Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenPrima service! Ik kon veel over mijn bestelling lezen en wat er het product allemaal had. Het was makkelijk in te vullen en de bestelling was zo betaalt.
VerzendingVoor dat ik het wist had ik mijn bestelling al in mijn handen. De bestelling was netjes afgeleverd.
Wat ik ook erg handig vond is dat ik mijn bestelling kon volgen, en dat er een bepaalde aankomst tijd bij stond.
Kon ik zo weten wanneer mijn pakketje gebracht zou worden. Al om al erg te vreden
Op tweede paasdag (17 april) abonnement besteld inclusief telefoon voor mijn vader bij Belsimpel op het netwerk van Vodafone. Waarom Belsimpel? Snelle levertijd (tot diep in de avond besteld, volgende dag geleverd). Waarom Vodafone? Die hadden een gunstige weekendaanbieding op dat moment.
Dezelfde avond een mail ontvangen dat Vodafone een storing heeft waardoor het allemaal wat langer gaat duren. Nouja; kan gebeuren. 1 of 2 dagen langer wachten is ook weer niet zo'n ramp. Maar daarna blijft het stil. Vervolgens een keer of 3 telefonisch contact gehad met Belsimpel en aan het lijntje gehouden. Tot het 4 mei werd (2 en een halve week later dus). Toen stuurde Belsimpel een mailtje met het verzoek contact op te nemen met de klantenservice. Een telefoonnummer zetten ze er dan weer niet bij dus dat mag je eerst zelf gaan opzoeken in de krochten van de website.
Wat bleek nou? Ja, geen idee eigenlijk, want een heel verhaal over systemen en nieuwe regels (maar dat was helemaal niet aan de orde voor 1 mei) en slappe excuses. Anyway; de order kon helemaal niet meer uitgeleverd worden want het gekozen abonnement (inclusief gunstige prijs) kon niet meer worden geleverd. Hartelijk bedankt Belsimpel!! Uiteraard gevraagd om compensatie. Maar dat konden ze pas bekijken na een nieuw te plaatsen order. Belachelijk natuurlijk want je wacht 2 weken en hebt vervolgens helemaal niets in handen, en het abonnement bestaat inmiddels niet meer.
Toch nog zo gek geweest om dan maar het nieuwe Vodafone abonnement á 5,50 (zonder combi korting met Ziggo) duurder af te sluiten. Dit keer de telefoon gelijk volledig afbetaald. Maar ook dit keer komt Belsimpel niet over de brug. Wederom gedoe met Vodafone zo geven ze aan. Maar aangezien ze de telefoon gewoon uit kunnen leveren (op voorraad) en deze al geheel betaald gaan ze zelf ook weer in de fout.
Vandaag ook de nieuwe order geannuleerd en daarmee is de eerste, en tevens ook de laatste ervaring met Belsimpel & Vodafone een feit. Eens maar nooit meer!
Ondanks dat de telefoon volledig is betaald komt Belsimpel niet over de brug en verschuilt zich achter smoesjes dat er een storing is bij Vodafone. Telefoon was echter gewoon op voorraad en al geheel betaald.
KlantenserviceOndanks dat Belsimpel op de website supersnelle levertijden laat zien merk je aan de klantenservice overduidelijk dat ze er niet vanuit gaan dat deze ook daadwerkelijk gehaald worden.
Daarnaast wordt er niet serieus omgegaan met de vraag om compensatie omdat dit bij Belsimpel blijkbaar afhangt van het feit of je nog een nieuwe order plaatst, ondanks dat ze zelf verwijtbaar handelen.
Hoesje besteld, maar de verkeerde. Mijn fout...
Geen gezeur, gratis kunnen terugsturen. Prima service voor iets van nog geen €20.
Smartphone Sony Xperia XA1 Ultra black wordt aangeboden met vermelding "op voorraad, voor 23:00 besteld volgende dag bezorgd" Dit blijkt niet helemaal correct te zijn. De smartphone wordt een dag later geleverd, maar wel met excuses een bosje rozen en een kadootje. Goed opgelost dus
VerzendingLevering precies op tijd
KlantenserviceFoutje op de website goed hersteld en gecompenseerd
Het hele proces m.b.t. bestelling, levering en facturering loopt prima. De website is duidelijk en met productinformatie ook volledig.
Over de levering goed en duidelijk geïnformeerd en op tijd geleverd.
De website was makkelijk in gebruik, hierdoor kon je gemakkelijk je bestelling plaatsen. De service is teveneens goed. Je wordt prima op de hoogte gehouden over de status van het product.
VerzendingHet pakketje werd zoals beloofd de volgende dag bezorgt door PostNL. In het doosje waren geen deuken of krassen te zien, wat duidt op een voorzichtige en kwalitatief goede behandeling van het product. Dit was tevens terug te zien in de doos zelf. Het product was goed in bubbeltjesplastic ingepakt en dus goed beschermd.
KlantenserviceNaar mijn mening is de klantenservice goed. Vanaf het begin wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Je vraag wordt snel beantwoord in een goed te begrijpen formele taal.
Mijn iPhone ging na een dik jaar gebruiken kapot, er kwamen strepen in het scherm. Uiteind na 3 week de telefoon weer teruggeven met een splinternieuw scherm erop. Zeer netjes gedaan van belsimpel!
VerzendingLanger dan de beloofde tijd, maar met pasen en koningsdag ertussen is dit te begrijpen.
KlantenserviceStatus updates van reparatie konden beter, maar de klantenservice reageert altijd wel zeer snel.
Goed te vinden met duidelijke uitleg en snelle bezorging! Uitleg op de website ook duidelijk, waardoor je precies weet waar je aan toe bent!
VerzendingSNelle en goede levering op de aangegeven tijd
Een heldere weergave van product; bestelling en betaling verliep snel en efficiënt op de website.
VerzendingSnelle levering de volgende dag. De bezorger had zelfs een extra bezorgmoment ingelast.
Bij Belsimpel kost ik een nieuwe Samsung s7 en de volgende dag zou die geleverd worden.
Toen ik de verpakking opende wilde ik het zegel eerst voorzichtig doorsnijden met een mes, maar ik zag dat het zegel een beetje los zat. Ik probeerde het zegel gewoon los te peuteren en dat bleek erg makkelijk te gaan, zonder de doos te beschadigen. Maar wat schetste mijn verbazing, toen onder dat zegel het officiële zegel zat en dat zegel bleek al geopend te zijn, het was doorgesneden. Nu had ik nog geluk dat ik dat opmerkte want als ik mijn oorspronkelijke plan had doorgezet en het zegel met een mes had doorgesneden, had ik waarschijnlijk niet geweten dat ik het onderste zegel niet had doorgesneden, maar dat dat al open was.
Naar mijn mening was dat zegel er dan ook expres erover heen geplakt om te verhullen dat dit ging om een al geopend toestel. Het namaak zegel was ook nog eens voorzien van extra dik stuk tape op de plek waar je door het echte zegel zou heen snijden, zodat het ook zou aanvoelen alsof je door een dubbel zegel heen sneed.
Toen ik het toestel verder onderzocht bleek dat het plastic folie van de telefoon zelf ook al verwijderd was geweest en weer terug geplakt. En het folie bij de lens van de camera lag er los bij.
Ik was hier erg ontevreden over en belde en mailde de klantenservice. Die vertelden mij dat dit toestel opengemaakt was voor een steekproef, die nodig was om te controleren of het toestel wel in orde was. Op mijn vraag waarom ze dat proberen te verhullen voor klanten met een nepzegel en waarom ze de toestellen voor de steekproef niet apart verkopen of gebruiken voor iets anders kreeg ik geen antwoord. Ik vroeg ook nog of ze dit niet op de website konden vermelden en klanten kunnen waarschuwen dat als ze een toestel kopen dat hij geopend en getest kan zijn, en dat zouden ze doorgeven, maar daar heb ik verder niets meer over gehoord en ik zie nog steeds geen waarschuwing op hun website. Ik vroeg ook waarom het bij een steekproef nodig is om het plastic folie van de telefoon te halen, maar daar wisten ze bij de klantenservice ook geen antwoord op te geven.
Persoonlijk denk ik dan ook dat dit om een geretourneerd toestel ging dat ze gewoon opnieuw probeerden te verkopen, nadat ze het toestel voorzichtig weer van folie voorzagen en het doosje dichtmaakten met een nepzegel.
Ik heb het toestel teruggestuurd en na een week mijn geld teruggekregen. Helaas geen excuses ontvangen. Ook was ik hier veel tijd en moeite aan kwijt. En dit was naar mijn mening een soort poging van oplichting van hun kant. Verder ben ik slecht behandeld en erg ontevreden over het geheel.
De klantenservice gaf op veel van mijn vragen gewoon geen antwoord en probeerde mij af te schepen.
Update:
Belsimpel had na aanleiding van dit review contact met me opgenomen en excuses gemaakt en een bloemetje opgestuurd.
Verder werd me verteld dat ze dit soort problemen in de toekomst gaan proberen te voorkomen.
Ik vond het wel netjes dat dit alsnog gebeurde en ik hoop er dan ook het beste van.
Redelijk overzichtelijke websites, geen gedoe met profielen aanmaken of dergelijke. Kan direct voor PostNL afhaalpunt gekozen worden, wat een voordeel is.
VerzendingZoals aangegeven voor 23.30 besteld volgende dag geleverd. Krijgt direct track en trace code.
Bestelling van mijn iPad pro was supersnel gedaan, uitleg en de mogelijkheden van het product waren zeer overzichtelijk en makkelijk te vergelijken. De bevestiging En de verzending waren supersnel, kortom ik ben zeer tevreden.
VerzendingKeurig extra verpakt zodat eventuele beschadiging onmogelijk is.
Wegens de goede prijs ben ik uitgekomen bij deze shop. Na het bestellen heb ik eigenlijk direct status updates gekregen ivm betaling en track&trace. Product is prima op tijd geleverd.
Belsimpel geeft ten onrechte aan een Tele 2 zakelijk (verlenging) abonnement + toestel binnen 1 dag uit te kunnen leveren. Ma 17 april besteld en zou 18 april geleverd worden.
Belsimpel gaf zelf toe dat Ma 17 april Tele2 niet bereikbaar was en dit helemaal niet had gekund. Vervolgens de hele week te horen gekregen dat Belsimpel nog op Tele2 aan het wachten was. Daarom Tele2 zakelijk gebeld, zij gaven aan nog op het door mij getekende contract van Belsimpel te wachten.
Let dus op! Nooit zakelijk verlengen via Belsimpel maar gewoon bij de provider!
Bij elk contactmoment (4x) werd belooft dat het toestel dezelfde dag nog zou worden verzonden terwijl dit in werkelijkheid niet mogelijk was omdat de verlening met Tele2 nog niet was afgerond.
Eerst informatie gevraagd over de Lenovo P2 in Zwolle. Kreeg uitstekend advies van vriendelijke medewerker. Ook na de aankoop uitgebreid geholpen om alles over te zetten. Na een week normaals terug geweest omdat ik het niet allemaal voor elkaar kon krijgen. Ook toe heeft de medewerker weer 1 1/2 uur bezig geweest om mij te helpen. Heel vriendelijk en behulpzaam. Complimet voor de medewerkers van Zwolle.
Eenvoudig bestellen op de site. Iphone besteld en volgende dag al afgeleverd tegen de scherpste prijs. Ik koop al mijn iphones bij belsimpel.
VerzendingIphone is gewoon goed
KlantenserviceGoed en duidelijk
Het bestelproces, de betaling en de levering verliepen makkelijk en snel. De informatie was duidelijk.
KlantenserviceNadat het beeldscherm van mijn Sony Z5 zijn eigen leven begon te leiden heb ik deze op advies van belsimpel ter reparatie opgestuurd. Binnen een dag ontving ik een mail waarin ik precies kon volgen waar mijn telefoon zich bevond in het proces. Binnen een week had ik mijn toestel gerepareerd weer terug zonder veel poespas!
Prima webshop, snel en eenvoudig bestellen tegen goede prijzen, snelle verzending. Product precies zoals omschreven. Heel tevreden!
VerzendingSnel en duidelijk, via de grootste bezorger van Nederland en via de Post.nl app te volgen. Levering werd gedaan op vermelde tijdstip.
KlantenservicePrima. Mails houden je op de hoogte van de status van de bestelling. Valt verder niets op aan te merken.
Ik ontving m'n telefoon de volgende dag en in goede orde! Prima service. (Waarom moet deze toelichting uit minstens 15 woorden bestaan?)
Telefoon s' middags besteld volgende ochtend in huis. Prima verpakt. Nog geen ervaring met de klantenservice.