HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Ik kwam op PlatteTV terecht nadat ik het internet had afgestruind op meest voordelige outdoor portable speaker. Ik kreeg op de bestelpagina de optie om een aangepaste offerte aan te vragen en dat heb ik ook gedaan. Al binnen enkele seconden had ik een nog mooiere aanbieding ontvangen en op de vragen die ik vervolgens stelde werd er ook direct op gereageerd.

Voor een onlinewinkel is juist de overzichtelijkheid op de pagina, alsmede een goede service en goede bereikbaarheid erg belangrijk. Blij dat ik deze site heb ontdekt!

Via de chat heb ik een LG 65E9 tv gekocht voor een heel scherpe prijs. Een paar dagen eerder was deze tv 50 euro voordeliger op hun site, maar via de chat mocht ik de tv voor de oude prijs kopen, bovendien kreeg ik er een goede hdmikabel bij.

's Middags besteld en de volgende dag tegen 6 uur in de middag al in huis. Vriendelijke bezorgers van Postnl die de behoorlijk zware, grote doos netjes binnen in de huiskamer zette. En dat in coronatijd. Top! (met in acht nemend van afstand en hygiëne)

Tot nu toe zeer vriendelijk contact. Wordt goed met je meegedacht en alle wensen worden doorgenomen om tot een keuze te komen

Er wordt goed meegedacht en zeer vlot gereageerd. Reactie vaak binnen 10 minuten per mail terug.

Hartstikke goeie service! En je wordt duidelijk en instructief geholpen met je keuzes! Raad het aan iedereen aan om bij platteTV te bestellen!

Verzending top!

Goeie snelle service en vriendelijke personeels leden!

Aantrekkelijke prijsactie, Goede gelegenheid om kennis te maken met het bedrijf. Snelle reacties als je iets vraagt over de mail.

Overzichtelijke website waar je producten eenvoudig kan vinden. Snelle reactie op mijn vragen per email. Scherpe prijzen en professionele hulp.

Levering van al mijn eerdere bestelling waren op tijd

Na een korte vraag krijg je direct antwoord en een passend aanbod. Dat vind is Erg prettig! Zeer professionele afhandeling van mijn order.

Ik vind het een top product.

Snel, beleefd en komt afspraak na.

Goeie service. En fijne prijsactie. Ik raad het zeker aan om. Hier ooit iets te bestellen. Goedkoop en netjes.

Goeie en snelle reactie. Netjes!

Voor de aankoop van een nieuwe tv en Sonos Move kwam ik bij Platte TV terecht. Doordat ik twee artikelen wilde kopen had ik een mail gestuurd voor een scherpe prijs bij aankoop van 2 artikelen en ben geholpen door Tim. Erg fijn dat ze snel en helder reageren en communiceren per mail. Zojuist de artikelen besteld en ga ze ophalen in de winkel. Erg tevreden met persoonlijke aandacht en adequate reactie per mail.

Geholpen door Tim en erg netjes, vriendelijk per mail.
Vooral de snelle reacties vind ik erg prettig.

e-mail gestuurd met vraag naar product en beste prijs, binnen enkele minuten reactie met uitleg en aanbieding

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen,het product was snel gevonden. Afhandeling ging soepel en snel.

Prima gegegaan

Snelle reactie

Ijk Had een bestelling met een vraag en werd prima geholpen op een snelle en correcte manier en binnen een dag. kreeg ook nog een betere prijs

Binnen 24 uur zonder verzendkosten in huis. Prima

Prima bereikbaar

Na mailen eerst een korting van -56 gekregen. Na terug mailen was het een foutje en heb 20 euro korting gekregen.

Supergoede en vriendelijke klanten service goed geholpen bij de product keuze en een mooie aanbieding gekregen

Op meerdere kanalen contact gehad. Per chat en mail. Snel en goed advies. Telefonisch een keer geprobeerd dat ging minder snel. Hebben meegedacht over wat een passend product zou zijn voor mij en keken ook naar alternatieven. Eerst een tv gekocht die werd snel geleverd. Ga nu ook een soundbar bestellen, daar verwacht ik de zelfde service.

binnen 24 uur geleverd. Samen met de bezorger uitgepakt om eventuele beschadiging te zien (die waren er niet)

Snelle en kudige klantenservice. Goed advies.

Via de mail om advies gevraagd. En werd direct snel en vakkundig geholpen met mijn vragen. Goede service van Platte TV!

Snelle reactie op mijn vragen. Niet opdringerig en vrij in mijn keuze, goed advies.Goede aanbieding.

Het product is vandaag besteld.

Snelle reactie, ondanks Corona

Snelle goede communicatie en service. Daarnaast is het mogelijk om te onderhandelen over de prijs terwijl zij al vaak zeker niet de duurste zijn.

De betaling ging vlot en veilig zoals ik gewend ben van plattetv. Dit geeft een vertrouwd gevoel

Verzending ging volgens afspraak en was binnen 2 dagen in huis.

Prima zaken gedaan met platte tv. Dit was mijn tweede aankoop bij dit bedrijf en het geeft mij een vertrouwd gevoel. Ze hebben een uitstekende service en een goede prijs voor je product.

Snelle goede communicatie en service zowel in de winkel als in de webshop. Daarnaast is het mogelijk om te onderhandelen over de prijs terwijl zij al vaak zeker niet de duurste zijn.

Scorekaart voor HelloTV