Gebruikers over webshop ALTERNATE België
Review toevoegenZeer goeie prijzen en opvolging van service. Dit review betreft een aankoop vorige oktober alsook een benodigde herstelling van dat aankoop.
VerzendingBij het bestellen van onderdelen voor een nieuw computer vroeg ik voor een avondlevering. Tijdens de dag van levering merkte ik op dat er overdag al een poging was om te leveren. Ik contacteerde bpost en Alternate om te vragen of mijn bestelling die wordt geleverd of de dag erop. Beiden konden geen antwoord geven maar Alternate was vriendelijk genoeg om de extra kosten van avondlevering terug te betalen. Uiteindelijk was dit voor niets nodig want de pakket werd toch 's avonds geleverd. 't Was toch een zeer mooie geste van Alternate die toch niets konden doen!
KlantenserviceEnkele weken geleden startte mijn nieuwe computer niet meer op na een stroompanne. Na zelf wat gesleutel kreeg ik het niet gefixt. Uiteindelijk heb ik mijn computer gebracht naar Alternate waar ze mijn computer hebben binnengebracht voor reparatie. Twee weken later hebben ze de probleem kunnen diagnoseren en oplossen. Omdat alles onder garantie stond, kostte het mij niets. Zelfs niet voor hun service!
Bedankt voor deze uitgebreide en eerlijke review! Tot snel in onze showroom of webshop.
Geen opmerkingen voor het maken van de bestelling tot het ontvangen en in gebruik nemen van de bestelde items!
Dit was dan misschien mijn eerste bestelling, maar het zal niet de laatste zijn.
Het pakket was heel goed verzorgd.
De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat het pakket afgegeven is aan de balie van het gebouw en niet aan de balie van mijn dienst.
Bedankt voor jouw review! Alvast onze excuses voor de levering.
Wij hopen jou spoedig terug te mogen verwelkomen op onze webshop of in onze showroom.
Alternate is mijn vaste shop voor al mijn hardware aankopen. Zeer democratische prijzen en zo goed als alles in voorraad. De laatste maanden zeer veel materiaal bij jullie besteld en komen afhalen en steeds een goede service zelfs na mijn miskoop van een verkeerde voeding. Geen gezeur over het inruilen voor een andere voeding. Niets als lof voor jullie service!
Dat horen we graag!
Tot snel in onze showroom of webshop.
Alles te maken met levering ... Te laat EN verkeerd adres.(details zie onderaan ) Veel frustratie
VerzendingHad dringend een laptop nodig en koos voor een toestel dat zeker de dag erna ging geleverd worden .... Nee dus , eerste ergernis ... na herhaaldelijk contact met de klantendienst .. 6 dagen later OK .. 2 de frustratie : Ze leverden hem op het adres van mijn maatschappelijke zetel terwijl ik duidelijk een ander leveradres had doorgegeven .. Weer een dag moeten wachten tot ik hem bij de post kon ophalen. Online is niet altijd even OK ...Leve de fysieke winkel.
Hi, bedankt voor jouw feedback.
Ik weet helaas niet exact wat er is misgelopen, zou je ons een PM kunnen sturen met jouw ordernummer dan bekijk ik dit in detail. Zo kunnen we ervoor zorgen dat zoiets niet meer kan voorvallen.
Ik hoop je in de toekomst in onze winkel in Aartselaar of op onze webshop te mogen verwelkomen.
Een laptop gekocht en na 2 dagen had ik al de eerste blue screen. Even contact opgenomen met support ... Ik mocht hem later binnenbrengen. 2 dagen later terug een blue screen ... Anderhalve week later had ik al meerdere malen met hun dienst contact opgenomen. Als je dus zakelijk koopt of ter plaatse in de winkel krijg je je geld niet terug of weigeren ze gewoon een nieuw toestel te geven (zelfs binnen de 14 dagen na aankoop) en moet je door het proces gaan van we bekijken het wel eens ... en we sturen em desnoods op ... Het ding heeft nu 1x per 2 weken ofzo een blue screen, maar volgens hun is er geen vuiltje aan de lucht. Tevens als je de schijf formatteerd en alles terugzet naar oorpsonkelijke toestand kan je ook niet meer in de windows error log gaan kijken wat de oorzaak was.Basically zit ik nu met een laptop die ik oftewel gebruik (had snel iets nodig voor nieuwe werkgever) oftewel moet ik het een maand of 2 doen met een i3 cpu en gewone hdd
Een vervang laptop kunnen ze mij wel geven, maar niet met eeen i7, 16gb ram en ssd... Ipv gewoon eenzelfde laptop te geven die ze gewoon op stock hebben deze terug te sturen en dan toch een nieuwe te krijgen. BIj andere shops is dit geen enkel probleem, maar hier dus wel. Ik werk al lang genoeg in de IT sector en heb zelf vroeger pc's verkocht om te weten dat blue screens bij een nieuw product problemen zijn op lange termijn
Bedankt voor jouw feedback. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent met onze service. Je mag jouw notebook altijd binnenleveren bij ons. Wij sturen deze op naar de fabrikant zodat het onder garantie hersteld kan worden. Een vervangnotebook is geen enkel probleem, helaas hebben wij geen vervangtoestellen met gelijkwaardige specificaties.
Als je nog vragen hebt mag je ons altijd contacteren.
Contactinformatie:
Tel.: +32 (0)3 - 871 11 30
Mail: klantenservice@alternate.be
Een kind kan het (als het geld heeft en een bankkaart). Supersnel, correct, kan niet beter! Ik ben zeer tevreden. Doe zo voort!
VerzendingMoet ik een "tekeningske" maken? Het is supercalifragilisticexpialidocious!
Bedankt voor jouw superkwalikwantiviaextraquasiotische review!
Ik bestel al enkele jaren bij Alternate en tot heden nog geen problemen gehad met Alternate. Altijd een bevestigingsmail ontvangen en bij het mailen altijd snel en goed geholpen geweest. 1x een probleem gehad met een bestelling die bleef liggen in het distributiecentrum van bpost maar daar had Alternate geen schuld aan en toch bood Alternate aan om de verzendingskosten terug te betalen. TOP
Bedankt voor jouw review, dit appreciëren wij enorm!
Aankoop grafische kaart MSI in december 2015. De grafische kaart maakt deel uit van een HTPC.
VerzendingSnel verzonden geweest, zowel heen als terug.
KlantenserviceDeze review is nav een retour naar alternate. Ik had een MSI videokaart gekocht en deze werkte maar af en toe op mijn tv (hdmi uitgang). Na zelf lang te zoeken besliste ik om alternate te contacteren. Ik was ruim een jaar na mijn aankoop en mocht de goederen terugsturen om te testen. De retourkosten waren voor hen (ik kreeg een etiket). Ik werd op de hoogte gehouden ivm de status. Bij het einde van het testen werd ik gebeld door de technieker (credits aan Jens )die me een uitleg gaf van hun tests en resultaten. Hij overliep ook nog even mijn eigen setting om te kijken wat eventuele problemen konden zijn. De kaart werkte en werd teruggestuurd. Samen met nog oplossingen kreeg ik de raad eens langs te komen met het toestel indien het geheel niet werkte. Zeer netjes vind ik! Ik weet waarom ik vaak bij jullie koop
We geven het door aan onze collega Jens, bedankt voor de uitgebreide en leuke review. Tot snel in onze showroom en/of webshop!
Bestelling plaatsen is makkelijk. Gebeld door te grote onderdelen en deze laten wisselen. Verzending zonder medeweten. Tal van onderdelen niet geïnstalleerd terwijl ik had gevraagd voor een assemblage. Alles zelf maar gedaan en nu wel in orde. Hier koop ik niet meer, jammer.
VerzendingGeen track&trace nummer gehad. Enkel melding dat de status "Afgeleverd" was, maar aan wie? Niet aan mij.... De volgende voormiddag was het thuis geleverd zonder dat ik er iets van wist. Gelukkig was er nog iemand thuis uitzonderlijk!!!
Klantenservice4!!! (vier) onderdelen die niet werkten bij aankomst. 1 ram module stak niet goed in, 1 ssd stak NIET in, Wifi module niet geïnstalleerd op het moederbord, CPU ventilator maar aan 1 kant vastgeschroefd zodat deze mooi naar onder zakte en met volle gewicht op mij GPU lag te rusten. Allemaal zogezegd de schuld van transport volgens de klantendienst wat onmogelijk is, een schroef komt niet los door een hobbel in de weg. Enige oplossing was terug opsturen: waarschijnlijk 1 maand kwijt en tal van kosten. Trouwens, door de wifi module van het moederbord niet te installeren, moet ik het hele moederbord uit de kast gaan halen om de antennes vast te maken...... Heel stom.
Bedankt voor jouw feedback, omdat we jouw feedback heel serieus nemen zou ik je graag willen vragen om jouw probleem even door te sturen naar onze consumentendienst: Consumentendienst@alternate.be.
Geen probleem, betaling met bankcontact vlot en snel verlopen, goede prijzen en vlotte behandeling ook al was het heel druk in de winkel.
KlantenserviceZeer goede uitleg gekregen op mijn vragen ook al was het mega druk. Ook nog naderhand een factuur via mail gekregen.
Goede site en EXCELLENTE ondersteuning van de "Sales" voor bijkomende vragen over mogelijkheid tot aanpassing van oorspronkelijke bestelling
KlantenserviceCompetent personeel dat de tijd neemt om advies te geven daar waar nodig
De service is zeer goed en gedienstig.
Een toeslag van 1 pct (!) bij betaling met Mastercard is echter buitensporig en daarenboven volstrekt onwettelijk.
Het verbaast mij dan ook dat niemand zich daarover beklaagt.
Overzichtelijke website, zonder problemen mijn Ducky Legend toetsenbord kunnen bestellen en betalen. Snelle levering, de volgende dag had ik hem al in huis. Wel raar dat dit product niet in de Tweakers pricewatch stond. Ik heb puur uit nieuwsgierigheid op de site van Alternate zelf gekeken of ze daar meer/andere toetsenborden hadden, anders had ik het nooit geweten
's Namiddags besteld, de volgende dag rond de middag geleverd. Product zat deftig verpakt dus zeker geen klachten. Geen mening over klantenservice omdat ik deze nog niet heb moeten gebruiken.
Had een SSD nodig voor inbouw in een laptop. Eerst even met hun ondersteuning gebeld voor zekerheid i.v.m. caddy... snel iemand aan de lijn die technisch onderlegd en zeer vriendelijk was. Goed advies gekregen.
VerzendingDaags nadien reeds geleverd in correcte verpakking.
KlantenserviceZoals eerder gezegd was de klantenservice top (zie "algemene beoordeling"), ondanks de periode waar de bezetting waarschijnlijk lager lag (tussen Kerstmis en nieuwjaar)
Bedankt voor jouw review, het was een plezier om te lezen
Een zeer aangename winkel met mooie demo-opstellingen. Telkens worden we goed onthaald door vriendelijk personeel dat erg veel technische kennis heeft, en weet waarover ze spreken.
KlantenserviceDe service is zeer goed, zowel IRL, over de telefoon als via e-mail.
Bedankt voor de lovende woorden, tot snel in onze showroom of webshop!
Ik heb vandaag de showroom bezocht van Aarstelaar, vanaf het moment dat we toegekomen zijn hebben we 5 minuutjes moeten wachten voordat we verdergeholpen werden. Ik plaatste mijn bestelling in de showroom zelf en 10 minuten later rolde de doos met onderdelen al het magazijn uit. Alternate zal zeker mijn vaste shop zijn voor het aankopen van mijn computer onderdelen. Een echte aanrader!!!
VerzendingHeb al eerder producten besteld en ben er vrij tevreden over.
KlantenserviceJe word meteen verdergeholpen door een van de personeelsleden die duidelijk kennis hebben van zaken.
Goede service, Veel in vooraad en op tijd geleverd.
Ook veel keus in pc onderdelen om je ultieme pc samen te stellen.
Betaalproces is duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk. Betaling met Paypal mogelijk en dat ging zéér vlot.
VerzendingZoals beloofd, voor 22u besteld morgen in huis ! Altijd mooi verpakt om het product te beschermen.
KlantenserviceGeen opmerkingen.
Dat horen we graag, bedankt! Fijne feestdagen.
Zeer veel mogelijkheden tot betalen, overschrijven, bancontact, visa mastercard,
paypal, dadelijk verwerkt, track en trace.
Zeer goede service, zeer behulpzaam en vriendelijk, doos en printer waren beschadigd bij levering, binnen 2 dagen een nieuwe printer aan de deur.
Kan niet beter, zeker aan te bevelen.
Zie hierboven en het wordt duidelijk.
I heb vorig jaar een mechanisch toetsenbord gekocht van Ducky (snel en tijdig geleverd). Na een jaar bleken er een paar ledjes kapot te zijn en nam ik contact op met Alternate. Tot mijn verbazing deden ze niet moeilijk en mocht ik kosteloos mijn toetsenbord opsturen te controle. Kort daarna telefoon dat het idd niet normaal was dat de ledjes stuk waren en dat ik mijn geld terug kreeg. Omdat ik zo snel mogelijk een gelijkaardig toetsenbord wou, besloot ik een nieuw toetsenbord bij hen te bestellen en de volgende dag lag het al in de bus.
Het was een bijzonder aangename ervaring en de mensen van Alternate waren heel vriendelijk en behulpzaam. Dit wordt mijn standaard winkel voor PC onderdelen.
Zowel het oorspronkelijke toetsenbord als het nieuwe toetsenbord waren allebei de volgende dag aangkomen.
KlantenserviceOngelooflijk onder de indruk over de vriendelijkheid en efficiëntie van deze shop!!!