Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

De servicegerichtheid van een bedrijf blijkt vooral als het mis gaat. Belsimpel heeft de test voor mij glansrijk doorstaan. Het ontvangen pakketje bevatte niet de bestelde mobiele telefoon maar antiroos shampoo. De stickers op de pakketjes waren ergens tijdens het proces moedwillig verwisseld. We zagen de bui al hangen met lange telefoongesprekken en vervelende vragen over bewijslast aan onze kant. Toon het dan maar maar eens aan! Van deze reactie was geen sprake. Na het mailen van foto's en het invullend van een formulier werden we binnen een half uur teruggebeld met de mededeling dat er in het bezorgproces ergens iets niet goed is gedaan en dat een nieuwe telefoon wordt toegestuurd. Binnen 24 uur keurig de mobiele telefoon alsnog ontvangen. De wijze waarop Belsimpel dit heeft opgelost is super en boven alle verwachting. Dit is voor ons ook de reden om gebruik te maken van Belsimpel.

Compleet en op tijd. Orderproces ging snel en tijdig mails over de voortgang.

Zie toelichting boven. Helder en voortvarend het probleem opgelost! We waren op alles voorbereid maar dat was niet nodig.

Hi RemW, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Het kan helaas gebeuren dat iets mis gaat met de verzending, maar we zijn blij te horen dat we dit samen op hebben kunnen lossen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel

Altijd al jaren abonnementen met toestellen bij hun aangeschaft, aankopen die ik zowel privé als zakelijk gebruikte. Het is immers een bedrijf dat uit mij eigen stad Grunn (Groningen) komt en heb ik ze al vanaf het begin van hun bestaan altijd geprobeerd te steunen. Ook heb ik anderen vaak aangemoedigd om bij hun te kopen. Er ging wel eens wat mis, beloftes over zendingen kwamen ze wel eens niet na, maar ja, als een drukke ondernemer had ik daar geen tijd voor om er over te klagen. Omdat ik mijn spullen altijd goed verzorg, heb ik gelukking nimmer gebruik gemaakt van enige garantie. Het laatste toestel dat ik bij hun kocht vertoonde al kort na de aankoop ingebrande beelden op het scherm, de batterij ging de laatste tijd steeds snel leeg(binnen een paar uur) en het ergste: Het toestel ging zichzelf steeds maar uit het niets opstarten! Ook wilde het toestel niet meer aan en ging wanneer ie wou toch aan. Dit allemaal vastgelegd met video's en foto's. De reparatie binnen de garantietermijn netjes aangegeven bij hun en het toestel in dikke laag papier en papierrollen bovenop en eronder ingepakt en opgestuurd met de factuur en een duidelijk omschrijving van de problemen. Accuproblemen, schermproblemen etc. Omdat het toestel er altijd vanaf de aankoop een dikke backcover had zag het toestel aan de buitenkant er eigenlijk als nieuw, geen krassen of dergelijke. Als antwoord op de reparatie krijg ik een email met: "De backcover is ingebarsten en dit is een gebruikersschade, dus dit valt buiten de garantie"!!! Met geen woord wordt er gesproken over de daadwerkelijke defecten die WEL binnen de wettelijke garantie vallen! Ik belde direct met hun (gesprek opgenomen) en aan de telefoon probeerde de jonge dame mij ook af te poeieren totdat ik haar aangaf dat ik een advocaat hiervoor zal inschakelen. Ze moest overleggen en zei: "We hebben inderdaad geconstateerd dat het scherm is ingebrand(schijnt bij Amoled-schermen voor te komen) en dat het toestel zichzelf opstart(accuproblemen), etc maar de achterkant is ingebarsten", ik heb haar duidelijk gemaakt dat dat vrijwel uitgesloten is tijdens het vervoer te zijn gebeurd dus wellicht door degenen van hun die het toestel in handen hand. Conclusie is: Belsimpel lijkt goed en aardig totdat je gebruikt maakt van de garantie en dan willen ze je het toestel(dat zij blijkbaar zelf stuk maken) terugsturen want de "backcover is stuk"! Ik raad belsimpel AF, ook bij collega's ondernemers die bij hun kopen/verlengen zal dit geheel ook publiceren. Ik zal ze ook juridisch aansprakelijk stellen voor elke schade en het niet naleven van de wettelijke garantie. Dit gaat mij niet meer om het geld, dit is puur oplichterij!

Steeds maar niet opgestuurd. Kwam pas op een andere dag aan!

Proberen ze de klant af te poeieren! Vertellen ze steeds standaard dingen en eigenlijk willen ze niet helpen!

Hi Paul556, we balen ervan te horen dat je een negatieve ervaring hebt overgehouden aan je aankoop bij Belsimpel. We zijn intern aan het kijken hoe we dit het best kunnen oplossen en houden je hier zo goed mogelijk van op de hoogte! Groet, Myrthe van Belsimpel

Al sinds enkele jaren verleng ik mijn Vodafone abonnement via Belsimpel. De klantenservice is de hele dag door beschikbaar om je te helpen bij het instellen van je nieuwe telefoon. Wie je ook aan de lijn krijgt, je wordt altijd superfijn, deskundig en zeer klantvriendelijk geholpen. En tegen de tijd dat je weer mag verlengen krijg je attent een seintje. Een service die je maar zelden zo treft.

Binnen een dag had ik mijn telefoon in huis, deze was zorgvuldig verpakt.

Hi Yvonne 7, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed en snel mogelijk te woord te staan, dus fijn om te horen dat dit is gelukt! Groet, Myrthe van Belsimpel

Top precies wat ik zocht voor goede redelijke prijs voor het sporten heel goede functies Top.

Goede snelle verzending. Alles netjes verpakt en op tijd geleverd top

Snel en gemakkelijk. prima goed geholpen etc top
Aanrader voor iedereen.

Hi lemsie, fijn dat je iets hebt gevonden dat aansluit bij je wensen. We wensen je veel plezier met je aankoop en natuurlijk veel succes met je sportprestaties! Groet, Myrthe van Belsimpel

Een Google Pixel 7A gekocht voor de schoonmoeder.
Ze was altijd Samsung gewend maar dit was even wennen.

Ook moest de telefoon onder de 500 euro zijn en klein aan formaat.
Zelf maakte ik al gebruik van een Pixel en was hier erg blij mee.

De Pixel 7 bleek het perfecte toestel voor haar en de camera was prachtig. Apparaat is zeer snel en de nieuwe UI was even wennen. Gelukkig was de gebruiksvriendelijke instructies ruim voldoende om haar te laten wennen aan de Pixel en haar op weg te helpen naar alle nieuwe functies en het uiteindelijke gebruik.

Dankzij de snelle levering van Belsimpel heeft ze nog geen 12 uur moeten wachten op haar nieuwe toestel.

De levering was zeer snel. Voor 12 uur besteld de volgende dag in huis. Dit bleek ook zeer zeker zo te zijn. Het toestel was rond 9 uur besteld en de volgende dag rond 10 uur binnen. Beter kan niet

De website is zeer overzichtelijk en denkt graag met je mee over verschillende rand accessoires die je eventueel nog nodig hebt.

Hi Nostalgicdutch, fijn om te horen dat je via onze website een toestel hebt gevonden dat geschikt is voor je schoonmoeder. We wensen haar veel plezier met haar toestel! Groet, Myrthe van Belsimpel

Vlotte bestelling tegen een scherpe prijs. Ook netjes op de hoogte gehouden vanaf het moment van bestellen tot en met de levering.

Netjes verpakt en op tijd geleverd zoals aangegeven bij de bestelling.

Hi Audioot, bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent. Groet, Myrthe van Belsimpel

Fantastische Garmin Fenix 7X Solar smartwatch via Belsimpel!
Ik ben een fervent outdoorfanaat en altijd op zoek naar de nieuwste gadgets om mijn avonturen mee vast te leggen. Toen de Garmin Fenix 7X Solar smartwatch werd uitgebracht, wist ik meteen dat ik die moest hebben. En waar bestel je zo'n geavanceerd horloge beter dan bij Belsimpel?
Supersnelle levering
De bestelling was zo gedaan. De website van Belsimpel is gebruiksvriendelijk en het aanbod is enorm. Binnen een paar klikken had ik de Fenix 7X Solar besteld en betaald. En tot mijn grote verbazing werd het horloge al de volgende dag bezorgd! Super snel dus.
Een smartwatch die alles kan
De Garmin Fenix 7X Solar is echt alles wat ik had gehoopt en meer. Het horloge zit boordevol functies, van geavanceerde GPS-tracking tot nauwkeurige hartslagmeting. Ik gebruik het tijdens mijn hikes en fietstochten om mijn routes bij te houden, mijn prestaties te analyseren en mijn gezondheid in de gaten te houden. En dankzij de zonne-energie laadt het horloge zichzelf op, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat de batterij leeg raakt tijdens een lange tocht.
Uitstekende service van Belsimpel
Naast het geweldige product, wil ik ook de service van Belsimpel benoemen. De klantenservice is erg behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen snel en vakkundig. Ook het retourbeleid is erg klantvriendelijk.
Conclusie:
Ik ben super tevreden met mijn Garmin Fenix 7X Solar smartwatch en de bestelling via Belsimpel. De smartwatch is top en de service van Belsimpel is onberispelijk. Ben je op zoek naar een smartwatch die alles kan, dan kan ik de Garmin Fenix 7X Solar én Belsimpel van harte aanbevelen!
Enkele pluspunten van de Garmin Fenix 7X Solar:
* Supersnelle levering
* Uitstekende klantenservice
* Klantvriendelijk retourbeleid
Kortom:
Een top smartwatch van een topwinkel!

Hi slushpuppy69, wat een uitgebreide review! Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel je nieuwe Garmin Fenix 7X Solar als met de service van Belsimpel. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel

Belsimpel heeft een overzichtelijk assortiment waar ook de bijbehorende accessoires duidelijk worden aangegeven. Al jarenlang goede service en levering.

Hi azantinga, bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je al meerdere jaren tevreden bent. We zien je in de toekomst graag weer bij ons terug! Groet, Myrthe van Belsimpel

Grote korting gekregen op een Pixer 8 Pro. Was erg de moeite waard om hier te bestellen.

Hi De TV man, leuk om te lezen dat je het de moeite waard vond om bij ons een bestelling te plaatsen. We wensen je veel plezier met je Google Pixel 8 Pro! Groet, Myrthe van Belsimpel

Samsung A35 gekocht.Zeer goede prijs kwaliteit .En snelle levering .Daarbij ook nog een hoesje van kunstof gekocht .Alles zeer netjes en goed verpakt.

Zeer snelle levering .keurig op tijd en netjes en veilig verpakt

Via de website besteld.Geen telefonisch contact nodig gehad .Via de site was alles duidelijk aangegeven

Hi S.NIPPER, bedankt voor je positieve review! We wensen je veel plezier met je nieuwe Samsung Galaxy A35. Groet, Myrthe van Belsimpel

De Google Pixel 8 aangeschaft via Belsimpel.

Het proces van bestellen gaat altijd erg vlot. Het is altijd een strijd tussen Belsimpel en Mobiel.nl wie deze keer met mijn order aan de haal gaat. Dit keer bood belsimpel de beste prijs.

Zeer snelle verzending.

De telefoon zelf heeft een mooi scherm en soepele bediening. Alleen de batterijduur en de oplaad snelheid is een beetje onder de maat vergeleken vergelijkbare smartphones.

Snel geleverd. De avond ervoor besteld en de volgende middag al in huis.

Reageert snel op klachten, vragen en verzoeken. Ze denken met je mee bij een probleem.

Hi MrKane, leuk om te lezen dat je bij Belsimpel uit bent gekomen omdat wij de laagste prijs aanbieden en dat je tevreden bent over de service die wij bieden. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel

Ik had een Samsung S23 256GB gehaald. Het betalen lukte goed, de levering was goed op tijd. En hij was heel mooi verpakt en geen schade aan.

De verzending was snel geleverd. Er was geen schade aan het doosje van de telefoon of het kartonnen doosje waar het telefoondoosje in zat, en prachtig verpakt in ook nog eens bubbelplastic.

Hi hessellokhorst, fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over de bezorging van je toestel. Ik wens je veel plezier met je nieuwe Samsung S23! Groet, Fleur van Belsimpel

De bestelling is makkelijk te plaatsen met een duidelijk overzicht van wat je krijgt van welke aanbieder en van de kosten.

Het bestelde product wordt goed verpakt geleverd, er zat geen deukje in het doosje zowel de omdoos als de doos van de telefoon. Professionele en snelle levering.

Er worden duidelijke antwoorden gegeven en naar je geluisterd zodat je weet wat je besteld hebt.

Hi kenden, bedankt voor je review over Belsimpel. Goed om te lezen dat het bestelproces goed en spoedig is verlopen! Groet, Fleur van Belsimpel

Ik vind het hele proces van het vergelijken en filteren van telefoons verreweg het simpelste bij belsimpel. De meeste criteria kunnen makkelijk geselecteerd worden en ze hebben een ruime selectie aan telefoons

Het enige wat beter kan is de specs laten zien van de telefoons die ze niet meer verkopen zodat je gemakkelijk specs kunt vergelijken met je oude smartphone.

Levering was 2 dagen te laat (onderbezetting postnl) maar wel in nette verpakking, maar ik moest wel een pincode aan de bezorger geven waar ik niks vanaf wist. Bleek dat ik 4 mailtjes heb gekregen over de bestelling en dat in de 3e mail één regeltje was toegewijd om me dat te vertellen. Het pincodesysteem van postNL is ontzettend hinderlijk. Als belsimpel invloed heeft op of mensen wel of niet een pincode nodig hebben om de bestelling te accepteren raad ik ze aan om hiermee te stoppen. Ik bestel een nieuwe telefoon, dan kan ik toch niet op mijn telefoon kijken wat voor code ik nodig heb???

Hi rencoo, bedankt voor je review. Eén van onze collega's van de klachtenafdeling neemt contact met je op wat betreft de verzending van je pakket. We hopen samen tot een passende oplossing te komen! Groet, Belsimpel

Motivatie: Winactie.
Het was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen; de website is overzichtelijk en logisch. Ik had er geen account meer, maar toen ik een account aanmaakte kwamen mijn oude bestellingen ook weer terug in het overzicht en dat is super handig! Per product staat er een prima uitgebreide beschrijving van het product. Tip: Verkoop leuke telefoonhoesjes! Dan had ik er namelijk direct eentje bestelt tijdens het bestellen van mijn nieuwe smartphone.

Het product was goed verpakt en werd zeer snel geleverd (binnen 24 uur). Ik vond het minder prettig dat de inhoud van de doos naar parfum (?) rook en nu nog steeds een beetje.

Hi annazelf, bedankt voor je review! We zullen je feedback intern uitzetten bij de juiste afdelingen, zodat we onze processen kunnen verbeteren. Voor nu wensen we je heel veel plezier met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel

Ik bestelde een nieuwe telefoons bij belsimpel. Het hele proces was idd simpel. De telefoon was goed te kiezen en ik koos de Galaxy A55. Zeer tevreden over de bestelling, betaling en communicatie daaromheen. Direct na de bestelling een bevestigingsmail. Na verwerking betaling mail met track en tracé code. Echt top geregeld allemaal.

De telefoon is avonds besteld en de dag erop geleverd. Aan huis. Handtekening gezet en ik kreeg het doosje overhandigd.

HI memm1256, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met Belsimpel! We willen je bedanken voor je review en wensen je veel plezier met je Samsung Galaxy A55. Groet, Myrthe van Belsimpel

Ik had in eerste instantie een ingewikkelde situatie. Ik wilde een telefoon incl. abonnement wegens een kortingsactie. Maar ik had nog een SIM only abonnement lopen bij dezelfde provider als waar ik de telefoon aan wil schaffen.

Nu is het niet mogelijk om af te kopen en dan direct bij dezelfde aanbieder weer te gaan met nummerbehoud, dus moest ik eerst een prepaid.
Ik wist bovendien niet hoelang de actie duurde, dus wilde weten of ik de telefoon met abonnement alvast kon bestellen. Na even te bellen, en een vriendelijke meneer aan de telefoon gehad te hebben die het binnen een paar minuten begreep en opgelost had, scheen dit te kunnen, dus heb ik dat gedaan! Alleen jammer dat er geen chatfunctie is, dit is vaak wat sneller.

Nu is het nog wachten tot mijn nummer is overgezet naar prepaid, en vervolgens weer overzetten naar dezelfde provider.

De telefoon is nog niet verzonden, dus kan daar niet over oordelen ;).

Fijn dat de klantenservice mijn vraag erg snel begreep, en het goed voor mij wist uit te leggen. Enige verbeterpunt zou wellicht een chatfunctie zijn, voor wat makkelijkere vragen en als je even niet kunt bellen (als je onderweg bent o.i.d.).

Hi Lucas_vos, bedankt voor je review! Eén van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen met je bestelling. Mocht je in de tussentijd willen chatten, dan kun je contact met ons opnemen via Facebook, Instagram of Twitter! Groet, Myrthe van Belsimpel

Ik heb snel keuze gemaakt voor nieuwe telefoon bestelling bij belsimpel geplaats eenvoudig gevonden, had al een account dus 2 klikken en met ideal betaald, klaar is kees.

Altijd goed met post.nl is mijn favoriete bezorger. Je wordt prima op de hoogte gehouden van tijd en status van de bezorging in hun app.

Hi paupau, leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop. Groet, Myrthe van Belsimpel

Ik gebruik BelSimpel al een paar jaar, juist omdat de gehele website flow zo makkelijk en overzichtelijk is. En de prijs/kwaliteitsverhouding echt altijd goed is. Je wordt ook bij elke stap goed op de hoogte gehouden, in mijn geval per mail.
Ik ga in het algemeen niet over één nacht ijs bij het bestellen van een telefoon, en als ik dan een keuze heb gemaakt (altijd vergelijken van meerdere webshops) kom ik bij BelSimpel toch altijd weer het goedkoopst uit. Of ze hebben zoals bij de Pixel 8A een mooie kortingsactie, die zeer welkom was (retour oude telefoon, 150 euro korting, en dus alsnog het goedkoopst).

Normaal heb je na een bestelling het product de dag nadien aan huis bezorgd. Dat heb ik in het verleden ook altijd zo meegemaakt.
Dat de levertijd de laatste keer een paar dagen duurde lag zeker NIET aan BelSimpel, die zoals altijd het pakket direct na bestelling had klaargemaakt, maar aan Postnl, die het "heel druk" had, blijkbaar vanwege het loskomen van alle vakantiegeld bij de mensen, dus opeens veel meer pakketjes.

Bij mijn laatste bestelling geen interactie nodig gehad, maar indien ik in het verleden een vraag had werd die snel en goed beantwoord.

Hi Eric666, bedankt voor je uitgebreide review! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met Belsimpel, maar balen ervan dat je bestelling een aantal dagen vertraagd is. Eén van onze collega's neemt binnen enkele werkdagen contact op om hiervoor een passende oplossing te bespreken! Groet, Myrthe van Belsimpel

Eerste indruk was niet top, omdat ik een 'gebruikt' artikel kreeg toegestuurd. Na contact met de klantenservice werd dit goed opgelost en kon ik het artikel omruilen voor een echt nieuw artikel. Het retourproces ging razendsnel t.o.v. andere webshops. Conclusie ik ben heel blij met mijn nieuwe Garmin.

Het product werd razendsnel verstuurd. Duidelijke communicatie over de levering.

Mijn klacht werd snel afgehandeld en het retourproces/ruilproces werd in gang gezet.

Hi Kimm01, bedankt voor je review. We hebben je feedback intern uitgezet, om te kijken hoe we onze processen kunnen verbeteren. We zijn in ieder geval blij dat je inmiddels het gewenste product in huis hebt en wensen je veel plezier met je nieuwe Garmin! Groet, Myrthe van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops