Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

De prijs was erg scherp en de bestelling ging erg simpel.
Ik kan er niet veel meer van maken.

op zaterdag avond besteld en op zondag stonden ze tot mijn verbazing al aan de deur.
Voor mij top

Bestellen ging vlot.
Ze pretenderen producten op voorraad te hebben en schermen met vlotte verzending.

Verzending?
Er komt geen verzending...
Op de website staat dat deze voorradig is, ook online. En voor 23:30 uur besteld, morgen geleverd.
Vergeet 't maar!
Er komt geen bevestiging, dus ik ga kijken bij de orderstatus. Daar staat ineens dat de iPad 32gb niet op voorraad is en pas volgende week voorradig lijkt te zijn. Om vergissingen uit te sluiten van mijn kant, kijk ik nog een keer op de website. En wat staat er?
Online op voorraad en in alle 7 winkels staat deze ook op voorraad.

Niet dus. Misleidende voorraadindicatie dus.

De volgende morgen gebeld met de klantenservice.
Het begint al met een badinerend toontje en het ongevraagd tutoyeren.
Vrij respectloos.
Ik leg het probleem voor en de vrouw herhaalt letterlijk de tekst welke ook bij de orderstatus te lezen is. Ik meld dat ik dat daar ook al gelezen had, en dat ik de iPad vandaag nodig heb en 'm daardoor ook besteld heb waar deze op voorraad zou zijn.
Ja, daar kon ze niets aan doen zei ze. "Excuses voor je ongemak, zal ik je order gelijk annuleren? Dan heb je na 3 tot 5 dagen (als ik 't goed onthouden heb!) je geld op je rekening staan".
Geen woord over hoe het eventueel opgelost kan worden, gelijk beginnen over annuleren van de order.

Daar word je toch woest van! Oplossingsgericht denken is er niet bij. Dan maar gelijk annuleren...

avatar van A_W
A_W Karma 1,11K

Update: Ze hebben de klacht serieus opgepakt. Mijn doel is dat het bij anderen niet voor kan komen wat er bij ons gebeurde. Belsimpel stuurde ook nog een bloemetje en gaf korting op een hoesje. In ieder geval een goed teken dat ze de klacht serieus namen. Wat mij betreft kun je een fout herstellen; mijn beoordeling is dan ook omhoog gegaan.

Belsimpel zal best vaak snel zijn. Maar stel je voor dat je een telefoon besteld en abo verlengt. En PostNL levert niet, 2e poging komen ze ook niet opdagen. Dan blijkt het grote probleem van Belsimpel; ze kunnen het dan ook niet oplossen. PostNL verschuilt zich en heeft beperkte openingstijden. Dus dan annuleer je de bestelling en ga je naar de Vodafone winkel zou je denken. Mis, Belsimpel heeft geen controle over PostNL en kan pas annuleren als ze alles terug hebben. En PostNL levert niet. Dus zit je dagen te wachten, annuleren kan niet dus je kunt het ook niet zelf regelen. Kan iemand mij dan vertellen wat de toegevoegde waarde is van Belsimpel? Sterker nog, ze zijn een storende factor die NIETS op kan lossen. Erkennen ze zelf ook in dit geval. Belsimpel; brengt jou tot het uiterste... Lees ook even mijn update bij klantenservice.

Denk even na voor je bij hen besteld. Mijn advies: loop gewoon even naar de winkel. Want de oplossingskracht van Belsimpel met de betrouwbaarheid van PostNL is een sterke combi voor falen. Verder is hun klantenservice niet al te best met ongeinteresseerde medewerkers (de goede uiteraard uitgesloten).

Zie algemene update; onze ervaring met de bezorging blijft slecht, maar hopelijk komt het niet meer voor bij anderen.

Dat is nu net de achilleshiel van webshops, behalve als ze goede afspraken maken. En dat heeft Belsimpel nu net niet. Eenmaal verzonden ben je overgeleverd aan PostNL en kan/wil/mag Belsimpel niets. Je geld is al afgeschreven, je kunt niets meer annuleren tot zij hun spullen terug hebben en jij zit in het midden. Tot het uiterste voor jou is beter tot het uiterste van jou(w geduld).

Update: de eerste reactie was niet al te best. Na enige escalatie is het nu wel goed opgepakt. Prima aanpak nu van Belsimpel.

Vriendelijk, maar je hebt er in praktijk niets aan. De enige optie is afwachten. Tja, als ze zaken op zouden lossen dan kun je gewoon naar een winkel om zaken op te lossen. Nu zit je klem tussen de liftdeuren.
Update: Ondertussen is de telefoon (3e poging, toen kwamen ze wel) bezorgd. Groot verschil in medewerkers. Na een aantal mails van medewerkers die het niet snappen kwam daar eindelijk ene Susan die de juiste toon aansloeg en het oploste. Jammer alleen dat je niet 1 contactpersoon hebt. De volgende had mijn naam niet eens goed, maar noemde een volledig andere klant. Wat een gestuntel. Belsimpel is, de goede medewerkers daar gelaten, een dozenschuiver zonder interesse voor de klant.

Ik heb onlangs bestelling gedaan bij Belsimpel.nl
Van de smartfone galaxy J5 Gold ik had hem de volgende dag al in huis beetje later dan de verwachte levertijd maar dat kwam eigelijk door post Nl wel op de dag geleverd maar verder helemaal geweldig hij zat heel goed verpakt en de nodige informatie in de verpakking met nog een leuke pen erbij ...
Ik ben zeer tevreden.ĺ

Makkelijke bestelling en een snelle levering. Ben er tevreden over. Zal andere deze site aanraden.

Snelle levering

avatar van 3x3
3x3 Karma 73,6K

aanpassing: Onverwacht toch contact opgenomen door Belsimpel naar aanleiding van de review. Dat is top! Benieuwd hoe het wordt opgelost.

Tijdens de verzending door Belsimpel is mijn telefoon kapot gegaan.
Men gaf aan dat mijn toestel in goede orde was ontvangen, is gecontroleerd daarna werd het naar een andere afdeling gestuurd. In de tussentijd is het scherm kapot gegaan. Dit werd mij persoonlijk aangerekend waardoor ik ineens geconfronteerd werd met Honderden euro's reparatiekosten.

Gemixte gevoelens.
Tot dusver leek de klantenservice niets te doen.
Nu werd er onlangs toch nog contact opgenomen dat geeft hoop.

De telefoon (Huawei P8 Lite) was bij Belsimpel het goedkoopst maar werd ook nog de volgende dag (maandag) geleverd.

De telefoon was goed verpakt en werd op tijd geleverd.

Betreft twee bestellingen. Een telefoon en een (dure :)) accessoire. Mooie, uitgebreide site waar je makkelijk je weg vindt. Gunstige prijzen.
Netjes bevestiging van bestelling, betaling en verzending.
Goede aftersales.

Snelle levering zoals beloofd, met trackinggegevens via PostNL. Netjes verpakt.

Mijn eerste bestelling klopte niet helemaal met de gegevens op de site. Netjes via mail te woord gestaan. Zonder problemen zonder kosten teruggestuurd en snel geld teruggekregen.
De technische kennis zou wel nog wat beter mogen.

Artikelen waren op voorraad, goede prijs, snelle levering, wat wil je als klant nog meer?

'S- Avonds besteld om 22:00 uur, volgende dag binnen, perfecte service.

Het enige lichtpunt aan mijn BelSimpel ervaring. Vinden en vergelijken van abbo's is relatief makkelijk, hoewel hun filteropties voor mijn gevoel te grof zijn en ik veel liever sliders i.p.v. statisch keuzes zie. Prijzen zijn duidelijk en scherp. Verlenging bij Tele2 is veel goedkoper via BelSimpel dan de provider zelf.

Bij de plaatsing van bestelling een specifieke ophaallocatie aangegeven, in verband met mijn werktijden. Bij thuiskomst vind ik in mijn postvak een PostNL niet-thuis kaart zonder 3S-code. BelSimpel wist niks van verzending af, ook al was het vanuit hen verzonden. Aangegeven de 2e poging bij mijn voorkeur ophaallocatie te doen, 2e poging toch thuis gedaan. Pakket op te halen bij een locatie 4 km verder, met openingstijden die ik alleen op zaterdag red.

Update 02/06:

Via Tele2 zelf een nieuwe SIM-kaart aangevraagd en daarmee vandaag gebeld naar hun klantenservice. Te horen gekregen dat de issues vanuit BelSimpel veroorzaakt zijn, terwijl zij de schuld bij Tele2 leggen.

Origineel:

Miscommunicatie, komen beloftes niet na, gebrek aan sympathie en meedenken.

Op zaterdag (3 dagen na bestelling) gebeld door KS, probleem met huidige SIM-kaart en moet worden overgezet naar een nieuwe voor de verlenging. Zou daardoor tijdelijk niet bereikbaar zijn. Afgesproken dit op zondag na 18:00 te doen en kreeg de garantie maandag de nieuwe SIM-kaart en mobiel te krijgen. Mail op zondagnacht, Tele2 heeft langer nodig.

Maandag, na werk, begint het bezorgingsgedoe. BelSimpel weet nergens vooraf. BelSimpel reactie op de bagger locatie na 2e bezorging komt neer op: "Uhh, ja, kut voor je. We hebben geen idee wat het is, maar ga het maar even ophalen voordat wij je verder willen helpen." Pakket laten retourneren naar BelSimpel.

Bestelling is nu geannuleerd en ben nog steeds telefonisch onbereikbaar zonder indicatie wanneer dit verholpen wordt.

De eerste keer bij Belsimpel besteld omdat ze de goedkoopste prijs hadden.
Zij hebben een snelle levering en het product was goed verpakt.
De betaling en levering was van A tot Z perfect uitgevoerd dus de volgende keer bestel ik zeker weer bij Belsimpel.

gemak, snelheid en nauwkeurigheid prima in orde! Track en trace uitstekend, belsimpel doet wat het belooft

snelle levering en goede service! Helaas heb ik alles van 2015 gekregen terwijl ik van 2016 besteld had. Na een kleine bijbetaling en retourzending wordt dit alsnog opgelost.

Helaas alles van 2015 gekregen ipv 2016. Wordt gewisseld.

snelle service. Vreemd is wel dat ze vragen om een bijbetaling contant bij de retourzending bij te sluiten. Na een telefoontje volgt een mailtje met een extra rekening voor het verschil in kosten. Beetje jammer van de extra kosten omdat ik er niks aan kon doen dat ze verkeerde jaar producten hebben verstuurd die niet passen maar alsnog opgelost.

Zocht een dual sim Samsung telefoon. Bij Belsimpel is hij het voordeligst en op voorraad dus gelijk besteld bij hun. Volgende dag in huis. Super!!!

Goed verpakt en de volgende dag in huis.

Nog niet nodig gehad.

Onlangs had ik een minder prettige ervaring met Belsimpel (zie onder).
Daarop heeft Besimpel actie ondernomen en mij een nieuwe telefoon bezorgd, inclusief een verontschuldiging, zelfs met een bosje bloemen.

Daarom alsnog een positieve ervaring; helaas in tweede instantie, maar naar volle tevredenheid!

============================================================
Ondanks goede website, bestelling procedure en gebruiksvriendelijkheid, werd ik minder vriendelijk behandeld nadat ik had vastgesteld dat de geleverde telefoon een lichte beschadiging had. Directe telefonische melding en retourzending ten spijt. Volgens Belsimpel is een beschadigd toestel altijd het probleem van de klant!
Helaas kreeg ik geen voet aan de grond, voelde me niet serieus genomen en zelfs besodemieterd!

PAS DUS OP als je bij Belsimpel besteld; beschadigingen op telefoons (ook bij aflevering) zijn per definitie voor jouw rekening!

In de winkel in Tilburg geweest en goed geholpen. Goed advies en binnen 20minuten was alles geregeld.

Toestel zelf in de winkel aangeschaft, maar later kapot kabeltje (zie klantenservice) en deze was netjes met bubbeltjesplastic verpakt.

Had net binnen het half jaar een kapot kabeltje van mijn telefoon. Deze is netjes omgeruild voor een nieuwe.

Goede klantenservice, reageert snel op vragen en zoekt naar oplossingen. Goed om te weten bij een toekomstige bestelling.

Super snelle levering echt een aanrader om te besellen bij bel simpel en ook een hele mooie prijs

Prima geleverd tussen de aangeveven tijd echt een goede levering

2 Samsung Galaxy A5 telefoons keurig en en binnen 24 uur geleverd, wij zijn zeer tevreden.

Zondagavond 22.30 besteld, de volgende dag om 9.30 geleverd, zo snel heb ik nog nooit iets geleverd gekregen.

Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon. Ik heb hiervoor op meerdere sites gekeken. Maar bij Belsimpel vond ik dit het fijnst omdat deze overzichtelijk was en je op de site goed kon filteren.

Het product was netjes op de geplande aankomsttijd binnen. Dit is erg prettig want het is niet vanzelfsprekend. Het product was netjes verpakt.

Ik heb genoeg mails ontvangen om op de hoogte te blijven van mijn bestelling

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops