Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Duidelijke shop, makkelijk in gebruik! Mogelijkhied om direct extra accesoires te kopen. Duidelijke reviews en genoeg info.

Extreem snelle levering, om 22:30 op zaterdagavond volgens mij de bestelling geplaatst, om 23:45 mail golf, en op zondagmiddag om 14:46 bestelling geleverd.

Nette website waar de dingen goed vindbaar zijn. Bestelproces an sich verliep ook soepel en netjes.

De belofte is "voor 23:30 besteld, morgen in huis, 7 dagen per week". Maar 7 dagen per week, is blijkbaar niet 7 dagen per week. Ik had gehoopt mijn pakketje de volgende dag te ontvangen, maar helaas. Het is wel de reden dat ik daar bestelde. Het product was wel gewoon op voorraad en er stond bij mijn orderstatus ook dat deze ingepakt werd.

Ik sta beetje dubbel in de service. Deze is lang bereikbaar en ook erg vriendelijk. Maar ze hebben me wel drie keer aan het lijntje gehouden over de levering van mijn bestelling. " Moet goedkomen" en "ik hou hem persoonlijk nog in de gaten voor u" en "als het moet praat ik nog met de inpakservice". Zoals het erop lijkt, is dat allemaal niet waar gebleken.

Een paar keer werd nog verwezen naar een nieuw systeem dat sinds een week in gebruik zou zijn, maar ja daar heb ik niet zoveel aan... Dat systeem wist tevens te beweren dat mijn 100% kloppende adres niet zou bestaan. Dat is ons alleen overkomen toen de huizen hier jaren geleden net gebouwd waren. Blijkbaar is het systeem niet heel goed getest.

**Update 9-5-2018**
BelSimpel heeft naar aanleiding van de review contact opgenomen. Ik was naar aanleiding van een topic over het "afkopen" van negatieve reviews wat huiverig, maar ik moet zeggen dat de reactie netjes was.

Wat mis ging bij mijn bestelling is dat PostNL blijkbaar geen pakketten aanneemt op Bevrijdingsdag. Dat stond niet gecommuniceerd. Klantenservice-medewerkers hadden dit moeten weten, maar daar is blijkbaar een en ander verkeerd gegaan. BelSimpel geeft aan de medewerkers opnieuw ingelicht te hebben en gaat kijken hoe ze dit soort afwijkende bezorgdata beter kunnen communiceren.

Ik kreeg een uitgebreide, persoonlijke en nette reactie, in tegenstelling tot wat je soms bij andere bedrijven ziet. Dat vond ik op zich al wel voldoende uitleg. Als goedmaker heb ik nog een accessoiretegoed van 25 euro gekregen. Was wat mij betreft niet per definitie nodig geweest, omdat de duidelijke reactie voldoende was. Zodoende zie ik het ook niet als het afkopen van een review. Daar is verder ook niet om gevraagd door BelSimpel.

Ik heb de sterren niet aangepast, met als reden dat dat nogal verwarrend zou zijn in combinatie met de oorspronkelijke tekst die er staat. Ik wil tevens de oorspronkelijke tekst niet aanpassen, omdat het verhaal dan niet meer volledig is.

Het was allemaal heel duidelijk en verliep prima. Ik had mijn bestelling snel en probleemloos in huis.

een duidelijke website en prettig dat er een winkel in de buurt zit in Groningen.
snelle levertijden

problemen gehad met mijn telefoon maar die zijn goed opgelost

De bestelling was snel en makkelijk te plaatsen en de betaling liep vlot. Het enige nadeel is dat nergens tijdens bestelling vermeld wordt dat het te leveren apparaat niet Nederlands is.
De door mij bestelde smartwatch blijkt uit Roemenië te komen. Ik hoop dat dat geen problemen oplevert bij garantie. Naar mijn mening zou dit duidelijk op de site vermeld moeten worden bij de artikelen en niet verstopt in voorwaarden. (Als het hier al staat. Ik heb dat niet gecontroleerd)

De levering ging precies zoals afgesproken. Enkele uren voor levering kwam nog een update en werd het tijdklok waartussen geleverd zou worden nog aangescherpt.

Op de website stond duidelijke informatie over het product en het plaatsen van de bestelling verliep soepel

Product kwam prima op tijd aan en was eenvoudig maar doeltreffend verpakt. Product kwam onbeschadigd en op tijd aan

avatar van CreX
CreX Karma 3,69K

Erg fijne ervaring gehad wederom met belsimpel. Na een aantal maanden geleden mijn OnePlus 5T besteld te hebben hier ook een screenprotector besteld. Snel geleverd, goed verpakt en goede kwaliteit. Ook positief dat er geen account aangemaakt hoeft te worden.

Geen uitstekend, doosje was beschadigd. Hoewel dit overal in het verzendproces gebeurd kan zijn, toch puntenaftrek.

Product was op voorraad, laat op de avond besteld en werd direct nog verzonden. Was niet de goedkoopste webshop maar betaal graag paar euro meer bij een shop met vele goede beoordelingen hier op tweakers.net.

Van alle stappen van het verzendproces kreeg ik een update via de mail.Het pakje gemak is voor mij ideaal, weet dan precies wanneer ik in de gelegenheid ben om het op te halen.

Het product stond bij suggesties op google. Het was makkelijk te vinden opndeze manier .

Tot 2 keer toe werd het pakketje niet aan huis geleverd. Ik moest notabene het pakketje zelf ophalen bij een postkantoor met legitimatie. Het was overigens een pakketje dat in de brievenbus past.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen. Proces werkte goed. Tijdig geleverd volgens aanwijzingen. Alleen onduidelijk of pakket op zaterdag ook bij afhaalpunt geleverd kon worden.

Onduidelijk of pakket op zaterdag ook bij afhaalpunt geleverd kon worden.

Binnen 24 uur in huis. Je wordt op de hoogte gehouden van het proces en de status van de bestelling.

Levering is naar wens gegaan. Keurig op tijd.

Goede service, goede afhandeling bestelling en lekker op tijd geleverd door postnl. Kort om een zeer geslaagde bestelling van de producten.

Snel geleverd.

Alles overzichtelijk en goed geregeld.

Gewoon een hele vlotte transactie. Duidelijk en tegen een goede prijs. Telefonisch informatie inwinnen verloopt ook soepel.

De bestelling was makkelijk te maken. Duidelijke informatie en overzichtelijk. De bestelling is supersnel geleverd.

Supersnel geleverd. Netjes verpakt. Inhoud was volledig.

Geen moeite gehad met de betaling, ging makkelijk via de telefoon met de betaling en ging zeer vlot.

De zending duurde maar 1 dag en was aangekomen rond een algemene tijd dat je van je werk met standaard uren het wel kan redden.

Voor de rest geen klantenservice moeten gebruiken, aangezien alles op rolletjes heeft gelopen, daarom een voldoende

Alles snel en correct uitgevoerd.
Ben zeer tevreden. Zal volgende keer zeker weer bij Belsimpel bestellen.

Zeer snel en netjes

Waardeloos.Ik ben nu aan het wachten op de derde poging mij het juiste toestel te sturen, dat bij voorbaat al kansloos is, omdat op de gemailde pakbon hetzelfde toestel staat (EAN code van de XZ2 Green Single Sim) als ik de eerste twee keer heb opgestuurd gekregen. En het moet echt de dual sim zijn..

Nog van abonnement moeten wisselen, van KPN naar Telfort, omdat op de datum van bestellen nog niet op de site stond vermeld dat KPN en TMobile abo's werden geleverd met de single sim variant.
Nog een keer verzendkosten moeten betalen, nadat de de eerste order was geannuleerd ten gunste van een tweede.
Tweede telefoon werd 20 april geleverd. Meteen retour gestuurd, mail gestuurd met welke telefoon het dus NIET moest zijn, met vermelding van de EAN code nota bene, maar het mocht allemaal niet baten

Nu staat dinsdag 24 april de postnl bezorger vergeefs bij me voor de deur, en mag ik morgen naar het postnl afhaalpunt om een bestelling op te halen die wederom retour mag, omdat ze wederom de single sim versie hebben opgestuurd.
/edit: Inmiddels heeft Belsimpel contact met me opgenomen (24 april), en sturen ze het goede toestel vandaag nog op.
/edit2: Vandaag (25 april) een excuuspakketje met een bosje rozen gekregen, nog vóórdat de telefoon arriveerde. Daarna nog wat probleempjes gehad met de nummerportering, maar dat heeft Belsimpel mooi voor me opgelost.

3x het verkeerde opgestuurd. En niet elke keer een andere, nee, tweemaal volharden in het sturen van dezelfde telefoon als de eerste keer.

Drie keer is scheepsrecht zou je zeggen ...

Volhouden dat ik een dual sim heb, terwijl er echt maar 1 sim in past. Zo krijg je de apparaten wel kapot..
Geen direct antwoord op vragen die per mail worden gesteld.

Een smartphone uitzoeken waarmee je ook makkelijk kunt bellen is een hele klus.
Belsimpel heeft deze klus makkelijker gemaakt en kon ik al vrij snel tot een beslissing komen.

Hele snelle levering.

Bestelling was simpel en aflevering zonder problemen. Aflevering was de volgende dag. Dit vond ik bijzonder snel.

Verzending kon goed gevolgd worden.

Ik wist wat ik wilde bestellen. Alle informatie was goed te vinden. Bestelling was eenvoudig te doen.

Werd de volgende dag geleverd met aanduiding van dagdeel.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops