Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima prijs voor een pixel 8. erg blij mee met toestel.
super snel levering. screenprotector gratiis geplaatsd.
---
kan volgende dag ophalen na bijna binnen 12 uur van bestellen.
in de Winkel den Haag, Screenprotector goed geïnstalleerd. vragen over de verzekering ook goed uitlegd.
Hi arajan, wij zijn blij dat onze collega's in winkel Den Haag je goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor je review. Groet, Merlijn van Belsimpel
AlgemeenVia deze website de Garmin Venu 3S Goud (Witte Siliconenband) gekocht omdat de prijs het scherpst was, de levertijd kort en de ervaring met hen altijd goed is (voornamelijk koop ik hier mobiele telefoons).
VerzendingSupersnel geleverd, horloge was binnen 1 dag geleverd. Het horloge was goed verpakt en daardoor kwam deze ook in nieuwstaat binnen.
Hi Remigio, fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je nieuwe smartwatch! Groet, Merlijn van Belsimpel
AlgemeenAl derde telefoon plus abonnement ontvangen die ik via Belsimpel heb bestelt. Altijd is alles wel prima verlopen.
VerzendingMeestel mijn nieuwe telefoons gratis opgehaald bij een Belsimpel winkel, wordt daar altijd vriendelijk geholpen.
KlantenserviceEnige contact was toen ik zelf een keer een fout maakte. Gelukkig konden ze dat toen snel oplossen.
Hi lolxdspawner, bedankt voor je review! Wij zijn blij dat je ervaringen tot nu toe positief waren. Hopelijk tot snel! Groet, Merlijn van Belsimpel
Algemeenik heb nu voor de tweede keer mijn smartphone besteld bij belsimpel. je kan bij belsimpel snel en eenvoudig je selectie maken en dan je keuze maken.
bij de producten staat alle informatie vermeldt en je kan de beoordelingen van andere gebruikers lezen
het bestellen en betalen gaat gemakkelijk en de levering gaat snel.
de levering van de smartphone was snel en op de afgesproken dag.
Klantenservicede klantenservice reageert snel op de vragen. mijn email is in het weekend nog beantwoord. met een duidelijk uitleg
Hi Wim v G, fijn om te lezen dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen. Bedankt voor je review! Groet, Merlijn van Belsimpel
AlgemeenOp zoek naar smartphone
Via tweakers al snel een leuke aanbieding gevonden, deze via Belsimpel besteld en de volgende dag al in huis
Top mooie aanbieding en super snelle service 👌
Super snelle levering savonds besteld en de volgende dag al thuis bezorgd
KlantenserviceNa het eten even op tweakers zoeken voor smartphones.
Eenvoudig even de voorkeur aangegeven en al snel een leuke aanbieding voor zeer scherpe prijs gevonden
Hi Firebird, bedankt voor je review! Wij zijn blij dat je tevreden bent over onze service. Groet, Merlijn van Belsimpel
AlgemeenIk had wat uitdagingen ervaren bij het bestellen van telefoons met abbo voor mijn vrouw en mijn zelf omdat ik vond de site onduidelijk. Gelukkig kon alles eenvoudig opgelost worden door een telefoontje met de klantenservice.
Levering ging vlot.
Bij mijn telefoons had ik ook scherm protectors besteld. Ik was veel gewend maar de folie van Samsung was nieuw voor mij en de instructie begreep ik niks van. Wederom een zeer behulpzame dame vsn hun klantenservice heeft me goed kunnen helpen. Ik kreeg ook een nieuw set folie toegestuurd omdat het fout ging.
In kort ben ik heel goed geholpen, product was snel geleverd en ik heb geen cent te veel betaald.
Producten ware goed verpakt en werden zoals toegezegd e volgende werkdag geleverd.
KlantenserviceZie mijn opmerkingen hierboven. Men was geduldig en hielp me uitstekend.
Hi Nedish, fijn om te horen dat je er samen met ons uitgekomen bent. Bedankt voor je review! Groet, Merlijn van Belsimpel
AlgemeenAl jaren op rij bestellen wij bij Belsimpel (als ik me niet vergis was dit voorheen Jeroen & Jeroen). Zij hebben altijd een al scherpe prijs voor mobiele telefoons. Heel toevallig alle toestellen welke wij bestelden waren bij hen een euro goedkoper dan bij andere aanbieders. Het is ook fijn dat de volledige technische details van een apparaat worden toegelicht.
Het lijkt me leuk om de winactie te winnen
De bestelling was keurig verpakt. Op de avond rond 22:00 uur besteld en toch de volgende namiddag al in huis.
Hi Jheidstra, leuk om te lezen dat je heel positief bent over onze website! Groet, Merlijn van Belsimpel
AlgemeenTot de laatste bestelling altijd heel positief over deze winkel. Helaas gaat het bij de laatste niet helemaal soepel. Was sterk aan het twijfelen over een toestel en uiteindelijk besloten de gok te nemen. Helaas, de gok was niet juist. Bij Belsimpel geen probleem, je kunt ruilen of retourneren. Dus ik ben het proces ruilen-proces ingegaan. Allemaal heel vlotjes gegaan. Tot ik de bevestiging kreeg: uw annulering is verwerkt.
Niet helemaal de reactie die ik had verwacht. De dag erna in de gelegenheid om langs te gaan bij de winkel in Utrecht. Zij hebben het even opgezocht en wat blijkt, er is geen retour maar een annulering gedaan in Groningen. Kan gebeuren, maakt niet zoveel uit. Toestel dat ik nu op het oog heb komt pas met een paar maanden.
Helaas is de kous nog niet af, want kennelijk is het toestel wel geannuleerd (het geld is al retour), maar het abonnement niet. En dat moet wel, zeker ook omdat een deel van de toestelbetaling daarin zit.
Tja, wat moet ik hierover zeggen. Het is razendsnel. Bestelling net na 21u gedaan en de volgende dag in huis.
KlantenserviceZoals elders toegelicht, de afhandeling van mijn ruilen verloopt niet helemaal naar wens. Het ruilen is per abuis een annulering. Toen ik in de winkel ging navragen hoe het ruilen in z'n werk ging, kreeg ik te horen dat het een annulering was. Achteraf vond ik dat niet erg, dus zo gelaten. Terugbetaling van toestel zou binnen 5 werkdagen worden gedaan (en dat was ook zo), die van het abonnement zou zo'n 14 dagen duren.
Toen ik na die 14 dagen maar eens hard ging zoeken naar een telefoonnummer, kwam ik erachter dat men bij Belsimpel niets met het abonnement heeft gedaan. Die verlenging is dus nog steeds actief, inclusief een stuk toestelbetaling. Zoals ik de klantenservice mag geloven, gaan met nu alsnog de annulering starten. Met mogelijke kosten tot gevolg. Mochten die er zijn, dan moet ik vervolgens ook nog actief een mail gaan sturen naar Belsimpel om daar weer over te klagen. Jammer
Hi Lohost, bedankt voor het delen van je ervaring bij Belsimpel. We hebben je klacht in behandeling genomen en hopen samen dit naar tevredenheid op te lossen. Groet, Fleur van Belsimpel
AlgemeenSnel geleverd en uitstekende prijs. Via inruil mogelijkheid van oude telefoon ook nog een mooie korting boven op een al scherpe prijs.
VerzendingSnel geleverd. Goed verpakt. Mooie prijs door extra korting bij inruil
KlantenserviceSnel op vragen gereageerd, met duidelijke uitleg over de kortingsactie. Snelle levering en duidelijke website
Hi s.tichelaar, dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je een mooie korting hebt gekregen! We wensen je veel plezier met je toestel en zien je in de toekomst graag weer terug als klant. Groet, Belsimpel
AlgemeenIk wil de wereld behoeden van slechte webshops. Belsimpel is dat absoluut niet! In de strontregen in m'n auto via mijn waardeloze oppo r8t een nieuwe S23 besteld. Om 21:30u besteld (het feestje moest maar even wachten).. Wat denk je? Volgende dag al in huis. Heb er een Otterbox Defender bij besteld. Zat gewoon in dezelfde doos.. Gekkenhuis..
VerzendingSuper snel, ik heb niet lang hoeven wachten. Aangezien ik in Maastricht woon kan 't soms wel ff duren. Maar nu niet!
KlantenserviceEnige puntje van kritiek is dat je wel een heel aantal keren gevraagd wordt wat je ervaring is met het product en met alle respect.. Het is en blijft een telefoon, tis niet dat je in één keer een eitje op kunt bakken. Als dat wel kon had ik 'm op uitstekend gezet denk ik.
Hi Messers84, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over Belsimpel! We nemen je feedback mee wat betreft onze klantenservice, zodat we onze service kunnen verbeteren. Voor nu wensen we je veel plezier met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel
AlgemeenAl meerdere malen bij deze webshop besteld en altijd zonder problemen en binnen een dag geleverd. Een webshop die doet wat hij belooft, een echte aanrader.
VerzendingAltijd op tijd en zonder problemen geleverd. Houden zich aan de afspraken.
Hi tavthof, leuk om te horen dat je al meerdere keren een bestelling bij ons hebt geplaatst. We willen je bedanken voor je review en wensen je veel plezier met je toestel! Groet, Myrthe van Belsimpel
AlgemeenGoed kunnen vergelijken. Duidelijke site met goede informatie. Ook fijn dat je meteen kan zien welke accessoires er te koop zijn. Meerdere keren een telefoon aangeschaft. Daarbij ook een aantal keer contact gehad met de klantenservice. Ook dat verliep goed.
VerzendingPakketbezorging via PostNL. Ik werd goed op de hoogte gehouden, pakket was op tijd. Geen bijzonderheden dus.
KlantenserviceContact gehad via Twitter en mail. Dat verliep over het algemeen goed. De telefoon die ik kocht in de pre-order bleek bij de daadwerkelijke pre-order 50 euro goedkoper. Dit is toen keurig opgelost door gratis accessoires mee te leveren. De communicatie hierover verliep soms wat warrig, maar met het resultaat was ik blij.
Hi ikbenivo, bedankt voor je uitgebreide review! We zijn blij te horen dat we het samen hebben opgelost door je een aantal accessoires op te sturen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel
AlgemeenFijne webshop! Waren de eerste die de nieuwe Sony Xperia 1 VI konden leveren (nog sneller dan Sony zelf) en zijn duidelijk over de levertermijnen. Toen eenmaal op de site stond dat het product op voorraad was had ik hem de dag er na in huis, top!
Ook screenprotector hier besteld. Zelfde ervaring als bij het bestellen van de telefoon. Snel op voorraad, snel verstuurd, snel binnen.
Product werd goed en snel verstuurd. Duidelijke communicatie over de levering
Hi jackyr, wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over Belsimpel. Het klopt inderdaad dat we de Sony Xperia 1 snel konden leveren, fijn dat jij dus ook snel een exemplaar hebt ontvangen! We wensen je veel plezier met je toestel. Groet, Myrthe van Belsimpel
AlgemeenIk had zo iets van ziedewel het bestaat. Gewoon opgevens wat je wilt en dat ook krijgen ( met hulp) voor een redelijke prijs
VerzendingWaarschijnlijk ligt dat dus aan jullie gekozen afleveringsbedrijf, maar de volgende dag werd dus volgende week. Laten we het een ongelukkige samenloop van omstandigheden noemen, maar jullie hebben dit goed opgepakt en de juiste maatregelen genomen. Het kan altijd fout lopen, jammer. Maar hoe ga je ermee om, zeer goed dus, mijn complimenten
KlantenserviceCorrect en netjes, ik was niet de leukste maar dat was aan jullie niet te merken.
Te laat geleverd, niet werkende KPN in buitenland en dan maar gelijk opzeggen. Dit is best veel werk geweest voor een abbonement van 2 weken.
Missschien een idee om een vakantie sim kaart, als vervanger kocht ik in Spanje 100Gb onbeperkt bellen en SMS voor 15 uur, 4 weken geldig.
Hi rovar, bedankt voor je review. We balen ervan te horen dat de verzending niet is gelopen zoals je had gehoopt en dat het abonnement uiteindelijk moest worden geannuleerd. We zijn wel blij te horen dat je tevreden bent over onze service en we zien je in de toekomst graag weer als klant tegemoet. Groet, Myrthe van Belsimpel
AlgemeenDe algehele flow van samenstelling tot afrekenen heb ik ervaren als enorm prettig! Alle informatie omtrent je persoonlijke keuze is te gecentraliseerd waardoor alles netjes te vinden is in één oogopslag.
Hi luukske71, bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je onze website prettig vindt werken. Groet, Merlijn van Belsimpel
AlgemeenPrima site, overzichtelijk en veel mogelijkheden om je toestel wel of niet met een abonnement te combineren. Ook fijn dat gelijk de benodigde accessoires verkrijgbaar zijn. Helaas dikke pech als je net voor een actie besteld, zie kopje klantenservice.
VerzendingSavonds besteld, gekozen voor avond levering, avond erop bezorgd. Snel en precies zoals afgesproken. Netjes ingepakt, geen schade en een subtiele doos waar geen belsimpel op staat zodat het minder gevoelig is voor diefstal, slim!
KlantenserviceZoals aangegeven verliep de bestelling soepel en had ik de Pixel 8 Pro snel in goede staat ontvangen. Ik had hem besteld i.c.m. een Ben 15GB 4G abbo van 10 euro per maand en heb ik €765,- voor het toestel betaald.
Een week later zijn de EK deals begonnen, en is hetzelfde toestel met een Ben 15GB 5G abbo (4G is geen optie meer) voor 10 euro per maand krijgen en hoeft er voor het toestel nog maar 611 euro betaald te worden, een verschil van 154 euro en gratis 5G upgrade!
Er is standaard 31 dagen bedenktijd, maar om een hoop gedoe en kosten voor beide partijen te voorkomen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Hier ben ik vriendelijk te woord gestaan en er werd begrip voor de situatie getoond, maar het bedrijfsbeleid is dat ze hier niks in tegemoetkomen. (dit vanwege de korte aard van acties, na checken blijkt de EK actie 5 weken te lopen!) Vanwege de uitzonderlijke situatie wilden ze wel een tegoedbon van 20 euro voor accessoires overwegen... Niet echt in proportie en die had ik uiteraard al mee besteld dus hier kan ik niks mee en heb ik dus niet aangenomen.
Gezien ervaring met andere bedrijven die wel na aankoop nog eigen acties, en soms zelfs concurrerende partijen compenseren, valt dit uiteraard nogal tegen.
Annuleren kan wel, maar omdat het er al gekozen was voor nummerbehoud en het even kan duren voordat je weer opnieuw kunt bestellen met nummerbehoud. Dit betekend dus onnodig kosten maken om pakketjes rond te sturen, weer terug naar oude telefoon overstappen en daarna weer nieuwe telefoon installeren en het huidige toestel kan waarschijnlijk niet meer als nieuw verkocht worden... Alleen maar verliezers dus!
Ik ga er nog een nachtje over slapen, maar mogelijk dus alsnog annuleren aangezien het verschil wel erg groot is en de actie nog lang loopt.
***Update
Na een nachtje slapen heeft Belsimpel contact met me opgenomen. Ze zien ook in dat het voor niemand voordelig is om alles te annuleren en alles opnieuw op te sturen. Ze komen me tegemoet met een accessoire tegoed bon ter hoogte het hele prijsverschil. Hiermee ben ik akkoord en tevreden.
Hi pknl, bedankt voor je review over Belsimpel. We zijn blij te horen dat we inmiddels samen tot een oplossing zijn gekomen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel
AlgemeenIk heb voor mijn dochter een Google pixel 8a besteld.
Deze kwam met een aanbieding via Belsimpel i.c.m. contractverlenging via Ben.
Ik had gekozen voor levering in de winkel in Groningen. Het bestelproces via internet kende een kleine "glitch", maar was met één telefoontje opgelost. Er was een levertijd van 2 weken maar na 10 dagen kreeg ik al bericht dat onze bestelling op locatie lag. De Belsimpelapp werkt erg goed met up to date houden van wijzigingen. Dat vind ik erg fijn!
KlantenserviceIk ervaar de klantenservice altijd als erg prettig. Je wordt sympathiek te woord gestaan en altijd geholpen! Bij de actie waar ik aan deel heb genomen, kwam helaas een negatief bericht over de waarde van mijn oude telefoon. Ik heb hier contact over gezocht met Belsimpel en dit eerlijk aan hen voorgelegd. De manier waarop zij mij hiermee hebben geholpen is ronduit fantastisch. Dit ging veel verder dan Belsimpel uit oogpunt van de geldende (actie) voorwaarden had hoeven doen. Voor mij reden om hier een review te plaatsen en zij krijgen van mij geen 10 maar een 11 als eindcijfer!
Eind augustus meld ik me weer en dan voor mijn eigen verlenging.
Hi G.K.M.S., wat ontzettend leuk om te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt overgehouden aan het contact met onze klantenservice, dit vinden wij erg belangrijk! Bedankt voor je positieve en uitgebreide review, we zien je in augustus dan ook graag weer tegemoet! Groet, Fleur van Belsimpel
AlgemeenPrima. Weet niet wat nog makkelijker zou moeten.
Digibeten zouden kunnen bestellen op hun site.
Over het algemeen een goede en betrouwbare webshop.
Koop ik eigenlijk al jaren bij.
Onlangs een Xperia telefoon besteld (een maand voordat hij uit kwam) en de dag dat hij opgestuurd zou moeten worden kreeg ik heel laat een mail over dat de provider de abonnementsaanvraag heeft geweigerd.
Nou ligt dat natuurlijk bij mij door mijn BKR gebeuren maar het zou natuurlijk fijn zijn om dat tijdig te horen.
Ik had de toestel bewust heel snel gereserveerd zodat ik hem dag 1 kon krijgen.
Goed Prima alles geannuleerd en opnieuw besteld onder een andere naam. Reageert 11 uur 's avonds vlak voor dat hij opgestuurd zou moeten worden een mail die ik 11:45 pas heb gezien. De mailadres die ik invulde was bekend bij de provider en dus moest ik een andere mailadres doorgeven. Gedaan maar inmiddels was de post al gegaan voor middernacht.
Na een hoop heen en weer mailen was het in orde.
Verwachtend dat het pakketje de volgende dag zou worden opgestuurd, zag ik vol verbazing op de website dat hij nog in de wacht stond. Gebeld en gevraagd waarom hij niet wordt opgestuurd werd er gezegd dat de hoes (2e artikel) niet op voorraad was. En dat ie over minstens een week zou komen.
Ik zei dat ik een maand geleden mijn bestelling had geplaatst en al een paar dagen Bel en mail stuur over dat ik haast heb en jullie hebben het over het uitstellen van uitlevering om een paar euro verzendkosten?!
"Geef het dan in ieder geval door aan mij" zei ik vriendelijk.
Dat snapten ze dan weer wel....
Hoesje geannuleerd en de rest opgestuurd.
Al met al heb ik veel moeite gedaan voor een abbo+telefoon aankoop. Wat niet nodig zou moeten zijn. Denk ik. Misschien heb ik teveel verwacht van zo'n webshop.
Misschien zijn er niet veel mensen die haast hebben bij een levering van een nieuw sim/nummer/nummerbehoud
Maar misschien voelde ik me geen nummertje (aan de lijn helpen ze je vriendelijk) ....maar ben ik dat stiekem toch wel.
Eigenlijk 1 verhaal. Lees hierboven. Mn hele ervaring.
Klantenservice opzich zijn vriendelijk en helpen je prima. Wacht niet te lang voordat je aan de beurt bent.
Kan er bij vermelden dat er één dame was die eruit sprong kwa behulpzaamheid.
Ze merkte dat ik over en weer belde en haast had en beloofde mij om er achteraan te gaan en na haar werkuren eventueel haar collega in te lichten zodat hij het kon oppakken. Weet natuurlijk niet of dat is gebeurd maar haar wou ik in het bijzonder bedanken.
Ik moet erbij vermelden dat dit een beetje een uitzonderlijk geval is. Doorgaans verloopt alles vlekkeloos. De sterren die ik heb gegeven moet je dan ook in het licht zien van mijn ervaring.
BrbZrk, bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je verhaal. We balen ervan dat het aanvragen van je abonnementsaanvraag langer duurde dan verwacht. Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt overgehouden aan onze klantenservice! Groet, Fleur van Belsimpel
AlgemeenHet begint op de site met welke merk of telefoon wil je.
Na die keuze te hebben gemaakt.
Bestelling is makkelijk te plaatsen.
En je word op de hoogte gehouden van bestelling.
Ook voor 23 59 besteld is volgende dag genieten van je nieuwe telefoon
Is goed verpakt.
Netjes geleverd zo als ik gewend ben van Belsimpel.
En mocht je vragen hebben staan ze klaar bij Belsimpel je te helpen.
Mijn vraag was snel beantwoord en duidelijk.
Werd dan ook netjes te woord gestaan.
En ook met eerdere vragen en ik ook goed geholpen.
Hi andremobiel, wat leuk om te lezen dat je over het gehele bestelproces tevreden bent. Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel
AlgemeenDochter had een nieuwe foon nodig want de oude was op en stond op het punt om niet meer ondersteund te worden. Belsimpel is eigenlijk al jaren onze go-to voor alles mobiel gerelateerde, want service is goed en ze zijn bijna altijd bereikbaar.
Dochter is 16 en wilde vooral goedkoop, wat je brengt naar een oranje website met twijfelachtige tiepjes erop; dat vond ik geen heel goed idee. Dus we hebben iets meer uitgegeven en een refurbished iPhone gekocht, met Garantie, gewoon for the peace of mind.
Binnen 12 uur bezorgd, ongeveer. Gewoon zoals het hoort. Geen gedoe, goed verpakt, snel verzonden.
KlantenserviceIn dit geval hadden we geen klachten of communicatie met de klantenservice nodig; we werden in elke stap van het proces meegenomen. Dus alles was altijd duidelijk.
Hi Brinkerz, bedankt voor je uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je vertrouwen hebt in Belsimpel en daarom (opnieuw) een bestelling bij ons hebt geplaatst. We wensen je dochter veel plezier met haar nieuwe toestel! Groet, Myrthe van Belsimpel