Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Ik had een Honor telefoon besteld en het ging alles behalve goed, ook het contact liept niet soepel bij de normale klantenservice omdat ze de informatie niet hadden. Door dit was een bestelling 2x niet gelukt.

Nu heeft belsimpel met een andere afdeling contact opgenomen met me, gekeken naar mijn profiel en stond er wat aparts op mijn profiel wat ook voor hun onduidelijk is waardoor hij standaard geanulleerd werd.

Dit hebben ze weggehaald en uiteindelijk heb ik het product netjes ontvangen.
Dus slodige start, maar uiteindelijk netjes afgehandeled. Daarom pas ik deze review aan.

2x een bestelling annuleren voor een los toestel die al betaald is!

De normale klantenservice kon me niet helpen, ze konden niet zien wat er aan de hand was waardoor mijn bestelling telkens geanuleerd werd. Door het afhandelen van een andere afdeling waar ik geen direct contact mee kon hebben is het nu uiteindelijk goed gekomen.

Hi Jermaine87, bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring met Belsimpel. Goed om te lezen dat het uiteindelijk goed is gekomen! Groet, Fleur van Belsimpel

Goede prijzen (hoge korting), snelle verzending en levering, duidelijke communicatie via mail, welke ook terug te vinden is in je account.

Levering de volgende dag via PostNL, zelfs met handtekening, terwijl het door de brievenbus had gepast.

Hi stefanoroos, bedankt voor je review. Goed om te zien dat je een positieve ervaring aan Belsimpel hebt overgehouden! Groet, Fleur van Belsimpel

Correct en goed geïnformeerd - duidelijke informatie op de website over het product dat ik wou aanschaffen

product werd snel verzonden en informatie over de leveringstermijn via mail was prima

Hi JSTAL, wat fijn om te lezen dat de website duidelijk was en je je product snel in huis had. Bedankt voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel

Verkoopproces is goed verlopen. Bij ontvangst echter een telefoon ontvangen met een verbroken zegel. Bleek dat ik een outlettoestel had gekocht.
Na contact met de klantenservice goed geholpen.

Snel verzonden en op tijd ontvangen. Binnen 24 uur had ik het pakket binnen.

Mail verzonden en na plaatsen review volgende dag teruggebeld. Goed geholpen en review aangepast.

Hi Baardblert, bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn dat het samen is opgelost! Groet, Fleur van Belsimpel

Anderhalf jaar geleden een Google snellader besteld bij mijn Pixel 6a. Helaas gaf hij onlangs de geest. Opgestuurd naar Belsimpel en per kerende post kosteloos een nieuwe gekregen, geen discussie.
Zo moet het gaan met afhandeling van garantie. Ik weet ook wel waar ik mijn volgende Pixel gaan aanschaffen.

Levering was helemaal volgens afspraak. Direct verzonden, goed verpakt en snel in huis.

Ik had nog een vraag en die werd per mail netjes en vlot beantwoord.

Hi The-Hees, wat fijn om te lezen dat je naar snel en naar tevredenheid bent geholpen door onze klantenservice! Wie zien je dan ook graag in de toekomst weer als klant tegemoet. Bedankt voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel

Na door een andere winkel opgelicht te zijn, hier mijn nieuwe S24 Ultra besteld. Omdat de prijs ineens daalde tot het dieptepunt, hier snel besteld, ondanks mijn geld nog niet terug te hebben gekregen. Wel gek: Een tweedekans toestel was duurder dan een nieuwe.

De website is duidelijk, maar ik heb het idee dat het vroeger overzichtelijker was.

Zeer snel en gratis verzending. Ik zou echter wensen dat het in een ongemarkeerde doos zou worden verzonden, om diefstal te voorkomen. De doos zat vol luchtzakken, maar niet rondom het productdoosje. Hierdoor is deze in de hoeken wat beschadigd.

Hi vpm, bedankt voor je uitgebreide review en je feedback punten. Hier gaan wij mee aan de slag! Veel plezier met je nieuwe Samsung S24 Ultra! Groet, Fleur van Belsimpel

Ik moest een nieuwe telefoon hebben, omdat mijn oude telefoon op de grond was gevallen en het scherm stuk was moest ik een nieuwe telefoon hebben.
dus koos ik voor Belsimpel omdat die de nieuwe telefoon goed koper aan boden als al die anderen.
Er zat meer den 30 euro verschil in ( goedkoper ) .

Heel goed verpakt en perfect afgeleverd aan de deur en mooi op de afgesproken tijd ook nog.

Hi lei-60, wat fijn dat je een nieuwe telefoon hebt kunnen vinden op onze website en de verzending hiervan goed is verlopen. Veel plezier met je nieuwe telefoon! Groet, Fleur van Belsimpel

Fijne website met veel productinformatie. Makkelijk om goed telefoons te vergelijken.
Duidelijk en overzichtelijke specs per telefoon. En vaak ook aantrekkelijke prijzen vergeleken met andere winkels.

Zondag in de middag pas besteld en maandag al in huis.

Hi ZiggyZoo, leuk om te horen dat je onze website fijn vindt werken. Bedankt voor je review! Groet, Merlijn van Belsimpel

Al meer dan 1 keer een telefoon besteld
service is zeer goed. prijs ook
zal hier dus wel meer bestellen

zeer snel, op tijd en netjes verpakt wat kan je nog meer wensen

Hi Foamhoeden.nl, leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je bestelling! Groet, Merlijn van Belsimpel

Scherpe prijzen en zeer eenvoudig en duidelijk bestelproces.
Al meerdere keren een abbo en toestellen besteld, niets aan te merken op Belsimpel.
Helaas werken ze samen met een wispelturige PostNL

Belsimpel doet er alles aan om wat op hun site wordt beloofd ook waargemaakt wordt.
Helaas is zo'n uitermate fijn bedrijf afhankelijk van de willekeur van PostNL.

's morgen bericht dat het pakket wordt afgeleverd tussen 10-13:00, dus thuis gebleven.
Om vervolgens na meldingen van vertraging, aan het einde van dag een melding te krijgen, het gaat niet meer lukken vandaag.
Wat in de loop van de avond opeens weer wordt gewijzigd in : we komen het pakket vanavond afgeven. Dus weer geregeld dat er iemand thuis was.

Belsimpel heeft met ons contact opgenomen om eea te bespreken en gaat zelf eea meenemen in hun evaluatie met/naar PostNL.

Abbo en toestel in de avond besteld en laat in de avond nog gegevens moeten aanpassen.
Het is Belsimpel vervolgens toch gelukt de bestelling nog voor 24:00 te versturen.
Helemaal top.

De werkwijze van PostNL kun je natuurlijk Belsimpel niet aanrekenen,
maar het is wel uiterst irritant.

Volgende keer maar pakketpunt kiezen, al weet je bij PostNL dan natuurlijk ook nog steeds niet wanneer je het pakket kan gaan ophalen.... ;)

Hi Rick-1975, bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier met het nieuwe toestel Groet, Merlijn van Belsimpel

Ik heb een Nokia streaming box 8010 bij Belsimpel besteld. Al snel (binnen een maand) begon deze gebreken te vertonen. De wifi verbond wel op het 5GHz netwerk, maar gaf dan aan geen internet te hebben. Daarop heb ik de box naar belsimpel gestuurd ter reparatie.

Na de klantenservice ervaring hieronder krab ik wel even achter m'n oren of ik nog een keer iets bij Belsimpel bestel.

UPDATE:
Na het plaatsen van deze review heeft Belsimpel contact met me opgenomen. Tijdens dit telefoongesprek zijn excuses gemaakt en is me verteld dat de manier zoals het hieronder is beschreven absoluut niet hoort te gaan. Daarnaast gingen ze alles wat er gebeurd is meenemen en verwerken in hun manier van werken. Als compensatie voor het gedoe heb ik een waardebon van 50 euro gehad.

Na deze prettigere ervaring met de klantenservice heb ik de klantenservice en de algemene beoordeling van 1 naar 3 sterren verandert (waardeloos naar voldoende).

Prima. De doos was netjes ingepakt en de omdoos is mooi bruin, dus niet te zien dat het bestelde van belsimpel komt.

Mijn Nokia streaming box kwam bij Belsimpel terecht voor reparatie. Aldaar hebben ze de box naar Dynafix gestuurd om hem te laten repareren. Twee weken later kreeg ik bericht dat de box ongerepareerd terug zou komen. Waarom wist de klantenservice aan de telefoon niet precies. Eenmaal thuis bezorgd zat er een grote sticker op m'n doos dat het product niet gerepareerd wordt door Dynafix.

Daarop zei belsimpel dat ik de box weer naar belsimpel moest sturen. Ze zouden dan kijken hoe verder. Geen excuses verder. Drie dagen na ontvangst van mijn box stuurde belsimpel me een mail met dat de box niet te repareren was. Daarom wilden ze me voucher aanbieden voor het kopen van een product in hun outlet (tweedehands producten). Ik sloeg stijl achterover. Bij garantie heb je recht op reparatie, of een vervangend product, of je geld terug. (zie https://www.rijksoverheid...ies-heb-ik-op-een-product). Een voucher voor een outlet product valt daar zeker niet onder.

Daarop heb ik teruggemaild dat ik of een nieuwe streaming box wilde, of mijn geld terug. Drie dagen later kreeg ik antwoord dat een nieuwe box niet kon want die was niet op voorraad (prima, dat kan gebeuren). Maar geld teruggeven kon ook niet want de eerste 30 dagen (waarin je producten kunt terugsturen) waren al voorbij. Ze konden me wel een voucher aanbieden voor hun normale webshop ter waarde van wat de box mij gekost heeft. Wederom was ik heel verbaasd. Dit is geen garantie bieden. Daarnaast ben ik ben op zoek naar exact deze box. Daarop heb ik teruggemaild dat ik mijn geld terug wil en geen voucher. Daarbij heb ik ook verwezen naar mijn recht op garantie. Op dat moment was er naar mij gecommuniceerd dat de box niet gerepareerd kon worden en dat ook een nieuw product niet kon. Ik wist dat ik mijn geld terug zou moeten krijgen, en heb daarom bij een andere leverancier dezelfde box gekocht.

Weer drie dagen later krijg ik een mail dat ze in eerste instantie inderdaad hadden gezegd dat reparatie niet mogelijk was door een reparatiebedrijf, maar dat ze de box wel naar de leverancier hebben teruggestuurd ter reparatie. Inmiddels was de box weer teruggekomen van de leverancier, gerepareerd en wel, en dus wilden ze de box naar me terugsturen. Daarnaast was de voucher in eerste instantie aangeboden zodat ik sneller een oplossing zou hebben. Op zich was de intentie prima, maar als ze me ddat ook eerder verteld hadden dan had ik geweten waar ik aan toe was geweest en kunnen wachten op de reparatie van de leverancier.

Daarop heb ik kwaad teruggemaild met het hele verhaal erbij in de hoop dat alle kwartjes dan bij Belsimpel zouden vallen dat ik niet netjes behandeld was. Daarbij heb ik aangegeven dat ik al een nieuwe box had gekocht, en dat ik vond, aangezien de communicatie van Belsimpel mijns inziens erg gebrekkig was, dat ze me mijn geld terug zouden kunnen geven. Een paar uur later kreeg ik een mail dat ze de box gingen terugsturen naar me, zonder verder in te gaan op mijn mail. Toen, inmiddels er kwaad, besloot ik maar te bellen, want het mailen werkt blijkbaar niet. Eenmaal aan de telefoon nogmaals m'n verhaal gedaan en werd er besloten om uit coulance m'n bestelling te annuleren en m'n geld terug te betalen. Daarbij werd beloofd dat ik een mail zou krijgen van de annulering en dat ik dan binnen 5 werkdagen het geld op mijn rekening zou hebben.

Twee dagen later had ik nog geen mail gehad, dus maar weer gemaild. De bestelling was wel geannuleerd (en een paar dagen later heb ik het geld ook gehad), maar de mail waren ze vergeten te versturen. Het voelt allemaal erg rommelig.

Ook heb ik nog nagevraagd waarom ik dan in eerste instantie een voucher kreeg aangeboden voor een outlet product, aangezien dat niets met garantie te maken heeft. Het idee daarbij is dat mijn box naar de leverancier ging, die reparatie kan lang duren, en daarom wilden ze me eerder helpen met een outlet voucher. Ik had een verdeerde mail gehad (de van mijn zei: 'product is niet te repareren' en had moeten zeggen: 'product gaat naar leverancier en reparatie kan lang duren'). Al met al een rommeltje in de mail communicatie, terwijl je aan de telefoon wel heel snel mensen aan de lijn hebt die kundiger lijken te zijn.

Hi Axelotl, fijn om te lezen dat we er samen tot een oplossing zijn gekomen. Bedankt voor de review! Groet, Merlijn van Belsimpel

Assortiment prima, prijzen aantrekkelijk en klantenservice subliem. Voor mij een bewezen betrouwbare leverancier waar ik op kan rekenen.

Mijn order sneeuwde kennelijk onder in de grote hoeveelheid bestellingen van nieuwe Samsung producten. Het werd snel en goed opgelost. Zie klantenservice.

Alle bestellingen bij Belsimpel in de afgelopen jaren verliepen overigens vlekkeloos.

Geen chatbot, maar echte mensen die voor je aan de slag gaan, problemen oplossen en afspraken nakomen. Service van het niveau van het vroegere smartphoneshop (toen de glimlach nog van de klant was).

Hi Sergione, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, zeker met onze klantenservice. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Groet, Myrthe van Belsimpel

Samsung Fold 6 met odido abonnement besteld met allerlei kort lopende kortingen. Het was een pre-sale actie.

Uiteindelijk werd door Odido de aanvraag geweigerd omdat zij zelf de BKR registratie van mijn oude toestel nog niet verwerkt hadden. Slordig en jammer.
Bij Belsimpel valt de order vervolgens stil. Je kan er een sim only van maken of een los toestel bij kopen. Ik had graag contact gehad met een medewerker om precies dezelfde aanvraag nog een keer te doen (ivm de lopende acties) omdat deze dan wel geaccepteerd zou gaan worden. Ik heb er een hekel aan om dit soort dingen door een toetsenbord te regelen dus ik wil iemand spreken. Gewone telefonische helpdesk heb ik niet gevonden op hun site. Contact formulier wordt niet op gereageerd.
Enige optie was order annuleren en nu zijn alle presale acties en kortingen in rook op gegaan.

Hi blup, we balen ervan te horen dat je niet tevreden bent met onze klantenservice. Je vindt onze contactgegevens onder het kopje 'klantenservice', direct onder de mogelijkheid om een contactformulier in te zenden. We helpen je graag verder, ook met de problemen rondom de actie. Zou je jouw ordernummer door willen sturen naar service@belsimpel.nl? Een collega neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Groet, Myrthe van Belsimpel

Airpods pro 2 besteld bij belsimpel gezien deze daar het goedkoopste was.
Snelle levering en alles top in orde, duidelijke website.

Verder niet veel bijzonders.

gisteren besteld om 22.00, vandaag om 13.00 binnen via post NL.

Hi Kenny_vis, bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je Apple Airpods Pro 2. Groet, Myrthe van Belsimpel

Mijn eerste bestelling - een Amazfit GTS 2 - werd vlot bezorgd. Het opladen duurde een hele dag en na enige dagen gaf het horloge er de brui aan. Gelukkig hebben ze ook een winkel. Daar ingeleverd en ik wilde eigenlijk graag een iets ander iets duurder model - Amazfit GTS 2 mini - ervoor terug, wat mij betreft met een kleine bijbetaling. Binnen een paar dagen had ik de Amazfit mini in de bus, zonder enige bijbetaling. En de batterij laad probleemloos snel op. Complimenten.

Levering netjes op tijd conform e-mail berichten. Wat wil je nog meer.

Fijn dat er ook een fysieke winkel is in plaats van dat retour gedoe.

Hi PaulJacobus, fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor je review en veel plezier met je Amazfit GTS 2 mini gewenst! Groet, Myrthe van Belsimpel

Mijn eerste bestelling bij Belsimpel ooit. Een setje Apple oordopjes.

Ik vind de site goed en overzichtelijk, en alles werkt zoals ik verwacht. Het assortiment is compleet, en de prijzen zijn zeer netjes voor een shop met zulke goede reviews.

Dit verliep niet vlekkeloos. Waarom dan wel vijf sterren: De bestelling was wel snel verpakt en overhandigd aan PostNL.

Wat minder fijn was, was dat PostNL na een aantal dagen nog steeds aangaf het pakketje nog niet ontvangen te hebben. Oei. Dit deel van het verhaal gaat verder bij klantenservice.

Toen ik het pakketje eenmaal binnen had zag ik dat het aan Belsimpel niet ligt: De omdoos (en er is een omdoos, lees je mee Amazon?) is volledig neutraal bruin karton, en ook van een dusdanige maat dat het niet meteen duidelijk is wat erin zit. De belsimpel reclame zit aan de binnenkant. Slim gedaan. Detail is dat de blauwe binnenkant wel afgeeft, dus ik gaf mijn vrouw een blauw-wit Apple doosje cadeau. Verder genoeg vulmateriaal en de doos is stevig genoeg.

Mijn pakketje was dus zoek. Ik baalde stevig. Maar ik kon gelukkig een email sturen, en die werd vlot en adequaat beantwoord. Met de vraag of ik een formulier in kon vullen, en een kopie van mijn identiteitsbewijs opsturen. Ik was daar een beetje mopperig over: ik had het pakket toch niet kwijtgemaakt? Het was duidelijk niet mijn schuld.

Ik wilde daarom even bellen. En warempel, ze zijn telefonisch bereikbaar, en je krijgt daadwerkelijk razendsnel een echt persoon aan de lijn. Blij mee! De dame aan de lijn legde me vriendelijk uit dat ik met het formulier ook beloof het product terug te sturen als ik het per ongeluk dubbel ontvang. Fair enough.

Na het insturen van de gevraagde documenten gingen er een paar dagen overheen zonder bericht. Tot ineens PostNL me berichtte dat ik een pakket van Belsimpel kon verwachten. En die kwam netjes aan! Ergens had ik het nog wel tof gevonden als ik had gehoord wat er nou mis was gegaan. Maar prima zo!

Eigenlijk was ik niet van plan deze review te schrijven, maar vandaag hoorde ik een harde bonk op de deurmat: een handgeschreven envelop. Met daarin een eveneens handgeschreven 'onze excuses'-kaart, en een reep Belsimpel-chocola. Tja, daarmee krijg je me wel over de streep.

Kortom: de relatie tussen mij en Belsimpel is wat hobbelig begonnen, maar tegen de tijd dat ik toe ben aan een nieuwe telefoon ga ik ze zeker overwegen!

Hi 10Cage, bedankt voor je uitgebreide review! We waarderen het enorm dat je de moeite neemt om je verhaal met (toekomstige) klanten te delen. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en zien je in de toekomst zeker graag weer terug als klant! Voor nu wensen we je in ieder geval heel veel plezier met je aankoop. Groet, Myrthe van Belsimpel

Al jarenlang koop ik mijn nieuwe smartphones bij Belsimpel. Tot dusver is dat goed bevallen. De prijzen zijn concurrerend en bestellingen worden steeds snel en correct afgeleverd. Ik heb tot nu toe niet één keer een beroep moeten doen op de garantie, dus ik weet niet hoe Belsimpel daarmee omgaat. Maar als ik kijk naar de reviews op o.a. Trustpilot en Tweakers denk ik dat dat wel goed zit.

De smartphone werd snel en correct geleverd enwas goed verpakt.

Hi Pieter2014, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je meerdere keren bij ons hebt besteld en hier goede ervaringen aan hebt overgehouden. We zien je in de toekomst graag weer terug als klant! Groet, Myrthe van Belsimpel

Fijn bedrijf / winkel. Scherp geprijsd, snelle levering en erg goede klanten service.

Een aanrader.

Mijn Samsung draadloze oortjes deden het niet goed meer (één kant was stuk). Ik kon de oortjes kosteloos terug sturen. De oortjes bleken idd stuk te zijn en ik kreeg vervolgens na ongeveer 2 weken vervangende oortjes terug.

Het contact met de klantenservice was erg prettig / persoonlijk en alles is goed en netjes geregeld en afgehandeld!

Hi ehg, het is natuurlijk altijd balen wanneer je product defect raakt, maar goed om te horen dat onze klantenservice dit samen met je heeft opgelost. We wensen je nog veel luisterplezier met je oordopjes! Groet, Myrthe van Belsimpel

✅ Uitstekende service bij Belsimpel ✅

Recentelijk heb ik de 'Sony WH-1000XM5' hoofdtelefoon gekocht bij Belsimpel, en ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring. Belsimpel bood de beste prijs aan voor dit product. Daarnaast was de communicatie gedurende het hele proces uitstekend; ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levering verliep snel en efficiënt. Kortom, ik ben zeer tevreden en geef Belsimpel vijf sterren!
⭐⭐⭐⭐⭐👍🏻

De bezorging verliep vlot en efficiënt, en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de status.

Hi avtwil, bedankt voor je positieve review! Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Belsimpel. We wensen je veel plezier met je nieuwe hoofdtelefoon! Groet, Myrthe van Belsimpel

Ik heb Google pixel buds gekocht voor de laagste prijs op de markt via deze website. Dit was voor 145 euro met nul verzendkosten. Seals zaten er nog op en de oortjes doen het perfect, pakketje was ook nog eens snel geleverd.

Mijn pakketje was de volgende dag heelhuids geleverd, alleen liep de bezorger van post nl meteen weg toen hij mijn hond hoorde, beetje slordig, maar niet de fout van Belsimpel.

Hi Job de Wijze, wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de algehele ervaring bij Belsimpel. We wensen je veel luisterplezier met je nieuwe Google Pixel Buds! Groet, Myrthe van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops