ALTERNATE België

Gebruikers over webshop ALTERNATE België

Vlotte service, prijzen zijn zeker in orde en een ruim aanbod.
Alternate is mijn eerste stop voor computermateriaal.
Misschien net iets vlotter opgaan met retour, maar zeker geen breekpunt.

de website is overzichtelijk en daardoor krijg je een correcte informatie, vlugge verzending , prima materiaal werkt perfect

vlug

Bedankt voor jouw recensie, dat appreciëren wij enorm!

Al regelmatig onderdelen gekocht. Prijzen zijn zeker concurrentieel en je hebt keuze uit verschillende merken om te kunnen vergelijken. Ook nog een ruim aanbod aan onderdelen voor 'oudere' systemen.

Dat horen we graag, bedankt!

Alternate geeft de optie om je pakketje in een pakketautomaat te laten leveren zodat je het 24/24 kan afhalen, super handig.
Prijzen zijn ook competitief en verzendkosten vallen goed mee.

Snelle verzending en pakketje afhalen wanneer het jou past via een pakketautomaat.

Hier kom ik het vaakst mijn pc onderdelen. Vaak goede prijzen en service, ik heb 1 keer een defect product ontvangen en kon de dag zelf een andere gaan halen en ik kreeg er een extraatje bij(pc schoonmaak compressorfles) . Zeer aangenaam dus

Het is niet altijd mogelijk om uw bestelling na 1 dag te ontvangen, spijtig maar de levertijden zijn zeker toelaatbaar

Toen ik thuis kwam na het kopen van een psu waar een fan wing was van afgebroken kon ik dezelfde dag nog een nieuwe gaan halen, en ik kreeg er een extraatje bij

Bedankt voor jouw feedback, tot snel!

Steeds een professionele en vlotte bediening bij Alternate. Ook de prijs is iets gunstiger dan de concurrentie.

Bedankt voor jouw recensie, dat appreciëren we enorm!

Al meerdere keren bij alternate besteld sreeds goeie en correcte prijzen.
Bestelling, betaling en levering snel en correct.

Levering was via postkantoor, eerste maal dat ikzelf dit zo toepas en dit was zeer positief ervaren. Op deze manier mis je zelf de postbode niet moest er niemand thuis zijn.

Bedankt voor jouw recensie!

Vanuit Nederland twee harde schijven besteld uit de "Outlet".
Dezelfde avond de betaling rondgemaakt. Na 5 dagen de orderbevestiging gekregen met daarop beide HDs.

Vervolgens een mail dat 1 HD niet meer leverbaar is. Ondertussen verkocht aan iemand anders!!!
Hoezo orderbevestiging?.
Voor de drive die aan iemand anders is verkocht m´n geld terug gekregen. De andere drive werd wel geleverd.
Zeer vreemde gang van zaken.

Geen enkel begrip van customer service.
Voor mij reden om in de toekomst geen zaken meer met Alternate BE te doen.

Bedankt voor jouw feedback, omdat we jouw feedback heel serieus nemen zou ik je graag willen vragen om jouw probleem even door te sturen naar onze consumentendienst: Consumentendienst@alternate.be.

Tevreden over mijn custom built pc die ik bestelde bij Alternate. Zowel de levering als dienst-na-verkoop was in orde.

De verzending gebeurde via DHL en was op zich wel in orde. Vond echter op het eerste zicht relatief vreemd 2 "grote" dozen te ontvangen. Een doos met de pc en een doos met de dozen van de onderdelen.
Het grootste mispunt vind ik de status van de bestelling die ontbreekt. Zo was mijn pc gedurende de ganse bestelling in verwerking bij de dienst logistiek terwijl deze eigenlijk werd opgebouwd door de bevoegde dienst. Ook toen deze afgewerkt was kreeg ik al een mail dat hij geleverd was met de nodige problemen en paniek.

De klantenservice was in orde. Bij het verkeerd mailen en de nodige paniek heel snel een antwoord otnvangen. Ook het probleempje met de grafische kaart was goed opgelost. Jammer puntje is het ontbreken van een notificatie dat de mail werd doorgestuurd naar de klantendienst en dus het antwoord langer zou duren.

Hoi, bedankt voor jouw feedback! We zien u graag terug in onze showroom of op onze webshop.

Mooie en overzichtelijke website. Betaling verliep vlot en duidelijk. Ik heb m'n bestelling rond 16u00 geplaatst en die was de volgende voormiddag al toegekomen.

Verzending liep zeer vlot. Om 16u00 besteld en de volgende voormiddag al in huis. Ook positief was dat er geen extra kosten werden aangerekend binnen België

Je doet ons blozen, bedankt! :)

Ik bestelde een toetsenbord.
Vrijdagavond besteld en maandag geleverd.
Alternate in NL heeft redelijk wat slechte reviews,
maar met Alternate BE zit het goed.
Prima!

Alternate Be is één van de weinigen die mechanische toetsenborden heeft in
Belgische Azerty lay-out.

Dat horen we graag :) Bedankt voor de 5 sterren.

Alternate is rechttoe rechtaan en doet dat prima. Goede service, heldere interface, betrouwbare afhandeling. Meer vragen we niet. En dit aan scherpe prijzen.

Edit 11/10: typo té laat gezien.

Dat horen we graag! Bedankt.

Ik ben langs de winkel geweest en werd uitermate vriendelijk en proffesioneel geholpen door alle medewerkers. Vooral Evrin . Hij heeft heel veel tijd genomen om het probleem van mijn pc te achterhalen. Uiteindelijk bleek mijn pc niet meer te redden.

Een efficiënte manier van afhandelen in de winkel.

Excellent.

Bedankt om jouw ervaring met ons te delen! Tot snel.

Top Service, zeer snelle levering, herstelling terwijl ik wachtte, competitieve prijzen en veel op voorraad.

Een zeer goede ervaring voor mij, dus dikke aanrader.

Goede winkel.Zoek niet verder.In het buitenland kun je misschien de producten iets goedkoper vinden.Maar dan gaat de levertijd ook dubbel zo lang duren!

Bedankt voor het compliment!

Derde product in een week bij hun besteld, want wederom wat ik wou was op voorraad met een goede prijs. Wederom makkelijk bestellen enl betalen, correcte afhandeling elke keer, meer kun je niet verwachten.

Snel geleverd (binnen 24u), goed verpakt, onbeschadigd en wel goed tot bij mij geraakt, top !

Yeah! zo hoort het. Bedankt voor de 5 sterren.

CPU cooler besteld, de prijs was goed gecombineerd met verzendkosten en ze konden snel leveren. Makkelijke bestellen en betalen, zoals het hoort !

Voor 20u besteld vrijdag, maandag voor 10u geleverd, mooi binnen de werkdag. De verpakking was wat groot uitgevallen voor het kleine koelertje en deze was niet rondom voorzien van bescherming, maar toch vlekkeloos aangekomen.

Behuizing besteld, ze waren de enige shop met stock en de prijs was in orde. Makkelijk besteld en betaald, een voorbeeld voor alle webshops !

Voor 18u besteld op donderdag, vrijdag geleverd voor 10u, veel beter kun je niet verwachten qua snelheid. De verpakking was voldoende, alhoewel het in een hoek geduwd was met verpakkingsmateriaal erbovenop.

Zo hoort het! Bedankt.

Alles was top, overzichtelijk, gemakkelijk te vinden en voor mijn product prijs-vergelijk de allerbeste...Dus uitstekend

Dat horen we graag! Bedankt voor de 5 sterren.

Snelle respons de dag na de bestelling. Ik heb de goederen opgehaald en dit is vlot verlopen zonder lange wachttijd. Alle geleverde goederen waren in goede staat.

Scorekaart voor ALTERNATE België