Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeb al meerdere keren telefoons bij Belsimpel besteld, altijd een goede prijs, snelle levering en geen problemen met hoe het product verpakt zit.
Ik heb echter alleen losse telefoons besteld, over de voorwaarde van abonnementen en andere diensten van belsimpel kan ik geen mening geven
verzendingen zijn snel, op tijd en goed verpakt. ongemarkeerd van buiten. Met meerdere bestellingen door de jaren heen, voor mezelf en familie, kan ik zeggen dat dit een een constante factor is die goed blijft.
Hi,
Bedankt voor je review over Belsimpel. Leuk om te horen dat je al meerdere goede ervaringen hebt met Belsimpel! We wensen je veel plezier met je toestel.
Groet.
Myrthe van Belsimpel
AlgemeenJuiste prijzen zoals aangetoond in Tweakers. Ik heb geen klachten met bestelling en geen probleem met betaling.
VerzendingLevering is op tijd naar een PostNL locatie. Verpakking is voldoende, geen schade in de verpakking.
Hi,
Bedankt voor review over Belsimpel. We zijn blij te horen dat je tevreden bent! We wensen je veel plezier met je bestelling.
Myrthe van Belsimpel
AlgemeenNaar aanleiding van mijn vorige review hier op Tweakers en op Trustpilot hebben ze contact opgenomen om hun excuses aan te bieden. De vorige keer ging het mis met het bestellen van een smartphone met abonnement waarbij de ID verificatie heel omslachtig liep en het leveren van het product veel langer duurde dan dat ze beloven op de website. Extra vervelend wanneer je oude telefoon niet meer werkt en je foto's wilt gaan maken met je nieuwe telefoon op een weekend uitje.
Ze hebben mij opgebeld en hun excuses aangeboden en hierbij een cadeaubon van 30 euro gegeven voor de 3 dagen dat het langer duurde. Met al het wachten in de wachtrij met keuze menu's voelt het als weken. Van de cadeaubon heb ik een product van gekocht en deze keer wel volgende dag binnen gekregen. Ook werd gevraagd om mijn review aan te passen, dat heb ik nu niet gedaan, dat compenseer ik met deze review.
Het product wat ik had besteld was de volgende dag binnen, voldoende verpakt. Verder niets op aan te merken.
KlantenserviceVriendelijke klantenservice, ik snap dat ze niet nog meer willen compenseren voor de 3 dagen, maar tegenwoordig is 30 euro vrij weinig zeker ook als je kijkt naar wat de totale bedrag is van het toestel (Apple) + abonnement (2 jaar). En ook als je kijkt naar hoe duur tegenwoordig alles is geworden (Apple accessoires) en hoeveel tijd je uit eindelijk bezig bent om in de wachtrij te staan aan de telefoon die je meerdere keren moet bellen per dag. Maar goed iets met een paard en een bek.
Hi,
Bedankt voor je review over Belsimpel. We zijn blij te horen dat je dit keer een positievere ervaring aan je bestelling hebt overgehouden. We hebben je nog een kleinigheidje nagestuurd, deze kun je binnenkort in de brievenbus verwachten!
Myrthe van Belsimpel
AlgemeenOverzichtelijke website, toestel waar ik oog op had was voorzien van alle informatie. Bestellen ging soepel.
VerzendingGoed verpakt, levering was op tijd en volgens procedure afgeleverd. Werd goed geïnformeerd en de bezorger was vriendelijk.
Hi,
Bedankt voor je review over Belsimpel. Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de website als de levering. We wensen je veel plezier met je aankoop!
Myrthe van Belsimpel
AlgemeenJa op zich voldoende: 's avonds rond 19:00 tablet besteld, volgende dag geleverd (WEL MET KANTTEKENING zie hieronder). Beter SLA met PostNL afspreken dan maar.
VerzendingJa de levering op zich was op tijd, maar de tablet werd op geleverd gezet met een NEP handtekening om 12:23. Vervolgens wordt hij vrolijk door PostNL geleverd om rond 14:00.
Dit ligt waarschijnlijk niet aan Belsimpel maar aan PostNL of zijn onderaannemers. Ik zou als ik Belsimpel/Mobiel werkt was wel stevig hierover gaan klagen. Zo te zien zet PostNL de pakketen in bulk op 'geleverd' en gaat ze vervolgens uitleveren. Handtekening heeft zo weinig zin.
Hi,
Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling, omdat je zelf geen handtekening hoefde te zetten. Onze excuses voor het ongemak, dat is zeker niet de bedoeling! We willen je vragen om je klacht te mailen naar info@belsimpel.nl onder vermelding van 'Tweakers' en je ordernummer. We zetten je klacht dan direct door en nemen contact met je op om een passende oplossing te bespreken!
Myrthe van Belsimpel
AlgemeenAltijd erg tevreden geweest maar nu niet dus dat mag ook net als dat het goed gaat beschreven zijn
VerzendingGekozen voor levering op dinsdagavond ipv maandag overdag. Krijg ik op maandagavond bericht van DHL dat ze op dinsdagmiddag gaan leveren. Dan kan ik net zo goed niet aangeven dat ik het op de avond wil als ze er toch niets mee doen.
Nadat ik het pakket dan dus maar naar een afhaalpunt heb laten sturen en ik dus extra naar dat afhaalpunt moest op dinsdag, krijg ik terwijl ik het al opgehaald heb al de hele week mailtjes van DHL dat ik mijn pakket nog moet ophalen.
De klantenservice gaat graag aan de slag met klachten zoals de bovenstaande, doet veel moeite om je te bereiken en wil graag dat klanten toch tevreden zijn. Daarop deze review extra items toegevoegd en deze klantenservice er nog aan toegevoegd
Hi,
Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken!
Myrthe van Belsimpel
AlgemeenSmartphone Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8GB werd heel snel geleverd. Na 2 dagen had ik probleem met de smartphone en de dienst van Gomibo heeft mij daar stap per stap geduldig bij geholpen tot een gelukkige oplossing.
Niet alleen qua prijs is het goedkoper maar zeker de na service verdient een pluim.
Is zeker een aanrader om mee in zee te gaan.
Nogmaals mijn dank aan het Gomibo team.
mvg Didier
De levering van de nieuwe smartphone kwam daags na de bestelling toe. Sneller dan dit kan het niet. Ik was dan ook verwondert dat het toestel er al was
KlantenserviceZeer behulpzaam en geduldig proberen zij om een oplossing te vinden waar ook de klant gelukkig bij is.
Hi Didier,
Bedankt voor je review over Belsimpel. Fijn om te horen dat je naar wens bent geholpen! We wensen je veel plezier met je nieuwe Xiaomi Redmi Note 12 Pro.
Myrthe van Belsimpel
AlgemeenHier NIET bestellen. Ik moest een nieuwe mobiel hebben, want de mijne overleed vandaag. Levertijd 5-7 dagen. Dacht ok, moet dan maar. Zie ik bij de status van mijn bestelling dat de telefoon pas 16-02 bij hen binnenkomt. Zo kan ik het ook, mooie prijzen aanbieden tijdens de 'Bizarre Belsimpel dagen', maar ondertussen even klanten naaien met een levertijd van meer dan 3 weken!
Update 02-02:
Had intussen een email gehad van Belsimpel (30-01) dat mijn bestelling vooraan in de rij voor uitlevering zou komen. Kijk ik van de week naar de status van mijn bestelling op de website. 01-02 zou het binnenkomen bij ze. 02-02 zou ik het dan krijgen volgens die status. Kijk ik vandaag. Staat er dat de foon pas op voorraad is op 21-02. Dus nog later dan de initiële voorraaddatum van 16-02! Ik begrijp niet waarom er nog steeds bij die foon staat 'Levertijd: 5-7 werkdagen' en 'Bizarre korting!', want je kan wel met korting een foon bestellen, maar nu zelfs 4 weken moeten wachten, is gewoon slecht voor een bedrijf. Dit is gewoon misleiden van de klant met onjuiste informatie op de website!
Update 26-02:
Mijn telefoon was uiteindelijk 9 februari geleverd. Mij was eerder toegezegd in een email dat de telefoon met voorrang geleverd zou worden aan mij. Later heb ik nog contact gehad met Belsimpel en hebben ze mij een voucher aangeboden ter compensatie voor het ongemak (verkeerde levertijden op de website en het feit dat ik langer moest wachten doordat de levertijden aantal keren was veranderd, wat niet overeenkwam met wat er op de website was aangegeven). Nette oplossing van Belsimpel.
AlgemeenSupersnelle verzending en prima communicatie.
Nog geen ervaring met klantenservice gehad en derhalve daarover geen oordeel.
Snel geleverd, correct verpakt en prima communicatie. Nog een paar woorden meer zodat het beoordelingssysteem niet moppert... ;-)
AlgemeenAl vaker hier wat bestelt.
Prijzen zijn altijd goed.
Duidelijke website en de bezorging is altijd razend snel.
Word goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.
Netjes verpakt en de volgende dag in huis.
Horloge zat in een grote doos met luchtzakken.
AlgemeenHet bestellen en daaropvolgend de bezorging gingen allebei heel snel. De website is duidelijk en de info volledig. De bevestiging via e-mail was ook prima.
VerzendingIk kreeg razendsnel en zonder problemen een nieuwe telefoon, toen de eerste in de post was kwijtgeraakt.
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel en persoonlijk; je krijgt serieus antwoord op je vragen. Ze zijn per telefoon en via de mail goed bereikbaar.
Complimenten!
AlgemeenBestellen, betalen en geleverd krijgen. Prima!
Tweakers wil meer woorden in de reactie zien, maar eigenlijk zijn die er niet.
Als het goed is, is het goed, wat valt er nog meer over te zeggen?
Keurig verpakt en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?
Prima ervaring dus.
AlgemeenKorting gekregen omdat het toestel wat ik had gekocht binnen een week met meer dan 100 euro goedkoper was geworden.
Nu ik de kortingsvoucher wil gebruiken krijg ik te horen dat hij alleen maar op accesoires besteed kan worden.
Erg jammer dat dit destijds niet duidelijk is gecommuniceerd.
Volgende keer stuur ik het toestel terug onder wet koop op afstand en krijg op die manier de korting wel.
UPDATE:
Naar aanleiding van mijn review hier op Tweakers heeft Belsimpel contact opgenomen. Ze gaven aan dat destijds inderdaad niet goed is gecommuniceerd dat de korting beperkingen had. Daarom hebben ze een uitzondering gemaakt en de korting ook voor telefoons beschikbaar gemaakt.
Fijn dat het nu is opgelost. Alleen jammer dat er een slechte review voor nodig was voordat ze in actie kwamen.
Klantenservice verschuilt zich achter kleine lettertjes. Jammer voor een jarenlange klantrelatie. Ik ga voortaan wel de toestellen elders kopen.
UPDATE: prettig gesprek gehad naar aanleiding van mijn review. Daarom een verbetering van de score. Maar 3 sterren omdat er pas coulance kwam na een negatieve review.
AlgemeenGoede en makkelijke website. iPad van het gewilde type gevonden en gekocht. Goede afhandeling en snelle levering.
VerzendingConform de afspraak bij aanschaf op tijd geleverd en met juiste berichtgeving van de leverancier
AlgemeenBestelling via de site verliep soepel, Toelichting bij het te bestellen produkt adequaat, levering conform de toezegging te weten de andere dag.
VerzendingVoor een bepaald tijdstip besteld,houdt in levering de andere dag. Dat dit lukte vlak voor de Kerstdagen, vind ik een prestatie. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van het leveringsproces. Uitstekend.
KlantenserviceOP het moment dat mij iets niet geheel duidelijk was, kreeg ik terstond antwoord.
Klantvriendelijkheid staat bij BElsimpelhoog in het vaandel.
AlgemeenErvaring was, tot het moment dat ik aanspraak wilde maken op garantie, prima. Levering was op tijd en de prijs was prima.
VerzendingVerzending was prima, de telefoon kwam èèn dag na bestelling. Terwijl ik in de avond besteld had.
KlantenserviceRectificatie: Belsimpel heeft naar aanleiding van mijn review telefonisch contact met mij opgenomen. Belsimpel betreurde de gang van zaken. Uit het telefoongesprek kwam naar voren dat, in tegenstelling tot wat ik in mijn originele review schreef, het opsturen en onderzoeken van mijn telefoon in dit geval ten alle tijden gratis zou zijn. Dit was in de originele reactie niet duidelijk. Belsimpel gaf aan dat deze procedure duidelijker naar klanten gecommuniceerd zou moeten worden. Afhankelijk van de bevindingen kan er een prijsopgave voor reparatie volgen, met de keuze deze al dan niet uit te voeren. Belsimpel gaf daarrnaast aan dat de collega die mijn zaak behandeld heeft nieuw was en te kort door de bocht gegaan is. Eigenlijk had Belsimpel anders kunnen reageren, gaven ze zelf aan. Belsimpel geeft aan dat ze op de afdeling meer gaan bijscholen rondom communicatie. Veiligheid zou volgens Belsimpel voorop moeten staan en ze gaan dit zeker intern bekijken tijdens het herzien van protocollen. Belsimpel heeft daarnaast, als goedmaker, een voucher voor accessoires van € 25,- aangeboden.
Originele review:
Belsimpel weigerde garantie te verlenen voor mijn Pixel 6 toen de accu begon te zwellen, slechts twee dagen na het verstrijken van hun gestelde garantietermijn van twee jaar. In Nederland is het echter zo dat je garantie hebt zolang het product naar redelijke verwachtingen behoort te functioneren. Een snel zwellende accu valt duidelijk niet binnen deze normale verwachtingen. Ondanks dat ik Belsimpel hierop wees, kreeg ik te horen dat ik waarschijnlijk geen aanspraak kon maken op garantie, maar dat ik het toestel via hen kon laten repareren. De beslissing over de garantie zou aan de reparateur worden overgelaten.
Ik werd echter in het ongewisse gelaten over mogelijke kosten (onderzoek en verzending is gratis, zie rectificatie) en de specifieke procedure van de reparatie. Hoewel ze aangaven dat er eventueel kosten aan verbonden zouden zijn, ontbrak in eerste elke vorm van concrete informatie. Dit voelde voor mij als het krijgen van een koude douche van Belsimpel.
Tot mijn opluchting nam Google mijn probleem serieus en erkende de ernst van de situatie door mijn toestel kosteloos te vervangen. Het is onthutsend en ronduit slecht dat Belsimpel het probleem niet serieus nam, zelfs niet toen ik hen wees op de potentiële risico's van brand of letsel. Als consument verwacht je meer begrip en actie bij dergelijke serieuze problemen, zeker gezien de mogelijke gevolgen. Het is een duidelijk leerpunt voor Belsimpel om hun klantenservice en garantieafhandeling te herzien.
Hieronder (een deel van) de reactie van belsimpel, nadat ik feedback heb gegeven: "Ook zetten we je feedback met betrekking tot ons garantiebeleid door naar de juiste afdeling. Wel geef ik daarbij aan dat ons garantiebeleid in onze ogen conform de wet is en de tweejarige garantietermijn in lijn met de levensverwachting van een telefoon."
AlgemeenHad van te voren al rond gekeken en mijn keuze gemaakt.
Bestelling verliep heel soepeltjes, zoals het hoort.
Voor de verzending werd goed op de hoogte gehouden.
Had gekozen voor ophaal punt.
Verzending was 1 dag te laat, maar was te verwachten.
Mijn bestelling was rond de feestdagen geplaats.
AlgemeenBestelling netjes voor 23:59 uur geplaatst, zodat ik deze de volgende dag zou ontvangen. Niets blijkt minder waar, geen verzendbevestiging gehad en order staat in de ochtend nog op de status "klaar om ingepakt te worden".
Vervolgens halverwege de dag order geannuleerd, geen mail ontvangen of info bij mijn account te vinden. Na telefonisch contact helemaal klaar met deze winkel: wij kunnen niet zien waarom uw order is geannuleerd uit privacy overwegingen, wellicht kunt u het bij een andere winkel proberen? Heeft u verder nog vragen...? Ongekend wat een service.
Update: Klantenservice heeft dit opgepakt en gereageerd.
Geen tijdige verzending, tevens geeft men telefonisch aan bestellingen tot 23:30 uur te verzenden en op de website tot 23:59 uur, dus klopt ook niet.
KlantenserviceZelden een onbehulpzame klantenservice gehad, medewerker was absoluut niet gemotiveerd mij als klant te behouden of te helpen.
Update: Klantenservice heeft nav. de review contact opgenomen om te bespreken waar dit mis is gegaan. Zeer netjes te woord gestaan en uitgebreide uitleg gekregen. Tevens wordt er intern actie op ondernomen om dit in de toekomst te voorkomen.
Fijn gesprek en positief dat de opmerkingen serieus opgepakt worden.
AlgemeenGewoon een prima shop die voor een goede prijs levert. Inmiddels 4de 'dure'apple ihone en ipad gekocht, service nog nooit nodig gehad (daar koop je ook Apple voor ..:)
VerzendingZoals het hoort, de volgende dag op afgesproken tijd geleverd en keurig via de email en sms op de hoogte gehouden!
AlgemeenBelsimpel is de allerbeste online shop die ken, ik zou hier blind kunnen kopen, omdat de aankoop service verder gaat dan de koop alleen. Ze zijn zeer coulant als iets niet bevalt. Super klantvriendelijk. Iedereen die mij vraagt om advies, stuur ik door naar Belsimpel, oa de goede technische kennis en garantie en super goede coulance, een dikke 10.
VerzendingPakket Ophalen bij postnl servicepoint. Beter voor het milieu, ik bepaal zelf wanneer ik het pakket ophaal ipv de hele dag wachten op de post die niet komt. een dikke 10
KlantenserviceBelsimpel is de beste prijs en kwaliteit. Ze zitten qua prijs als laagste in de markt. Zeer professioneel klantvriendelijk hebben zeer goede en vooral eerlijke product informatie.