Gebruikers over webshop ALTERNATE België
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKoop vaker bij Alternate en het is een overzichtelijke webwinkel en zeker voor case-fan's een erg fijne, overzichtelijke en goedkope webwinkel.
VerzendingMeestal heb ik snel de gevraagde producten op de dag dat Alternate aangeeft dat ze geleverd worden. Helaas heb ik dit keer op donderdag besteld en zou de bestelling vrijdag via UP geleverd worden. UPS is vrijdag niet gekomen met de reden dat ze (in een andere stad dan waar ik woon) hadden getracht de bestelling af te leveren en dat was niet gelukt. De bestelling is toen naar maandag verzet en keurig op maandag geleverd.
Ordernummer: 222853052
Heel erg bedankt voor de goede review! 😊 We betreuren uiteraard de laattijdige bezorging door de koeriersdienst. Heb je toevallig een ordernummer voor mij zodat ik dit kan onderzoeken a.u.b.? Alvast heel erg bedankt!
AlgemeenAlternate is voor mij de beste pc store uit omstreken.
Hebben super veel keuze en heel veel in voorraad.
Goede service en vriendelijk!
Bestellingen snel geleverd 👍
KlantenserviceGoede garantie service 👍
Heel erg bedankt voor de fantastische review! 😁
AlgemeenIk heb een hangmat met standaard besteld. Deze was bij alternate ca. 30% goedkoper dan elders. Bij alternate.nl was hij niet meer op voorraad, maar wel bij alternate.be. (Verbeterd van alternate.dej
Voor de verzendkosten moest ik op een offerte wachten. Die was er, ondanks dat het zondag was, binnen een uur. De verzendkosten vielen erg mee (€15 voor een pakket van ruim 25 kg naar Nederland).
Het pakket was na een dag of 6 binnen. Helaas kreeg ik geen zendbevestiging of track&tracé waardoor ik niet wist wanneer ik thuis moest zijn. Ik was gelukkig wel thuis.
KlantenserviceEen paar keer gemaild en telkens snel een bevredigend antwoord.
Desondanks dat de review eigenlijk voor Alternate Duitsland is, willen we je toch heel erg bedanken voor de goede review! 😁
AlgemeenCoronomaatregelen in de winkel zijn uitstekend.
Contact via mail gaat heel snel.
Preorders zijn mogelijk zelfs als het onderdeel nog niet beschikbaar is op hun publieke website.
Vriendelijke bediening in de winkel.
Een pre-order was totaal fout gelopen door een vergetelheid van iemand van het personeel.
Toen ik deze ging afhalen heeft men met veel geduld de administratieve fout recht gezet.
Heel erg bedankt voor de fantastische beoordeling! 😀 We verwelkomen je graag snel terug in onze showroom.
AlgemeenIk was op zoek naar een gaming toetsenbord en muis, op advies van de klantendienst heb ik het merk sharkoon genomen, de producten werken uitstekend naar wens
VerzendingDe verzending verloopte perfect volgens schema
KlantenserviceDe klantenservice is zeer vlot bereikbaar via alle kanalen, via facebook enz
Heel erg bedankt voor de goede review! 😊 Veel plezier met de nieuwe producten.
AlgemeenZeer schappelijke prijs voor mijn bestelde receiver.
Vlotte afhandeling en duidelijke website.
Ik zal hier zeker nog spullen bestellen!
Levering was een dag later als bij bestelling vermeld op de website maar was geen probleem voor mij. Was toch thuis die week.
Heel erg bedankt voor de fantastische beoordeling, Gert! 😀 We zien je graag terugkomen!
AlgemeenEnige shop waar Nvidia Shield tv leverbaar was,en dan nog aan een zeer scherpe prijs. Besteld in het weekend en geleverd op maandag.
Perfecte communicatie. Uiterst tevreden
AlgemeenReceiver gekocht, was de goedkoopste in de vergelijking en met gratis verzending. Bestelling en aflevering volgens planning.
VerzendingAflevering via Bpost was prima, zelfs de tracking tijd klopte. Heb ik wel eens anders gezien bij Bpost
Heel erg bedankt voor de goede beoordeling! 😁 Veel plezier met de nieuwe receiver!
AlgemeenTe vermijden. Ik had dringend een specifieke stekkerdoos nodig en als verzendingstermijn stond 1 werkdag vermeld. Onmiddelijk na de bestelling werd dit aangepast naar 3 werkdagen. Inmiddels zijn we al 4 werkdagen verder en de status staat nog steeds op 'in behandeling'. Er werd niets gecommuniceerd over een eventuele vertraging
VerzendingLeugenachtige informatie over verzendtermijnen. Geen communicatie over vertragingen. Er zijn betere webwinkels te vinden voor de producten die ze aanbieden.
Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Zou je me een ordernummer kunnen doorsturen alsjeblieft? Dan kijk ik zo snel mogelijk na wat er juist is foutgelopen! Wij hebben op dit moment geen problemen met laattijdige verzendingen dus zou ik dit graag willen uitzoeken. Alvast heel erg bedankt!
AlgemeenDuidelijke website, veel producten op stock, vlotte betalingfaciliteiten.
Simpel gezegd: gewoon niets negatiefs aan te merken.
AlgemeenAl meer dan 6 bestellingen gedaan en nooit klachten gehad en dit gaat over een periode van +5 jaar .
AlgemeenHad een bestelling geplaatst meer dan een maand geleden, case, cpu cooler en psu, maar net toen het wereldwijde psu tekort kwam. Na een tijdje nam Alternate keurig contact met mij op, om een oplossing te zoeken. Ik had geen haast dus ik wilde wel wachten tot ze weer mijn psu in voorraad hadden. Na een maand toch eindelijk mijn bestelling gekregen.
VerzendingToen de bestelling eindelijk verzonden was super snelle levering, hoefde maar 1 dag te wachten. Alles netjes ingepakt. (ze vermelde wel dat het 1 pakketje was, maar de case kwam in zijn eigen doos dus eigenlijk 2, maar dit is natuurlijk helemaal niet erg ofzo.)
KlantenserviceKlantenservice was netjes en dacht met mij mee. Duidelijke communicate.
Heel erg bedankt voor de fantastische review! 😀 We zijn blij dat alles uiteindelijk in orde gekomen is en we wensen je heel veel plezier toe met jouw nieuwe producten.
AlgemeenVan bestelling tot aflevering een positieve ervaring. Goede prijs en volledig geleverd volgens belofte. Ik koop er in de toekomst nog wel eens opnieuw.
VerzendingBesteld en dag nadien geleverd in afhaalpunt, meer moet dat niet zijn.
Heel erg bedankt voor de fantastische review! We zien je graag terugkomen. 🥳
AlgemeenEcht bruikbare website. Met zinnige filters (die op een enkel foutje na ook echt werken). En zinnige informatie. Voorraadsysteem lijkt ook te werken.
VerzendingHeel goede verpakking, heel goede verzend-keuze-mogelijkheden. En juist zo snel geleverd als beloofd. Wel dagje trager dan zou kunnen, maar dat werd mooi op voorhand gemeld.
KlantenserviceEen beetje warrige email-communicatie. Excuses voor late levering terwijl die gewoon wel in orde was. Melding over issue bij bpost terwijl track&trace daar alles ok gaf, en het ook effectief ok was.
Maar liever zo dan omgekeerd, nietwaar
Heel erg bedankt voor de fantastische review! 😊 We zijn blij dat alles uiteindelijk in orde gekomen is!
Algemeen20 mei besteld pc onderdedelen en een pc scherm.
Scherm was in eens niet in vooraad , geen probleem dan week en half gewacht dan is er in eens mijn case nimmer in stock weken lang hebben jullie mij aam het lijntje gehouden , nu al 8 dagen aan het wachten op mijn geld want ik heb de -bestelling geannuleerd uit miserie ! Nooit dat ik hier nog iets koop !
en klanten service is er ook niet noch compensatie, ook melden ze niet eensdat er vertraging opzit zelf moet je een uit aan de lijn zitten voor je iemand kunt spreken , echt schande praktijk
Bedankt voor jouw feedback, Suleyman! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Zou je me een ordernummer kunnen doorsturen alsjeblieft? Dan kijk ik zo snel mogelijk na wat er juist is foutgelopen! Alvast heel erg bedankt!
AlgemeenTot nu toe altijd vlug geholpen, nooit problemen met onderdelen, 1 maal zelfs echt geholpen, wat een rariteit is in een pc speciaalzaak nowadays....
Verzendingzelf opgehaald
Heel erg bedankt voor de goede review! 😄 Hoe zouden we volgende keer 5 sterren kunnen verdienen volgens jou?
AlgemeenOverzichtelijke webshop met correcte prijzen en verschillende betalingsmogelijkheden. Zeer goede opvolging en service. Ik heb enkel positieve ervaringen. Top
VerzendingSnelle en correcte levering.
Klantenservicetop klanten service. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Heel erg bedankt voor de fantastische review, Frank! 😊
AlgemeenPerfect op tijd en en zoals omschreven echt goed. Het product voldoet aan de omschrijving.
VerzendingProduct in deze coronatijd echt op tijd.
Een aanrader. Is niet de eerste keer dat ik bestel bij Alternate
Goed tot uitstekend
AlgemeenQua prijs liggen zij zeker goed op de markt. Zowel de site alsook de betaling en de behandeling qua verzending zijn al twee maal goed en vlot verlopen. Op het gebied van de klantenservice kan ik niet veel zeggen want heb deze nog niet nodig gehad.
VerzendingGoed ingepakt en geleverd op de datum dat men voorgesteld had op de site.
Heel erg bedankt voor de goede review! 🥳 Hou zouden we volgende keer 5 sterren kunnen verdienen volgens jou?
AlgemeenGoede klantenservice, goede prijzen en overzichtelijke website. De goederen werden na enkele dagen geleverd tijdens deze Coronacrisis, wat relatief snel is.
VerzendingKijk hierboven voor de review over de verzending.
KlantenserviceSnelle klantenservice tijdens het Whatsappen met een van de werknemers. Werd altijd binnen enkele uren geantwoord op de vragen die ik had.