Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle service. Duidelijke website. Doet wat het zegt. Kortom, gewoon een goede service geleverd. Fijn!
AlgemeenEenvoudig om online via de website van Belsimpel een bestelling te plaatsen, laagste prijs en diverse betalingsmogelijkheden.
VerzendingSupersnelle levering.
AlgemeenIk heb een Nokia 6 gekocht bij belsimpel een uitstekend bedrijf met goede service.
De klanten service is top kundige mensen die er wat van af weten om iemand te helpen dat ontbreekt er nog wel eens aan bij andere bedrijven.
product heel snel en onbeschadigd geleverd
AlgemeenDe bestelling verliep vlot en de berichtgeving over mijn pakket was keurig. De website is zeer klantvriendelijk en duidelijk.
VerzendingJammer dat de omstandigheden ertoe hebben geleid dat het pakket pas drie dagen later is geleverd.
KlantenserviceBelsimpel heeft correct zeer gereageerd op de trage levering van het pakket.
AlgemeenOmdat ik met spoed een nieuwe telefoon nodig had ben ik langsgeweest bij het filiaal in groningen. Op tweakers had ik vooraf mijzelf goed georiënteerd en wist ik veel over het segment (Motorola G5S Plus). Tot mijn genoegen wist het winkelpersoneel ook van de bijzonderheden af die ik zelf tegen was gekomen (o.a. specs en gelijkwaardige modellen). Verder geattendeerd over hoesjes en screenprotector (noem het service, noem het verkooptechniek ).
Erg fijn dat er nog fysieke winkels zijn met winkelvoorraad zodat je in geval van nood binnen een paar uur een nieuwe telefoon hebt.
AlgemeenLeuke black friday deal kunnen scoren, goedkope usb-c kabels! Goede aanbiedingen dit jaar bij Belsimpel.
VerzendingDe volgende dag al in huis
AlgemeenSimpel. effectief niet te moeilijk. slecteer iDeal je bank en je weet zelf wel hoe de rest gaat.
VerzendingZaterdag besteld Zondag in huis!!!! en dan zondag op het einde van de dag een mail krijgen met de informatie dat je pakketje door de briefenbus past en dinsdag komt.. erg handig als je het maandag nodig hebt..
Algemeenbetaling verliep soepel en simpel ging heel makkelijk via ideal. Keurig verpakt en op tijd geleverd door postnl. Niets dan lof over belsimpel.nl
KlantenserviceDe bestelde telefoon was keurig verpakt en de verpakking was verzegeld. De buitenkant van de doos is neutraal zodat je niet ziet dan het van Belsimpel komt. Heel verstandig. De klantenservice en klachtenservice heb ik nog nooit nodig gehad.
AlgemeenGisteravond een telefoon besteld (een Lenovoo p2), en deze vandaag binnen gekregen. Alles precies zoals afgesproken.
AlgemeenGoede prijzen, snelle verzending en op het eerste gezicht perfect geregeld. Tot je er wat mee hebt. Ze lossen het op maar het ging niet makkelijk.
VerzendingS avonds besteld. De volgende ochtend keurig in huis. Goed en discreet verpakt en verzonden.
KlantenserviceFijne website, goede prijzen, nette en vlotte verzending. Maar dan de after sales/ klantenservice. Laat beslist te wensen over en daar bovenop brutaal. ‘Tot het uiterste voor jou’ vliegt je als gevoel beslist niet gelijk aan.
Ik heb afgelopen zondagavond een iPhone 8 besteld bij Belsimpel. Keurig de volgende ochtend al geleverd. So far so good. Ik pak deze uit en voorzie hem gelijk van de meebestelde siliconen hoes en het vel voor op het scherm. Vervolgens de installatie opgestart en ik liep al vrij snel vast want de WiFi blijkt niet te werken. Via een hotspot geactiveerd maar ook verderop kreeg ik WiFi niet werken. Gelijk Apple support gebeld en een poosje geprobeerd de boel aan de praat te krijgen. Na 2 telefoontjes en 2 uur prutsen gaf Apple mij het advies contact op te nemen met de verkoper. Daarop contact opgenomen met Belsimpel. Na een poosje in de wacht te hebben gestaan ( er zijn nog 2,5,1,2 wachtenden voor u, huh?) kreeg ik een mevrouw van de klantenservice die mij het advies gaf de telefoon terug te sturen zodat ze gelijk een nieuwe konden opsturen. Zo gezegd zo gedaan en een uur later zat hij weer in de doos voor retour. Dezelfde middag nog op de post gegaan. De volgende dag (dinsdag) kreeg ik een mailtje dat mijn telefoon naar het reparaties breuk was gegaan. (Reparatie?!). Zojuist (donderdag) contact opgenomen met de vraag waarom het toestel voor reparatie gaat en waarom dit wordt uitgelegd. Nu wordt mij verteld door een behoorlijk mondige medewerker dat de telefoon ‘gebruikssporen’ bevat waardoor ze hem niet terug kunnen nemen. Ik moet dan dus wachten op een repareerde toestel of BIJbetalen voor weer een nieuwe. Mijn mond viel open van verbazing. Ik krijg een toestel wat niet werkt en als ik hem probeer heeft hij (pertinent onmogelijk) gebruikssporen en is het ineens míjn probleem. Ik zal dus ineens genoegen moeten nemen met een refurbished telefoon voor een nieuwprijs. Toen ik vroeg of er ook een manager beschikbaar was vroeg hij ‘zodat je(ah, we gaan tutoyeren) hetzelfde verhaal van iemand anders kan horen?’
Na een wachttijd vertelde hij me dat er niemand beschikbaar was en ik binnen 3 werkdagen teruggebeld zal worden. Dus er is nu iemand maar als die geen tijd heeft, dan binnen 3 dagen. Dit is de derde telefoon die ik via Belsimpel koop maar zoals dit nu gaat is het beslist de laatste.
Update volgt.
Update do-avond.
Belsimpel heeft contact opgenomen via tweakers met verzoek tot contact. Dolgraag want ik zou dit graag opgelost hebben. Wachtend op telefoon of email dus.
Update zaterdag: nog niks mogen vernomen van Belsimpel. Het lijkt alsof ze in plaats van tot het uiterste voor je te gaan, je tot het uiterste proberen te drijven. Ik lees inmiddels ook meerdere reviews waar mensen van hetzelfde worden beschuldigd. Het lijkt me verstandig dat ze de boel eens op orde brengen daar voor met een expansiedrift de tv/radio op te gaan met loze beloftes. Snel verzenden en een mooie uitstraling is een leuk begin maar je maakt pas echt indruk als je goed met servicevragen om gaat.
Ik verwacht momenteel weinig tot niks meer van Belsimpel en vind dat ze erg in gebreke blijven. Alles heeft haast als het om verkopen gaat maar als je iets opgelost wilt zien laten ze je lang wachten en schofferen ze je er op de koop toe ook nog bij. Ik hoop nog verrast te worden. Inmiddels overweeg ik m’n rechtsbijstand in te schakelen.
UPDATE ZATERDAGAVOND.
Na mijn review als klacht te hebben ingezonden is er deze keer daadkrachtig gereageerd op mijn email. Ik ben snel gebeld en later teruggebeld omdat ik zat te eten. Er is mij een nieuwe telefoon aangeboden alsmede excuus.
Het is nogal een omweg geweest maar uiteindelijk is het probleem opgelost.
Afgelopen week een bloemetje ontvangen via de post vanwege alle ellende. Dat is wel netjes. Ware het niet dat ik nu elke week een mailtje krijg om mijn review op kieskeurig aan te passen. Ik had de afloop opgesomd in eennreactie maar ze zien het graag in een geheel nieuwe review. Ik weet het allemaal niet bij Belsimpel....
AlgemeenProduct voldoet aan mijn verwachting.
Snel en correct
AlgemeenUPDATE 9/12/2017: Na veel zoeken hadden ze uiteindelijk mijn betaling gevonden en deze zat vast in het systeem, iets wat ze nog nooit meegemaakt hadden en dus niet zo goed wisten hoe ermee om te gaan en al konden ze zelf nog niet aan het geld, toch hebben ze me de gsm al opgestuurd, dus wel knap van hen. 30 november heb ik deze dan mogen ontvangen.
Na een volledige week zouden ze mijn betaling nog niet ontvangen hebben. Heb dit gedaan via de link Bancontact. Ik stuur een bewijs van betaling, maar dat er belsimpel.nl Groningen op staat waar het geld naar gestort is, is niet voldoende voor hen, er moet een rekeningnummer bij opstaan. Volgens mijn bank is dit niet nodig. Maar ik zit hier nu wel, 274 euro armer en geen gsm.
UPDATE 9/12/2017: ze hebben bij Belsimpel uiteindelijk enorm hun best gedaan om het probleem in orde te krijgen, het was een hele zoektocht en het was iets wat ze nog nooit hadden voor gehad en daardoor niet goed wisten hoe het op te lossen en al konden ze zelf nog niet aan het geld omdat het vast zat in het systeem toch hebben ze me de gsm al opgestuurd. Deze heb ik 30 november mogen ontvangen alsook een mooi boeket bloemen wat ik een heel mooi gebaar vond en kreeg er op de koop toe ook nog een compensatie van 30 euro te besteden in hun webshop en hun oprechte excuses voor het ongemak. Top Belsimpel.
Ze vonden mijn betaling niet en bleven me aan het lijntje houden omdat ik volgens hen niet voldoende bewijs heb van betaling, een bankafschrift is niet voldoende omdat hun rekeningnummer er niet bij vermeld staat, enkel belsimpel.nl Groningen, volgens mijn bank is dit normaal dus voldoende maar ik heb nog steeds mijn gsm niet en mijn geld ben ik ook kwijt.
AlgemeenTelefoon zonder abonnement besteld op zaterdagavond omdat mijn oude kapot gevallen was, de nieuwe zondagmiddag al geleverd:)
VerzendingSupersnel, echt heel fijn
AlgemeenZeer goede site en producten heb een beugel voor in de auto besteld en prima product en prijs.
VerzendingVandaag besteld en morgen in huis klopt ook echt
Klantenserviceeen belletje en het word geregeld snelle en goede mensen.
AlgemeenDe betaling is heel snel voltooid en de bevestiging was via email ook erg snel binnen.
VerzendingZat goed in een doos verpakt met luchtkussens en een pen.
KlantenserviceKlantenservice reageert ook in het weekend (zelfs de late avond). Er goed geholpen m.b.t. een simwissel.
AlgemeenPrijs was goed vergeleken met andere winkels.
Op woensdagochtend besteld en op donderdagmiddag ontvangen.
Bestelling kwam in prima conditie aan. Hij was ook niet te veel ingepakt of zo dus er was niet te veel rommel om te ruimen.
Je hoeft geen account aan te maken, dus geen gedoe met nog een wachtwoord onthouden of je wachtwoord op nog een website gebruiken.
AlgemeenIk heb een Samsung Galaxy S8 Plus besteld en deze werd de volgende dag goed verpakt ontvangen.
Super!
Goed verpakt met goede kartonnen doos.
AlgemeenDe mobiel die ik gekocht had, was geleverd met een kras. Deze heb ik teruggestuurd (na een paar weken heen en weer bellen en veel wachten). Na drie weken wachten/ bellen kreeg ik te horen dat het voor eigen rekening was omdat er ook gebruiksschade was. Je zag inderdaad dat ik mijn telefoon 3 weken gebruikt had, maar hij zag er nog netjes uit. Het enige wat ik wilde was dat de kras werd gemaakt. Dit is dus uiteindelijk niet gedaan, waardoor ik drie weken zonder telefoon heb moeten leven. Slechtste service ooit. Ik kreeg ook steeds pas erg laat antwoord op mijn mails. En bellen was moeilijk zonder telefoon, maar elke keer als ik belde kreeg ik te horen dat het te druk was.
KlantenserviceDe mobiel die ik gekocht had, was geleverd met een kras. Deze heb ik teruggestuurd (na een paar weken heen en weer bellen en veel wachten). Na drie weken wachten/ bellen kreeg ik te horen dat het voor eigen rekening was omdat er ook gebruiksschade was. Je zag inderdaad dat ik mijn telefoon 3 weken gebruikt had, maar hij zag er nog netjes uit. Het enige wat ik wilde was dat de kras werd gemaakt. Dit is dus uiteindelijk niet gedaan, waardoor ik drie weken zonder telefoon heb moeten leven. Slechtste service ooit. Ik kreeg ook steeds pas erg laat antwoord op mijn mails. En bellen was moeilijk zonder telefoon, maar elke keer als ik belde kreeg ik te horen dat het te druk was.
Uiteindelijk heeft belsimpel het netjes opgelost, bedankt hiervoor!
AlgemeenIk had daar een micro sd-kaartje besteld. De bezorging zou de volgende daag plaatsvinden volgens de productpagina, toen ik aan het afrekenen was stond er ook dat het gewoon de volgende dag bezorgd zou worden.
De dag erna, nadat ik betaald had, kreeg ik een mail dat het in de briefpost gedaan zou worden en dat ik nog twee dagen kon wachten.
Sorry hoor, maar ik zit hier met een corrupte sd-kaart en nu kan ik een week wachten omdat mijn ouders gescheiden zijn.
Ik kreeg 0 waarschuwing dat het later zou komen, dus had ik erop gerekend dat het op tijd zou komen.
Ik had liever iets van een optie gehad om een paar euro bij te betalen zodat het wel op tijd kwam, of anders een waarschuwing dat het langer kon duren.
Ze hebben gewoon gelogen over de verzendtijd.
Het duurt dagen langer omdat ze kosten wilde besparen ofzo.
Liegen/onwetend doen is gewoon niet okay!
Hij komt veel later dan geadverteerd en dat geven ze gewoon toe in de mail die ik kreeg.
AlgemeenBetaling en uiteindelijk het bestel proces is niks aan op te merken, ronduit gewoon keurig, Had eerst een probleem, maar deze is keurig opgelost door de klantenservice
VerzendingBij belsimpel wordt pakketjes altijd verzonden zodat ze het minst kans hebben om gestolen te worden of dat mensen weten wat erin zit, want dit is heel belangrijk bij grote bedragen van telefoons!
KlantenserviceInmiddels netjes geholpen, had voorheen wat problemen, maar deze zijn uiteindelijk keurig opgelost!
ben heel tevreden nu met belsimpel, ze luisteren duidelijk naar de klant, en je bent geen nummertje, ik ben zeer persoonlijk geholpen, ook krijg ik een kleinigheidje toegezonden voor hoe het eerst gelopen was.
kort gezegd, top service!
een persoonlijk bedankje naar Arjan Zuur van de klantenservice, topper!