Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Ik heb een aantal keer telefoons en andere producten hier gekocht. Zo lang het werkt is dat prima. Maar garantie doen ze nauwelijks aan. Ze claimen dat je maar 6 maanden garantie hebt op bepaalde producten en zijn ook niet bereid om daarvan af te wijken.

Met de levering heb ik geen slechte ervaringen. Als je bestelt dan komt het ook redelijk snel.

Mijn bluetooth oortjes zijn binnen een jaar onbruikbaar. Toen ik dat bij de klantenservice aangaf kreeg ik terug dat ze een garantietermijn van 6 maanden hanteren (want dat staan NU op de productpagina blijkbaar). Dat ze best willen repareren maar dan op mijn risico en op mijn kosten.

Nergens, in welke bevesting dan ook, staat die 6 maanden vermeld, zelfs niet op de bijgevoegde factuur.

Edit: klantenservice puntje omhoog. Aan de hand van deze review is contact opgenomen en een tegoedbon aangeboden voor een deel van het bedrag. Dat is zeker beter dan niets, maar wel zonde dat daar blijkbaar een review hier voor nodig is. Ofwel, let HEEL goed op welke garantietermijn bij een product staat want waar het altijd 1-2 jaar is, hanteert BelSimpel dus opeens 6 maanden (zonder dat te vermelden in bevestiging of factuur zodat je nog kunt annuleren).

Hi Richard,

Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent met het contact met onze klantenservice over je defecte oordopjes. We balen ervan dat te horen! Eén van onze collega's van de klachtenafdeling neemt binnen enkele werkdagen contact met je op om samen een passende oplossing te bespreken.

Myrthe van Belsimpel

Ruime keuze en snelle bezorgtijd. Ik heb eerder besteld bij Belsimpel en ben altijd heel tevreden.

Voor 23:30 besteld, morgen in huis. En ook ruime keuze in bezorgdatum of bezorging bij een afhaalpunt.

Goed verpakt met luchtbubbels. Hun huisstijl print zat aan de binnenkant van de doos, zodat de doos van buiten een onopvallende doos blijft om diefstal tijdens de verzending te voorkomen.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Uit je review maak ik op dat je erg tevreden bent over de levering van je pakket, we zijn blij dat te horen! We wensen je veel plezier met je bestelling.

Fleur van Belsimpel

De keuze is reuze, dus de vergelijk tool is wel handig. Jammer dat niet alle specs op de zelfde manier beschreven worden (ook niet bij verschillende modellen van het zelfde merk).

Keurig op de afgesproken datum en tijdvak, dus daar is helemaal niets op aan te merken.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Uit je review maak ik op dat je tevreden bent over je ervaring met Belsimpel. We hopen je in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen en wensen je veel plezier met je aankoop.

Fleur van Belsimpel

De Website is overzichtelijk en levering is snel en goed verpakt (met een kleine hiccup)

Telefoon is redelijk goed verpakt, al had de verdeling van de luchtzakjes iets beter gemogen. Maar verder een onopvallend doosje om geen aandacht te trekken van verkeerde mensen. Pas als je hem open maakt zie je dat het om een telefoon gaat.
Wel jammer dat UPS zich niet aan de afspraken houdt, door op het verkeerde moment te leveren en dat de bezorger zelf 'tekent' voor de aflevering.

Toen bleek dat mijn zending tegen de afspraak in overdag geleverd werd en er ook nog eens stond dat hij afgeleverd was (ik woon alleen en er was niemand thuis), werd dit meteen serieus opgenomen en er werd meteen excuses aangeboden.
Later op de dag kwamen ze hier nog op terug om te controleren of ik wel de telefoon had gevonden. Gelukkig was hij bij de buren afgegeven.
De communicatie is helder en snel, dus ondanks het "probleem" heb ik er een goed gevoel aan overgehouden.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Uit je review maak ik op dat je een goed gevoel hebt overgehouden aan je ervaring bij Belsimpel. Daar zijn we blij om! We hopen je in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen en wensen je veel plezier met je aankoop.

Fleur van Belsimpel

De telefoon ging na een jaar stuk. Belsimpel gooit het op vochtschade maar de telefoon is nooit in een vochtige omgeving geweest. Ze willen de telefoon niet vergoeden of een nieuwe opsturen. maximaal een tegoedbon van 10 euro maar daar koop je geen nieuwe telefoon voor.

bewerking:
Na het plaatsen van deze Review heeft Belsimpel contact met mij opgenomen. En heeft een nieuw aanbod gedaan om ongeveer de helft van de telefoon te vergoeden doormiddel van een bon voor een nieuw toestel op hun webshop. Ook waren ze nog zo vriendelijk om het hoesje voor de nieuwe telefoon op hun kosten te bestellen.
Je wordt dus wel goed behandeld als je een niet al te positieve review plaatst. Jammer dat dit nodig was, maar toch fijn dat ze uiteindelijk toch konden helpen.

Er was niks aan te merken op de verzending. Deze was prima van kwaliteit en het pakket komt snel binnen.

Klantenservice geeft niet veel hulp als je een probleem hebt, ze willen snel van je af zijn en doen er alles aan om je niet te hoeven helpen. Als je een minder goede review plaatst wordt je ineens wel goed behandeld. Dan zijn ze wel heel behulpzaam. Jammer dat dit nodig is.

Hi,

Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent over de klantenservice met betrekking tot je defecte toestel. We nemen hierover deze week contact met je op, we willen dit graag samen oplossen!

Fleur van Belsimpel

Ik heb vaker bij Belsimpel besteld. Dt maal een GSM voor mijn vrouw. een Redmi Note 13. Ook nu weer vandaag besteld morgen in huis. Zeer goede prijs.

Via PostNL heb ik alles keurig ontvangen. Goede verpakking en netjes afgeleverd. Handtekening voor ontvangst was een vereiste.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Uit je review maak ik op dat je erg tevreden bent over je bestelling en de levering. Daar zijn we blij om! We hopen je in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen en wensen jou en je vrouw veel plezier met je aankoop.

Fleur van Belsimpel

De prijs was acceptabel en passend voor de waarde van het product. Mijn advies is dat ik opnieuw bij dit bedrijf zou kopen omdat ik me veilig en eerlijk voel.

Een bedrijf verdient respect omdat het zich aan de leveringsdatum van het product houdt en respectvol met zaken omgaat. Bovendien was het product op een veilige manier verpakt, waardoor de klant zich op zijn gemak voelde Ik heb de telefoon in uitstekende staat ontvangen, ik gebruik hem met veel plezier

Het bedrijf verdient respect omdat het zich aan de levertijden van producten houdt en met respect met zaken omgaat.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Uit je review maak ik op dat je erg tevreden bent over ons bedrijf, we zijn blij dat te horen! We hopen je in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen en wensen je veel plezier met je aankoop.

Myrthe van Belsimpel

Goed assortiment, snelle bestellen en de levering was ook snel. Daarnaast hebben ze hele goede prijzen. Aanrader om hier te bestellen.

De telefoon werd snel bezorgd, hij zat verpakt in een goede doos met voldoende bescherming. Goede service.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Myrthe van Belsimpel

Iedereen kan iets verkopen en versturen, maar de waarde blijkt wat mij betreft pas als het ingewikkeld wordt, en Belsimpel draait zich om en loopt weg.

Verzending was perfect… maar dat is 9/10 keer het geval. Waarom moet ik hier een minimaal aantal woorden over kwijt?

Ik had AirPods Pro besteld. Na een tijdje waren deze kapot. Voor dit defect loopt er een reparatieprogramma. Helaas wilde Belsimpel me hier niet bij helpen, ik moest contact opnemen met Apple. Door dit gekloot was ik uiteindelijk te laat.

Hi,

Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je defecte AirPods. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je jouw klacht door willen sturen naar info@belsimpel.nl onder vermelding van 'Tweakers' en je ordernummer? Je mag je ook reageren op het privébericht dat we hebben gestuurd. Zodra we jouw bestelling gevonden hebben, neemt één van onze collega's contact met je op om de situatie te bespreken.

Myrthe van Belsimpel

Heb al meerdere keren telefoons bij Belsimpel besteld, altijd een goede prijs, snelle levering en geen problemen met hoe het product verpakt zit.
Ik heb echter alleen losse telefoons besteld, over de voorwaarde van abonnementen en andere diensten van belsimpel kan ik geen mening geven

verzendingen zijn snel, op tijd en goed verpakt. ongemarkeerd van buiten. Met meerdere bestellingen door de jaren heen, voor mezelf en familie, kan ik zeggen dat dit een een constante factor is die goed blijft.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Leuk om te horen dat je al meerdere goede ervaringen hebt met Belsimpel! We wensen je veel plezier met je toestel.

Groet.
Myrthe van Belsimpel

Juiste prijzen zoals aangetoond in Tweakers. Ik heb geen klachten met bestelling en geen probleem met betaling.

Levering is op tijd naar een PostNL locatie. Verpakking is voldoende, geen schade in de verpakking.

Hi,

Bedankt voor review over Belsimpel. We zijn blij te horen dat je tevreden bent! We wensen je veel plezier met je bestelling.

Myrthe van Belsimpel

Naar aanleiding van mijn vorige review hier op Tweakers en op Trustpilot hebben ze contact opgenomen om hun excuses aan te bieden. De vorige keer ging het mis met het bestellen van een smartphone met abonnement waarbij de ID verificatie heel omslachtig liep en het leveren van het product veel langer duurde dan dat ze beloven op de website. Extra vervelend wanneer je oude telefoon niet meer werkt en je foto's wilt gaan maken met je nieuwe telefoon op een weekend uitje.

Ze hebben mij opgebeld en hun excuses aangeboden en hierbij een cadeaubon van 30 euro gegeven voor de 3 dagen dat het langer duurde. Met al het wachten in de wachtrij met keuze menu's voelt het als weken. Van de cadeaubon heb ik een product van gekocht en deze keer wel volgende dag binnen gekregen. Ook werd gevraagd om mijn review aan te passen, dat heb ik nu niet gedaan, dat compenseer ik met deze review.

Het product wat ik had besteld was de volgende dag binnen, voldoende verpakt. Verder niets op aan te merken.

Vriendelijke klantenservice, ik snap dat ze niet nog meer willen compenseren voor de 3 dagen, maar tegenwoordig is 30 euro vrij weinig zeker ook als je kijkt naar wat de totale bedrag is van het toestel (Apple) + abonnement (2 jaar). En ook als je kijkt naar hoe duur tegenwoordig alles is geworden (Apple accessoires) en hoeveel tijd je uit eindelijk bezig bent om in de wachtrij te staan aan de telefoon die je meerdere keren moet bellen per dag. Maar goed iets met een paard en een bek.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. We zijn blij te horen dat je dit keer een positievere ervaring aan je bestelling hebt overgehouden. We hebben je nog een kleinigheidje nagestuurd, deze kun je binnenkort in de brievenbus verwachten!

Myrthe van Belsimpel

Overzichtelijke website, toestel waar ik oog op had was voorzien van alle informatie. Bestellen ging soepel.

Goed verpakt, levering was op tijd en volgens procedure afgeleverd. Werd goed geïnformeerd en de bezorger was vriendelijk.

Hi,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de website als de levering. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Myrthe van Belsimpel

Ja op zich voldoende: 's avonds rond 19:00 tablet besteld, volgende dag geleverd (WEL MET KANTTEKENING zie hieronder). Beter SLA met PostNL afspreken dan maar.

Ja de levering op zich was op tijd, maar de tablet werd op geleverd gezet met een NEP handtekening om 12:23. Vervolgens wordt hij vrolijk door PostNL geleverd om rond 14:00.

Dit ligt waarschijnlijk niet aan Belsimpel maar aan PostNL of zijn onderaannemers. Ik zou als ik Belsimpel/Mobiel werkt was wel stevig hierover gaan klagen. Zo te zien zet PostNL de pakketen in bulk op 'geleverd' en gaat ze vervolgens uitleveren. Handtekening heeft zo weinig zin.

Hi,

Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling, omdat je zelf geen handtekening hoefde te zetten. Onze excuses voor het ongemak, dat is zeker niet de bedoeling! We willen je vragen om je klacht te mailen naar info@belsimpel.nl onder vermelding van 'Tweakers' en je ordernummer. We zetten je klacht dan direct door en nemen contact met je op om een passende oplossing te bespreken!

Myrthe van Belsimpel

Altijd erg tevreden geweest maar nu niet dus dat mag ook net als dat het goed gaat beschreven zijn

Gekozen voor levering op dinsdagavond ipv maandag overdag. Krijg ik op maandagavond bericht van DHL dat ze op dinsdagmiddag gaan leveren. Dan kan ik net zo goed niet aangeven dat ik het op de avond wil als ze er toch niets mee doen.

Nadat ik het pakket dan dus maar naar een afhaalpunt heb laten sturen en ik dus extra naar dat afhaalpunt moest op dinsdag, krijg ik terwijl ik het al opgehaald heb al de hele week mailtjes van DHL dat ik mijn pakket nog moet ophalen.

De klantenservice gaat graag aan de slag met klachten zoals de bovenstaande, doet veel moeite om je te bereiken en wil graag dat klanten toch tevreden zijn. Daarop deze review extra items toegevoegd en deze klantenservice er nog aan toegevoegd

Hi,

Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken!

Myrthe van Belsimpel

Smartphone Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8GB werd heel snel geleverd. Na 2 dagen had ik probleem met de smartphone en de dienst van Gomibo heeft mij daar stap per stap geduldig bij geholpen tot een gelukkige oplossing.
Niet alleen qua prijs is het goedkoper maar zeker de na service verdient een pluim.
Is zeker een aanrader om mee in zee te gaan.

Nogmaals mijn dank aan het Gomibo team.
mvg Didier

De levering van de nieuwe smartphone kwam daags na de bestelling toe. Sneller dan dit kan het niet. Ik was dan ook verwondert dat het toestel er al was

Zeer behulpzaam en geduldig proberen zij om een oplossing te vinden waar ook de klant gelukkig bij is.

Hi Didier,

Bedankt voor je review over Belsimpel. Fijn om te horen dat je naar wens bent geholpen! We wensen je veel plezier met je nieuwe Xiaomi Redmi Note 12 Pro.

Myrthe van Belsimpel

Hier NIET bestellen. Ik moest een nieuwe mobiel hebben, want de mijne overleed vandaag. Levertijd 5-7 dagen. Dacht ok, moet dan maar. Zie ik bij de status van mijn bestelling dat de telefoon pas 16-02 bij hen binnenkomt. Zo kan ik het ook, mooie prijzen aanbieden tijdens de 'Bizarre Belsimpel dagen', maar ondertussen even klanten naaien met een levertijd van meer dan 3 weken!

Update 02-02:
Had intussen een email gehad van Belsimpel (30-01) dat mijn bestelling vooraan in de rij voor uitlevering zou komen. Kijk ik van de week naar de status van mijn bestelling op de website. 01-02 zou het binnenkomen bij ze. 02-02 zou ik het dan krijgen volgens die status. Kijk ik vandaag. Staat er dat de foon pas op voorraad is op 21-02. Dus nog later dan de initiële voorraaddatum van 16-02! Ik begrijp niet waarom er nog steeds bij die foon staat 'Levertijd: 5-7 werkdagen' en 'Bizarre korting!', want je kan wel met korting een foon bestellen, maar nu zelfs 4 weken moeten wachten, is gewoon slecht voor een bedrijf. Dit is gewoon misleiden van de klant met onjuiste informatie op de website!

Update 26-02:
Mijn telefoon was uiteindelijk 9 februari geleverd. Mij was eerder toegezegd in een email dat de telefoon met voorrang geleverd zou worden aan mij. Later heb ik nog contact gehad met Belsimpel en hebben ze mij een voucher aangeboden ter compensatie voor het ongemak (verkeerde levertijden op de website en het feit dat ik langer moest wachten doordat de levertijden aantal keren was veranderd, wat niet overeenkwam met wat er op de website was aangegeven). Nette oplossing van Belsimpel.

Supersnelle verzending en prima communicatie.

Nog geen ervaring met klantenservice gehad en derhalve daarover geen oordeel.

Snel geleverd, correct verpakt en prima communicatie. Nog een paar woorden meer zodat het beoordelingssysteem niet moppert... ;-)

Al vaker hier wat bestelt.
Prijzen zijn altijd goed.
Duidelijke website en de bezorging is altijd razend snel.
Word goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Netjes verpakt en de volgende dag in huis.
Horloge zat in een grote doos met luchtzakken.

Het bestellen en daaropvolgend de bezorging gingen allebei heel snel. De website is duidelijk en de info volledig. De bevestiging via e-mail was ook prima.

Ik kreeg razendsnel en zonder problemen een nieuwe telefoon, toen de eerste in de post was kwijtgeraakt.

De klantenservice reageert snel en persoonlijk; je krijgt serieus antwoord op je vragen. Ze zijn per telefoon en via de mail goed bereikbaar.
Complimenten!

Scorekaart voor Belsimpel