Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Een Google pixel 8a gekocht. Deze kon gemakkelijk en voor een lage prijs gekocht worden via de Belsimpel website. Was ook heel snel verzonden en geleverd bij een Postnl servicepunt. Verpakking was stevig en het toestel werkt naar behoren. (Nog) Geen contact gehad met de klantenservice.

Lag snel bij een PostNL servicepunt in goede stevige verpakking.

Na lang zoeken voor een andere smartphone kwam ik bij Belsimpel uit en zoals de naam het al aangeeft,
het hele proces van zoeken, opgave van specificaties, bestel- en betaal proces waren "SIMPEL".
De belofte zoals op de website vermeldt om als je voor een bepaald tijdstip besteld, in dit geval voor 23:59u, dan is het bestelde artikel de volgende dag bij je thuis.
Ik zal zeker Belsimpel aanraden.

Levering was keurig op tijd en alles was netjes verpakt.
De smartphone, een Motorola Edge 50 Neo bevalt prima, snel, batterij houdt het lang uit en makkelijk bedienen.
Ondertussen ook al een update van Android gehad, van 14 naar 15.

Ik had een nieuwe telefoon nodig, deze had ik snel gevonden en werd snel geleverd.

De telefoon werd door DHL op tijd geleverd volgens afspraak.

Een nieuwe telefoon besteld (Google Pixel 9) met een verlenging van mijn telefoon voor een goede prijs. Snelle levering maar mijn telefoon was tijdens de levering gestolen. Contact opgenomen met de klantenservice. Er is een onderzoek ingesteld, na 5 werkdagen kreeg ik een nieuwe telefoon toegestuurd. Vooral het tweede gesprek met de klantenservice was fijn. Hier stond de medewerker open voor feedback. Ik hoop dat jullie weer meer fysieke winkels openen om problemen met levering en ook de mogelijkheid om een toestel te bekijken voor aankoop weer kan. Al met al ondanks de nare situatie goed geholpen.

Telefoon was uit verpakking gestolen. Verbetering aan de "ananieme verpakking zouden goed zijn. Nu is met een oplettend oog toch nog goed zichtbaar dat het om een belsimpel verpakking gaat door de blauwe binnenzijde die zichtbaar is.

Eerste gesprek kon beter, doordat niet duidelijk was wat er precies zou gebeuren na het indienen van de verklaring. Tweede gesprek was goed omdat de hendelingen en vervolgstappen duidelijk waren en de medewerker opstond voor feedback en uit zichzelf haar excuus aanbood voor het ongemak.

Kinderlijk eenvoudig zoeken , bestellen en betalen .
Alles heel duidelijk.
Fijne site en de laagste prijzen

Supersnel geleverd door een vrolijke postnl bezorger .
Keurig verpakt

Retourzending wordt je heel gemakkelijk gemaakt en meteen het ruil product in huis .
Laatst was mijn tablet stuk en Belsimpel heeft dat best snel en netjes opgelost

Al vele jaren is Belsimpel mijn adres voor het afsluiten van abonnementen en bestellen van telefoons en accessoires. Het bestelproces is altijd helder en overzichtelijk en de prijzen zijn altijd scherp. Levering altijd snel. Ook vanmiddag een telefoon met abonnement afgesloten voor mijn dochter. Zo scherp geprijsd dat ik eerst moest kijken of er kleine lettertjes waren maar die zijn er niet..

Het wordt altijd op tijd verzonden. De transportdienst loopt soms vertraging op maat daar kan Belsimpel niets aan doen.

Vriendelijk,snel en behulpzaam. Klant is altijd koning bij Belsimpel. Toppers

Het vinden van toestellen en het hele bestelproces bij Belsimpel is heel goed te doen. Erg overzichtelijk. Wel jammer dat er geen Klarna mogelijk is.

Verzending is eigenlijk altijd wel op tijd, maar het bezorgen wil wel eens langer duren. Dit heeft dat meer meer de bezorgdienst te maken dan Belsimpel zelf.

Ik koop heel vaak toestellen bij Belsimpel ook via de outlet en ben nog nooit teleurgesteld. Retouren is ook nooit een probleem en de terugbetaling is ook vaak snel.

Voor mijn toestel had belsimpel de beste prijs. De levering was zeer snel. Volgende dag. Het was makkelijk om contact te krijgen met de klantenservice.

Mijn telefoon was geleverd op afgesproken datum. Namelijk de volgende dag.

Was niet tevreden met de bestelde telefoon. Kon binnen 31 dagen weer retour sturen. Een week later is het aankoopbedrag weer teruggestort.

Bestellen gaat heel gemakkelijk. Ik bestel altijd alles via belsimpel.
Als er een keer iets is hebben ze een zeer vriendelijke en meedenkende klantenservice.
Prijs is ook goed.
Zeer tevreden!

Zeer snel verzonden en geleverd. Tevreden over de levertijd. Donderdag besteld, vrijdag geleverd.

Ik heb wel eens klachten gehad met een telefoon. Wordt goed meegedacht.

Eerst telefoon met verkeerde hoesje besteld, na het betalen kon deze nog geannuleerd worden, daarna de goede besteld

Veel updates over de verzending

Goede prijs voor high end koptelefoon. Eenvoudig bestelproces en netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.
Snel bezorgd en stevig verpakt.
Ik koop graag bij Belsimpel.

Koptelefoon zat in een stevige verpakking en passende doos. Snelle bezorging, op de volgende dag al.
Vriendelijke bezorger.

Geleverd wat besteld is. In goede staat. Op tijd. Goed geinformeerd via de email over de staat van de bestelling en de levertijd op 2 uur nauwkeurig.
Erg tevreden

levering volgens afspraak, dus op tijd. Via email hierover geinformeerd en link ontvangen om het pakket te kunnen volgen.

Dit is de tweede google pixel 8 pro die ik via Belsimpel bestel. Gaat gebruikt worden door mijn echtgenote.

---

Tot dusver de klantenservice niet nodig gehad. Hopelijk krijg ik ze aan de lijn om te horen dat ik in de prijzen ben gevallen.

Vlot en goed. Ik kan er niets op aanmerken. De bestelling was de volgende dag in huis.

Belsimpel had een mooie actie op de Google Pixel 8. Die kon ik nergens goedkoper krijgen. Voor mij ook een betrouwbare partij, waarbij ik eventueel naar een winkel kan gaan, mocht er wat zijn.

Goed ingepakt, zodat de telefoon niet kon beschadigen. Ook tekenen voor ontvangst.

Ooit een LG G7 gekocht deze kon ik niet updaten omdat die niet uit Nederland kwam gebelt met Simpel maar dat lag niet aan hun, rond gemaild en uiteindelijk lag het toch aan belsimpel.
Goh wat een verassing, was grijze inkoop, omdat de G7 niet meer leverbaar was moest ik bij betalen voor een G8.

Echt waardeloos die club.

Zelfs de retourkosten moest ik zelf betalen, schandalig echt geen knip voor de neus waard.

Iedereen verwijst naar een ander en de klant is de dupe.
meerdere keren gebelt maar iedere keer weer was het anders.

Ik bestel vaker bij Belsimpel, ( mobiele telefoons) dit bevalt zeer goed, altijd scherpe prijzen goede producten en zeer goede service, betrouwbaar en snelle bezorging.

Snelle bezorging, goede track en trace, goede beschermde verpakkingen top!

Bij eventuele vragen/problemen wordt je snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Dit en afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan via Belsimpel.

De ervaringen tot nu toe met deze bestellingen zijn altijd 100% naar tevredenheid. Betrouwbaar, snel en de beste prijs.

De website is helder en eenvoudig. De reviews zijn goed.
Meestal weet ik al welke telefoon of tablet ik wil bestellen, maar weet al van te voren dat Belsimpel een van de voordeligste is.
Daarom altijd bestellen via deze site.

Direct na het bestellen de factuur in de mail. Deze kan zo de administratie in.

Ben altijd verbaast hoe snel de levering is. Soms erg laat besteld, en toch meestal de volgende dag al in huis!

Het achterliggende bedrijfsproces is snel en Belsimpel heeft het goed op orde.

De mails met verzendings an tracking informatie zijn helder

Een keer aanspraak moeten maken op de garantie. De te volgen stappen waren helder, en de claim perfect afgehandeld.

Ik gebruik al jaren Belsimpel - het is simpelweg de fijnste vergelijker met de beste website. Absolute aanbeveling!

Ik doe al jaren zaken via Belsimpel en alle bestellingen tot nu toe zijn altijd exact volgens afspraak geleverd. Dik in orde dus!

Elke keer komen we hier toch weer uit om een nieuw toestel in combinatie met abonnement te bestellen.
Het werkt gewoon prima, zoals het hoort.
En zelfs als het niet helemaal goed gaat, dan is er snel contact met de klantenservice en het wordt netjes en snel opgelost.
Volgende keer bestel ik hier gewoon weer.

Alles gaat goed en overzichtelijk totdat DHL de bezorging moet doen.
Die houden geen rekening met waarde van het pakket en overhandigen het aan iedereen, niet conform de voorwaarden. Deze keer wel blij mee, want was telefoon voor mijn dochter die het officieel niet zelf in ontvangst mocht nemen.

Hoesje meebesteld maar die sloot niet goed aan. Prima opgelost. Duidelijk aangegeven op website hoe te contacteren.

Ik heb al vaak dingen gekocht en alles werkt heel goed maar heb pas mijn telefoon kapot gegooid en daarom wil ik die 500 euro winnen wandt heb een nieuwe te
lefoon nodig en werk nog niet helaas

Was snel binnen echt top ik heb een tip voor de mensen koop hier je digitale dongen bijvoorbeeld telefoon

Heel snel en als er foute dongen waren kon ik het terug sturen en een nieuw item krijgen echt topp

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops