Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenDe website was overzichtelijk, ik had duidelijk de keuze uit verschillende modellen telefoons en de opties qua kleur.
Snel betalen via iDeal en de bevestigingen kwamen via de mail op tijd binnen.
Het product was zeer snel geleverd. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al binnen.
Ik heb twee bestelling geplaatst via Belsimpel.nl. De eerste verliep niet volgens plan in verband met een storing, de service desk heeft die bestelling geannuleerd en ervoor gezorgd dat het geld werd teruggestort.
Omdat ik dat toestel per se wilde hebben heb ik nogmaals een bestelling geplaatst en die is volgens afspraak geleverd.
Levering volgens afspraak.
KlantenserviceAfspraken zijn prima nagekomen.
IPhone vertoont mankementen al meteen op dag aflevering. Eerstvolgende werkdag retour gestuurd. Kreeg daarna (na veel zelf te bellen, want Belsimpel belt niet terug) te horen dat toestel onder de krassen zou zitten en dat ik daarom geen nieuwe kreeg! Belachelijk! Heb het toestel zonder schade retour gestuurd! Nu moest ik 70 euro, en na veel telefoontjes weer van mijn kant 35 euro bijbetalen om een nieuw toestel te krijgen. Ik heb sterk het gevoel dat ik ben opgelicht!
Ik heb een maand lang moeten bellen en daardoor meer dan 180 belminuten verspild omdat Belsimpel MIJ niet belt. En dan de klant nog 35 euro laten betalen.
De reden dat ik die 35 euro heb betaald is alleen omdat het abonnement van mijn zoon op 1 februari start en hij anders moet betalen terwijl hij geen telefoon heeft.
Service = heel slecht.
Het zou pas service zijn als Belsimpel die 35 euro voor z'n rekening zou nemen, gezien de vele keren dat ik als klant Belsimpel heb moeten bellen wat mij enorm veel belminuten heeft gekost. Er wordt bij elk gesprek gezegd dat je teruggebeld wordt, maar dat word je absoluut niet.
Een goede oplossing is een goede review waard!
Zeggen elke keer dat ik teruggebeld ga worden, maar dat word je vervolgens niet.
Waardeloze service. Telefoon is al drie keer in 8 weken tijd opgestuurd ter reparatie, steeds weer defect terug gekregen. Telefoon valt in garantie, maar van zorgen voor een nieuwe telefoon is geen sprake. De reparatietijd van maximaal 10 werkdagen klopt niet, dit duurt veel langer. Klantenservice is slecht bereikbaar, gemiddelde wachttijd is 20 minuten. Er wordt aangegeven binnen 4 uur op een mail te antwoorden, dit duurt meestal meerdere dagen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
KlantenserviceErvaring van de klantenservice staat in bovenstaande tekst bij algemene beoordeling beschreven.
Ik had mijn bestelling op 15-01 geplaatst. De volgende dag was die al in huis daarnaast had ik hem om 22:00 besteld. En hij was om 9:30 in huis. Topservice
Ik kon het product waar ik naar op zoek was, snel vinden.
Betaling verliep voorspoedig.
Verzending was super snel! Helemaal top!
KlantenserviceIk had een mailtje naar de klantenservice van Belsimpel gestuurd, betreft een vraag over het toestel. Ik zou binnen 4-6 uur een mailtje terug krijgen, maar kreeg pas een hele dag later bericht. Dit vond ik zelf vervelend....
echt een super snelle levering! geen enkel probleem gehad tijdens de levering!
echt gewoon top!
super blij met m'n telefoon!
De klantenservice is goed, mijn telefoon werd snel geleverd en gemakkelijk te volgen via de website.
De LG V10 was makkelijk te bestellen, contract alles zo geregeld en hier geen enkel probleem tot aan de levering.
VerzendingGsmweb adverteerde met een LG V10 64gb toestel (van de website heb ik screenshots gemaakt). Gisteren kwam ik erachter dat ze mij een 32gb toestel hebben toegezonden en heb gisteravond contact met hun op genomen via email. Op de website hadden ze dit vanmorgen snel veranderd naar 32gb, maar een reactie op mijn email heb ik nooit gekregen terwijl ze beloven tussen de 4 en 6 uur te antwoorden. Ik heb de helpdesk zelf moeten bellen en mag het toestel nu retour sturen.....
KlantenserviceNaar mijn mening is het een grote blunder om met een LG V10 64 gb toestel te adverteren terwijl je een 32gb toestel toestuurd krijgt van Belsimpel. Via de helpdesk kreeg ik een zeer oppervlakkig antwoord dat ik het toestel kon terugsturen. Liever had ik hem geruild voor een 64gb versie, dat had pas service geweest ondanks dat de helpdesk me verteld heeft dat ze dit toestel momenteel niet hebben. Voor een groot bedrijf als dit moet het geen probleem zijn om een telefoon te leveren.
Geen opmerkingen je wordt goed geinformeerd per mail.
En zoals beloofd is de levering perfect verlopen.
Zoals beloofd is de levering prima op tijd.
Als je weet wat je wil is het een prima en overzichtelijke website. Bij het zoeken naar (in mijn geval) bijv. Dual Sim wordt het een grote hoeveelheid, moeilijk te filteren geheel.
VerzendingPrima levering, snel en goed verpakt.
KlantenserviceMijn bestelde Huawei P8 lite faalde. GPS en connect met carkit heel slecht. Later bleek dit euvel terug te vinden op o.a. XDA dev.
Daarna ging e.e.a. mis in de communicatie: te laat retour, naar de reparatie, bij terugkomst nog steeds niet ok en verpakking beschadigd.
Toch zonder probleem omgeruild (met bijbetaling) voor een perfect werkende Honor 7. Warme douche voor Belsimpel
Uitstekende mobiel, in de aanbieding gekocht met een goedkope verzekering erbij, allemaal via belsimpel.nl. Heel handig.
VerzendingVrijdagmiddag had ik mijn Huawei Y6 besteld, en had hem de volgende ochtend in huis. Goed en veilig verpakt. Echt een goede service denk ik zo!!
Website is duidelijk en prijzen staan goed aan gegeven. het bestellen gaat ook vlot en je ziet direct wanneer er geleverd wordt.
VerzendingIk kreeg zaterdagmorgen bericht dat ze kwamen tussen 17.30 en 18.30 uur maar om 19.00 uur was er nog niks dus ik dacht die heeft weekend maar om 20.00 uur stond de bezorger aan de deur met het pakketje en excuses adt het iets later was geworden.
Website is duidelijk afhandeling van service kan beter en hoop dat daar wat aan gedaan woord.
donderdagmiddag om 12:30 een abbonement met toestel afgesloten, toestel was op voorraad en ook werd mij de voor 23:30 besteld morgen in huis belofte gemaakt. donderdag 20:00 ging ik maar even mijn status checken...hier was nog niets in veranderd, deze stond nog steeds op verwerken van of nog niet alle documenten ontvangen, dus ik heb maar even heen gebeld en kreeg hier toen te horen dat ik alles goed ingeleverd had en dat alles goed kwam, ik kon mijn product gewoon de volgende dag verwachten. vandaag is het vrijdag en mijn status is nog steeds hetzelfde, behalve de status van mijn telefoon die is inmiddels veranderd van op voorraad naar 2-4 werkdagen.....dus ze koppelen helemaal geen telefoon aan uw contract het is blijkbaar natte vingerwerk waar belsimpel zich mee bezighoudt. het meest vervelende van deze natte vinger acties zijn dat ik dus een dag vrij neem om te kunnen zorgen dat het product in ontvangst genomen kan worden....voor niks.....en nu is het maar afwachten wanneer belsimpel is goed gokt en wel weet wanneer ze leveren en ze ook echt gaan leveren. ik ben als klant erg teleurgesteld en heb en bestel niet weer bij belsimpel....1 keer niet weer ervaring
Verzendingde morgen nog in huis belofte is niks meer dan een lokkertje. belsimpel doet aan natte vinger werk en komt zijn afspraken niet na
Klantenservicevanuit de klantenservice worden ook dingen beweerd die totaal niet uit komen en waar je geen richtlijn aan hebt.
Alles is nu goed opgelost en in samenwerking met de klantenservice hebben we er een goed eind aan kunnen maken. dit duidt op een goede klantenservice, helaas ging dus door plotselinge drukte er een heleboel fout. nu is dus alles goed opgelost. super!
Goede service tot de levering van het pakket, maar vanaf daar houdt deze service op.
VerzendingPakket met mobiel en abonnement keurig op tijd en snel mogen ontvangen.
Erg blij met de snelle levering.
Helaas bleek mijn mobiel te maken hebben met een defect on arrival (na bevestiging van een expert van de Apple store). Na een herstel installatie via ITunes deed het toestel niets meer (na een defect met de Wifiknop). Na bezoek aan de Apple store bleek het gaan om een hardware fout, waardoor het toestel onbruikbaar was.
Het product heb ik helaas meteen terug moeten sturen (binnen de 8 dagen en het defect gemeld). Maar vanwege lichte gebruiksporen (lees: het toestel is enkel aan de computer gedaan en weer terug in de doos) kan belsimpel.nl mij geen nieuw vervangend toestel toesturen. Wil ik dit dan moet ik 10% van de nieuwwaarde van het toestel betalen (want zij kunnen hem nu eenmaal ook niet meer doorverkopen via marktplaats). Dit terwijl het toestel sowieso onbruikbaar is vanwege de hardware fout.
Als ik het toestel wil laten repareren, dan kan dit (maar dit is enkel gratis wanneer het binnen de garantie valt). Tevens geeft de Apple store aan dat het toestel enkel met tweedehands onderdelen te maken is, omdat het toestel is ingekocht in Bratislava. U begrijpt: ik heb een nieuw toestel besteld bij het abonnement, ik heb deze niet eens kunnen gebruiken, dus ik neem zeker geen genoegen met een gerepareerde met tweedehands onderdelen.
De laatste optie is de bestelling annuleren, en genoegen nemen met 90% van mijn aankoopbedrag. Na het accepteren van deze aanbieding (die tweemaal is aangeboden) en krijg ik vervolgens de dag erna weer een mail gekregen van belsimpel dat het bijbehorende abonnement niet meer opgezegd kan worden omdat de termijn (inmiddels) na 14 dagen is verstreken. Doodnormaal krijg ik 2 nieuwe opties: of een nieuw toestel met korting of de telefoon kan gratis gerepareerd worden.
Als toch blijkt dat ik 90% van mijn aankoopbedrag terug kan krijgen, kan dat enkel als ik 10% bijbetaal aan de aanschafwaarde van het toestel. Hierna pas kan de hele order geannuleerd worden... Een toestel dat bij levering al onbruikbaar was...
Volgens mij gaat er iets goed mis daar op de klantenservice. Dat ze überhaupt nog denken dat ik klant wil blijven...
Belsimpel.nl heeft tot de bezorging een prima service, maar na het blijken van een defect/klacht is deze service ver te zoeken. Ga vooral niet met hen in zee.
Op 17/12 Huawei Nexus 6P met cover en autolader besteld en betaald. Kon 'm 5 dagen later ophalen. Niet echt 24 uurs levering maar verder prima.
VerzendingLevertijden zijn een soort van benadering zo lijkt het, mij verder snel genoeg.
KlantenserviceZoals de algemene ervaring (zo lijkt het): als er iets mis is ga je de klantenservice in en dan wordt het het gebruikelijke drama van lage marge shops. De meegeleverde sauto-lader bleek van het foute type te zijn (geen USB-C). Dan kun je tegen betaling van 3,72 (0,5% van de originele factuur) omuilen voor een autolader zonder kabel. Eerst het fout bestelde via koerier terugsturen (via de winkel kon niet), dan proces van nieuwe lader krijgen doorlopen (en betalen). Na 4 weken (!) en terwijl de telefoon 37,- euro goedkoper is ondertussen kun je dan de autolader (zonder kabel) ophalen. In die tijd 2 keer gemeld dat ze nog steeds de foutieve aanbieding op de web-site hadden staan, twee keer: we geven het door aan de betreffende afdeling. Deze werk-student is schijnbaar met vakantie want er veranderd niets.
Naschrift 2/2/2016: Contact gehad met Belsimpel, na excuses en uitleg is eea tot tevredenheid verder opgelost. Voor mij het belangrijkste: men kijkt en reageert dus op klachten in een poging alsnog tot een goede oplossing te komen.
Na 2 jaar geleden enorm slechte ervaringen met Belsimpel, heb ik afgelopen maandag besloten ze toch een 2e kans te geven vanwege de gunstige verwachtingen. Ik heb nu alleen nog niks, behalve spijt.
Echt, bestel bij een andere winkel.
De levering 2 jaar geleden zou binnen 24uur plaatsvinden, maar dit werd meer dan 2 maanden. Ik ging er inmiddels vanuit dat dit een incident zou zijn geweest aangezien Belsimpel toch niet voor niets zo groot is geworden. Afgelopen maandag dus een telefoon + abbo besteld met als levertijd: 2-4 dagen.
Inmiddels zijn er 5 dagen voorbij, dus een telefoontje gepleegd om te achterhalen wat er is veranderd. Verwachtte levertijd is nu 7 dagen extra..
Volgens de klantenservice is de verwachte levertijd alleen voor de telefoon om op voorraad te komen, waarna pas het hele bestelproces (voor abonnement e.d.) in gang wordt gezet. De site geeft dit overigens niet zo aan.
11-1-2016
De vriendelijke meneer aan de telefoon deed niets anders dan liegen en false beloftes geven; zonder te weten wanneer we op vakantie gaan, wist hij met zekerheid aan te geven dat de telefoon voor die tijd geleverd zou worden.
Edit 18-01-2016
Na zelf nog een aantal keer bellen blijkt dat de verloopdatum van het identiteitsbewijs op 1999 staat (dat de site dit pikt is al vreemd). Men was van plan 'morgen eens te gaan bellen'.
Edit 21-01-2016
Van enige service is niet bepaald sprake. Er is nog steeds geen telefoon opgestuurd. tbc
Edit 22-01-2016
Inmiddels is de prijs van het toestel 46,-- gezakt en Belsimpel roept vrolijk dat het jammer is. Status volgens BS is 'we weten het niet, jammer voor je'.
Edit 24-01-2016:
Voor de zekerheid telefonisch gevraagd hoe annuleren werkte: gewoon een mailtje was prima. Mail verstuurd met verzoek en alle informatie, 3 dagen later wordt het oude abonnement vrolijk afgesloten en de nieuwe gestart. Nog een dag later wordt de telefoon vrolijk verstuurd. Enige wat men kan is liegen en naaien.
Edit 02-02-2016:
De telefoon is gewoon verstuurd en het abonnement afgesloten, ondanks overleg met de helpdesk en het mailcontact. Helpdesk wederom gebeld en men zou graag hebben dat we het pakketje aannemen Ehh, nee.
Het geld is nog niet terug en het abonnement is nog niet terug gedraaid, maar wat een smerige tactieken gebruiken ze zeg.
Inmiddels was het geld terug, maar er kwam ook vrolijk een termijn afschrijving van het abonnement dat nooit is afgesloten..
Bestelling en betaling verlopen snel en gemakkelijk.
Communicatie via website en e-mail helder en duidelijk.
Los toestel besteld incl docking en screenprotector, allen zo te zien in nieuwstaat.
Geen ervaring mbt de klantenservice; heb vooralsnog nl geen noodzaak gehad om contact te leggen.
Ma 11-1 omstreeks 11.00 uur besteld.
Di 12-1 omstreeks 12.30 uur conform afspraak op PostNL afhaallocatie beschikbaar voor afhalen.
Pakket netjes ingepakt, en met lucht gevuld plastic zakken alles goed in het pakket beschermd.
Site is erg overzichtelijk, je kon zo klikken wat je wou hebben; betalen; en is je bestelling geaccepteerd.
Ik kocht hier een Microsoft Display Dock voor mijn 950xl.
Doe wat er gezegd word op de site.
Ik had op zondag 3-1 een bestelling geplaatst om 14:30 ongeveer en volgende dag 4-1 werd het gewoon geleverd!!!!!!!!!
Ze houden je netjes op de hoogte hoe je bestelling verloopt, met de vele mailtjes en de site waarmee je met je E-mail en Ordernummer kan inloggen.
Ik las de vele slechte reviews over belsimpel.nl, en raakte na mn bestelling wel in paniek, maar gelukkig deden ze wat ze adverteren bij mijn bestelling.
voor nu heb ik geen problemen en een top service!!!!!!!