HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

PlatteTV geeft een geweldige service, en heeft scherpe prijzen! De website is overzichtelijk, en er staat duidelijk bij of iets op voorraad is of niet.

Netjes verpakt en snel in huis.

Goed benaderbaar en aardig

tijdens mijn aankopen bij Platte Tv ben ik altijd top geholpen en dit geeft me vertrouwen door de goede service. Zeker aan te bevelen aankopen hier.

Levering altijd op vermelde tijd

de klantenservice is adrem en altijd vriendelijk.

Duidelijke site alles goed vindbaar en gesorteerd per product en zeer goed bereikbaar voor vragen !

Gisteren besteld en vandaag geleverd, sneller kan niet

Antwoord per e-mail binnen enkele minuten

Reactie via mail verloopt snel en goed. Ook is de deal die ze bieden een goede deal. Niet zomaar een tientje eraf.

De rest volgt na levering.

Voor zover perfect. Het proces is nog niet afgerond dus zal het later aanvullen.

Snel effectief en een hele doordachte mooie website waar je alle snel kunt vinden en een goede klantenservice.

Nou gewoon een hele snelle reactie via de mail en ook een heel net aanbod.

Prima geholpen met mijn vraag om extra korting. Ook uitleg over de verschillende modellen was goed.

Ik had gmaild voor persoonlijke korting, hierop kreeg ik snelle reactie en ben netjes geholpen!

Er valt een mooie korting bij ze te bedingen, en zelfs bij het service pakket kan dan nog iets van de prijs af. Nog geen ervaring gehad hoe ze met problemen om gaan, en dat hoop ik zo te houden, maar het verkoop proces gaf vertrouwen.

Via website persoonlijke kortingsdeal aangevraagd. Op deze aanvraag heb ik een snelle reactie en mooie korting gekregen.

Via de chat informatie opgevraagd over een OLED tv, ze gaven direct aan de prijs 50 euro te kunnen verlagen. Desondanks gaf ik aan voor een ander model te gaan die bij een ander aanzienlijk goedkoper was. Ze vroegen over welke winkel ik het had en toen ik dat met hun deelde vertelde ze direct (zo snel dat het leek alsof het bericht al klaar stond) dat het geen officiële LG dealer zou zijn, dat je dan een import model krijgt en geen garantie. Ik gaf aan dat de reviews op Tweakers erg goed zijn over die zaak waarop ze alleen antwoordde dat het geen officiële dealer is. Vervolgens die betreffende zaak gebeld, wat blijkt, het is wel een officiële dealer, heel de BeNeLux werkt met hetzelfde model, en de volledige 2 jaar aan huis garantie. Dit vervolgens natuurlijk gedeeld met PlatteTV en zij wensten mij een fijne dag.

Ik werd wel snel te woord gestaan, maar ze vertellen leugens over andere zaken, die hetzelfde product voor een lagere prijs verkopen, om zo hun product aan je te verkopen.

Goede service, fijne medewerkers. Geweldige aankoop medemogelijk gemaakt door Paul van Platte TV in Doetinchem.

Heb mijn tv van Platte tv nu een half jaar. Was zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Mensen achter de balie waren zeer kundig in hun uitleg en stonden snel klaar met een antwoord. Tv is nog steeds van prima kwaliteit en heb nog 0 keer problemen ervaren

Overzichtelijke website en na een vraag snel contact gekregen en prima geholpen door medewerker Tim!

Via e-mail met Tim contact gehad over de aankoop van een Sonos speaker. Snel en goed geholpen dor heb en tot aankoop overgegaan.

Dit is een prima winkel, snelle reacties via mail, de prijs-kwaliteit verhouding is gewoon goed!

Scherp geprijsd. Prima te woord gestaan via mail. Shop ziet er goed uit. Snel geleverd.

Verzending van televisie ging via postnl@home. Die werken met allerlei onderaannemers. Kan vriezen kan dooien dus. In mijn geval niet zo best. Bezorging was 30minuten buiten beloofde tijdvak, geen ramp. Bij bezorging weer discussie over wat de voordeur is. Afspraak is “privé drempel” maar ze willen dan de voordeur van het trappenhuis. Bezorger kwam alleen en was na aandringen wel bereid “mee te helpen” om de tv naar boven te tillen. Oude tv meenemen ging bepaald niet van harte.

Tot 2 x toe zeer goed geholpen met al m n vragen. Daarnaast 2 x een scheep aanbod gekregen!

Snell levering

Snel en goed geholpen via de mail met een aantal vragen.

Vanmiddag gemaild en binnen een 15 minuten had ik al een reactie terug. Betaling simpel via Ideal.

snelle levering en verzending

geen opmerking

Prima geholpen via de mail, uitstekende service, gevraagd naar een kortingsdeal, prima korting gekregen top.

Aankoop gedaan tijdens kortingsweken. Snelle reacties gehad op vragen. (tijdens korting weken) afspraken kunnen maken over de prijs van de aankoop.

Scorekaart voor HelloTV