Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenDe prijs van de telefoon was goed. Jammer dat ze qua kleur de telefoon duurder maken.
VerzendingIk had het product rond 23:00 uur besteld en kreeg het de volgende dag in de middag binnen. Een snelle levering!
Uiteindelijk gekozen telefoon kwam moeizaam tot niet naar boven in de geboden help functie. Geen probleem als je weet wat je wilt.
VerzendingSupersnel geleverd door Post NL (van Groningen naar Maastricht onder de 4u tijd is gewoon top of extreem lucky). Verrassende doos waarin toestel werd geleverd : )
Het was duidelijk hoe je kon betalen. Het was prettig dat er meerdere mogelijkheden waren.
VerzendingSnelle bezorging, was zeer prettig. Onze dochter was heel blij om zo snel de telefoon te hebben.
Het plaatsen van de bestelling was erg makkelijk en de levering snel. De prijs was voordelig in vergelijking met andere (web)winkels.
Wel vond ik het een beetje vreemd dat er alleen een Duitse handleiding bij de telefoon zat en hij ook in het Duits stond ingesteld.
Bestelling was makkelijke te plaatsen, duidelijke site! Erg fijn is ook de zoek mogelijkheid, aangezien ik niet wist wat voor telefoon ik wilde!
VerzendingBestelling was de dag erna al binnen, netjes verpakt!
Voor 2e keer op rij bij Belsimpel besteld. Toestel 's avonds besteld en de volgende middag al in huis!
Tevens was het product bijna 80 euro goedkoper dan op andere sites .
snel en simpel te bestellen. geen ingewikkelde bestel vormen. heb al meerdere malen bij belsimpel besteld, dit doe je niet als je niet tevreden ben.
Verzendingperfect op tijd de dag na de bestelling afgeleverd. geheel neutraal goed verpakt.
Klantenserviceje word constant op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling.
De keuze bij Belsimpel en de informatie die je bij de verschillende mogelijkheden kreeg is meer dan goed te noemen. De hele afhandeling van keuze tot betaling is bijzonder duidelijk. Direct daarna ben je ook op de hoogte wanneer het gekozen produkt bij je thuis wordt bezorgd.
VerzendingBijzonder snelle levering. Zaterdagmiddag besteld en zelfs op zondag, nog geen 24 uur later, al bezorgd. Hoe snel wil je het hebben!
Iphone 5s besteld op zondag. En dankzij 24/7 service inderdaad maandag al in huis. Ze werken daar dus zelfs op zondag.!!! Supersnelle goede service. Tegen scherpe prijs.
VerzendingSupersnel dus, en goed ingepakt en netjes binnen de tijdsaanduiding v/d PostNL. Ben ook altijd zeer tevreden over de leveringen via PostNL. Werkt perfect met keurig een mail de avond tevoren met tijdswindow hoe laat ze ongeveer komen. En dat hebben ze tot nog toe altijd waargemaakt. Alle andere pakketdiensten werken toch minder prettig. Krijg mijn pakjes liefst met PostNL.
Klantenservice doet niet voor je als ze vernemen dat verzending naar Frankrijk is gegaan. Geen service dus.
VerzendingZending per abuis naar Frankrijk. Hoe makkelijk was het geweest andere telefoon snel naar mij te zenden zodat die op tijd was voor verjaardag dochter. Ze wijzen echter aleen door naar pakketdienst en leggen alle werk en risico bij de klant.
KlantenserviceZe antwoorden snel maar doen echt helemaal niet voor je. Ook niet als de oplossing simpel is. Hoezo wij gaan tot het uiterste voor de klant. Lachtertje!
Altijd al een fan geweest van belsimpel.nl. Bestel al sinds dat ze nog helemaal geen fysieke winkels hadden en gewoon alles via de webshop deden.
Kortom gewoon qua aanbod prima. Al moet ik wel eerlijk zeggen sinds de allemaal winkels hebben de aanbod qua abonnement super matig is geworden.
Pluspunten:
- Groot assortiment aan smartphones
- Vrijwel vaak de eerste met nieuwe smartphones
- Goede ingebouwde back-end systeem neemt je stap-voor-stap door het hele proces (iDEAL) echt ideaal.
- abonnementen vrijwel goedkoper dan andere, al is dat met de komst van fysieke winkels veel minder.
- klantenservice 7 dagen per week.
Minpunten:
- Heb niet echt minpunten
- Alleen de klantenservice in winkels mag beter ''certificeer'' je medewerkers en regel de omruilservice gewoon beter! Nu is de klant de dupe van alles en moet ik een week 1-2 wachten op een nieuw exemplaar.
In de toekomst zal ik zeker vaker bestellen, echter houw ik wel de slecht meegemaakte ervaring qua aftersales in me achterhoofd. Tot die tijd hoop ik echt dat de omruilservice ook in winkels kan. Want anders is het beter om je dan alsnog op webshop winkels te focussen en minder op fysiek. (Fysiek is alleen handig voor oudere mensen die geen ervaring hebben met iDEAL of webshops heb ik gezien in de winkel zelf)
In de toekomst zou ik overwegen om alleen bij POSTNL of DHL te doen DPD is qua als je niet thuis bent super slecht. En POSTNL en DHL zijn daarin vele malen beter en vaak meer op tijd dan DPD.
KlantenserviceIk heb mijn Samsung Galaxy S6 vrijdag 29-04-2016 ontvangen en 01-05-2016 deed het scherm het niet meer goed. Alles was omgekeerd waardoor de smartphone in feite onbruikbaar was.
Gelukkig is er een klantenservice ook op zondag telefonisch bereikbaar alleen heb je er niks aan als het gaat om technische vragen aangezien die medewerkers er niet zijn. En het puur bedoeld is voor lopende orders en informatie meer heb je er echt niet aan.
Dus vroeg die medewerker of ik ook in de fysieke winkel het kan omruilen omdat ik mijn smartphone hard nodig heb voor mijn werk. Ze zei van als ze niks verder kunnen doen in de fysieke winkel kan dan eventueel omruilen.
Prima ik dus naar de winkel gegaan vanuit Dordrecht naar Rotterdam en mijn probleem uitgelegd en hij van ja ja knikken en helemaal niks ermee gedaan alleen een aantal opties gezegd:
- Ga hier verderop bij Vodafone langs, hun hebben een Samsung servicepunt. Dus ik daar naar toe. Hun zelf zeiden ook van we kunnen helaas niet zoveel doen dan alleen het opsturen. (Maar hij vertelde me wel dat ze vaak vrijwel meteen een nieuwe kunnen geven omdat ik nog in de 8-14 dagen omruilrecht heb. Alleen bij belsimpel dus niet. Omdat ze geen technische ''gecertificeerde'' medewerkers hebben ze deze alsnog moeten opsturen waardoor ik een week lang geen smartphone heb terwijl ik hem hard nodig heb.
- Of wij sturen hem op onder DOA, dan ben ik hem twee weken kwijt.
Kortom aan de omruilservice heb je niks aan in de winkel aangezien ze niet ''gecertificeerd'' zijn om dat aan te nemen. En je alsnog vast zit met het opsturen. De consument moet niet de dupe zijn van dat er een defect exemplaar tussen zit maar de winkel en die het beter moet handelen.
Ik wou gewoon een nieuwe smartphone exemplaar en dan wat hun er mee gaan doen is niet mijn zorg. Je hebt altijd rotte appels er tussen en dat begrijp ik volkomen daardoor ben ik ook niet boos om, maar ben wel boos dat de klantenservice niet zo goed is qua zulke situaties. En ze in de toekomst gewoon meer mensen certificeren. Want de winkels nu zijn puur voor dat mensen wat bestellen maar als er een probleem is je alsnog moet bellen en dergelijke.
Het hele proces vnaf de bestelling tot en met het aanbieden van de bestelling verliep vlekkeloos. Voortdurend werd ik op de hoogte gehouden via de email.
VerzendingMijn bestelling kon ik via de website, maar ook via de mail volgen. Telkens werd er een email gestuurd, hoe ver het pakje was.
overzichtelijk worden de toestellen op de site gezet wardoor de keuze makkelijk wordt en je wordt goed door het hele proces heen geleid
Verzendingwas er op het afgesproken tijdsbestek
Alles zeer snel geregeld en bezorgd,en voor een goede prijs.En makkelijk te registreren.(goede ervaring) top.
Lekker snel en simpel, daar hou ik van. En mijn telefoon s'avonds om 21:00 besteld en de volgende dag om 8:00 bezorgd
VerzendingBinnen 13 uur i huis.
Gewoon prima. Alles in orde. De telefoon had ik, zoals beloofd, de dag na de bestelling in mijn bezit.
Ik heb al meerdere smartphones bij Belsimpel gekocht en ze zijn altijd correct en binnen de afgesproken termijn geleverd. Bij een volgende aanschaf ga ik weer naar Belsimpel omdat ik vertrouwen in het bedrijf heb en ook altijd scherpe prijzen hanteren. Je hoeft eigenlijk niet verder te zoeken.
Aanrader voor iedereen! Snelle overzichtelijke website, grote aanbod, beste prijzen.Snelle verzending, goed een mooi verpakt
Het product vinden en bestellen ging gladjes. Snel te vinden en goed overzichtelijk. Mooie lay-out van de website.
VerzendingLeveringstijd is minder. Terwijl er op de site werd vertoond dat mijn product op voorraad was, zag ik bij mijn bestelstatus dat het niet op voorraad is en pas 4 dagen daarna kreeg, Erg jammer. Dus het leveren is een aandachtspuntje.
De site was mooi overzichtelijk. Heel fijn dat je zonder moeite een losse telefoon kunt kopen, zonder dat er meteen een abonnement bij moet.