Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenToestel was het goedkoopst bij BelSimpel. Los verkrijgbaar, dus geen verplichting om ook een abonnement af te nemen. Bezorging conform afspraak. Goed verpakt. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Tevreden!
VerzendingGoed verpakt, bezorging conform afspraak.
Dacht gebruik te kunnen maken van Samsung geheugenkaart promotie bij S7 ... dus niet. Belsimpel doet niet mee en verstopt die boodschap ergens in de beschrijving van het toestel waar andere sites dat gewoon heel duidelijk aangeven zodra je het toestel kiest. Maar dat zag ik allemaal helaas pas achteraf. Sorry, maar wie gaat een beschrijving van een toestel lezen? "De S7 is vliegensvlug" ... hou toch op.
VerzendingLevering snel en prima in orde.
KlantenserviceReactie klantenservice op mijn klacht over niet kunnen meedoen aan samsung promotie was echt ondermaats: het is vaak goedkoper zelf een kaart te kopen dan een S7 bij Samsung met promotie kaart. DAAR GAAT HET TOCH NIET OM Ik dacht gewoon aan de promotie te kunnen meedoen en voor het betaalde bedrag een kaart te krijgen, maar ze verstoppen de info dat dit bij hun niet kan. Volgende bestelling dus duidelijk dus ergens anders.
BelSimpel had nét niet de beste prijs voor de 2 smartphones die ik bij hen bestelde, maar toch voor hen gegaan omwille van de blijkbaar goede ervaringen van andere gebruikers hier op de Pricewatch. Bij deze, een bijkomende positieve stem!
VerzendingGoed verpakt, zeer snel geleverd: 23u15 besteld, de volgende dag om 16u in België aangekomen.
Zowel bestelling, bevestiging, verzending, aflevering, verpakking en natuurlijk de geleverde mobiele telefoon zelf; alles was prima voor elkaar!
Zoals verleden jaren hier maar weer een order geplaatst en ik denk dat hun naamsbekendheid hen nu parten speelt.
Bestelling de 9de september geplaatst voor een iPhone, de eerste dag dat die leverbaar was incl. met een Vodafone abonnement. Jaar eerder iets langer moeten wachten maar goed 2e kans.
29 september een mailtje dat ik nog 2-3 weken moet wachten...
10 oktober 2,5 week later bel ik weer... verwachte levertijd 2 weken, aangegeven ontevreden te zijn.
31 oktober weer 2 weken verder... zij geven geen indicatie meer en komen ook niks tegemoet.
Eerder werd een optie tot omzetten soort iPhone gegeven met bijbetalen... dat was ik niet van plan want vond het bedrag al wel mooi zo. Nu kreeg ik alleen de optie om bij vodafone weg te gaan... of een ander toestel maar wel met 2 euro per maand bijbetalen.
Belsimpel dit gaat er hier mis; je had zelf kunnen zien dat het wel erg lang duurde en zelf kunnen bellen over een andere kleur. Je had kunnen zeggen vandaag die 2 euro per maand dat het abonnement duurder is komen we tegemoet. Ik weiger omwille van de wachttijd en onduidelijkheid nog bij te betalen! Dit gedrag moet niet beloond worden. Alleen een "sorry" voor de langere levertijd doe je het bij mij niet mee af, we zijn te ver en jullie hebben te veel gelaten.
Conclusie; Jullie adverteren wel groot inmiddels maar het is jullie boven je uit gestegen; Doe dan een bestellingstop na zoveel maximum orders! (daarom maar een voldoende voor het proces want het werkt wel erg goed op zich) Bovendien elk ander gerenomeerd bedrijf komt je na een zeer lange wachttijd op de een of andere manier financieel tegemoet. Bij jullie kan niks, schijnbaar.
Daarom een dikke onvoldoende en jullie mogen diep door het stof om het bij mij nog goed te maken
De klantenservice is goed bereikbaar, maar kan of mag niks! Bij elk gerenomeerd bedrijf bij "probleemgevallen" is er wel iemand die (financieel) toezeggingen kan en mag doen maar hier niet helaas. Per saldo kan de telefoniste alleen in de computer kijken en wellicht een andere kleur voorstellen of ander abonnement. Feitelijk kunnen ze niet zo veel, doen al minder, en daarom verdienen ze het predicaat slecht.
Je komt er pas achter hoe een bedrijf werkelijk is zodra je flinke bonje met ze hebt, helaas. Mij zien ze niet meer terug want het vertrouwen in de partij is weg.
Even een aanvulling, kan helaas de review zelf niet aanpassen.
2 november, dus 2 dagen na het plaatsen van de review de telefoon in ontvangt mogen nemen hier. Alleen was ik wel helaas 2 weken weg voor mijn werk aan de andere kant van het land. Over de verzending zelf is niks aan te merken, die is goed! Afgelopen donderdag is er contact opgenomen hoe een en het ander verlopen is en er werden welgemeende (zo kwamen ze ook echt over) excuses aangeboden en uitgelegd hoe dit zo gelopen is. Volgens mij had het veel eerder netjes opgelost kunnen worden maar dat hebben ze bij deze nu gedaan in de vorm van een klein en welkom presentje.
Het duurt lang maar weten toch wel hoe het moet uiteindelijk.. als zij volgend jaar de goedkoopste zijn wil ik ze best nog een herkansing geven, en met mijn case/feedback denk ik dat zij hun systeem aardig kunnen aanpassen om dit soort problemen er tussen uit te halen om op te lossen.
De gelezen reviews zijn werkelijkheid geworden.
Klantvriendelijk en correct.
Stijlvolle ingepakt ik kreeg een geschenk.
Mijn bestelling was binnen de 24 u van Nederland in België....TOP ( en dat zelfs op een zaterdag) 👍
KlantenserviceBij levering een folder : TIPS VAN ONS VOOR JOU .
Leuk gedaan in de zelfde stijl als de binnenkant van de leverbox.
Jeroen & Jeroen 11/10
via internet gekeken wie het goedkoopste was, kwam bij Belsimpel uit. Zelf mediamarkt kon mij niet die prijs geven.
VerzendingSnelle service. Zaterdags bestel en zondag al in huis
via tweakers gekeken wat de beste prijs was. Kwam toen bij de eerste plaats op een zeer onoverzichtelijke site uit. Toen gekeken bij belsimpel wat me amper iets scheelde qua prijs. Hier was het direct zeer overzichtelijk en duidelijk hoe de bestelling verliep!
VerzendingS' avonds rond 11u besteld. De volgende dag toen ik thuis kwam van het werk was het pakket geleverd. Super!
Excellent service!! Great phone contact. Very helpful people working in there.
My package has been delivered very fast.
Het hele bestelproces is absoluut voldoende, maar onderscheidt zich wat mij betreft niet van de webshops van heel veel andere aanbieders.
VerzendingHier geldt hetzelfde. Onderscheiden is lastig, zeker als je ook nog de leveranciers bekijkt die op zondag of zelfs dezelfde dag leveren.
KlantenserviceMijn nieuwe Samsung S6 gaf na iets meer dan drie maanden de geest. Het toestel heb ik op 12 september opgestuurd naar Belsimpel die het weer doorgestuurd heeft naar Dynafix. Dynafix meldt op 21 september op zijn Track-and-Trace systeem dat men om een creditering gevraagd had omdat het toestel niet te repareren is. Mijn verwachting was dat er snel een nieuw toestel opgestuurd zou worden. Toen dat niet gebeurde, heb ik zelf maar een keer of wat contact gezocht met Belsimpel. Wat blijkt, in plaats van zoals ik verwacht had mij direct een nieuw toestel toe te zenden, immers ruim binnen de garantieperiode was het geleverde product defect geraakt waardoor Belsimpel toch voor zover mij bekend de plicht heeft mij een vervangend toestel te leveren, wacht Belsimpel totdat zij een creditering heeft ontvangen. De enige toezegging die ik na lang aandringen heb gekregen is dat de technische service afdeling van Belsimpel waarschijnlijk wel voor 31 oktober contact op zal nemen. Dat is dan bijna 6 weken nadat Dynafix vastgesteld heeft dat het toestel niet gerepareerd kan worden! Let wel, mij is nog niets toegezegd over een vervangend toestel. Zelf vind ik dat de service van een leverancier pas in geval van problemen beoordeeld kan worden. Op basis van deze ervaring is mij één ding duidelijk: ik koop nooit meer bij Belsimpel.
Site is overzichtelijk, enige nadeel is het niet ondersteunen van achteraf betalen. Verder prima, vaker besteld en altijd duidelijk.
VerzendingTot nu toe iedere bestelling binnen een dag geleverd.
KlantenserviceAftersales zijn waardeloos. Bestel hier met regelmaat telefoons, zoals afgelopen juni een HTC. Blijkt zonder vermelding om een Duits toestel te gaan en Belsimpel kan me niet uitleggen hoe ik van de Duitse taal af kom. Is uiteindelijk wel gelukt. Maandag het voordeel van de twijfel gegeven en een iPad Air 2 4g besteld. Nu blijkt het scherm niet goed te zijn (zwarte gloed aan een rand). Contact opgenomen met Belsimpel, en er wordt op geen enkele manier geprobeerd om mij tegemoet te komen. Heb hem vanaf donderdag nodig, maar er wordt niet geprobeerd om mijn probleem op te lossen. Laatste bestelling bij deze winkel geweest.
Vorig jaar heeft mijn vrouw een Huawei P7 gekocht bij Belsimpel.nl.
Helemaal blij omdat het toestel prima werkte, totdat de powerknop kapot ging.
Geen probleem, garantie melding maken en repareren zou je zeggen.
Toestel is opgestuurd naar Belsimpel en na lang wachten kwam er een pakketje binnen en toen begon de ellende.
Het bleek een Huawei P8 lite te zijn die in de doos van haar P7 zat.
Gebeld met Belsimpel en die verscholen zich eerst een week achter het reparatie centrum en dat ze niet wisten waarom er een P8 lite verstuurd was. Waarbij ze de eerste week geen contact konden opnemen en na een week opeens wel. In de tussentijd was hun contact mogelijkheid met het reparatiecentrum wonderlijk veranderd.
Toen bleek het de beslissing te zijn geweest van Huawei dat de P8 lite een goed alternatief zou zijn. Mooi niet dus, het is een minder toestel. Iets wat 2x wel en 2x niet bevestigd is telefonisch (belsimpel medewerkers houden ervan elkaar tegen te spreken en consumenten met miscommunicatie in verwarring te brengen)
Niet met de P8lite akkoord gegaan hebben ze nog meerdere andere toestellen aangeboden die qua prijs rond de P8 lite zaten en qua specs onder de P7. Waaronder een LG nexus X screen. Maar dat nexus bleek een typefout te zijn. gebeurt mij ook zo vaak dat ik per ongeluk een compleet woord type.
Toen maar besloten de koop te ontbinden. Ze had een deel van het toestel direct betaald en de rest van het toestel had ze in een 2 jarig abonnement van 4 euro per maand zitten. aangezien ze al meerdere maanden gebruik maakte van het toestel vond belsimpel dat ze alleen nog maar de laatste 9 maanden van het abonnement hoefden te vergoeden plus het initiele aankoop bedrag van 183 euro. ondertussen nog een lesje hoofdrekenen waarbij ze er gewoon nog even per ongeluk 10 euro naast zitten want 183 + 36 is volgens belsimpel 209 euro. Ook is 24x4 niet gelijk aan 36. gek dat die foutjes altijd in hun voordeel waren.
tot nu toe hebben we een P8 lite hier liggen, 2e hands, en nog geen passende oplossing.
Samenvattend heeft Belsimpel hun garantieverplichting niet nagekomen.
In de reviews is ook te zien dat sommige garanties wel goed afgehandeld wordt, maar verder lezen is het telkens de fabrikant die dit oplost. indien de fabrikant het niet goed oplost doet de winkel helemaal niks terwijl hun het wettelijke aanspreekpunt zijn. Belsimpel is heel goed in dozen schuiven, en dat ziet het heel goed uit. Hun aftersales en garantieafhandeling is daarna echter onder de maat.
Zie algemene beoordeling. Hopelijk zo min mogelijk nodig want na het perfect schuiven van de doos kan er van alles mis gaan en vindt belsimpel dat ze er niks aan hoeven te doen.
De bestelling plaatsen ging probleemloos. De site is overzichtelijk en de bestelprocedure was zeer eenvoudig.
VerzendingDe levering was zoals beloofd de volgende dag. Via track en trace werd een tijdsvenster aangegeven voor levering en de zending werd inderdaad binnen het opgegeven venster geleverd.
KlantenserviceHet toestel was bij levering defect. Er werd direct een duidelijke DOA return procedure aangegeven. Nadat het toestel door mij kostenloos teruggestuurd was werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. De dag na verzending kreeg ik bevestiging van ontvangst en een paar uur later de bevestiging dat een vervangend toestel gestuurd zou worden. Weer een dag later ontving ik een nieuw toestel.
De klantenservice was goed bereikbaar. verschillende keren werd ik direct te woord gestaan door vriendelijk en goed geinformeerde medewerkers van Belsimpel.
De website is lekker snel ondanks de vele informatie op de pagina. Alles is goed te vinden en het bestelproces is snel. De prijzen zijn over het algemeen een van de laagste in de pricewatch.
VerzendingDe telefoon werd inderdaad op dezelfde dag van bestellen verzonden. Hier geen problemen mee, vandaar voor verzending uitstekend. PostNL liet echter steken vallen, maar daar kan je de winkel niet op afrekenen. Zie klantenservice
KlantenserviceDozen schuiven kan iedereen, als er wat mis gaat merk je pas echt of een winkel klantvriendelijk is.
Na de verzending van mijn telefoon ging het fout bij PostNL. Mijn telefoon zou zijn afgeleverd, maar terwijl ik de hele dag thuis was niks ontvangen dit was op een zaterdag, ook zag ik dat er niet getekend was voor het pakket op de PostNL website.
Tijd om belsimpel te bellen, ik kwam er snel doorheen en er werd mij gevraagd bij de buren langs te gaan en een paar dagen af te wachten. Inmiddels was het maandagavond en het pakket was nog steeds niet boven water een mail naar belsimpel werd de dinsdag opgevolgd door een telefoontje. Hier werd mij een leentoestel aangeboden voor de tijd dat ik zonder telefoon zou zitten, in mijn geval was dit niet nodig, maar toch een goede service om dit aan te bieden. Er werd mij gevraagd af te wachten tot vrijdag, mocht er dan nog niks zijn ontvangen dan zouden verdere stappen volgen.
Vrijdag nog steeds niks ontvangen en weer contact opgenomen met belsimpel, ik kreeg een verklaring toegestuurd welke ik moest ondertekenen dat ik inderdaad niks ontvangen, had en dinsdag stond het aankoopbedrag op mijn rekening EN niet te vergeten een Groninger Koek werd bij mij afgeleverd voor het ontstane ongemak.
Ondanks dat PostNL het pakketje is verloren is er goed door belsimpel gereageerd, zodat de klant hier niet de dupe van is. Vooral het voorstel om een leentoestel toe te sturen vond ik mooi.
Na acht uur des avonds had ik het product besteld en voor de lunch had ik het product al in huis! Geweldige snel! Gemak. Garantie. Kwaliteit! Belsimpel.nl is de goedkoopste met snelle levering en toch topkwaliteit!
Een tijdje terug een Nexus 5X 32GB besteld snel en netjes geleverd website is overzichtelijk. Eenmaal het pakketje in huis netjes verpakt en een pen en een vraag of ik een review wilde achterlaten van de gekochte telefoon. Vooral de binnenkant van het pakketje was erg leuk gedaan. (bruine buitenkant en van binnen bedrukt) Na het in gebruik nemen van het toestel nog een aantal mails met aanbevolen accessoires wat ik erg netjes vond. Met andere woorden: deze webshop is echt een aanrader!
Geen problemen met de bestelling, snelle service, goeie site en in het geval van de Nexus 6p het goedkoopst.
VerzendingSnel geleverd.
Ik heb een telefoon besteld via belsimpel, deze zou via postnl op een postnl afgiftepunt geleverd worden waar ik het zou ophalen. Mijn bestelling is daar nooit afgeleverd, postnl heeft een onderzoek gestart maar kan t pakketje niet traceren. Belsimpel weigert het betaalde bedrag terug te storten. Talloze mailtjes en telefoontjes maar er wordt geen enkele oplossing geboden. Zelfs meegemaakt dat na een lange wachtijd ik de eerstvolgende ben en de verbinding gewoon verbroken wordt. Dit heeft mij inmiddels veel tijd en energie gekost. Mijn bank kan hier niets aan doen en adviseert aangifte bij de Politie te doen wegens oplichting. Ik zal via mijn rechtbijstandsverzekering verdere hulp inschakelen om mijn geld terug te krijgen. Ik heb inmiddels bij een andere winkel de telefoon gekocht.
VerzendingNiet ontvangen, pakketje is zoek. Postnl kan het niet meer traceren. Dit zou op een postnl ophaalpunt worden afgeleverd maar daar is het nooit aangekomen. Belsimpel vindt dit mijn probleem en biedt geen oplossing.
KlantenserviceLange wachttijden. Er wordt niet geluisterd (telefonisch) of gelezen (email) en alleen standaard emails als antwoord. De medewerkerster weigerde haar naam te noemen. Na lange wachtrij wordt de verbinding verbroken.
Ik koop vaker bij Belsimpel. Bestellingen worden zoals beloofd een snel geleverd en de artikelen zijn zeer scherp geprijsd. Ik koos voor afhalen op het postkantoor en ik kon het pakje twee uur eerder dan de aangegeven tijd al afhalen.
VerzendingCadeautje voor mezelf: de Samsung Galaxy S7.
Nog veel mooier en sneller toestel dan ik me kon voorstellen!
Overstappen vanaf het vorige toestel ging erg gemakkelijk.
Over de klantenservice kan ik weinig zeggen; die heb ik nog nooit nodig gehad omdat alles dik in orde is en bestellen via internet heel makkelijk gaat.
Bestelling was makkelijk om te plaatsen, snelle service. 's Avonds besteld, volgende dag had ik hem al, netjes ingepakt. top!
Service na de bestelling was prima in orde. Ik werd van allerlei stappen op de hoogte gehouden.
Fijne telefoon. Heel duidelijk en makkelijk.