Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Mobiel gekocht van hun. Opgestuurd voor reparatie en het duurt al ongeveer 2 maanden om die mobiel te repareren. Daarna hebben ze een vervangend toestel gestuurd

Op nadrukkelijk advies van Belsimpel.nl via Acer contact gelegd vanwege en slecht functionerend Liquid z500

Acer hanteerde een vreemde manier van werken: "indien het toestel 4 keer totaal word teruggestuurd, DAN krijg ik een nieuwe" Hoezo zou ik daarop moeten wachten en steeds risico lopen om het pakket te versturen.

Ik heb het pakket altijd goed verpakt. Ten in tegenstelling tot Acer die het doosje gewoon in een enveloppe stuurde... De laatste keer dat ik het toestel weer in handen had, zag ik dat deze was beschadigd. Gemeld bij belsimpel en ik moest het maar naar hun sturen. Tot mijn verbazing stuurde hun deze vervolgens weer naar Acer, terwijl ze mij hadden aangegeven dat vóór ze iets gaan doen, mij eerst daarover zullen inlichten, dit is dus niet gebeurd, dit hoorde ik pas achteraf, Jammer.

Coulance was ter aanbod: een soort gelijk toestel van dezelfde prijsklasse maar dan wel met 'open box' principe, dus een gebruikt toestel. Een link naar het desbetreffende toestel kreeg ik opgestuurd. Op zich was ik niet eens ontevreden en ze voegde daaraan toe dat ik ook voor iets anders kan kiezen of daarover in ieder geval met hun kan overleggen.

Maar jammer genoeg kreeg ik al snel de indruk dat ze niet bepaald buigzaam zijn, via een mail bood ik hen € 50 aan voor een ander toestel te kiezen maar dan liefst wel nieuwe, daarover was niet te praten, ik voelde mij verplicht deze maar te nemen. Schijn-klantvriendelijkheid / service dus.

Schijn-klantvriendelijkheid / service dus. Ze lijken je te willen helpen maar ik kreeg daar toch wel een nare bijsmaak van dat ik een ander toestel MOEST accepteren

Het ergste vind ik nog dat ze blijven volharden dat ze niet kunnen bepalen wie de beschadiging heeft gemaakt. Ik had wel verwacht dat ze mij kant zouden kiezen als klant zijnde.

Had dringend een toestel nodig en belsimpel was de enige aanbieder, met een redelijke prijs, die het toestel de volgende dag kon leveren.
Dit bleek dus niet het geval te zijn. 2 dagen na de bestelling kreeg ik een e-mail dat het toestel nog niet leverbaar is en dat het binnen 2 dagen op voorraad zou zijn. Na die 2 dagen kreeg ik wéér een mail. Dit keer dat ze niet weten wanneer het toestel leverbaar is en dat ik maar gewoon moet afwachten...
Perfect geregeld daar. Jeroen en Jeroen hebben leuk veel cashflow over en maken overal reclame, maar de administratie in orde hebben ho maar.

Voor mijn vriendin een Samsung Galaxy S5 besteld. Bij aankomst bleek het om een reeds gebruikte telefoon te gaan. Zegel op de doos verbroken (mes strepen duidelijk zichtbaar), een vingerafdruk op de plastic cover van de telefoon (zo'n dun bescherm velletje dat je eraf haalt) en het karton in de doos was gescheurd. Verder was wel alles aanwezig en de telefoon doet het verder goed. Mijn vriendin vindt het prima ik vind het een slechte zaak. Het is haar telefoon dus verder geen werk van gemaakt. Maar pas dus wel op met bestellen bij deze webshop.

Verzending met DPD en dat is waardeloos. Kun je 's ochtends vanaf 08:00 uur zien op de website van DPD hoe laat de bezorger komt, niet dus. Want op die statuspagina staan geen tijden. Je moet wachten op een mailtje van DPD. Uiteindelijke om 12 uur een mailtje gehad hoe laat de bezorger zou komen. Communicatie is verre van ideal.

Het is makkelijk om te bestellen bij Belsimpel en de site is redelijk overzichtelijk, maar daar blijft het dan ook bij. Zodra je iets met de klantenservice moet regelen is al het positieve meteen weg.

AMP Logistics is een prima bezorgdienst. Snel geleverd en aardig personeel. Geen problemen mee.

Twee en een halve maand geleden, nadat het scherm van mijn toestel binnen 2 uur gebroken was zonder reden, heb ik meteen contact opgenomen met de klantenservice. Zij zouden hem laten onderzoeken en wellicht met een prijsopgave komen.

Nou waren we het daar niet mee eens, maar omdat we op mailtjes geen antwoord kregen en bij bellen alleen maar mensen aan de lijn krijgen die blijkbaar niks mogen en kunnen doen, hebben we toch maar besloten om het te betalen om van het gezeik af te zijn.

Nu is het echter alweer 3-4 weken geleden dat er is betaald voor de reparatie en nu lijkt er nog steeds niets te gebeuren. De klantenservice komt steeds met hetzelfde, namelijk dat ze over 2-3 dagen terugbellen. Niet dus. Ik wil gewoon mijn telefoon eens krijgen, maar het lijkt er op dat het nog lang gaat duren. Ik raad iedereen aan om niet te bestellen bij Belsimpel, maar eerst ergens anders te kijken.

UPDATE 09-10-15: Er wordt nog steeds niets aan gedaan en ik denk dat ik zo wel 2 jaar door kan gaan. Tijd om rechtsbijstand in te gaan schakelen, want dit is gewoon belachelijk.

UPDATE 13-10-15: Eindelijk bericht gekregen en hij zou er als het goed is ergens deze week terug zijn bij Belsimpel. Ik wacht het af en zal de review updaten wanneer hij terug is.

Telefoon is inmiddels terug op 22-10-2015. Heeft precies 3 maanden geduurd, voordat ik mijn telefoon had. Wordt als het goed is nog gecontacteerd voor compensatie.

Bij Belsimpel.nl een Moto E 4G gekocht, niet op de laatste plaats omdat dit toestel bij Belsimpel nog als enige voor de originele verkoopprijs verkocht werd (bijna alle andere winkels hebben de Moto E de afgelopen maanden alleen maar duurder gemaakt). Op de prijs dus niets aan te merken en aan de website ook niet: die werkt gewoon goed.

Donderdagavond 10 september besteld, vrijdag 11 september bezorgd op de door mij aangegeven afhaallocatie. De telefoon was bovendien stevig verpakt met voldoende beschermingsmateriaal.

Bij het openen van de doos kreeg ik het vermoeden dat de telefoon al eerder gebruikt was: er was een tweede seal over een andere seal geplakt, de telefoon was nogal stoffig en bovendien kreeg ik bij de eerste boot geen instelwizard maar meteen het home screen.

In vervand met het weekend maandag 14 september retour gestuurd en gevraagd om een nieuw exemplaar. Een dag later het bericht dat Belsimpel me een nieuw exemplaar zou toesturen. Vandaag, weer een dag later, werd het nieuwe pakketje bezorgd. Ontzettend snel dus.

Overigens: ook bij mijn tweede exemplaar is er sprake van een dubbele seal, wat stof in de doos en het ontbreken van een instelwizard. Het ziet er dus naar uit dat dit normaal is bij deze telefoon. Waarschijnlijk heb ik mijn eerste exemplaar dus voor niets teruggestuurd maar daar is verder helemaal niet moeilijk over gedaan.

tl;dr: goede webshop, lage prijzen, snelle verzending, nette service.

Als zakelijke klant uit België had ik de vraag gesteld of ik btw-vrij kon bestellen. Een vrij snel antwoord luidde dat ik de bestelling mocht plaatsen, en dan binnen de 5 werkdagen de BTW teruggestort kreeg.

Mijn bestelling geplaatst op vrijdag (21 aug), hopende dat hij zaterdag in huis zou zijn, zoals beloofd. Niet dus, hij kwam maandag toen ik op vakantie vertrok...

Ook het btw bedrag heb ik tot op heden (14 sept) nog niet teruggekregen (na vele herinneringsmailtjes!)

Site was wel ordelijk en duidelijk.

Op vrijdag besteld, met de gedachte dat mijn pakje de volgende dag geleverd werd, zoals beloofd, maar het was er slechts de maandag daarop...

Mijn toestel was defect bij aankomst.

Na melding kreeg ik een mailtje terug dat ik, dat ik 'in aanmerking kwam voor een extra service', ik zou een nieuw toestel krijgen zodra mijn defect terug was bezorgd.

Mijn toestel terugbezorgd, kreeg ik na 3 dagen een bericht dat "ze hun best deden om mijn toestel binnen de 5 dagen te bekijken". Ze beloofden de volgende dag, maar bon. Na 5 dagen dus maar contact opgenomen. Krijg ik iemand aan de lijn "die zich daar niet kan over uitspreken, dat de desbetreffende dienst binnen 1-3 dagen contact ging opnemen".

Ik kreeg een oproep van hen, binnen de termijn, beantwoordde keurig, hoorde wat achtergrondlawaai waarna de oproep werd verbroken. Als ik dan op mijn beurt weer contact opnam met 'hun enthousiaste klantendienst' (zoals ze zichzelf noemen) had ik weer hetzelfde gedoe dan daarvoor. ("Ik weet van niets, de dienst zal contact met u opnemen")... Zucht..

Ik wacht nog steeds (14 sept, 21 aug besteld) op mijn toestel.

"Extra service" waar ik niet op zat te wachten...

Als je een service belangrijk vindt, bestel je niet bij Belsimpel.nl.

Een telefoon met abonnement besteld bij deze webshop. Levertijd zou 1 tot 3 dagen zijn, uiteindelijk nadat ik 3 ordernummers, 10 e-mails, 5 telefoontjes, zelf 2 maal te zijn teruggebeld verder was, de order uit machteloosheid maar geannuleerd.

Op maandag een order geplaatst. Kopieen van rijbewijs en bankpas gemaild, contract uitgeprint en getekend teruggemaild zodat ik uiterlijk 3 dagen later van mijn nieuwe toestel kon gaan genieten. Bevestigingsmail gehad dat alles in orde was en de order was doorgezet naar de telecomprovider en nu daar in behandeling was. De volgende dag zat ik alles nog eens na te lezen waardoor ik erachter kwam dat op het contract stond dat het om een verlenging ging. Het betrof echter een een nieuwe aansluiting. Ik weet ook zeker dat ik dit correct had ingevuld bij de bestelling aangezien ik ook nummerbehoud heb aangevraagd en deze optie alleen verschijnt bij een nieuw abbo. Gelijk gebeld met belsimpel waar ik te horen kreeg dat ik het waarschijnlijk allemaal niet goed had gedaan en ik een nieuw contract moest tekenen. Na het nieuwe contract te hebben bekeken stond er weer dat het om een verlenging ging. Weer gebeld, weer een andere medewerker, weer mijn hele verhaal en die snapte er niets van en ging mij terugbellen. Inderdaad zelfde middag teruggebeld met de mededeling dat ze een nieuwe website hadden waar nog fouten in zaten en dat ik nu wel een correct contract kreeg. Correcte contract direct getekend en teruggemaild, gelijk erachter aan gebeld met de mededeling dat het ondertussen woensdag werd dat de telecomprovider er naar ging kijken en dat ik het toestel ivm werk echt zaterdag in huis moest hebben. Medewerker begreep mijn bezorgdheid en zou in het systeem zetten dat ik er haast mee had en doorgegeven dat ze mijn aanvraag moet spoed moesten behandelen. Woensdag weer een mail, met de mededeling dat mijn dosier niet compleet was en of ik mijn contract getekend wilde opsturen. Gelijk teruggemaild dat ik er ondertussen een beetje simpel van werd daar gisteren alles nog in orde was. Sávonds wederom een excuusmail dat alles in orde was. Om verder een heel lang verhaal wat in tekorten en na diverse mails, telefoontjes, ordernummers op zaterdag beland te zijn weer gebeld met de boodschap dat ik nog geen telefoon in huis had en bij de provider de boel nog steeds in behandeling was. De medewerker wist mij te melden dat mijn geboortedatum niet correct was vermeld op het contract en daarom de aanvraag er niet door was. Nu had ik zelf het contract nog op mijn computer staan en na controle kwam bleek dit gewoon correct te zijn. Vervolgens maar boos geworden en de boel geannuleerd. Het probleem bij belsimpel is gewoon dat je met 20 contacten hoe dan ook steeds met een ander te maken hebt, niet wordt doorgezet naar een leidinggevende en er werkelijk niemand actief met je dossier bezig is ondanks dat dit meerdere keren wordt beloofd. Tevens worden er problemen gevonden die er niet blijken te zijn.

Site is duidelijk, de prijs was goed en het bestellen ging makkelijk zoals het hoort

Telefoon opgestuurd naar teleplan via belsimpel, kwam terug met missende onderdelen in de telefoon. Kreeg als antwoord dat ik pech had.. waardeloos bedrijf!

Prima site, bestel er vaker wat. Had urgent een nieuwe GSM nodig, omdat de oude echt kapot was. Hierom Belsimpel gekozen, omdat zij groots adverteren met 'voor 23:30 besteld, morgen in huis'.

Door Belsimpel dezelfde dag verzonden met de DPD ipv de PostNL (vorige keren altijd PostNL). Bestelling geplaatst op donderdag 12:00. 's Avonds nog geen mail van de DPD met T&T, dus dat gaf te denken. Vrijdag dus niet geleverd.

Vrijdag met behulp van de klantenservice van Belsimpel achterhaald dat het pakketje nog in het DPD depot ligt. Moest maar een dagje afwachten.

Zaterdag natuurlijk nog geen levering. Pakket nog in DPD depot. Omdat hun transportafdeling 's zaterdags op een laag pitje staat, kan Belsimpel pas maandag contact opnemen met de DPD om na te gaan wat er mis is. Advies van Belsimpel was om zelf vandaag DPD te bellen, maar na een telefoontje weet ik nu dat die klantenservice dicht is in het weekend.

24 uurs levering wordt dus minimaal 96 uurs levering, en de soap is nog niet over. Fijn als je extra geld uitgeeft om het de volgende dag in huis te hebben.

Lakse houding van de Belsimpel klantenservice, wacht maar een dagje, wetende dat je in het weekend toch geen poot aan de grond krijgt bij DPD. Neem je verantwoordelijkheid. Jullie kiezen ervoor om te verzenden met DPD.

Was prima in orde. Besteld én geleverd in het weekend. Heel fijn dat ze nog de Nexus 5 op voorraad hebben.

Op zaterdag besteld, zondag al geleverd. Heel vlot.

Nu al voor de derde maal een smartphone bij ze besteld, en altijd keurig netjes op tijd geleverd. Voorraad status klopt, evenals de prijzen. Niets op aan te merken

Levering en verpakking zijn altijd vlekkeloos geweest

Eenmaal een Nexus 5 terug moeten sturen onder garantie, ter reparatie van flex pcb van het display. Keurig vervangen en binnen een paar dagen retour. Werd uitbesteed aan derde partij, maar geen problemen mee gehad. Keurig afgehandeld.

Snelle verzending, goede prijs. Qua prijs concurrent met goedkope shops maar kan qua levertijd absoluut de met top mee.

Ontvangen binnen 12 uur.

Bestellen en betalen gaan gewoon soepel en eenvoudig. Eigenlijk heb ik hierover geen bijzonderheden te melden.

Het bestelde product werd zoals aangekondigd binnen een dag geleverd. Ook hierop heb ik niets aan te merken.

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering zoals beloofd.
Een defecte telefoon wil je asap vervangen, dankzij Belsimpel.nl kreeg ik op zondag mijn nieuwe telefoon al!

Zaterdag besteld en zondag al in huis. Perfect!

Ik heb een goede indruk over de afhandeling en feedback van de bezorging. Duidelijk voor herhaling vatbaar mocht dit van toepassing zijn.

Geen klachten over het product.

Vllotte afhandeling en duidelijke feedback..

Bestelling kwam op tijd aan (1 dag na bestelling), geen schade of dergelijke en was netjes ingepakt. product (moto x 2014) was goed geprijsd.

een goed ingepakt op tijd afgeleverd pakketje, ik ben tevreden!

Het was goed en redelijk snel. Maar wel veel gedoe met handtekeningen en foto's online zetten

Er stond dat voor 23:00 besteld morgen in huis. Ik heb mijn iPhone 6 om 8 uur esteld en nu 4 dagen later zit ik nog Steeds te wachten op de site staat dat hij onderweg is. Er stond dat de iPhone 6 op voorraad was dus dit is best jammer.

Scherp geprijsd en een goede service. Precies wat je van een webshop verwacht. Laat je ook niet afschrikken doordat het een telecomprovider is, je kunt er ook gewoon een los toestel kopen.

Samsung S5 plus gekocht bij Belsimpel.nl voor 23.00 uur besteld en de volgende dag bezorgd.Top, de voorafgaande communicatie via de mail ging ook uitstekend,Tevens een verzekering voor het toestel afgesloten en dat via hen ook een prima deal, goed om te zien dat een jong bedrijf het durft op te nemen tegen de al gevestigde bedrijven die dezelfde artikelen verkopen.

---

Een klacht heb ik niet dus van de afhandeling daar kan ik momenteel niets over zeggen maar je mag aannemen dat als de aandacht van de klantenservice voor en tijdens de verkoop super is dat het bij een klacht niet veel anders kan zijn!

Supersnel bezorgd de vervoerder van jou keuze, TOP!

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops