid om de prijs doorslaggevend te laten zijn.
Zondagavond 22:30 besteld, maandagmorgen 11:00 postnl aan de deur methet pakketje. In een onherkenbaar gemaakt doosje bevond zich de nog helemaal gesealde en perfect werkende telefoon.
Gedurende het gehele bestel en betaal proces netjes op de hoogte gehouden en geleverd.

Weet niet zo goed waar de ze het met die prijs voor doen, maar ik ben helemaal happy met de uitkomst.

Product geleverd in een binnenstebuiten gekeerd doosje om herkenbaarheid te voorkomen en goed opgevuld met luchtzakjes tegen beweging. Perfect zo

Goede webwinkel. Bestelde tablet was bij BelSimpel niet de goedkoopste maar is in het verleden betrouwbaar gebleken en dat is mij ook wat waard.
Pakket werd wel later geleverd dan was beloofd maar dit is DHL aan te rekenen.

Zou de volgende dag in de avond geleverd worden door DHL. Maar kwam niet die avond maar de volgende dag. Had speciaal voor de avond gekozen omdat ik dan zeker thuis zou zijn. Wat er fout ging weet ik niet maar lag waarschijnlijk aan DHL.

Heerlijk bedrijf, alles wordt fijn opgelost door vriendelijke mensen. Klant staat duidelijk voorop zoals t hoort. kunt makkelijk iets vinden en betalen.

Alles wordt mooi op tijd geleverd. Retour sturen en betaling gaan ook heel soepel. Heel fijn

belsimpel doet tot nu toe altijd wat ze beloven. schijnbaar moet ik meer typen dan dit, minimaal 15 woorden. Nou, dan doe ik dat wel. een beetje jammer dit, tweakers.

Raar onderwerp voor een webshop. Ik denk zelf niet dat de webshop verantwoordelijk is van de kwaliteit van de verzending. dat is de verzender, dhl, postnl, etc.

De klantenservice bepaald vervolgens hoe dat problemen met de verzending worden opgelost.

de informatievoorziening op de website is wat je verwacht, een track & trace.

1 keer moeten bellen over een ander onderwerp. werd snel te woord gestaan en er werd een acceptabele oplossing geboden.

Informatieve website die goed toegankelijk is. Mijn verschillende keuzes werden duidelijk naast elkaar gezet. Dat maakt mijn beslissing gemakkelijker.

Jammer genoeg een deellevering (omdat een onderdeel niet in voorraad was), maar verder ok. De rest moet nog worden nagestuurd.

Ze konden zonder problemen een nabestelling van mij toevoegen aan een levering die klaar stond. Ging echt perfect

Makkelijk besteld,het goedkoopst en zeer snel geleverd,prima.
Niets op aan te merken ,voor herhaling vatbaar.

Goed verpakt en gelukkig snel verzonden.
Levering uiteraard ook prima gegaan vandaar deze prima review.

Even een mailtje gestuurd met een vraag en ik kreeg binnen 24 uur antwoord.
Niets te verbeteren.

Scorekaart voor Belsimpel