Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Ik heb in totaal 3 producten bij dit bedrijf besteld, waarvan er 2 defect waren – waarschijnlijk gewoon pech. Toch gebeurt het wel eens dat je een fout product ontvangt, en dan wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbare leverancier. Max ICT is helaas op geen enkele manier betrouwbaar.

Mijn laatste bestelling (voor een artikel dat als op voorraad stond aangegeven) werd zelfs een week na aankoop nog niet verzonden, dus heb ik gemaild om te vragen wat er aan de hand was. Ze vertelden me toen dat ze contact moesten opnemen met de leverancier om te vragen wat de situatie was. Daarna bleef het stil, en drie dagen later werd het artikel opeens als verzonden gemarkeerd. Het kwam aan en ik controleerde het apparaat, maar het gaf een foutcode aan. Ik heb een RMA aangevraagd – achteraf gezien had ik het gewoon moeten retourneren onder de 14-dagenregel. Ze reageerden na twee weken op de RMA met de vraag om het serienummer. Ik heb direct gereageerd, maar daarna nooit meer iets van hen gehoord. Een week later heb ik nogmaals gemaild om te vragen wat er aan de hand was, zonder reactie. Een maand later heb ik naar een ander e-mailadres van hen geschreven om uit te leggen wat er misging en wat ik wilde – wederom geen reactie. Toen heb ik het maar opgegeven.

Vriendelijke klantservice. Kreeg gratis transport aangeboden. Werd snel verstuurd en competitive prijs. Elders was het tot 20% duurder

Dag zelf verstuurd zoals beloofd. Naar België duurt het wel dagje langer

Vriendelijk en aannemend stond open voor gratis verzending te regelen

Vorige week een moederbord besteld bij Max ICT.
Volgens website was er nog voorraad bij de leverancier.

Een week later, na aandringen van mij, vragen ze eindelijk eens bij de leverancier wat de status is, en cancellen vervolgens mijn order.

Geen overleg, geen alternatief.

Als ik bel waarom, zeggen ze in eerste instantie dat ze geen levertijd vanuit de leverancier hebben gekregen, maar uiteindelijk blijkt dat ze bij andere leveranciers meer moeten betalen....

Waardeloze manier van werken.

Nooit meer Max ICT voor mij.

Heeft nooit plaatsgevonden. omdat zij de order eenzijdig hebben opgezegd.

Wel mij meer dan een week laten wachten, maar verder niks doen.

Bij klantenservice verwacht ik dat klanten geholpen worden.
Een order zomaar afkappen betekent dat je de klant niet helpt, maar gewoon eruit flikkert.

Heb dus nog steeds geen moederbord,

Waardeloze service dus.

Volgens mij zijn zij failliet want kan al een paar dagen hun website niet meer bereiken maar kan nergens intormatie vinden dat zij failliet zijn. Normaal gesproken kan ik ook in mijn mail de opdracht geven om de afbeelding te laden met daarin een link naar hun website maar de afbeelding word niet weergegeven en de link is dood

Waardeloze service. voorspelde leveringsdatum klopt langs geen kanten en je krijgt er ook geen enkele feedback over tenzij je ze zelf begint plat te mailen.

Bestelling van een docking station. Staat 'in stock' op hun ebsite, met een levertermijn van 3 dagen. Na bestelling krijg je een bevestiging dat de levering 10 dagen later gaat zijn. En dan gebeurt er niets.....
na 14 dagen begin je te mailen, en dan wordt je afgewimpled dat het door de leverancier komt, wordt de datum verschoven, tot dat je na een maand zegt dat je wil cancellen. Dan krijg je plots wel een bevestiging.
De ganse tijd blijft het onderdeel als in stock staan, en lerverterlijn van 3-4 dagen.

Dit is gewoon nieuwe klanten blijven bedriegen.

Dit is mijn eerste ervaring met hun, en tevens ook mijn laatste. Ik bestel continu electronica devices online en heb dit nog nooit eerder meegemaakt.

Waardeloze service: je vraagt achter de status, en je krijgt als antwoord 'dat het hun leverancier is'.
Vervolgens krijg je bij je volgende vragen een geupdate leverdatum, terwijl je direct voelt dat dit enkel is om je zoet te houden.

Recente ervaring is gewoon slecht. Weken moeten wachten voordat het product van de leverancier kwam en nu het RMA process is ook slecht.

Lang moeten wachten op product want het komt natuurlijk van de leverancier.

Denk 10 weken geleden RMA aangemaakt maar nog steeds 0 reactie of bericht gekregen. Email reageren ze ook niet op. Lijkt alsof ze geen zin hebben om naar het issue te kijken. Ze zullen het wel afschuiven op de fabriekant natuurlijk, goed hoe lang gaan ze dat volhouden?

RMA gaat ik nooit meer krijgen, gelukkig was het geen duur product, overleven we wel.

Maar bestel hier gewoon niet, bespaar je het gezeik!

Ondanks mindere ervaringen hieronder toch maar weer een keer het voordeel van de twijfel gegeven i.v.m. de nette prijs en een voorraadartikel.

Op vrijdag een VOOC 120W telefoonlader besteld, zaterdag geleverd.

Artikel was goed verpakt in een extra doos en beschermd met luchtzakjes.

Zondag mijn bestelling geplaatst. Dinsdag binnen.
Netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden. Dus precies zoals verwacht.

Snel geleverd en netjes verpakt. Niets op aan te merken.

Product staat op voorraad, 1-3 werkdagen levering. Na 10 dagen nog altijd stil op de lijn. Had er nog nooit besteld, maar ze doen hun naam zo te zien eer aan.

Op 12 mei heb ik een pc-kast besteld via deze webshop. Op de site stond een levertijd van 1–3 werkdagen, maar na zelf contact opgenomen te hebben bleek de verwachte levering pas op 29 mei te zijn. Dat is niet wat je verwacht, zeker niet zonder enige proactieve communicatie van hun kant.

Ik besloot daarom binnen de wettelijke termijn te annuleren.

De klantenservice reageerde traag en stuurde me door naar een RMA-procedure, alsof ik een defect product wilde retourneren — terwijl ik nog gewoon binnen mijn herroepingsrecht zat. Er werd niet meegedacht, en ik moest zelf aandringen op een correcte afhandeling.

Uiteindelijk is het bedrag teruggestort, maar zonder bevestiging of afrondende communicatie. Mijn account toont zelfs nog steeds dat de bestelling in behandeling is.

De klantenservice laat wat mij betreft te wensen over:
– Reacties zijn traag
– Onjuiste of verwarrende informatie
– Geen initiatief of klantgerichtheid
– Geen bevestiging van annulering of terugbetaling

Conclusie: je moet zelf goed op je rechten letten, want van deze klantenservice hoef je geen ondersteuning of duidelijke communicatie te verwachten. Ik bestel hier niet nog eens.

Vorige week een bestelling geplaatst en deze week de bestelling keurig ontvangen. Het enige kleine minpuntje wat ik kan bedenken is dat er geen trackingcode naar mij is gecommuniceerd.

Buiten dat zeer tevreden!

Het had fijn geweest om een trackingcode te ontvangen zodat ik wist wanneer het pakket geleverd werd.

Oh man, als ik de reviews had gelezen voor ik besteld had bij MaxICT dan was mijn leven beter...

Had met spoed een product nodig. was alleen bij maxICT op voorraad. Ondanks gestelde levertijd van een dag, werd het product niet geleverd. Moest er zelf achteraan en kreeg toen ineens een tracktrace. Daarop zag ik dat de levertijd nog drie dagen was. Annuleren dan maar want dat duurt te lang.

Kon dus niet meer geannuleerd worden omdat het al verzonden was (TT zei nog niet ontvangen door transporteur). Maar ik kon van klantenservice gerust een RMA aanvragen na ontvangst van het product.

RMA aangevraagd en na drie dagen hoor ik dat ik het terug kan sturen met een €20,- restocking fee!

Meerdere klachten ingediend via mail en die worden allemaal genegeerd. Ineens is de klantenservice niet meer bereikbaar.

Wat kan je dan anders dan een slechte review achterlaten?

Ik schrijf dit omdat mijn geduld met deze partij helemaal op is en er weinig geloof in heb dat ze wel klantgericht service kunnen verlenen.

Ik heb vanwege een scherpe prijs van een Reflecta projectiescherm een bestelling gedaan bij max ict. Dit product was na 2 maanden opeens niet leverbaar en hebben ze als alternatief een Elitescreen aangeboden. Dit was een achteruitgang in kwaliteit en functies maar prijstechnisch nog afdoende voor hoe ik het wil gebruiken.

Levering door externe partij was in orde. Product in orginele doos zag er van buiten in orde uit.

Ik heb vanwege een scherpe prijs van een projectiescherm een bestelling gedaan bij max ict. Ik zag dat de levertijd een aantal weken op zich liet wachten maar dat was geen probleem. Echter na 2 maanden gewacht te hebben en al betaald te hebben kreeg ik dus niks geleverd en ben ik maar gaan bellen.

Al gauw bleek dat het product helemaal niet leverbaar was en dat dit een foutje op de website wat. Ik krijg een alternatief en heb hier maar voor gekozen. Dit scherm is na een week wel verzonden en kwam snel aan. Tot zover de gematigde ervaring.

Helaas bleek het scherm een defect te vertonen na een paar maanden. De onderste metalen trekbeugel begon krom te trekken waardoor het scherm uiteraard nooit vlak is en de projectie niet overal meer scherp is. Ik heb dit nog een paar maanden aangezien omdat dit mogelijk aan temperatuur of andere omstandigheden kon liggen. Uiteindelijk concludeer ik dat dit niet normaal is en heb een RMA aangevraagd hiervoor.

Na een belletje met max ict heb ik een RMA aangemaakt. Ik heb toen meerdere weken gewacht maar er kwam geen reactie. Wederom bel ik en krijg je als antwoord dat het er tussendoor is geglipt. De RMA stond blijkbaar open op wachten op klant voor foto's. Ik heb deze foto's gemaakt en direct doorgezet per e-mail. Hier heb ik nooit antwoord op gekregen, alsof ze maar incidenteel e-mail controleren.

Ik heb weer een paar weken gewacht maar geen enkele actie vanuit max ict. Ik bel en krijg te horen dat ze onderbemand zijn en wel 2000 servicecalls achter lopen. Het was maar goed dat ik zelf er achteraan bel want dan kan er weer aan gewerkt worden, kreeg ik te horen. Ik heb mijn best gedaan begrip ervoor te tonen maar dit begint wel vervelend te worden. Wederom stond de call open op klant want er zouden meer fotos benodigd zijn waaronder serienummer. Ik heb dit weer direct per e-mail naar ze verzonden.

Je raad het al. Geen opvolging dus ik bel weer een paar weken later. De fabriek heeft bepaald dat het scherm opgestuurd moet worden voor een garantie claim. Ok, dan gaan we daarmee akkoord. En ik wacht op max ict dat ze een ophaalactie in gang zetten.

Nee ook weer een paar weken op gewacht op de retouractie en inmiddels ga ik een week op vakantie. Krijg ik precies die week een e-mail met dat een dhl retourlabel is aangemaakt. Daar kan ik natuurlijk nu even niks mee. Eenmaal thuis gekomen ben ik gaan denken wat ik met een retourlabel moet wanneer het scherm 3,5 meter lang is en niet iedereen dit kan vervoeren. Ik heb maar gebeld en werd niet al te vriendelijk te woord gestaan(itt eerdere gesprekken) en dat ik geen label heb kunnen ontvangen van ze. Tja als de medewerker niet het geduld kan opbrengen om iets verder te kijken dan zijn neus lang is moet je niet de klant de schuld geven. Eenmaal zijn vergissing ingezien geef ik aan dat het lastig is dit product met dhl mee te geven en hij gaat een opdracht aanmaken om over 2 dagen het product bij mij thuis op te laten halen. Of ik de hele dag thuis ben zodat het opgehaald kan worden. Ik ben de hele dag thuis geweest maar geen partij langsgekomen. Je zal maar vrij moeten vragen om thuis te blijven voor een afspraak die niet wordt nagekomen.

Ik bel weer net voor 18.00 en krijg te horen dat er niemand meer is van RMA dus niemand kan mij helpen. Ik heb aangegeven zeer teleurgesteld te zijn maar het enige antwoord is dat ik zelf de volgende dag terug kan bellen.

Ik heb mijn twijfels of dat uiteindelijk de garantie correct wordt afgehandeld. Ik zal het scherm 4-6 weken kwijt zijn en kan al die tijd dus er geen gebruik van maken. Hopelijk krijg ik niet te horen dat de schade door mij zou zijn ontstaan maar het is mijn woord tegen het hunne. Ik heb altijd volgens de voorschriften het scherm gebruikt.

Ik zou graag het gevoel willen hebben dat max ict actief werkt aan hun service en niet de klant telkens aan het lot over te laten. Deze RMA aanvraag loopt nu al 4 maanden en het einde is nog niet in zicht. Als er updates zijn zal ik deze tzt hier nog aan toe voegen en mogelijk de score aanpassen.

Ik had een videokaart besteld bij MaxICT. Op de website stond vermeld dat de levertijd wat langer kon zijn, dus daar had ik rekening mee gehouden. Na ongeveer een week vond ik ineens een kaartje van DHL in de brievenbus waaruit bleek dat mijn pakket retour was gestuurd. Tot mijn verbazing had ik nooit een verzendbevestiging of track & trace ontvangen van MaxICT.

Toen ik op de website keek, zag ik inderdaad dat het pakket al verstuurd was, maar zonder enige communicatie richting mij. Ik weet niet welke afspraken MaxICT met DHL heeft, maar het lijkt me logisch dat het pakket op z'n minst bij een DHL-afhaalpunt had kunnen worden afgegeven in plaats van direct retour te sturen.

Kortom, slechte communicatie en gemiste kans op een succesvolle levering. Erg jammer.

Website is overzichtelijk, account aanmaken ging gemakkelijk en de bestelling was zo geplaatst.
Van te voren echter telefonisch contact opgenomen omdat de prijs van de monitor aanzienlijk lager was dan van de concurrenten. Gezien de eerdere reviews van mede Tweakers wilde ik zeker weten niet een loze bestelling te doen.

Telefonisch staan ze je snel te woord en werd er aangegeven dat het product op voorraad was en de prijs ook klopte en dat ik met een gerust hart kon bestellen.

Zo gezegd en zo gedaan. Dag later het product in ontvangst mogen nemen echter geen track&trace ontvangen.

Het enige jammere wat ik vind is dat mijn monitor niet in een extra doos was verpakt ter bescherming. verder zeer positief

Geen track&trace ontvangen wat onnodige onduidelijkheid creëerde. Wel was het product de volgende dag (na bestelling) geleverd zoals beloofd.

Twee maal telefonisch contact gehad betreft het product. Contact was snel en direct, geen onnodige vragen stellen maar direct voor de oplossing gaan.

Ik had een bestelling gedaan voor een grafische kaart. Deze stond op de website voor een zéér scherpe prijs. De leveringsdatum kwam en ging en ik nam hier contact over op. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en er was me beloofd dat ik snel opheldering over de situatie zou krijgen. Binnen een uur had ik een mail ontvangen met informatie over de situatie.

Levertijd onbekend. Bestelling staat in backorder. Mogelijk dat de backorder komt te vervallen.

Ik meende dat op de pagina van het product vermeld stond dat er meerdere op voorraad waren bij de leverancier. Ik ben er maar van uitgegaan dat dit verouderde informatie was.

Opnieuw gebeld, vriendelijk te woord gestaan. Ik had de mogelijkheid de bestelling te veranderen naar een grafische kaart die ze wel op voorraad hadden, maar helaas waren de opties qua prijs niet heel competitief met andere winkels op dat moment.

En dus besloot ik mijn bestelling te annuleren. Dit was geen probleem. Binnen enkele dagen was het geld al teruggestort op mijn rekening.

Mijn mening. Aan de ene kant niet over te spreken dat ze niet konden leveren op een bestelling. Maar ik ben wel serieus behandeld en ze hebben er snel werk van gemaakt.

De klantenservice van MaxICT heeft snel opheldering gegeven, de werknemer met wie ik gesproken had was vriendelijk en professioneel. Ze waren snel met het annuleren van mijn bestelling en het terugstorten.

Bestellen gaat makkelijk, maar dan geven ze na een paar dagen door dat de prijs niet correct is en annuleren ze de bestelling, vervolgens moet je lang wachten voordat je geld teruggestort wordt, waar anderen het binnen 2 dagen doen, het lijkt wel of dat ze geldgebrek tijdelijk willen aanvullen.

Of het zolderkamertjes werk is weet ik niet maar amateuristisch is het wel, de naam doet in ieder geval vermoeden dat het een betrouwbaar bedrijf is, misschien is er ook gebrek aan personeel, wie het weet mag het zeggen.

Nu ook weer, kijk ik en zijn ze het goedkoopst in de DDR5 RAM die ik zoek, maar daar bestellen doe ik zeker niet omdat ik bang ben om in dezelfde val te lopen.

Ik heb via de klantenservice al contact gehad en dat is mij zeker niet bevallen, de schuld lag in ieder geval volgens hun niet bij hen, dus verder contact met ze is niet wenselijk, dan begint mijn bloed weer te koken..

Ubiquiti switch besteld bij hun nadat ik zag dat hij op voorraad was (1-3 werkdagen). Eerst krijg je een melding dat de bestelling nog afgehandeld moet worden en dus ook geen bevestiging email.
Dan in de avond krijg je te zien op de site dat de levering niet binnen 1 tot 3 werkdagen is maar gewoon pas 12 dagen later !
Hun zijn dus gewoon niet meer dan dozen schuivers en zijn dus afhankelijk van derden om te leveren. An sich niet erg maar wel als je gewoon als consument verwacht iets binnen enkele dagen te krijgen en dan achteraf zelf moet zien dat het veel langer duurt eer het product geleverd word.
Stuur dan even een email van sorry het duurt langer !

Product geannuleerd en dan krijg je de volgende dag een standaard email met de bevestiging van annulering. Alleen staat er dan nog wel even bij dat het 5 dagen duurt eer enige vorm van afhandeling dan wel creditnota overlegd word. Slechte zaak lijkt mij om iets dat nog geen 24 uur eerder besteld is niet gelijk te kunnen annuleren.
Zal wederom te maken hebben met dat Maxict gewoon geen eigen voorraad heeft en dus eerst hun hele keten van leveranciers moet inlichten van de annulering eer zij verder kunnen.

Heb dit al vaker meegemaakt met dit bedrijf en nu is het gewoon afgelopen, bestel er nooit meer iets.

Helaas zit ik nu al meer dan een week te wachten op producten die op voorraad zouden zijn. Sowieso dan raar om te zien dat deze pas na 4 werkdagen worden geleverd. Communicatie ? Na de automatische bevestiging hoor je niks meer. Contact momenten worden minimalistisch afgehandeld maar problemen worden niet opgelost binnen afzienbare tijd.

Annulering, eerst mailen, niks gehoord. Dan bellen, ze hebben het ontvangen. Maar actie ? Niks. Dreigen met cancellen andere bestelling: mailtje dat je mag wachten op creditfactuur. Die komt natuurlijk pas na lang wachten. Ik ga storneren bij deze toko, ben er echt helemaal klaar mee. Geen bestaansrecht als je het mij vraagt.

Bestel hier vooral niks.

Ze doen pas wat als je jezelf meldt maar dat leidt niet tot iets wat lijkt op een snelle afhandeling. Pappen en nathouden zou ik dit willen noemen.

Op 1 februari een heggenschaar besteld omdat ze daarop een hele goede deal konden leveren. Bezorging duurde langer dan beloofd (13-02), maar bleek ook nog eens niet extra ingepakt te zijn. Doordat er (vermoedelijk) mee gegooid is door de bezorger is de doos geknakt, en daardoor de heggenschaar gebroken. Toen begonnen de problemen: RMA aanvraag (13-02) werd maar niet op gereageerd, achteraan moeten bellen om een eindelijk een retourlabel te kunnen krijgen (27-02). Vlak voor mijn vakantie (16-03) nog gebeld waarom de status nog steeds op "nog niets ontvangen" stond, waarna mij telefonisch is bevestigd dat het pakket er al stond en het die dag afgehandeld zou worden. Door vakantie kon ik er niet meer achteraan bellen, maar ik krijg uiteindelijk op 14-04 pas de bevestiging dat de RMA afgehandeld is, en het geld kwam op 16-04 terug. Twee maanden wachten voor een simpele DOA RMA dus.

Niet extra ingepakt, en de verpakking in de productdoos zelf was ook niet afdoende: ik weet niet of dit een retour is geweest van iemand anders, wat ik kan mij haast niet voorstellen dat de fabrikant dit zo zelf ingepakt heeft. Doos is tijdens verzending geknikt, en daardoor is het product doormidden gebroken.

Aan de telefoon heel enthousiast om dingen te regelen, maar helaas moet je er dus wel continue achteraan bellen. Daarnaast is de laatste toezegging ("we regelen het vandaag") niet nagekomen, dat is een maand geworden.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops