Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Heb hier een Pixel 9 pro besteld die vervolgens 5x in levertijd wordt uitgesteld. Vervolgen wil ik mijn bestelling wijzigen naar dezelfde telefoon in zwart, die wel op voorraad is en ze weigeren dit gewoon te doen omdat ze alle prijzen van de pixel 9 pro`s inmiddels met 100 euro hebben verhoogd. Voor een kleurwissel moet ik daarom dus maar ff 100 euro exta bijbetalen.

Update: Na aanleiding van deze rewiew is er contact opgenomen door Belsimpel en is de wissel toch kostenloos mogelijk gemaakt. Jammer dat er een review voor nodig was, maar uiteindelijk wel netjes opgelost.

Initieel contact was slecht. Contact vanuit Belsimpel na de review was goed.

Hi daafjes, bedankt voor het delen van je ervaring bij Belsimpel. Goed om te lezen dat het uiteindelijk naar wens is opgelost. Ik wens je veel plezier met je nieuwe Google Pixel 9 Pro! Groet, Fleur van Belsimpel

Na het retourneren van een toestel met abonnement vanwege ontevredenheid, kreeg ik een bijbetalingsverzoek voor de volledige losse toestelprijs in plaats van de prijs met abonnement. Dit was niet van tevoren gecommuniceerd en kwam als een onaangename verrassing. Dat voelt voor mij als oplichting en geen nette manier van zaken doen. Uiteindelijk mijn bestelling moeten annuleren en elders moeten bestellen om de juiste prijs te krijgen. Ook de "Beste Prijsgarantie" die Belsimpel claimt te hebben werd niet gehonoreerd.

Update: Uiteindelijk contact gehad met Belsimpel. Ze hebben excuses aangeboden voor de gang van zaken en uiteindelijk een giftcard van €60 aangeboden.

Mijn bestelling was niet op tijd binnen. en ook het retourneren en verwerken van mijn retour duurde erg lang.

De klantenservice kon mij geen duidelijke uitleg of oplossing bieden. Er werden geen excuses gemaakt, en de prijs kon niet worden aangepast, zelfs niet onder de Beste Prijsgarantie. Dit alles heeft voor veel frustratie gezorgd.

Hi Roerdomp, we balen ervan dat je geen fijne ervaring hebt overgehouden aan je bestelling. Onze klachtenafdeling neemt spoedig contact met je op om de situatie te bespreken en op te lossen! Groet, Fleur van Belsimpel

Had een nieuwe telefoon nodig en zag bij Belsimpel dat voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis. Dat niet alleen heb vaker telefoons gekocht bij Belsimpel en dat ging altijd goed. De volgende dag de telefoon in huis dus een snelle service in tegenstelling tot andere webwinkels.

Zoals aangegeven snelle levering, de volgende dag netjes afgeleverd.
Moest ervoor tekenen en dat is begrijpelijk. Wat betreft de tijdsmelding netjes op tijd.

Hi Gauke, bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over Belsimpel. Veel plezier met je nieuwe telefoon! Groet, Fleur van Belsimpel

Belsimpel was niet de goedkoopste maar scheelde niet veel. Toch gekozen om betrouwbaarheid en snelle levering.

S' avonds laat besteld en de volgende dag om 13.30 afgeleverd. Eerst kwam de mail over de bezorging, ik dacht dat zal wel niet gebeuren om die tijd. Maar ja hoor compliment!

Hi Jaapprikkert, fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier met je bestelling! Groet, Merlijn van Belsimpel

Bij Belsimpel de Pixel 9 pro besteld als pre-order. Het werd al snel duidelijk dat google het niet goed op orde had en dat de levering langer zou gaan duren.

De klantenservice van Belsimpel gebeld en samen tot een oplossing gekomen om een ander model te pakken wat wel op voorraad is. Nu is bij deze bestelling een foutje gemaakt en dit heeft Belsimpel binnen een dag meteen goed opgelost en mij volledig tegemoet gekomen.

Ik ben niet alleen tevreden met de geboden oplossing, maar vooral met de snelheid dat het opgepakt is door hun.

Nogmaals bedankt en tot de volgende telefoon.

Volgende dag geleverd met veel updates van postnl. Gewoon goed zoals het hoort.

Lees bovenste verhaal en buiten dat ook vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

Hi Remanus, fijn om te lezen dat we er samen uit zijn gekomen. Bedankt voor je review! Groet, Merlijn van Belsimpel

Makkelijk mijn iphone oortjes gevonden ..
Goedkoopste op internet..

Meerdere keren wat besteld altijd goed 👍

Snelle levering de volgendedag in huis 😃
Goede track en trace

Niet nodig gehad dus geen ervaring mee
Dus zegt genoeg lijkt mij ..

Hi marsupilamioo7, leuk om te horen dat je tevreden bent over ons. Hopelijk tot snel! Groet, Merlijn van Belsimpel

Een van de weinige sites welke het goedkoopst die Ultra Watch 2 aanboden met goede reviews.

Goed verpakt. Op tijd geleverd, echter niet om handtekening gevraagd door PostNL terwijl dit wel op de verpakking stond.

Hi Andre_FR2010, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe Watch! Groet, Merlijn van Belsimpel

Nu in relatief korte tijd twee keer een telefoon gekocht voor een familielid, en meest recent een OnePlus Watch2 voor mij zelf. In alle gevallen volgen deze bestellingen hetzelfde stramien: betalen - bevestigen - verzenden - ontvangen. Alle stappen worden keurig per e-mail bevestigd

Neutraal verpakt - om diefstal te voorkomen. En ook degelijk verpakt, zonder dat je een zinloos grote omdoos in ontvangst hoeft te nemen. Keurig.

Hi RRRobert, leuk om te lezen dat je positief bent over ons bestelproces. Veel plezier gewenst met de nieuwe watch! Groet,
Merlijn van Belsimpel

Zoals altijd is mijn Shokx Runners Pro 2weer snel geleverd, Duidelijke communijcatie via email over bezorging. Bestellen en betalen was ook erg gemakkelijk.

Keurig de dag na bestelling geleverd, track en trace werkte duidelijk

Zoals altijd is mijn Shokx Runners Pro 2weer snel geleverd. Ik ben erg tevreden over mijn service ervaring. Laatst gaf mijn ESR telefoonhoesje problemen, het was uit gelubberd en de telefoon viel er zowat uit. Antwoord: dat moest wel een fabricage fout zijn, dus ik kreeg prompt een nieuwe opgestuurd. De dag daarna had ik al een vervangende en die sluit perfect om het toestel

Hi ebetje, fijn om te horen dat je tevreden bent met onze oplossing. Bedankt voor je review! Groet, Merlijn van Belsimpel

Ik heb er meerdere malen een tablet en telefoon gekocht. Gunstig prijs en altijd de volgende dag geleverd. Ik weet wat ik koop en de klantenservice 1 keer nodig gehad. Prima opgelost.

Altijd de volgende dag geleverd en netjes verpakt. Prima dus.

Een keer deed de smartwatch het niet. Terug gestuurd en een nieuwe gekregen.

Hi ceesdb71, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je een tevreden gevoel hebt overgehouden aan je bestellingen van je tablet en je telefoon. Groet, Fleur van Belsimpel

Belsimpel waar ik meer dan 20 jaar klant was is in alle facetten een verschrikkelijk bedrijf geworden. Ze waarderen lange goede klanten niet, ze lossen je problemen niet op en doen je achterlijke aanbiedingen wanneer er iets verkeerd gaat van hun zijde. Ik, mijn familie en onze bedrijven zijn nu overgestapt naar Mobiel.nl en alhoewel dat bedrijf nog niet zo groot is als Belsimpel is de klantenservice een stuk beter en proberen ze je daar geen oor aan te naaien, ook zijn de aanbiedingen daar vaak goedkoper. Qua kwaliteit & service is Belsimpel hetzelfde geworden als de MediaMarkt, de 2 meest verschrikkelijke winkelketens van Nederland!

2 keer voor niks ter reparatie gestuurd, langer kwijt dan beloofd door Belsimpel.

Ik ben niet netjes geholpen en het probleem is allesbehalve opgelost.

Hi Trymeout, bedankt voor het delen van je ervaring bij Belsimpel. We balen ervan dat je niet tevreden bent over onze service. Onze klachtenafdeling heeft hierover contact met je opgenomen. We hopen samen tot een goede oplossing te komen. Groet, Fleur van Belsimpel

Wordt altijd prima geholpen door deze webwinkel. Krijg snel iemand aan de lijn en er is wel is iets misgegaan en heb hier dan een excuses kaartje voor gehad.

Kortom, ik ben al jaren een tevreden klant.

Goed verpakt en voorraad informatie klopte tot dusver altijd. (Minimaal 10 woorden)

Netjes geholpen door klantenservice, ook vandaag nog door mijn telefoontje met een vraag over een product.

Hi jmdeking, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestellingen bij Belsimpel en je netjes bent geholpen door onze klantenservice. Bedankt voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel

Gemakkelijk om te bestellen, snel gevonden, ik heb een account bij Belsimpel dus kon de vorige bestelling terugvinden en nog een keer bestellen.
Prijzen zijn OK (niet het laagst, wel laag). Ik plaats deze review omdat het mijn tiende bestelling was bij Belsimpel sinds 2019.

Bij verschillende bestellingen (telefoons en tablets) is de verpakking altijd passend (niet te groot) en stevig. Opvallend is dat er altijd de volgende dag wordt geleverd! Snel en goed dus!

Hi hluijend, wat leuk dat je inmiddels al 10 bestellingen hebt geplaatst bij Belsimpel en fijn dat het bestelproces gemakkelijk is verlopen. We zien in de toekomst graag je 11e bestelling tegemoet, bedankt voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel

Prima shop met mogelijkheden om zowel thuis te laten bezorgen als om het product in de fysieke winkel op te halen.

Gekozen voor levering en ophalen in de fysieke winkel. Dat ging op zich goed.

Wilde een product retour sturen en vooralsnog zijn daar goede mogelijkheden voor

Hi ikloon, goed om te lezen dat zowel het bestellen als het retourneren van je pakket goed is verlopen. Bedankt voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel

Bestelling plaatsen was makkelijk en overzichtelijk, simkaart kwam via de provider zelf een aantal dagen later

Simkaart kwam via provider zelf en was snel in huis

Inmiddels uitvoerig contact gehad, komt er op neer dat zij blijven volhouden geen aanvraag voor de cashback hebben gekregen. Heb een voucher van 50€ gekregen. Laat het hierbij rusten aangezien een gang naar de geschillencommissie te duur wordt.
Wees verstandig, als je cashback te lang duurt neem zsm contact op, na een bepaalde tijd schijnen ze niks meer terug te kunnen vinden.

Hi gjjvandenberg, bedankt voor het delen van je ervaring bij Belsimpel. Inmiddels heeft onze klachtenafdeling contact met je opgenomen om de situatie verder te bespreken en toe te lichten. Hopelijk is er een goede middenweg gevonden. Groet, Fleur van Belsimpel

Bestelling en betaling ging vlot, levering volgende morgen, dus supersnel! Zou zo weer hier bestellen, scherpe prijs!

---

Geen klachten, dus geen contact met de klantenservice gehad, dat is alleen maar positief!

Levering was supersnel de volgende morgen, maar het pakje werd zo buiten de deur gezet terwijl we gewoon thuis waren, en er niet werd aangebeld, niet netjes voor zo'n kostbaar pakje, maar deze fout ligt niet bij jullie!

Hi jokeWO, fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt overgehouden aan Belsimpel. Graag komen we in contact met je over de manier waarop je pakket is geleverd, dat is inderdaad niet zoals het hoort. Zou je je bestelnummer willen opsturen in een reactie op ons privébericht? We kijken graag met je mee naar de situatie! Groet, Fleur van Belsimpel

Bestelling plaatsen is makkelijk, geven niet duidelijk de algemene voorwaarden aan. Werken met "dagprijzen". Als je op de dag zelf contact zoekt met de klantenservice en je verhaal uitlegt, gaat de klantenservice over op de "tour", maar je hebt er geen screenshot van, dus we kunnen niks voor je betekenen. Misschien een tip voor belsimpel. Vermeld dat je uur of minuut prijzen aanhoudt, ipv "dagprijzen". Toestel aangeschaft voor 619, heeft eerder op 599 gestaan (geen refurb). Zal de prijzen de aankomende tijd in de gaten houden, ergste geval gaat het toestel retour.

Situatie voorgelegd aan de klantenservice, niks mogelijk omdat ik geen screenshot had om "aan te tonen", dat de prijs van een nieuw toestel, zonder abbo, eerder op de dag op 599 heeft gelegen. Geen aanrader.

Hi Ultimatereo, bedankt voor je review over Belsimpel. Onze klachtenafdeling heeft contact met je opgenomen hierover. We hopen dat het op deze manier voor jou goed is opgelost! Groet, Fleur van Belsimpel

Schokkend bestelproces voor een "modern" bedrijf.

1. Ze nemen betaling VOORDAT je een getekend contract hebt, waarvoor je door veel hoepels moet springen. Dit zou volkomen illegaal moeten zijn.

2. Sommige van die hoepels vereisen dat je niet alleen meer geld uitgeeft om te voltooien, maar ook aanzienlijk veel tijd kost.

3. Wanneer documenten worden geweigerd, wordt er geen reden gegeven in de vorm van een vervolgmail of enige indicatie op de website zelf, alleen dat er een "actie" vereist is om te voltooien. Het meerdere keren opnieuw indienen maakt geen verschil, omdat je volledig in het ongewisse wordt gelaten.

4. Een klacht e-mailen en om hulp vragen, valt in dovemansoren, na 5 dagen geen enkele reactie ontvangen.

5. Pas nadat ik ze heb gebeld om te klagen en te weten te komen wat er aan de hand is, kom ik erachter dat de provider GEEN PASPOORT van buiten de EU accepteert als geldig identiteitsbewijs. Niet dat dit HELEMAAL werd genoemd in het bestelproces OF het bestand uploadproces, OF het document geweigerde proces. Allemaal makkelijke mogelijkheden om mij hiervan op de hoogte te stellen en mijn tijd niet meer te verspillen.

Kortom, ik werd op de markt gebracht als een eenvoudig, rechttoe rechtaan bestelproces en dat ik mijn telefoon DE VOLGENDE DAG zou ontvangen en pas nadat ik ze € 400 vooruit had betaald, drong de realiteit tot me door en 6 dagen later heb ik nog steeds geen telefoon of contract, maar ze hebben € 400 op hun bankrekening staan. Oh, en dat duurt nog eens 5 dagen voordat ik het van hen terugkrijg, want waarom niet? Dus in feite heb ik ze een lening van € 400 gegeven, renteloos, voor 11 dagen en dit is volkomen legaal.

Vermijd deze shitshow.

Er staat altijd "volgende dag geleverd", maar dat is niet waar. Je moet eerst door alle contractuele verplichtingen heen.

Kreeg geen reactie per e-mail. Alleen 2 sterren omdat ik via een telefoontje een oplossing kreeg.

Hi cwhinhall, we balen ervan dat het bestelproces niet is verlopen zoals je had verwacht. Onze klachtenafdeling neemt spoedig contact met je op om de situatie met je op te lossen! Groet, Fleur van Belsimpel

Ik sta op het punt om alweer mijn 4e telefoon bij Belsimpel te kopen, dus ik vond het wel eens tijd voor een (zeer positieve) review.

Ik heb nooit enige vorm van problemen gehad met Belsimpel. Prijzen zijn eigenlijk altijd heel goed, levering supersnel en de enkele keer dat ik contact met de klantenservice heb gehad verliep ook prima. Tegenwoordig kies ik ook voor Belsimpel in de zeldzame gevallen dat een andere webwinkel (marginaal) goedkoper is. Kortom, al jaren een uitermate tevreden klant en ik kan iedereen het aanraden.

In de ervaring die ik heb wordt het altijd dezelfde dag nog verzonden via een betrouwbare partner. Recentelijk nog airpods besteld voor mijn dochter, 4 dagen voor haar verjaardag zonder me een enkel moment zorgen te maken dat ze er op tijd zijn.

Een keertje contact op moeten nemen voor een reparatie van een bekend probleem van het specifieke toestel. Reparatie door de fabrikant verliep prima met Belsimpel als tussenpersoon.

Hi Da Weef, wat leuk om te lezen dat je al zo lang een tevreden klant van Belsimpel bent! Bedankt voor je uitgebreide review, we zien je in de toekomst graag weer als klant tegemoet. Groet, Fleur van Belsimpel

Ik koop hier al sinds 2010 mijn mobiele telefoons, indertijd hadden ze nog geen klantenomgeving dus ik kan niet zien welke telefoon het was, maar ik denk een Motorola Milestone 1. Later in 2013 een Samsung Galaxy Note 2 en recenter een Google Pixel Pro 7 voor mij en recent een Samsung S24 Ultra voor mijn vrouw. Al die keren was het bestelproces soepel, was de prijs goed en het product vlot geleverd. Al die keren ook geen defect gehad dus geen ervaring gehad met de klantenservice.

Bestelling altijd vlot en op tijd geleverd en in een goede verpakking. Nooit last gehad van beschadigingen.

Hi budi, wat leuk dat je sinds 2010 al een tevreden klant bent van Belsimpel! Fijn om te lezen dat het bestelproces soepel verloopt.
Groet, Fleur van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel