Gebruikers over webshop HelloTV

Mooie deal gesloten voor een nieuwe LG QNED tv.
Voor ons voor het eerst online ipv in de winkel, maar moet zeggen dat alles prima is verlopen.

Netjes geleverd op de afgesproken dag, doos was nog netjes op een gat na aan de zijkant onderin, maar dat had totaal geen invloed op het toestel.

Prima contact met klantenservice vooraf de aankoop, goed advies en uiteindelijk nog een mooie deal kunnen afsluiten.

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Het is geweldig om te horen dat je een mooie deal heeft kunnen sluiten voor je nieuwe LG QNED-tv en dat de online aankoop soepel is verlopen. We zijn blij dat de levering op de afgesproken dag heeft plaatsgevonden en dat eventuele schade aan de doos geen invloed had op je toestel.

Daarnaast waarderen we je complimenten over onze klantenservice en het advies dat je hebt ontvangen. Veel kijkplezier met je nieuwe tv, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

HelloTV

Hello TV leverde een televisie die bij bezorging defect bleek te zijn. Omdat ik de doos niet heb bewaard, geeft men aan dat retourneren niet meer mogelijk is. In plaats daarvan moet een servicepartner de tv komen repareren. Het is bijna onmogelijk om een afspraak met de servicepartner in te plannen, en inmiddels zit ik al bijna 4 weken zonder tv. Ik heb zelfs voorgesteld de televisie naar een filiaal te brengen tegen terugbetaling, maar ook dat werd afgewezen. Ik heb weinig vertrouwen in een snelle oplossing.

De televisie had ik de volgende dag in huis, zoals beloofd. Niks op aan te merken.

Na veel mails is er nog geen oplossing in zicht. De klantenservice van hello tv is niet bereid om mee te werken aan een snelle oplossing.

Beste Willem,

Het spijt ons enorm om te horen dat er een defecte televisie is geleverd. Helaas zonder doos kunnen we een tv niet meer retourneren en is de procedure dat die gerepareerd wordt. Dit is zeker niet de service die wij voor ogen hebben, maar zijn ook gebonden aan regels en wetten. Op elke factuur staat dan ook dat de doos minimaal twee weken bewaard moet worden.

Hoewel we gebonden zijn aan bepaalde procedures bij defecten en retourzendingen, begrijpen we dat het voor je erg vervelend is om al zo lang zonder werkende tv te zitten. We doen altijd ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Heb je voor mij een ordernummer, dan ga ik nakijken waar het fout gaat met het aanmelden van een reparatie. Die mag naar klanttevredenheid@hellotv.nl, dan neem ik even contact op.

HelloTV

Vriendelijk webshop met kundige mensen op de chat. Ivo heeft heeft mij geweldig geholpen met het bestellen van mijn nieuwe televisie.
Hallo tv is een aanrader.

Levering is prima, je kan zelf dag en tijd kiezen.

Deskundig personeel die vriendelijk zijn en je goed helpen.ik ben geholpen door Ivo en doet zijn werk prima.

Beste Wouter,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze webshop en de deskundige hulp van Ivo bij het bestellen van je nieuwe televisie. We doen ons best om de service zowel tijdens het bestelproces als bij de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen en we zijn blij dat je dit waardeert. Super dat je de mogelijkheid om zelf de dag en tijd van levering te kiezen handig vond! Nogmaals dank voor je aanbeveling en veel plezier met je nieuwe tv!

HelloTV

Goeie ervaring gehad door te bestellen via de chat op de website. Gesproken met Jari. Tot een mooie prijs gekomen en een uur later kon ik de LG-tv (c4 42) ophalen in Groningen. Op pricewatch had het wellicht net wat goedkoper gekunt, maar het idee dat ik zo de winkel in kan stappen voor service geeft mij meer comfort dan het risico op gezeur door levering van andere (buitenlandse) typenrs etc bij de firma's die ze wat goedkoper aanbieden via internet.

Product perfect, levering perfect. Erg tevreden.

---

Kon het product na een uur ophalen (was op voorraad in filiaal)

Chat via website met prijsaanbod is erg prettig. Afhandeling in winkel ook perfect.

De sonos Beam gen 2 was net als bij andere winkels in de aanbieding.
Bij HelloTV waren de kortings weken.
Als nog extra korting gekregen.

Zoals beloofd de volgende dag geleverd.
Nietjes je verpakt in een extra neutrale doos.

Korting krijg je via de chat.
Hierbij zeer prettig geholpen door Robin👍🏻

Beste,

Bedankt voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de Sonos Beam Gen 2 en de extra korting die je via de chat hebt ontvangen. Robin zal het zeker waarderen dat je zijn service als prettig hebt ervaren. Ook fijn dat de levering snel en netjes verliep.

We wensen je veel luisterplezier met je nieuwe soundbar, en als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

HelloTV

Een soundbar die al in de sale was voor een nog iets lagere prijs aangeschaft bij helloTV. Ik verwachte niks maar kreeg toch nog een extra kleine korting. Ik heb de soundbar nog niet ontvangen door een kleine vertraging in de verzending maar dit zal wel in orde zijn. Zo niet, update ik de review uiteraard.

Door een (zoals het nu lijkt) kleine vertraging ontvang ik de soundbar iets later dan geadverteerd. De klantenservice gevraagd hoe de verzending precies in elkaar zit. Duidelijke uitleg met de belofte dat het bij een kleine vertraging zal blijven.

Snel en netjes geholpen met mijn vraag over de vertraagde levering.

Ik heb inmiddels twee tv's gekocht bij HelloTV (bij de eerste heetten ze nog PlatteTV). Bij de tweede trad er een probleem met het scherm op (vond ik) en hij werd meer dan een maand na dato nog omgewisseld zonder gezeur. Ik ben dus een tevreden en terugkerende klant. (en heb er inmiddels ook andere spullen gekocht)

De tweede TV werd door een eigen bezorger gebracht (op de afgesproken tijd), en netjes uitgepakt. En toen ik het vriendelijk vroeg werd ik zelfs geholpen om hem aan de beugel die ik al gemonteerd had op te hangen.

Zie mijn algemene toelichting. De service is snel, vriendelijk en effectief

Beste,

Wat een geweldige ervaring! Het probleemloze omwisselen van je tweede tv toont de uitstekende service van ons.

Het feit dat je terugkerende klant bent en ook andere producten hebt gekocht, bevestigt onze klantgerichtheid.

Mocht je deze ervaring willen delen of iets anders willen toevoegen, laat het me weten!

HelloTV

Binnen no time een goede aanbieding en er wordt goed mee gedacht. Het contact via mail en chat verloopt prettig en ik ben blij met de aankoop van mijn TV.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de leveringstermijn en op het afgegeven tijdstip werd de TV bezorgd.

De TV was goed verpakt en werd voorzichtig naar binnen getild (doos van 65 inch TV). Medewerkers waren goed geïnstrueerd.

Bij HalloTV een 'tweedekansje' gekocht. Een geretourneerde 43 inch LG tv. Het product voldoet prima aan mijn verwachtingen en mijn dochter is er erg blij mee.

Verzending was snel, verpakking was natuurlijk open maar zeker in orde.

Ik zit nu met een kapotte TV die binnen de wettelijk garantie valt maar waar pertinent geweigerd wordt om een fatsoenlijke reparatie te bieden.

Was snel verzonden en was redelijk stevig verpakt afgeleverd hier.

Absolute baggerwinkel.

TV is na 42 maanden stukgegaan, geeft alleen nog zwart beeld. Zou een levensduur hebben van 48 maanden. HelloTV weigert de de reparatie kosteloos te doen (€500 op een TV van €470) en claimt dat het niet een “niet-conform” product is.
Koop hier *nooit* iets, want ze proberen op iedere manier hun verantwoordelijkheid te ontduiken en je een poot uit te draaien.

Beste,

Het spijt ons zeer om te horen over de problemen die je hebt ervaren met je TV en dat je teleurgesteld bent in onze service. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet, zeker als het gaat om de levensduur.

Onze klantenservice volgt altijd de geldende wetgeving rondom garantie en productconformiteit, maar we waarderen je feedback.

Zou je contact met ons op willen nemen, zodat we je order nogmaals kunnen beoordelen en vandaar uit je zullen benaderen.

HelloTV

Was uitgekomen in de winkel in Duiven, zeer ruim opgezet en mooi alles opgezet per merk.
Zeer vriendelijk personeel die weet waar ze over praten. De volgende aankoop zal dan ook weer daar gedaan worden.

Product op afgesproken datum afgeleverd . Zeer vriendelijke heren. Zou zo weer bestellen in de winkel in Duiven.

Personeel denkt echt met je mee. Vragen zijn gericht en daarom ook de perfecte tv uitgekozen die voor mij dan ook perfect is.

Onlangs belangstelling getoond voor Samsung The Frame 55 bij Hello TV.
Goed en vlot geholpen via e-mail door Tim. Uiteindelijk ingegaan op de interessante aanbieding. Sinds vandaag in het bezit van een prima ‘beeldbuis’.
Van harte aanbevolen.

Uitstekende service. Voor de bezorging nog een bevestigend telefoontje gekregen. Plaatsing en installatie liep op rolletjes dankzij Stijn. Hulde voor de tips.

De extra info was welkom en ik werd tijdig geïnformeerd

Via contactformulier en email een LG Oled televisie gekocht. Ik werd daarbij geholpen door Tim. Het contact bij het tot stand komen van de order/deal verliep zeer prettig en professioneel. Geen detail werd over het hoofd gezien voordat de order werd geplaatst. Dit wordt onze derde LG televisie via dit bedrijf, dus dit zegt ook wat. Nu in afwachting van onze LG. Spannend!

Het contact via contactformulier en email verliep professioneel en prettig.

Beste Andre,

Wat geweldig om te horen dat je wederom voor ons hebt gekozen voor de aanschaf van je derde LG televisie!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Tim.

We zijn blij dat het hele proces, van contact tot het plaatsen van de order, naar tevredenheid is verlopen.

Onze aandacht voor detail is iets waar we trots op zijn, en het is fijn dat dit zo goed wordt gewaardeerd.

We hopen dat je nieuwe LG televisie snel en naar verwachting wordt geleverd, dat je er net zoveel plezier van zult hebben als van de vorige!

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, horen we het graag.

HelloTV

Proces tot kopen ging prima. Al houd ik niet van de poppenkast die kennelijk nodig is voor een krijgen van een goede prijs. Snap niet waarom dat niet gewoon lekker transparant kan.

De tv kwam netjes aan en was bij het uitpakken helemaal piekgaaf.

November/December 2020 een LG CX van 55 inch gekocht. Deze vertoont na minder dan 4 jaar een kennelijk bekend probleem met pixels: steeds meer pixels rond de rand (circa 100 nu inmiddels) doven langzaam maar zeker. Ik lees online dat dit bij schermen voor een bepaald jaar een bekend probleem is, iets met incorrecte afsluiting van de randen. Het reparatieaanbod van HelloTV is met coulance meer dan 750 euro, wat uiteindelijk meer dan de helft van de originele aankoopprijs is.

Als je hierover vragen stelt, krijg je direct een mail met een uitleg waarom dit wel eerlijk zou zijn (verjaringstabel van Techniek Nederland) en bieden ze je zelfs een nieuwe tv kopen als optie aan. Ik vind dit best onbehoorlijk, en het maakt me wel chagrijnig. Als ik stel dat een gebrek als dit onder wettelijke garantie zou moeten vallen, omdat het om een non-conformiteit van een duur product gaat, vind ik (kosteloze) reparatie en/of vervanging voor een redelijk bedrag de meest nette oplossing. Het liefst een reparatie. Ik krijg door de antwoorden van HelloTV sterk het idee dat ik in een script zit dat hoopt dat ik aanhaak bij een oneerlijke optie of volledig afhaak.

Dit is goed om te weten als je hier een tv koopt. Ook al sluit je extra garantie af en blijven ze beleefd met prijsvoorstellen totdat je duidelijk geen interesse meer hebt: het is een sales-organisatie. Als de klantenservice uiteindelijk beter blijkt te zijn dan ik tot nu toe ervaar, update ik uiteraard netjes.

Update: bij doorvragen krijg ik steeds een beperkt antwoord, op niet al mijn vragen. Wel verwijst de webshop meermaals naar de optie om een nieuwe tv aan te schaffen, wat ik een beetje kinderachtig vind (reparatie/vervanging is mijn vraag), en dat ze desgewenst ook mijn juridisch adviseur te woord willen staan (zelf niet over begonnen bewust, alleen of ze aangesloten zijn bij de Geschillencommissie omdat ze zelf refereren naar uitspraken die ze niet meesturen/noemen). Frappant. :)

Ik had een nieuw toestel besteld omdat er online (vermeend) voorraad was en een tweedehands toestel uitgeleverd gekregen - doos onmiddellijk geretourneerd - blijkt dat ze die niet ontvangen hebben ... - ze volgen een draaiboek en het wordt muisstil. De koerierdienst wil 4 betrokkenen juridische verklaring laten afleggen en wit konijn verklaart (na 15D radio stilte) opeens toch de zending ontvangen te hebben. De terugbetaling laat meerdere maanden op zich wachten - we hebben er fraude dienst van VISA bijgeroepen en een zaakvoerder hoofdelijk aangesproken - toen kwam er schot in de zaak en kregen we na ettelijke maanden onze aankoopsom terugbetaald. Het beoogde toestel was eigenlijk niet meer leverbaar en achteraf een perfect draaiboek om van hun voorraad tweede kans toestellen af te geraken ...

HelloTV had de zending in stevige doos verstuurd - maar de inhoud was reeds gebruikt en we hebben die zonder de doos te openen geretourneerd.
Nadat de terugbetaling uitbleef - kregen we te horen dat ze de retour niet ontvangen hadden - ondanks schriftelijk bewijs en GPS coördinaten bij aflevering.

De ganse order is van A tot Z helemaal fout gelopen
Ze volgen een draaiboek en reageren op zeker moment niet meer op mails.
Het is pas nadat management geschoffeerd werd dat er aktie werd ondernomen met koerierdienst en VISA als drukkingsmiddel.

Er was maandenlang "geen beeld - geen klank" vanwege HelloTV - heeft geen zin om na de afhandeling nog cosmetische marketing facelift uit te voeren ... - ze zijn enkel uitmuntend in harde marketing ... - negatieve reviews worden in de waste bin gepusht ("cpc"). Voor mij nooit meer HelloTV ...

Beste Pilar,

Wat vervelend om te vernemen dat de levering niet gegaan is zoals je van ons mag verwachten. Zou je zo vriendelijk willen zijn je ordernummer te mailen naar klanttevredenheid@hellotv.nl zodat we kunnen kijken waar het precies mis is gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen?

Marco
HelloTV

Aankoop ging prima maar de afhandeling bij defect is waardeloos.

Terugbelverzoeken worden niet opgevolgd. 1ste keer ter reparatie geen melding gekregen dat hij binnen was bij de winkel en lag daar dus al weken op mij te wachten totdat ik zelf vragen ging stellen. De eerste reparatie is er niks gerepareerd. Dus het product weer ter reparatie aangeboden. 2de reparatie (een kapotte lader van een Sonos Move) die 3 weken zou duren duurt inmiddels 9 weken. Maken na 9 weken melding dat de reparatie binnen is via de chat om vervolgens in de winkel te horen dat het er niet is.

Dus wil je ook goed geholpen worden bij reparatie. Koop ergens anders en ook geen Sonos.

Reparatienummer: 23922751

Afhandeling en communicatie van reparaties is waardeloos bij dit bedrijf.

Klacht is inmiddels goed verholpen.

Beste,

Bedankt voor de review, heb je voor mij een ordernummer dat ik kan meekijken waar dit fout gaat.
Zou je daarbij ook willen vermelden bij welk filiaal je de terugbelverzoeken hebt gedaan.
Dit alles kan je sturen naar klanttevredenheid@hellotv.nl.
Dan kan ik kijken naar een eventuele passende oplossing.

HelloTV

Een mooie TV plus Soundbar via de chat gekocht waar ik heel goed geholpen ben. Helaas was de TV enigzins beschadigd. Na wat belletjes kreeg ik snel te horen dat er een nieuwe TV bezorgd zou worden. Ik ben ontzettend goed geholpen door de afdeling verkoop die het direct goed oppakte. De installateur die de TV en Soundbar heeft geplaatst krijgt van mij een 10. Alles duidelijk uitgelegd en laten zien en geen vraag was teveel.

De levering van de TV en Soundbar was ruim op tijd en volledig.

Ik heb een aantal keren met de klantenservice / afdeling verkoop op een hele professionele manier contact gehad. Op een heke positieve manier werd na ern oplossing gewerkt.

Ik snap niet dat er niet meer klachten staan over de constante stroom aan opmerkringen over scherpe prijzen. Toen ik een offerte / scherpe prijs vroeg voor een LG oled evo C4 onderbouwd met een internetprijs van tweakers van 999 Euro
Kreeg ik een belachelijk bot waar meerdere winkels zonder vragen al onder zaten.
Daarnaast een boel opmerkingen om de conculegas zwart te maken.
De dame van de chatbot was die erg bot en traag was en geen zin had tot een scherpe aanbieding te komen.
Daarna krijg je ook nog een idioot mailtje waarin ze vragen waarom je geen gebruik maakt van hun aanbieding!?!
Als je dan een reden met een contactvezoek achterlaat hoor je niets meer terug van deze partij.

Nogmaals ik snap niet dat iedereen hier zo lirisch is terwijl ze hun beloftes duidelijk niet waarmaken.

Slechte botte reactie op een serieuze aanvraag, zij beloven een scherp aanbod maar komen dit niet na.

Na deze review heb ik nog een prettig telefoongesprek om de lucht een beetje te klaren. De reactie van de chatmedewerker was inderdaad niet goed.
Helaas konden ze de prijzen zoals geadverteerd niet halen.

Beste heer Aarts,

Bedankt voor je review en het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat je onze service als minder positief hebt ervaren, vooral met betrekking tot de prijsstelling en de communicatie via de chat collega. We streven er altijd naar om scherpe prijzen en goede service te bieden, maar blijkbaar is dit in jouw geval niet goed overgekomen.

We begrijpen dat je teleurgesteld bent, en we waarderen je eerlijkheid. We willen graag onderzoeken wat er mis is gegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Zou je een mail kunnen sturen naar klanttevredenheid@hellotv.nl met je contact gegevens.
Onze klantenservice zal dan ook contact met je opnemen om dit verder te bespreken en hopelijk een passende oplossing te bieden.

Nogmaals dank voor je feedback en we hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

HelloTV

Op zoek naar een soundbar. Via de pricewatch bij HelloTV uitgekomen. In eerste instantie via de website een prijsaanvraag gedaan voor een model van vorig jaar. Daar was niet veel mogelijk, maar ik kreeg wel een mooi voorstel voor het 2024-model van dezelfde soundbar. Daarmee was de keuze snel gemaakt.

Het contact via e-mail verliep behoorlijk vlot en op een prettige manier. Wel zou ik als tip geven om het eerder concreet te maken. Dit had één of twee e-mails kunnen schelen.

Het plaatsen en betalen van de order verliep vervolgens via een persoonlijke link en dit ging prima.

Netjes geïnformeerd over het leverproces en de bestelling was de volgende dag in huis.

Scherpste prijs voor een 75" philips tv. Via de website wordt nog de optie geboden een persoonlijk korting aan te vragen waardoor hij nog wat goedkoper werd. Men probeert vervolgens wel erg fanatiek aanvullende garantie en accessoires te verkopen, maar na meermaals nee volgt gewoon de optie om te betalen. Tv werd de volgende werkdag geleverd via postnl. Overal prima ervaring.

Levering via postnl verliep goed, netjes op de hoogte gehouden.

Scorekaart voor HelloTV