Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Bestelling, verzending en levering ging soepel, zoals je van een goede webshop mag verwachten. Verder geen commentaar.

De iPhone 6s Plus is een heerlijk toestel. Snel, groot maar toch licht, lange batterijduur.

Ik ben al ruim 6 jaar een trouwe en tevreden klant bij Belsimpel. Ongeveer 2 maanden geleden heb ik bij Belsimpel een reparatieverzoek ingediend, wat is afgewezen en uiteindelijk is geëscaleerd. Uiteindelijk bleek de fout toch bij mij te zitten, waarvoor ik mijn welgemeende excuses heb aangeboden.

Ik ben echter wel van mening dat de klantenservice van Belsimpel veel beter kan en dan met name de klachtenafhandelingen. In mijn geval, kon het misverstand middels één e-mail worden opgelost als mijn case bij de juiste persoon was terecht gekomen in plaats van ruim 2 maanden.

Uiteindelijk is mijn case na ruim 2 maanden wel bij de persoon terecht gekomen die het kon oplossen en was het misverstand binnen 1 dag opgelost .

Duidelijke website, goede prijs! Bestelproces eenvoudig en duidelijk. Krtom geen enkel probleem en zeer tevreden.

Snel en probleemloos.

Ik was al een Langere tijd aan het kijken voor een Iphone 5s, toen kwam ik Belsimpel tegen. Ik stond perplex van de lage prijs die Belsimpel hanteerde, daarom had ik contact gezocht met de klantenservice en binnen een paar uur een antwoord, top service!

Belsimpel maakt 'vandaag besteld = morgen in huis' waar, supersnel en goed geleverd. Goede verpakking zodat er niets mis kon gaan.

Zoals ik bij de algemene beoordeling al aan heb gegeven hebben ze een zeer snelle klantenservice, daarnaast kreeg ik achteraf nog een handige email over hoe ik meer uit mijn telefoon kon halen, de service doet niet onder voor een fysieke winkel.

Keuze en de bestelling was heel simpel, zeker omdat het aanbod groot was. De omschrijvingen waren uitvoerig.

Geweldige verpakking, eigenlijk zoals iedere web-sites hun bestellingen zouden moeten afronden.

Gisterenavond (zaterdag 2 april) viel me op dat belsimpel de iphone SE op voorraad had, terwijl de apple store hem pas vanaf dinsdag levert en iedereen verder erg misterieus doet over wanneer deze leverbaar is. Gebeld of dit echt zo was en meteen telefonisch besteld met twee extra oplaad kabels. En het klopt! Vandaag (zondag 3 april) geleverd. Ik geloofde het bijna niet, maar het is echt waar! Kortom: perfecte telefonische klantenservice (tot 23.30 uur !), snelle levering en zowaar heeft post NL het pakketje ook heus geleverd. Ik ben super tevreden.

Levering op zondag. Door post NL. Ik geloofde het niet, maar het kan.

Beleefd, hulpvaardig, flexibel, adequaat, snel. Wat wil je nog meer?

Ik vond dat het bestellen en betalen allemaal erg makkelijk ging. Uitstekend werk, Belsimpel!
Kortom: ik vond het een hele fijne website, en ik zou het vaker gebruiken.

Het product was erg mooi verpakt en zeer op tijd bezorgd. ik ben hier dan ook erg blij mee.
Wel een minpuntje is dat er op de site stond Ma t/m Zo voor 23.30 besteld, morgen gratis in huis dit is echter niet het geval op zondag.

Overzichtelijke site, verder prima prijzen en uitstekende levertijd op zondag. Snelle email-correspondentie over een evt. zoekgeraakte telefoon maar bleek fout van PostNL. 8/10

Let op bij aanschaf van een nieuw abonnement! Voorkom extra bel kosten. Bel Simpel misleid haar klanten met haar communicatie.

Let op bij aanschaf van een nieuw abonnement! Voorkom extra bel kosten! Bel Simpel misleid haar klanten met haar communicatie.

Bij aangeven van haar communicatie misleiding verwijzen ze door naar de provider. Zo word je van het kastje naar de muur gestuurd.

De site geeft duidelijke informatie over de te bestellen producten en de bestelling verliep probleemloos.

De levering was vlot en het product was goed verpakt.

Via mailtjes werd de status van mijn bestelling goed gecommuniceerd.

Alles is heel overzichtelijk, je weet meteen waar je aan toe bent en geen rare poespas overal bij. suggesties voor accessoires vind ik persoonlijk heel fijn, dan kan ik handige dingen voor mijn telefoon bestellen waar ik eerder misschien niet aan dacht.

savonds besteld en volgende dag al binnen, heb geen moment zonder toestel gezeten!

Op 10-3 een bestelling gedaan voor een galaxy s7 edge met een levertijd van 2-4 werkdagen. Telefonisch contact opgenomen om de levertijd te checken en dit zou inderdaad het geval zijn. 20 (!) dagen later krijg ik te horen dat de verwachtte levertijd nog 2 weken zal zijn. Er wordt totaal geen rekening gehouden met de klant en het enige antwoord wat er wordt gegeven is dat ze er niks aan kunnen doen en dat ze afhankelijk zijn van Tele2 en schuiven hier de schuld op af. Op dit moment is een toestel zonder abbonnement wel op voorraad alleen deze kan niet geleverd worden inclusief abbonnement door niet nader benoemde redenen.

Levertijd was 2-4 werkdagen, uiteindelijk na 20 werkdagen geannuleerd aangezien de verwachtte levertijd op dat moment 2 weken was, wat neerkomt op 34 dagen levertijd

Klantenservice geeft alleen een generiek antwoord en wil verder niet ingaan op de situatie van de klant. Wanneer er een vraag gesteld wordt die niet direct te beantwoorden is wordt een generiek antwoord herhaald en enig contact met een gespecialiseerde collega bij het bedrijf vermeden.

Ik heb nogmaals contact gehad met Belsimpel naar aanleiding van deze review. Ik heb te horen gekregen dat er vanuit Tele2 verzocht wordt alleen nederlandse toestellen (niet europese) te leveren bij de abbonnementen vanwege VoLTE wat wordt uitgerold binnenkort. Ik vind het jammer dat het overige persooneel hier niet van op de hoogte was gebracht. Verder is mij verteld dat de miscommunicatie over de levertijd wordt meegenomen voor bestellingen in de toekomst. Doordat de tekortkomingen toegegeven zijn en er wel wil is naar het komen tot een oplossing, wil ik belsimpel nog een kans geven. Alleen hoop ik wel dat de probleem oplossende houding in mijn laatste gesprek wordt gecommuniceerd naar het overige personeel van de klantenservice zodat klanten zoals ik niet in het donker worden gelaten met generieke antwoorden.

LG g4 besteld op een doordeweekse dag ' s avonds voor 10 uur. Er werd beloofd voor 23.30 uur besteld de volgende dag in huis. Helaas de volgende dag geen g4, maar pas de dag er na afgeleverd.

Niet de volgende dag geleverd zoals beloofd. Levering verloopt jammer genoeg via DPD. Dat is uit ervaring sowieso minder betrouwbaar dan bijv. postnl.

De volgende dag contact opgenomen met webcare. Ze zouden contact opnemen met de vervoerder en dan terugkoppeling geven. Dat is niet gebeurd.
Telefoon is overigens de dag daarna wel in goede orde ontvangen.

Zeer snelle levering, een hulp in nood!
Helaas miste er twee kleine onderdelen in mijn bestelling, maar ik zou zeker nog een keer bestellen.

Zeker aan te raden als je een product de volgende dag in huis wilt hebben in tegenstelling tot sommige bedrijven.

Je ziet hun reclame op TV, maar het is écht zo! Ik heb het over belsimpel.nl én het is heel simpel. Met een paar klikken had ik mijn bestelling gedaan en na 2 dagen had ik de prachtige Nexus 5X in mijn handen.
De verpakking vond ik verrassend anders. Er is met zorg goed nagedacht over de inhoud en aankleding.

De levering ging erg snel. Het toestel werd gelijk verstuurd en je wordt duidelijk op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Na 2 dagen was het pakketje al binnen.

Omdat in mijn stad ook een winkel is van belsimpel heb ik eerst wat info ingewonnen over de telefoon die ik wou kopen. Handig als je iemand face-to-face kan spreken.

Site gemakkelijk was erg gemakkelijk in gebruik, het pakketje was goed verpakt tegen mogelijke schade tijdens verzending en de levering was mooi op tijd.
Wel jammer dat ik niet van de same-day levering gebruik kon maken waarmee ze adverteren, er stond nergens dat dit 15 euro extra kostte, anders had ik hier graag gebruik van gemaakt.

Werd goed via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling, kreeg bij elke stap een nieuw mailtje met dat bijvoorbeeld mijn bestelling was ingepakt, erg klantvriendelijk!

Ga mijn volgende telefoon zeker weer hier bestellen!

Bestelde zaterdagmiddag, kreeg m'n telefoon de volgende dag (zondag!) in huis om een uur of vijf.
Wel vind ik dat ze bij de same-day levering waarmee ze adverteren, moeten vermelden dat dit dus 15 euro extra kost.

USP volgende dag telefoon thuis wordt niet gehaald/uitgevoerd. Klantenservice geeft onjuiste informatie. 'Je kunt kijken bij het track and trace nummer', maar dat kan pas morgen dus wederom fout geïnformeerd. Per mail informeert Belsimple wel correct.

Helaas komen ze de belofte "Voor 23.30 besteld morgen in huis" niet na. Donderdag besteld en vrijdag dus voor niets gewacht. Zaterdag wederom voor niets gewacht zijn niet langs geweest, maar opeens was het pakketje bij een algemene service punt gebracht. Ik betaal voor thuis service dus de supply chain is dus niet op orde. Al krijg ik volgende week de telefoon prima! Maar zet het dan niet op de website nu ben ik voor niets twee dagen thuis gebleven.
Afspraak = afspraak

Update:
Ook de tweede dag zijn ze niet in staat geweest om langs te komen. Op de website staat van wel, maar ben heel de dag thuis geweest en heb geen brief in de brievenbus gehad.

Voor een telefoon kun je gerust 2 vrijdagen opnemen om uiteindelijk je telefoon te ontvangen.

Ben 2 dagen na de bestelling opgebeld met excuses. Ik heb zojuist duidelijk uitleg gekregen waarom het pakketjes te laat was. Naast excuses gaf hij al aan dat ze bepaalde processen aanpassen of gaan aanpassen.

Kortom wel netjes afgehandeld.

De prijzen van de losse toestellen zijn heel redelijk,
Het bestelgemak is ook prima met diverse betaalmogelijkheden
En de levertijd is uitstekend

De bestelling is keurig volgens afspraak op tijd geleverd.

Hier heb ik geen gebruik van hoeven maken.gelukkig😃
Ze hebben wel de volgende dag geïnformeerd of ik tevreden was👍

Overzichtelijke site, scherpe prijs, site werkt ook goed op mobiel, eenvoudig betalen direct op je telefoon met ideal.

's avonds voor half 12 besteld en de volgende dag in huis is geniaal.

24-03-2016 Zojuist iemand gesproken van Belsimpel, ze hebben me een andere optie gegeven nu een Vodafone abonnement klein tikje duurder maar dat maakt niet uit, met de woorden dat mijn moeders het morgen in ontvangst kan nemen, dus met andere woorden dat het morgen wordt afgeleverd.

Bestel je een Samsung S7 Edge i.c.m. een Tele2 abonnement voor mijn moeders op 09-03-2016 staat er bij dat de levertijd 5-7 werkdagen is, inmiddels is het de 23-03-2016 krijg je een email dat ze het pas de 31-03-2016 voorradig zal zijn en waarschijnlijk versturen, een beetje rare gang van zaken. 19-03-2016 een medewerker van de klantenservice gesproken, antwoord die je krijgt is, dat het nog 2-4 werkdagen zal duren. Nou niet dus. Een beetje vervelend zo. En op het moment van schrijven durven ze nog steeds een levertijd van 5-7 werkdagen neer te zetten bij de levertijd i.c.m. een Tele2 abbo, beetje misleidend.

24-03-2016 Net te woord gestaan door een medewerker, keurig netjes behandeld, en dat ze klanten tevreden willen houden en niet houden van negatieve reviews, hij heeft me keurig geholpen door een andere optie aan te bieden.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops