Cameraland.nl

Gebruikers over webshop Cameraland.nl

Product was gemakkelijk te bestellen, duidelijke website. Helaas bleek de levertijd niet geheel correct. Er stond 2 a 3 dagen, maar na 5 werkdagen niets vernomen. Aftersales was echter zeer snel en correct.

Product geannuleerd omdat het mij te lang duurde. Snelle en nette reactie dat het teruggeboekt zou worden, het bedrag stond dezelfde dag weer op mijn rekening.

Een lens aangeschaft voor mijn Sony, het plaatsen van de bestelling was simpel met veel betaalopties (inclusief in termijnen). De bestelling werd netjes bevestigd per mail en werd de volgende dag al geleverd, dus ook dat liep vlekkeloos.

De dag na bestelling werd mijn lens geleverd. Deze was netjes verpakt.

Een duidelijke website, een goede prijs, veel betaalmogelijkheden en een prima afrondoning van de bestelling

Er wordt weinig vertelt over de manier van verzenden: hoelang duurt het? Met welke service gaat het? In dit geval duurde het twee (werk)dagen (Woensdag tot vrijdag), en was het verzonden met DHL.

Handige aanbieding om in drie termijnen te betalen. Duidelijke website, goeie aanbiedingen en fijn dat je aankopen gratis verzekerd worden verzonden.

Verzending wel erg traag. Als ik iets op dinsdag bestel en donderdag pas een verzendbevestiging krijg terwijl het wel op voorraad was, dan gaat de afhandeling dus nogal traag. Wel vervelend aangezien ik het dit weekend nodig had.

Alles conform afspraak geleverd. En dat tijdens de feestdagen waarbij werd aangegeven dat het langer kon duren.

Precies conform verwachting.

Duidelijke website met scherpe prijzen. Bestel proces liep soepel en veel betaalmogelijkheden. Ook fijn dat er een fysieke winkel is.

Op tijd geleverd en erg stevig en goed beschermd verpakt.

Fijne winkel met kundig en behulpzaam personeel.
Gisteren een 2e hands Canon 24-70 f2.8 L USM lens opgehaald.

Lens was werkelijk bijna in nieuw staat, maar toch kreeg ik de waarschuwing dat er gebruikssporen waren..

Ja.. inderdaad.. een schaafplekje van 4mm...

Zeer fijn bedrijf waar ik al menig keer mijn portemonnee leeg heb geschud :P

De laatste paar weken drie bestellingen gedaan bij Cameraland. Twee daarvan waren vertraagd. Bij de klantenservice welwillende mensen, maar iets doen is er niet bij.

twee van de drie bestellingen waren vertraagd. Één doordat er een voorraadfout ontstaan was en één omdat DHL het pakket linksaf had laten gaan.

Klantenservice staat je welwillend en vriendelijk te woord, maar doet niets. Kan misschien wel niets doen, maar ook dan schiet de organisatie tekort

Recent een body gekocht bij Cameraland. Levering was vlot, maar de filters op de website werken niet prettig. Een maximum prijs instellen en vervolgens een ander filter aanzetten, weg is de max. prijs. Aangeven, dat ze op prijsvolgorde moeten staan, een ander filter aanzetten en weg is de volgorde. Na een paar keer is dat behoorlijk irritant.

Levering was precies volgens afspraak

On-line 2 compact camera's gekocht met vooraf als randvoorwaarde, dat 1 camera weer retour ging komen, maw, dat het om een vergelijk ging, welke camera voor mijn doeleinden (binnen kunnen fotograferen zonder flits) het beste zou zijn.
Ook uitgelegd welke testen ik ging doen in een museum, dus niet thuis zoals min of meer in de voorwaarden staat.
Dit was geen enkel probleem.
Na enige dagen 1 camera weer ingeleverd, waarna ik enige dagen later het bijbehorende bedrag weer teruggestort zag op mijn rekening.
Wat mij betreft dus prima geholpen, zeker gezien enige ervaringen met andere (web)winkels in de afgelopen jaren.

Op tijd en goed verpakt.
Bij bestellen kon ik kiezen tussen vanavond of morgen.
Ik koos voor vanavond.
Later op de dag een mailtje, dat het toch morgen was geworden met een uitleg waarom, in mijn postcode gebied wordt 's avonds niet geleverd.

Bij het beoordelen van mijn testresultaten, de foto's dus, heb ik hierover nog per e-mail enige vragen gesteld, deze werden netjes en vlot beantwoord!

De klantenservice van Cameraland is erg vriendelijk en behulpzaam! Ik had een aankoop geretourneerd waarna deze door PostNL was kwijtgeraakt! PostNL was totaal niet behulpzaam. Cameraland gebeld en ze zijn er meteen achteraan gegaan om het probleem op te lossen. Ze hebben mij netjes op de hoogte gehouden en uiteindelijk het probleem met een keurige oplossing afgehandeld! Aanrader!

Canon 77D en twee lenzen besteld bij cameraland.nl tijdens de kortingsactie van de langste dag. Eén bestelling werd te laat geleverd en de twee andere kwamen tijdig aan.

Cameraland lijkt de verzending niet zelf te doen maat te hebben uitbesteed aan een andere partij.

Ik heb drie losse bestellingen geplaatst. 1x een Canon 77D en 2x een bestelling met een losse lens. De body kwam tot mijn verbazing binnen in een grote doos van een Sony camera met daarin een goed verpakte Canon 77D, uiteraard in doos. De twee andere lenzen kwamen in een kleinere doosjes en ook goed verpakt.

Eén bestelling om 23:45 uur geplaatst, werd echter niet zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Kwam een dagje later met DHL.

Ik had een vraag over een product, vraag werd snel beantwoord via de chat.

"Ik bestel wel online, dat is veel makkelijker"

Dit is een beetje de gedachtegang die ik al enkele jaren had voor ik voor het eerst bij Cameraland naar binnen liep.

Ik had enkele specifieke eisen en scenario's waaronder ik foto's wilde maken en omdat ik online geen goede vergelijking kon vinden voor mijn wensen toch maar overstag gegaan en de winkel binnen gelopen.

Als je binnen komt is er altijd wel iemand die je snel even aanspreekt met een "goede dag" en een geruststelling dat je zo snel mogelijk wordt geholpen.

De winkel zelf is afgeladen met producten, nagenoeg alles is op voorraad (uiteraard op echt niche producten na) en als je even iets wilt bekijken is dit ook nooit een probleem.

Eenmaal dat ik geholpen werd merkte ik een enorm verschil met bijvoorbeeld de "Ik ben toch niet gek"- concern.
Ik leg aan de beste man mijn wensen uit, wat ik ongeveer zoek en wat ik hoopte in resultaat te behalen. Uiteraard werd even het meest luxe model camera even opgehaald, uiteraard met een meest luxe prijskaart. "Gewoon.. omdat het kan" zei hij er bij met een grote glimlach.
Gelijk vertelde hij mij ook dat het ook veel goedkoper kon en dat met mijn eisen ik ook prima enkele andere mogelijke alternatieve had.
Nog geen 2 minuten later stonden er een 5-tal camera's voor mijn neus op tafel die ik allemaal even mocht proberen, opties tot financiering werden besproken en toch nog even met lege handen naar huis gegaan... want ik wilde toch ook even online kijken...

Reviews van de betreffende camera's opgezocht, en keer op keer bevestigde ze alleen maar het verhaal wat de verkoper mij vertelde. En binnen een week was het voor mij bekend.

Afgelopen woensdag liep ik blij de winkel uit met een prachtige Fuji X-Pro2 die ik online had gereserveerd, nu al een 10 uur spelen verder kan ik niets anders zeggen dat dit inderdaad de camera is die ik zocht, zonder dat ik eerder dit model of merk goed kende.

Dat spreekt pas van kennis, en passie van het personeel.

Cameraland is niet de goedkoopste, maar eigenlijk wil ik niet zeggen dat er verkopers werken..
Er werken fotografen die gepassioneerd zijn, graag hun kennis delen en dit dus in winkelvorm doen, ze verkopen je niet een product om de grootste marge te verdienen, maar een product wat je nodig heb.

Verzending wordt keurig volgens de geadverteerde levertijden bezorgt

Had nog een flits nodig voor mijn camera (geen ingebouwd) en kon op internet nou niet echt iets vinden. Daarom naar de winkel gegaan voor persoonlijk advies en ben tevreden de winkel uitgelopen. Het was verder ook geen probleem om wat andere lensen te proberen, ik kom hier zeker terug!

Snelle levering, goed verpakt, snelle verwerking van retour (4 rugzakken besteld om er eentje uit te kiezen) en bevestiging van creditering binnen een dag.

Goed verpakt en netjes afgeleverd. Wel jammer dat een pakket geleverd werd door DHL en de andere door PostNL. Waarschijnlijk lag dat aan het formaat van een pakket maar ik moest nu 2 x thuisblijven.

Retour is binnen een dag verwerkt en toen daar een klein foutje in zat werd dat direct gecorrigeerd door heel vriendelijke medewerkers.

Ik was op zoek naar een gopro mount voor op de fiets. Cameraland had een mooie en ook op voorraad, dus daar besteld. Ook omdat er op de site staat "Doordeweeks vóór 23:59 besteld, morgen in huis". Betaling meteen via iDeal gedaan, communictatie via mail is keurig.

Waardeloos. Op de site geeft men aan "Doordeweeks vóór 23:59 besteld, morgen in huis". De ochtend na de bestelling kreeg ik een mail met een Track&Trace code, waarin was aangegeven dat de order pas een dag later geleverd zou worden. Dit is dus niet "morgen in huis". Je moet dus geen beloftes doen die je niet waar kunt maken, erg slordig!!

Ik belde naar cameraland met de vraag welke softbox ik het beste kon gebruiken bij mijn Profoto B1 Flitser. Door José werd ik perfect te woord gestaan. Samen keken we op de website en hij raadde mij een Octa softbox aan. Hij informeerde ook dat hier geen rind bij zit om je softbox te bevestigen. Direct daarna een bestelling gedaan en de spullen werden keurig de volgende dag geleverd.

De softbox is makkelijk in gebruik en goed mee te nemen. Ideaal voor diverse soorten fotografie.

Goed, duidelijk, snel te woord gestaan. Persoonlijke service

Gebruikte lens besteld (en betaald) maar geen enkel bericht van verzending. Na enige tijd en meerdere telefoontjes bleek de schuld in de schoenen te worden geschoven van Post.nl. Lens was zoek. Het aanbieden van een (duurder) alternatief was een mooie service, echter bleek dit alternatief, in tegenstelling tot de aangegeven waardering, een defect te hebben. Alternatief retour gezonden, waarna ik zelf weer contact moest opnemen of alles in goede orde was aangekomen, etc.

De verkoper kwam op mij over dat hij eigenlijk wel wat beters te doen had, binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Aangekocht een Nikon D7200 en een statief. Bij het statief zit geen snelkoppeling, dat had hij als expert toch wel even kunnen zeggen,zodat ik er meteen één bij had kunnen kopen. Wij hadden geen klik jammergenoeg. Dit was mijn eerste bezoek aan deze winkel, helaas geen positieve. Helemaal geen uitleg over de camera......

Meegenomen uit winkel dus niet van toepassing.

Ben zéér blij met mijn gebruikte Tamron 18-200 lens.
Alle in de advertentie genoemde voorwaarde zijn waar.
De Lens is in goede conditie ontvangen binnen de gestelde termijn en ik ben er zeer tevreden mee.

Voor mij is "CAMERALAND" toppie.

Perfect verpakt en zonder beschadiging mogen ontvangen.

Ben heel tevreden over de gang van zaken hoe Cameraland met de bestelling
omgaan en behandelen.

Scorekaart voor Cameraland.nl