Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Het bestelproces bij Belsimpel was snel en overzichtelijk. Producten makkelijk te vinden, duidelijke prijzen en een vlotte afhandeling van de bestelling. Top ervaring!

Ik bestelde om 23:00 en had het pakket de volgende ochtend al in huis. Ongelooflijk snelle levering en alles netjes verpakt. Echt top!

De klantenservice van Belsimpel was vriendelijk en behulpzaam. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord, waardoor alles soepel verliep.

Al vaker een telefoon gekocht bij Belsimpel en altijd een goed ervaring gehad. Website is overzichtelijk en bestelproces is makkelijk en verloopt soepel.

Goede en snelle verzending, het zou handig zijn als het pakket ook bij een bezorgautomaat kan worden afgeleverd, maar dat kan jammer genoeg niet.

Na mijn eerste besteling voor de oud en nieuw heb ik hetzelfde smartwatch van de
Samsung galaxy watch 6 classic 4G 47mm zilver besteld voor mijn partner met hetzelfde gemak als de vorge keer.

De besteling kon ik weer met gemak plaatsten na het makelijk vinden zoeken naar hetzelfde smartwatch als de mijne, maar voor deze keer heb ik hem voor €10 goedkoper kunnen bestellen.

De levertijd was net als de vorge keer super snel de volgende dag voor mijn partner de verjaardag geleverd,
Mijn partner is super tevreden met deze smartwatch.

De installatie van al de nieuwe updates verliep soepel net als de vorge keer nadat ik verbinding maakte met de smartphone verliep alles prachtig mooi en snel wel had ik opgemerkt dat de watssapp niet deed voor de laatste update waarna alles goed funtieneerde.

Het blijft een super mooie smartwatch wat heel erg mooi elegant en heel chique uitstraling heeft, de draaibare bezel ring waarmee je kunt navigeren door al de apps maakt het nog mooier en cooler in de dagelijkse gebruik.

Ik gebruik hem altijd nog dagelijks en mijn partner ook we kunnen niet zonder voordat wij de deur uit gaan, een plus punt is dat ik geen telefoon oproep meer mist dankzij mijn smartwatch die als handsfree tijdens het auto rijden functioneert maar op de fiets is het lastig door de tegenwind.

Ik raad iedereen aan om hier bij belsimpel te gaan bestellen vanuit mijn ervaring heb ik al 2keer in een maand tijd 2 bestellingen gedaan en alles ging heel erg goed vanaf de bestelling tot aan de bezorging toe.

De levering was echt top en supersnel precies hoe het wordt beloofd met nu besteld de volgende dag in huis.

De klantenservic is heel erg top ik krijg snel een tegenreactie met een bericht terug netzoals bij deze winactie na het zending van mijn vorge tweakers de review voor de "winactie"🤣

Prettige website en mail follow ups zijn helder en duidelijk.
Ik heb al eerder eens wat besteld bij Belsimpel en dat was een goede ervaring en was het nu ook weer.

Erg snel geleverd. Ik had rond 23 u besteld en de volgende dat al in huis.

Zeer tevreden over Belsimpel. Heb al meerdere telefoons daar gekocht, en altijd naar tevredenheid. En zeker goede prijzen.

Telefoon werd binnen de aangegeven tijd bezorgd. Na doorgeven van de gekregen code, werd de telefoon aan mij overhandigd.

2 galaxy tablets besteld, was zeer gemakkelijk en snel en voor een hele mooie prijs. Levering was gelijk de volgende dag keurig verpakt en op afgesproken tijd geleverd met QR controle voor ontvangst. Communicatie was duidelijk en goed. Vaker gekocht bij belsimpel en zal dit zekers ook in de toekomst doen.

Levering was snel en op afgesproken tijd de Volgende dag met QR code voor ontvangst

Geen klachten van mijn zijde alles conform mail belsimpel werd top uitgevoerd.

Gehele procedure van bestelling tot aflevering was weer correct evenals bij vorige bestellingen bij Belsimpel.

Al eerder smartphones besteld bij Belsimpel en ook nu weer een snelle en correcte afwikkeling.

Al vaker iets besteld bij Belsimpel en zoals altijd zonder enige moeite. De website is heel erg overzichtelijk en duidelijk. Je kunt goed producten vergelijken en vaak is het product goedkoper dan bij andere winkels.

Snelle levering, vrijdagavond laat besteld en zaterdag eind van de middag in huis. Tablet was verpakt in een doosje, daar had wat mij betreft wel iets meer bescherming om heen gemogen. De verpakkingsdoos was iets beschadigd waardoor de kans ook groter zou zijn dat het doosje van de tablet kan beschadigen.

In het verleden weleens gebruik van gemaakt en dat was uitstekend, snel en behulpzaam.

Prima bestel proces, verder geen op of aanmerkingen wel niet duidelijk privé of zakelijke adres. Daar heb ik nu ook een probleem mee...

Verzenden was snel en sneller dan de track en trace aan gaf.

Al in januari om een factuur wijziging gevraagd tot op heden kom ik niet verder dan si antwoorden op de emails

Ha,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de situatie nog niet opgelost is. We komen graag met je in contact! Stuur daarom je ordernummer en contactgegevens door naar service@belsimpel.nl. Wij nemen daarna contact met je op!

Groet,
Isa van Belsimpel

Al vele jaren klant bij Belsimpel voor telefoons, tablets en accessoires.
Ook vandaag weer een bestelling gedaan voor een telefoon voor mijn zoon. Helaas op dit moment geen tweede kans aanbieding maar juist dat is zo leuk af- en toe. je helpt verspilling tegen gaan en hebt een(klein) voordeel terwijl de kwaliteit en de garantie gelijk zijn.

Nog nooit ervaren dat een bestelling niet de volgende dag al bezorgd werd.

Niet vaak van gebruik gemaakt, maar soms nodig en dan prima ervaring.

Al een tijdje op zoek naar een andere telefoon. via de huidige provider kon ik verlengen maar die had een beperkt aanbod in telefoons. Toen bij belsimpel terecht gekomen en wat is dat prettig!!

Je vult de filters in naar jouw wens en je krijgt een lijst met alle bijpassende telefoons en providers. je stelt jouw ideale bundel samen. eventuele kortingen of acties worden al meegerekend. Belsimpel regelt de overstap en telefoon is de volgende dag al in huis. Geweldig!

En ook fijn, tijdens het samenstellen kan je alle specs ook nog eens vergelijken met andere telefoons en je ziet een uitgebreid kosten overzicht.

voor mij is belsimpel de standaard geworden. Punt.

vandaag besteld, morgen in huis... (al verwacht iedereen dat tegenwoordig)
Het is toch grote blij !

Nog geen ervaring mee, maar die moet goed zijn als de rest ook al zo goed is.

Ik koop mijn elektrische apparaten altijd hier. Goede deals, beste prijs altijd. Nette service en mooie producten

Snel verzonden, levertijd niet lang, netjes verpakt en goed beschermd verpakt

Antwoorden snel en beantwoorden alle vragen netjes. Goede bereikbaarheid via telefoon en mail.

Opzoek naar een laptop. Gebruikte de informatie van Tweakers; beste laptops tot 500, 700 en 1000 euro. Vandaar uit ook de beste prijs gevonden, en wel bij belsimpel.nl

Bestellen ging eenvoudig, en het ziet ernaar uit dat het morgen al bezorgd wordt. Zeker tevreden tot nu toe... Nu de laptop afwachten natuurlijk.

Vandaag besteld, morgen in huis is de belofte. Afgaande op emails -ook van PostNL- zal het morgen inderdaad al aankomen.

Vooralsnog geen gebruik hoeven maken van klantenservice. Alles ging gemakkelijk via website.

Snel, duidelijk en precies zoals het hoort

Bestellen bij Belsimpel ging verrassend soepel. Het hele proces was duidelijk opgezet, zonder onnodige stappen of kleine lettertjes. Binnen een paar minuten was alles geregeld.

Het pakket werd sneller bezorgd dan verwacht en was netjes verpakt. Alles werkte direct, geen gedoe met activeren of instellingen. Wat vooral opvalt is hoe overzichtelijk Belsimpel communiceert: je weet precies waar je aan toe bent.

Geen poespas, geen verrassingen achteraf – gewoon een vlotte afhandeling van begin tot eind. Zo zou online bestellen overal moeten werken.

Wat voor mij echt het verschil maakte, was de verzending. Direct na het bestellen kreeg ik een duidelijke bevestiging en een track & trace-code. Het pakket werd sneller bezorgd dan vooraf aangegeven, netjes verpakt en volledig in orde. Geen vertragingen, geen vaagheid over levertijd — precies wat je verwacht, maar helaas niet altijd krijgt bij webshops.

Kreeg gelijk duidelijke mails over de te nemen stappen , niks op aan te merken!

Belsimpel heeft zeer gunstige prijzen. Het is makkelijk een bestelling te plaatsen en de bestelling wordt snel geleverd.

Mijn telefoon werd snel verzonden. En de zending was goed te volgen met een duidelijke track en trace.

Belsimpel heeft altijd de laagste prijzen, altijd eerst daar kijken!! Goeie service, duidelijke website. Aanrader!

Goeie track & trace en supersnelle levering! Voor 23.59 besteld, volgende dag gratis in huis, veel beter kan het eigenlijk niet.

Klantenservice is altijd er om je te helpen, maar het normale proces gaat eigenlijk altijd al goed!

ik bestel hier mijn telefoons voor zo lang ik weet ,altijd goeie service .nee beter als bij hun kan ik mij niet voorstellen

vandaag besteld morgen in huis beter kan toch gewoon niet

duidelijk en gedacht in oplossingen niet in problemen ,toppie gewoon

Makkelijk bestelproces en nog sneller geleverd, de beste site die ik zo online kan vinden

Vrijwel meteen na het bestellen kwam de verzendbevestiging al binnen. Uitstekend.

Geen contact mee gehad, was niet nodig. Dus geen probleem

Op zoek naar een OpenRun koptelefoon kwam ik bij Belsimpel terecht voor een snelle levering én een goede prijs (op dat moment een gedeelde eerste plaats voor de laagste prijs).
De bestelling ging heel makkelijk en was online snel en in weinig stappen gebeurd! Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van de volgende stappen; inpakken, verzenden en onderweg. Handig, dan weet je waar je nieuwe spulletjes uithangen! :-)

De verzending verliep ook heel vlot en mijn nieuwe koptelefoon werd al de volgende dag thuis afgeleverd!

De klantenservice heb ik een keer gemaild in de Black Friday periode en toen was het (natuurlijk) heel druk. Je krijgt dan netjes een Auto-reply dat het zo druk is en dat het antwoord misschien langer op zich laat wachten. Desondanks toch gewoon reactie de volgende dag, dat vind ik netjes.

Ik koop hier altijd mijn smartphones. Bestellen gaat makkelijk en snel.
Belsimpel heeft een groot aanbod van smartphones en ook bijbehorende accessoires, én een scherpe prijs.

Bestelling wordt super snel verzonden en Belsimpel biedt ook de optie om de bestelling af te halen bij een pakketpunt.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops