Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Ongelooflijk, een bedrijf die niet doet wat ze beloofd. Levertijden op de site moet je maar met een korrel zout nemen. Op 01/11/2015 een Moto 360 besteld, welke op dat moment het goedkoopst met een leverdijd volgens de site van 2-4 dagen. De volgende dag zie ik dat de levertijd is veranderd van 2-4 dagen naar 2 weken. Dus voor de zekerheid toch maar even gebeld naar de klantenservice. Na een telefoon naar jullie klanten service wordt mij dood leuk medegedeeld dat het inderdaad 2 weken kan duren alvorens de bestelling geleverd kan worden en dat het ze spijt.
Nu was het geval dat ik dit product besteld had als kado. Als ik had geweten dat het 2 weken zou duren zou ik nooit de bestelling geplaatst hebben, maar de bestelling geplaats bij Coolblue (een bedrijf die wel nakomt wat ze beloven weet ik uit ervaring).

Het vermelden van onjuiste gegevens op jullie website is misleiding, daarnaast zit ik als klant met de gebakken peren omdat ik beloofd had dat ik een kado zou regelen, bedankt belsimpel dat ik deze belofte niet waar kan maken. Enige coulance nog gebaar van jullie kant is ver te zoeken. Ik heb nog gevraagd of ik een ander kleur van het produkt kon krijgen, die wel sneller leverbaar zou zijn (die iets duurder was) tegen de zelfde prijs uit coulance maar ook hier werd geen gehoor aan gegeven.

Een zeer teleurgestelde klant die niet meer terug komt.

Ondertussen is de bestelling geanuleerd en hoop ik mijn geld zsm. terug te krijgen.

Leuk een klanten service, maar het woordje service mag je gerust weg laten.

Duidelijk te zien hoe de korting is verwerkt bij een bestelling via de werkgever. Dit voor het bruto netto voordeel.

Zeer snel en goed te volgen status levering product

In 1 woord: een belachelijk K**BEDRIJF. Bij deze zijn ze twee zakelijke klanten in 1 klap kwijt, ik kan er niets anders van maken na deze ervaring: 3 weken na de betaling is de bestelling nog altijd "lost" en hebben we Belsimpel , nadat ze enkele malen eerder in de gelegenheid werden gesteld het issue in klantsbelang te verhelpen, vandaag de wacht aangezegd: ofwel vandaag een nieuwe sturen om de klant -na drie weken wachten- eindelijk eens te bedienen, ofwel we zijn allebei geen klant meer. Overigens was de belofte om al dagen geleden een nieuw toestel op te sturen, maar niet dat is niet nagekomen.

belsimpel maakt geen enkele haast om hun leveringsafspraken nog na te komen of de klant te helpen, gegeven 3 weken verstreken na zgn 24-uurs-levering, vlotter over de bestelling te beschikken; men stuurde geen nieuwe telefoon op, het geld is wel afgeschreven. Je eindigt in een eindeloos getouwtrek met dit bedrijf, alhoewel je er honderden euros spendeert.

Na annuleren is het nu wachten of/ wanneer we nog geld terugzien. Naar de telefoon kunnen we fluiten, en de ergernissen stapelen zich torenhoog op. Men doet niet anders dan procedures volgen en verdedigen en zich daarachter verschuilen en heeft werkelijk geen enkele interesse in klantbelang.

NOOIT MEER EEN EURO NAAR BELSIMPEL VANUIT ONZE ONDERNEMINGEN, ZE VERDIENEN HET NIET.

Er is wel betaald maar het pakket is nooit geleverd.

verwacht van de klantenservice geen medewerking in klantbelang want niemand is geauthoriseerd om de klant te kunnen bedienen :-)

De bestel procedure tot en met de betaling gaat goed! Helaas blijft de levertermijn maar opschuiven!

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement stond er een levertijd van 2 weken! Ondanks dat ze volop reclame maken met 24 uur, vind ik twee weken best redelijk. Hier houd ik dan ook rekening mee! Na twee weken kreeg ik het bericht dat de levertijd van het toestel een maand zou worden! Al met al heel vervelend! Maar nu we eindelijk een maand verder zijn en ik een kijkje neem op de site zie om ik zonder dat ik hierover ben geïnformeerd alweer een nieuwe levertermijn staan! Mijn oude dure abonnement blijft doorlopen en belsimpel.nl kan niets voor mij beteken! Met de mededeling "de nieuwe levertijd van inmiddels 5 weken kunnen we ook nu niet garanderen"! Pas op bij het afsluiten van een abonnement de levering kan weken duren!!!

Enige reactie: ik kan niets voor u betekenen! Heel vervelend!

Mijdt Belsimpel.nl als de pest omdat de klant kan barsten als de koop al rond is

Beste medeTweakers, Ik wens dat ik al de negatieve recensies hier had gelezen voordat ik een dure nieuwe telefoon en een Tele2 abonnement bij Belsimpel had besteld.

Mijn ervaring is dat Belsimpel is vooral gericht op het verkopen van dozen, een zogenoemde "box mover" in het Engels. Maar nadat de koop rond is mag de klant barsten.

Door een fout van Belsimpel met de activatie van mijn simkaart kon ik bijna een week niet bellen of interneten. Klantendienst geeft schriftelijk toe dat het de schuld van Belsimpel was maar lacht je uit als je om een vergoeding vraagt.

Bij de gehate Nederlandse Spoorwegen krijg je wel *geld* terug bij vertraging maar als je geen gebruik van je telefoonabonnement kan maken door een fout van Belsimpel kan je fluiten naar een vergoeding.

Je krijgt namelijk "korting op een accessoire" in plaats van een een vergoeding. Ik heb helemaal geen accessoire nodig, en daarboven omdat de winstmarge op veel accessoires hoger is dan de aangeboden korting, probeert Belsimpel winst te maken op mijn verlies.

Klagen heeft geen zin, omdat "Jeroen en Jeroen" (eigenaren) zich schuilen achter een armee van onverschillige werknemers. Ook als je schrijft dat je een klacht wil indienen volgens hun formele interne klachtenprocedure laten ze je als klant barsten door daarop niet te reageren.

Mijdt Belsimpel als de pest als je je geld niet wil kwijtraken zoals ik!

Het is totaal onduidelijk of je een NL toestel krijgt of een Europees. Bovendien staat er niet bij of de doosjes verzegeld zijn, wat niet altijd het geval is.

Er worden geopende doosjes (smartwatch in mijn geval) gestuurd. De zegels ontbreken. Ook zijn er duidelijk sporen van gebruik van bv de accessoires. Uit alles blijkt dat geretourneerde producten (die soms dus 30 dagen gebruikt kunnen zijn) als nieuw worden verkocht. Zeer onbetrouwbaar en ik zou iedereen adviseren zeer kritisch te zijn bij het accepteren van de bestelling. Bekijk van te voren meerdere unboxing video's!!!

Na het bestellen laat in de avond, de dag erna al geleverd aan mijn deur dus een zeer snelle en goede service.

Verzorgd en goed ingepakt toegekomen dus kan niet beter, topservice.

Alles makkelijk te vinden, makkelijk bestellen en ook nog eens de goedkoopste voor mijn Galaxy S6

Om half 11 nog even een S6 gekocht de volgende dag om 1 uur al in huis, geweldig!

Eerder had ik al veel met ze gemaild over de prijs en de beschikbaarheid van een andere telefoon en ondanks al die vragen werden ze niet zat van mij en gaven ze goede antwoorden. 5 sterren waard dus.

iPhone 5 s bij belsimpel gekocht.binnen 1 dag geleverd.voor mij was het belangrijk dat ik naar en fysieke winkel kan gaan als er iets is met mijn iPhone.en met hun opening in den haag is het voor mij te doen vanuit rotterdam.Goede voorzorg en goede nazorg😊

Donderdag bestelt vrijdag in huis!

Wordt veel aandacht besteed aan hoe ik de aankoop ervaar😀

Betaling verliep soepel. Uitstekende betaalmogelijkheden en de bestelling (uit voorraad leverbaar) werd na betaling meteen verzendklaar gemaakt.

Per mail op de hoogte gehouden mbt levering.

Geen contact gehad met klachten/klantenservice.

Zeer! misleidend met de lok tekst "Voor 23.30 uur besteld, morgen gratis in huis". Dit is dus alleen het geval als je een los toestel koopt zonder abonnement.
Met een asterix verwijzen ze naar de kleine lettertjes met de uitzondering op levertijden en bezorgkosten.

Als je voor een telefoon met abonnement of verlenging gaat, dan kan je dit beter in een telefoon winkel naar keuze doen.

Levertijd bij nieuwe of verlengingen van abonnementen is standaard 3 werkdagen, en geen! gratis bezorging.

Klantenservice is tot 23:30 uur bereikbaar, Leuk!
9 van de 10 vraaggesprekken zal waarschijnlijk over de status van de order gaan, en waarom deze nog niet veranderd is van status of verstuurd is.

De website ziet er netjes uit, maar nadat het geld is overgemaakt word pas duidelijk hoe alles in elkaar steekt bij het verlengen/aanvragen van een abbonement. Levertijden worden hierbij ook niet gehaald omdat de site spreekt van een levering op de volgende werkdag terwijl de provider eerst goedkeuring moet geven (1 t/m 3 werkdagen)

Ik heb bij Belsimpel een telefoon besteld, netjes betaald en vooraf aangegeven dat ik mijn abbonement wilde verlengen.
Na de betaling ging het mis. Mijn vaste nummer werd gezien als het nummer waarop het abbonement verlengt moest worden. Vervolgens heb ik de klantenservice gebeld of deze het nummer konden wijzigen, maar dit bleek niet mogelijk.
De enigste oplossing die Belsimpel mij kon geven was de bestelling annuleren en opnieuw een bestelling plaatsen. Even simpel een nummer wijzigen was blijkbaar te moeilijk...

Nu kan ik op mijn geld gaan wachten omdat de klantenservice geen echte service kan verlenen.

Morgen maar even een ritje maken naar de winkel, dan weet ik zeker dat ik morgen een nieuw toestel heb.

Een ding is me al wel duidelijk geworden. Hier bestel ik nooit meer iets!

vriendelijke en adequate behandeling. Super snelle levering Uitstekende informatie via mail. Ik zal dit zeker door vertellen.

Nogmaals zeer snel. Super

Zeer correct en bekwaam.

Precies dezelfde ervaring als mistral2: ik bestel Motorola moto g 16 op basis van info levertijd 5-7 dagen. Na bestelling lees ik ineens dat telefoon pas op 27 november geleverd kan worden. Nota bene word ik door medewerker geïnformeerd dat 5-7 dagen 100% de levertijd is. NIET DUS!
Bestelling telefoon en simonly worden apart behandeld en verzonden. Dus nu heb ik abonnement zonder telefoon. Vooraf niet hierover geïnformeerd.

Verschillende afdelingen die verschillende informatie geven. E-mails worden behandeld door verschillende medewerkers die niet op de hoogte zijn van eerdere emailwisselingen.

De klantenservice is erg goed. Ik kon Belsimpel zelfs in het weekend nog bereiken tot 23:30. Die avond nog besteld en de volgende dag ik huis. Erg snelle, goed service.

Bestel proces loop goed maar geeft uiteindelijk toch niet de jusite informatie over de vorraadstatus van de bestelling

Heb zaterdagavond gebeld naar klantenservice en de Galaxy J5 was echt op voorraad, en kan zondag geleverd worden, zoals op de website genoemd. Ik bestel, kijk uurtje later naar de status en dan opeens is het toestel niet op voorrad, wordt pas maandag verwacht. De website geeft op dat moment nog steeds aan dat het toestel op voorraad is en dus pas op zijn vroegst dinsdag geleverd kan worden. Weer gebeld naar klantenservice en die vinden het ook gek, maar kunnen er niets aan doen. Ik wil anunleren en direct mijn geld terug, maar dat kunnen ze niet regelen. Ik vraag me af waarom niet, ik kan met ideal direct betalen, dus kunnen ze toch ook direct terugbetalen!

En als het zondag, en is het teostel nog steeds op voorraad volgens de website. Nog een keer klantenservice gebled, maar ze kunnen niets voor je doen.

Pure misleiding dus. Klanten lokken met "voor 23:30 besteld volgende dag in huis, ook op zondag", en dat gewoon niet waarmaken.
En dat met een slogan 'tot het uiterste voor jouw'
Onbegrijpelijk dat zo'n bedrijf niet in staat is zijn voorraad beheer van de website en ordersysteem op een correcte maniere te koppelen

Fijn dat klantenservice goed bereikbaar is, maar als het antwoord is dat ze niets voor je kunnen doen heb je er alsnog niet veel aan.
Typisch een geval dat een bedrijf zich weer verschuild achter telefoon medewerkers die er niets aan kunnen doen.

Naderhand heeft klantenservice nog goed hun best gedaan met uitleg en kleine tegemoetkoming. Maar dat kan niet goedpraten waarom voorraad aanduiding op de website anders werkt dan die in het uiteindelijk na-betaling-proces

Ik heb een Honor 4X besteld bij Belsimpel, hier was de telefoon het goedkoopst. De telefoon werd keurig en snel geleverd en de kwaliteit van de telefoon is echt super.

Ik had mijn telefoon op een vrijdag besteld en hij was de volgende dag al om 10.00 uur bij mij thuis. Echt super.
Je kon ook je eigen pakketje volgen en dat was erg handig.
Echt een super service.

Ik heb een Samsung galaxy tab S 8.4 besteld. Prima prijs. Veruit de goedkoopste op dat moment. Makkelijk te bestellen.

Ik kon vanaf het moment dat de order geplaatst was, het hele proces volgen. Bestelling werd de volgende dag keurig op tijd geleverd.

Ik vind dat ze een goede website hebben. Het was het goedkoopst en daarnaast was de verzending goed!

Ik heb mijn LG Urbane hier besteld. Direct de volgende dag werd er geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en het was goedkoop. Super!

Duidelijke omschrijvingen en FAQ op de site voer het product, prima prijs, stipe verzending, al kreeg ik pas een indicatie 1 uur van te voren. Maar de indicatie klopte wel:P. Verder helemaal top. Ook ideaal dat je 31 dagen mag proberen.

Staan open voor vragen en bieden aan om te helpen. Verder geen ervaring mee.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops