Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Product was makkelijk te vinden, alle specificaties waren gemakkelijk en overzichtelijk te vinden en alles was goed geregeld, ik kreeg bijvoorbeeld de vraag of ik al een nano sim had(ik wist niet eens dat dat nodig was, dus dat kwam perfect uit)

De levering ging erg goed. Ik had het 's avonds besteld en de volgende dag al in perfecte staat in huis.

Prima webwinkel. Netjes op tijd geleverd. En heel belangrijk: goede nazorg!
Van mijn mobiele telefoon was de earphone-socket niet meer bruikbaar: het stekkertje bleef niet goed zitten.
Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de serviceverlening mbt de reparatie:

- het belangrijkste: het probleem is goed verholpen
- goed op de hoogte gehouden van het verloop via diverse emails
- eenvoudige aanmelding via de website

Eea geeft me een goed gevoel om in de toekomst evt weer eens voor belsimpel te kiezen voor de aanschaf van een nieuwe mobiel!

- het belangrijkste: het probleem is goed verholpen
- goed op de hoogte gehouden van het verloop via diverse emails
- eenvoudige aanmelding via de website

In ons gezin hebben wij meerdere abonnementen gesloten via belsimpel e/o losse toestellen gekocht. Zeer tevreden 'herhaalklant' dus. Ook de recente aankoop van een los toestel voor mijn vader ging goed.

Conform belofte prima.

Wat ik hierboven schreef is wat je verwacht. Hier echter een prima beleving qua service. De telefoon voor mijn vader bleek dag na levering defect. Gebeld met belsimpel, retourprocedure uitgelegd en na retourzending bevestiging van ontvangst.... Uur later mail dat een nieuw exemplaar wordt opgestuurd en dag later al weer ontvangen. Natuurlijk is het vervelend als je nieuwe telefoon een dag na ontvangst defect blijkt te zijn. Maar de belsimpel service maakt dat weer goed. Het vertrouwen is niet beschaamd. Top webwinkel!

Geweldig service en ondernemer toppie daarvoor dat mag ook wel eens gezegd worden. Heel gemakkelijk betaling.

Geweldig geen beschadiging.

Goede service van deze onderneming.

Gemakkelijk uitzoeken en bestellen. Betaling vertrouwd met ideal. Waarom ik perse 15 woorden moet schrijven is onduidelijk.

Afgeleverd zoals aangekondigd, tijdig.

Belsimpel heeft een heel uitgebreid aanbod van telefoons, waaronder ook budget telefoons van vrij onbekende merken. De omschrijvingen van telefoons zijn zeer uitgebreid en bij specificaties wordt uitgelegd wat voor functie het in je telefoon heeft. Ik vind het alleen jammer dat het aanbod van accessoires voor de minder bekende merken vrij laag is. Ook de accessoires die essentieel zijn om de veiligheid van je telefoon te verzorgen zoals hoesjes.

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Veilig verpakt en in goede staat.

Product was moeilijk te vinden op de website, daarna verliep alles supersnel. Dat is het.

Goed te volgen. Snelle levering.

Voor deze "digibeet"was het een makkie om de bestelling te doen. Alles was zeer duidelijk en makkelijk te hendelen

was ondanks de drukke feestmaanden snel geleverd in een dubbele veilige verpakking met extra plastic bescherming

Het was makkelijk om te vinden wat ik zocht door de duidelijke en overzichtelijke beschrijving van de producten.

Snelle en correcte levering van de producten dus wij zijn uiterst tevreden over de service van Belsimpel.

Ik was opzoek naar een nieuw hoesje voor m'n smartphone en kwam via Pricewatch bij belsimpel terecht. Was mijn 1e bestelling daar maar beviel prima! Prettige website, duidelijke omschrijvingen en snelle leveringen. En dan in mijn geval ook de laagste prijs. Dus top.

Vandaag besteld en morgen in huis in een prima degelijke verpakking dus helemaal tevreden.

Klantenservice niet nodig gehad dus ook geen mening over.

De site was overzichtelijk, de bestelling plaatsen was eenvoudig en het betalen verliep simpel via iDeal

Zoals afgesproken de volgende werkdag binnen

Alles was goed geregeld. Eerst klantenservice gebeld, paar vragen gesteld, netjes antwoorden terug gekregen. Verder een fijne site, makkelijk. En alles op tijd geleverd.

Vrijdag besteld enbij zaterdag in huis gehad, zou tussen vier en half seven geleverd worden en was om half 5 geleverd.

Klantenservice gebeld om een paar vragen te stellen, zijn netjes beantwoord zonder problemen.

Het was allemaal makkelijk en eenvoudig zoals je verwacht met van een winkel. Het voldoet ruimschoots aan de verwachtingen

Snel verzonden support handig voor snelle bezorging

Netjes reacties op vragen. Daarna doen ze zelf nog na vraag of je echt tevreden bent super!!

Digitaal abonnement afgesloten. Ging soepel, gemakkelijk en snel. Zelfs de prijs per maand is lager dan bij de provider. Zie dus geen reden om iets anders te kiezen.

Het duurde vijf dagen langer dan aangegeven. Dit kwam door PostNL en niet door belsimpel. Zij hebben me wel proberen te helpen.

Naar aanleiding van deze review heeft Belsimpel contact gezocht en een bloemetje gestuurd. Zeer netjes.

Het was allemaal duidelijk aangegeven en ik liep niet tegen dingen aan. Ik vroeg me af of ik op rekening kon betalen dus ik heb contact gehad met de klantenservice. Daar werd ik erg snel en duidelijk geholpen.

Iets waar Belsimpel niets aan kan doen, maar wat toch altijd jammer is, is dat de betelling na de aangegeven tijd pas werd bezorgd. Wel was het nog op dezelfde dag en zonder problemen verder.

Ik heb het volgende bericht aan Belsimpel gestuurd:

"Beste Jeroen & Jeroen,

Ik ben zeer tevreden over jullie garantieregeling. Allereerst een duidelijke retourprocedure en een meer dan uitstekende afhandeling. Ik heb mijn defecte LG G4 op op 3 januari opgestuurd en op 13 januari had ik hem weer terug. Mijn complimenten en ik zal jullie zeer zeker aanbevelen in mijn kennissenkring. "

Ik neem aan dat bovengenoemde aanbeveling voor Belsimpel als leverancier, duidelijk is verwoord.

Het was een reparatie onder garantie. Prima verpakt en in prima staat ontvangen.

Duidelijke informatie over de retourprocedure. Tevens was het produkt in de reparatie procedure stap voor stap te volgen.

Abbo + tel + nummerbehoud; 4x aangegeven dat mijn abbo op 29-10 zou eindigen en dat het nummerbehoud op de verkeerde dag zou ingaan. 4 personen die mij verzekerden dat het wel goed zou gaan.

Je kan denk ik wel raden wat er mis ging...

Op zaterdag besteld, op zondag in huis. Niks op aan te merken.

Bij elk contact moment krijg je een andere medewerker dan dat je daarvoor had, hierdoor blijf je je verhaal uitleggen want even teruglezen is voor letterlijk alle medewerkers te moeilijk.

Uiteindelijk zou ik als tegemoetkoming € 20 accessoire tegoed ontvangen. Je zou denken dat je dan gewoon iets in je mandje kan gooien en vervolgens afrekenen met een kortingscode, niet is minder waar. Ik heb 4 mails moeten versturen en toen had ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag.

Je krijgt dus geen voucher of kortingscode en je kan niet een bestelling plaatsen en verwachten dat je een credit krijgt. Het uiteindelijk antwoord was en ik citeer:

Om van je accessoiretegoed gebruik te maken, kun je een bestelling plaatsen en ons het ordernummer doorgeven, zodat wij de 20 euro verrekenen met het te betalen bedrag. Eventuele restbetaling kan daarna voldaan worden en resterend tegoed wordt teniet gedaan.

Niemand die je uitlegt hoe je een bestelling plaatst zonder dat je daar al voor betaald hebt. Vandaag 18-01-2018 heb ik dan maar een bestelling geplaatst en gekozen voor bankoverschrijving als betaalmethode. Zodoende heb ik een ordernummer ontvangen en dit naar Belsimpel gestuurd voor de verrekening van de beloofde € 20,-.

We gaan het meemaken. 1 ding is wel duidelijk: Jeroen en Jeroen die zakken er maar lekker diep in.

**************************************************************************************
AANVULLING 23-01-2018

Bij het plaatsen van de review heb ik aangegeven dat Belsimpel mijn evt. mocht benaderen.

Op 19-01 werd ik gebeld door een jongeman van Belsimpel die toch graag even over de gang van zaken wilde praten. Na uitleg van het complete verhaal wilde Arjan nog wat extra's voor mij doen.

Op Zaterdag 20-01 hoorde ik van mijn vriendin dat er bloemen waren bezorgd met een briefje waarop nogmaals werd geëxcuseerd.

Vandaag 23-01 ontving ik nog een mail van Belsimpel waarin de gehele gang van zaken werd uitgemeten en daarbij ook hoe men de gemaakte fouten in de toekomst gaat voorkomen. Alsof dat nog niet genoeg was heb ik ook nog mijn aansluitkosten teruggekregen.

Oude beoordeling in sterren:

Algemene beoordeling *
Verzending ****
Klantenservice *

Bestel proces van belsimpel is eenvoudig en makkelijk, alles ging letterlijk zoals verwacht. Je besteld een product je betaald het eventuele bedrag en krijgt daar de bijbehorende e-mails etc.

In mijn geval was het een abonnement van Tele2 icm een mobiel (iPhone X) besteld op een donderdag, diezelfde dag heb ik nog contact opgenomen met een medewerker om een wijziging te maken in mijn order iets wat geen probleem moest zijn en zo aangepast was, hiervoor moest mijn huidige order geannuleerd worden en zou ik een nieuwe order ontvangen.
Ik heb aan het eind van ons telefonisch gesprek aan de medewerker van Belsimpel gevraagd of ik nu mijn mobiel alsnog morgen mag verwachten, waarom die ja antwoordde omdat de order goed was doorgekomen.
De volgende dag nadat ik geen track and trace had ontvangen heb ik nogmaals contact gehad met Belsimpel, waarop ik als antwoord kreeg dat we moeten wachten tot mijn huidig order is geannuleerd bij tele2 en de nieuwe is doorgekomen dit kan 5 dagen duren.
Nu is het woensdag de week erna en krijg ik een e-mail dat mijn nummerbehoud is goedgekeurd bij tele2, maar helaas voor mijn oude en 1e order. Nadat ik contact met Belsimpel heb opgenomen om te checken of er niet iets fout gaat hoor ik dat dit nog een proces is van mijn oude order en dat ik nu kan wachten op mijn annulering van mijn 1e order en dan pas mijn nieuwe order en als mijn nieuwe order door is gekomen en goedgekeurd dan gaan ze het verzendproces starten, hoe lang dit zou gaan duren wist de medewerker mij niet te vertellen, maar het zou zo zijn dat dit nogmaals 5 dagen zou gaan kunnen duren (24-48u annulering) en dan acceptatie van nieuw order en dan verzendproces.

Ik heb gekozen om alles te annuleren en naar Mobiel.nl een nieuw order te plaatsen waarbij ik een €1 pm goedkoper uitwas met het zelfde toestel (iPhone X) nu kan het komen door dagprijzen maar tot mijn verbazing is mijn bestelling goedgekeurd door Tele2 binnen 3uurtjes en kon ik mijn toestel de volgende dag in ontvangst nemen.
Wil je iets bestellen of annuleren dan kan het prima bij Belsimpel maar wil je iets weizigen dan zou ik een ieder aanraden tot je het product hebt ontvangen en dan na te bellen om het te veranderen of om alles te annuleren en naar een ander bedrijf te gaan om je bestelling te plaatsen.

Klanten service is vriendelijk dus daar heb ik niet veel over op aan te merken, wel is het zo dan men wel duidelijk mag communiceren over alle processen.

-Toevoeging-
Een week na mijn bestelling heeft een medewerker van Belsimpel contact met mij opgenomen en uitgelegd dat Belsimpel werkt aan een nieuw systeem dat dit soort problemen moet voorkomen. Ze hebben hiervoor ook hun excuses aangebonden.

Goede mogelijkheid om producten te vergelijken ofwel goede website.Prijs
Prijs ten opzichte van andere websites is de laagste.

Snelle levering binnen 24 uur

Het bestel proces ging heel snel en heel makkelijk en geen gedoe met bestellen en betalen. Een top site en goede service

Half uur later al een mail met de code om mijn product te volgen

Altijd goede hulp en werken altijd mee voor een oplossing

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops