HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Goeie service. En fijne prijsactie. Ik raad het zeker aan om. Hier ooit iets te bestellen. Goedkoop en netjes.

Goeie en snelle reactie. Netjes!

Voor de aankoop van een nieuwe tv en Sonos Move kwam ik bij Platte TV terecht. Doordat ik twee artikelen wilde kopen had ik een mail gestuurd voor een scherpe prijs bij aankoop van 2 artikelen en ben geholpen door Tim. Erg fijn dat ze snel en helder reageren en communiceren per mail. Zojuist de artikelen besteld en ga ze ophalen in de winkel. Erg tevreden met persoonlijke aandacht en adequate reactie per mail.

Geholpen door Tim en erg netjes, vriendelijk per mail.
Vooral de snelle reacties vind ik erg prettig.

e-mail gestuurd met vraag naar product en beste prijs, binnen enkele minuten reactie met uitleg en aanbieding

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen,het product was snel gevonden. Afhandeling ging soepel en snel.

Prima gegegaan

Snelle reactie

Ijk Had een bestelling met een vraag en werd prima geholpen op een snelle en correcte manier en binnen een dag. kreeg ook nog een betere prijs

Binnen 24 uur zonder verzendkosten in huis. Prima

Prima bereikbaar

Na mailen eerst een korting van -56 gekregen. Na terug mailen was het een foutje en heb 20 euro korting gekregen.

Supergoede en vriendelijke klanten service goed geholpen bij de product keuze en een mooie aanbieding gekregen

Op meerdere kanalen contact gehad. Per chat en mail. Snel en goed advies. Telefonisch een keer geprobeerd dat ging minder snel. Hebben meegedacht over wat een passend product zou zijn voor mij en keken ook naar alternatieven. Eerst een tv gekocht die werd snel geleverd. Ga nu ook een soundbar bestellen, daar verwacht ik de zelfde service.

binnen 24 uur geleverd. Samen met de bezorger uitgepakt om eventuele beschadiging te zien (die waren er niet)

Snelle en kudige klantenservice. Goed advies.

Via de mail om advies gevraagd. En werd direct snel en vakkundig geholpen met mijn vragen. Goede service van Platte TV!

Snelle reactie op mijn vragen. Niet opdringerig en vrij in mijn keuze, goed advies.Goede aanbieding.

Het product is vandaag besteld.

Snelle reactie, ondanks Corona

Snelle goede communicatie en service. Daarnaast is het mogelijk om te onderhandelen over de prijs terwijl zij al vaak zeker niet de duurste zijn.

De betaling ging vlot en veilig zoals ik gewend ben van plattetv. Dit geeft een vertrouwd gevoel

Verzending ging volgens afspraak en was binnen 2 dagen in huis.

Prima zaken gedaan met platte tv. Dit was mijn tweede aankoop bij dit bedrijf en het geeft mij een vertrouwd gevoel. Ze hebben een uitstekende service en een goede prijs voor je product.

Snelle goede communicatie en service zowel in de winkel als in de webshop. Daarnaast is het mogelijk om te onderhandelen over de prijs terwijl zij al vaak zeker niet de duurste zijn.

Prima zaak. Reageren direct op je mail en qua prijs valt er prima te onderhandelen. Heb hier nu al diverse producten gekocht en zal hier zeker weer terug komen!!!

Levert de producten prima op tijd en een aantal producten kon ik direct ophalen in de winkel in Doetinchem

Goede service online en via de email. Ook in de winkel zijn we vriendelijk geholpen

Snelle reactie

Wat fijn bedrijf! Ik doe nu mijn tweede aankoop hier en ben meer dan tevreden. De eerste keer werd de televisie snel geleverd en tegen een mooie prijs. Nu een tweede bestelling en ook daar wordt een mooie deal voor gemaakt! Kortom: een aankoop is zeker de moeite waard hier! Alle communicatie en hulp verloopt heel soepel.

Heel prettig om met een medewerker contact te hebben. Werkt snel en goed en geeft daardoor vertrouwen

Goede ervaring met Platte tv! Reacties altijd mooi op tijd en vriendelijk. Kort om een aanrader.

Dit is de derde aankoop van een product bij PlatteTV Groningen. We zijn heel tevreden, vooral over de manier waarop wordt meegedacht en de vriendelijkheid. Eén keer werden we zelfs teruggebeld om een tip door te geven. Ook zijn we tevreden over de prijzen van de producten, in ons geval o.a. draadloze speakers en een T.V.

Goede en snelle service. In een aantal maanden een TV gekocht en nu standaarden voor Sonos boxen. Beide gevallen uitstekend geholpen

Bestelling van de TV gedaan op het moment dat er een aanbieding was, ze wilden het 3 weken langer in hun magazijn houden totdat mijn nieuwbouw huis klaar was.

Snelle communicatie en de knop om te vragen naar extra korting werkt (al zijn het kleine kortingen)

Scorekaart voor HelloTV