HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Met de summerdeal van PlatteTV een mooie aanbieding gekregen op een nieuwe tv, met een lagere prijs dan in andere webwinkels te vinden. Contact verloopt snel en vriendelijk.

Na e-mail contact over prijs afspraak, zijn we het snel eens geworden. Top geregeld. Goede service.

Snelle levering, zoals bekend is van Platte TV.

Prima service, snel geholpen. Top.

Via Tweakers hield ik de Samsung Q90R en de 2020 Q90T en 95T in de gaten. Vanwege laagste prijs, en nog bij de winkel in mijn woonplaats, de site van PlatteTV bezocht. Voldoende informatie over de TV te lezen waarna het bestellen snel en makkelijk ging.

Conform vermeld een dag later op 11 augustus geleverd. Goed verpakt. Bezorger heeft de tijd genomen om tv te controleren en 'kijkklaar' te maken. Perfect.

Op 10 augustus 's middags bestelling (Samsung TV Q90R) geplaatst. Binnen uur reactie met voorstel Q90T voor dezelfde prijs als laagste prijs Q90R. Binnen een half uur alles geregeld en bevestigd. Keurige en nette service. Had dit per mail al op 11 augustus laten weten!

Vriendelijk geholpen door de klantenservice met een snelle respons tijd en een mooie aanbieding ontvangen.

Contact opgenomen met Platte TV om een goede deal te krijgen. Kreeg netjes en snel (!) antwoord terug met een mooie korting!

Heb er een LG OLED TV gekocht en een mooie prijs verkregen, hun modellen zijn bestemd voor de NL- en BE-markt, dat was voor mij een must. Steeds snel een professioneel antwoord gekregen op al mijn vragen. Alle afspraken werden stipt nagekomen.
Een eerlijke (web)winkel die een aanbeveling verdient.

De vastgelegde afspraak voor leveringsdatum en uur werden perfect nagekomen zoals afgesproken via mail.
De installateur was vriendelijk en behulpzaam. Na een uurtje was ik TV aan 't kijken op een perfect afgesteld toestel.

Mijn ervaring tot dusver (van bestelling tot levering) is zeer positief. Ze reageren erg snel, ook na bestelling en betaling. Bij levering werd alles goed uitgelegd.

Contact met Platte Tv is super, klantenservice reageert nagenoeg onmiddellijk op gestelde vragen en heeft mooie aanbiedingen

Snelle levering, keurig en goed verpakt

Prettig contact en klantenservice doet wat ze beloofd

Ik heb de QE55Q80R besteld - en op dat moment EU 1000 betaald - om 16:00 op dinsdagmiddag. Daarna werd mijn order direct in de wacht gezet omdat ze mij een aanbieding wilden doen voor een andere tv (QE55Q85R). De tv werd dus niet op woensdag geleverd. Dat je grote bedragen betaalt vinden ze prima, maar het product leveren waarvoor is betaald kunnen ze niet.

Ik ben akkoord gegaan met de QE55Q85R op woensdagmiddag en heb donderdagochtend vrij genomen om de televisie die ochtend te ontvangen. Aan het begin van de middag kreeg ik een bericht dat de toeleverancier mijn pakket niet heeft kunnen vinden ("Wij hebben de order niet kunnen traceren bij het laden").

Zeer vreemde werkwijze en minimale klantenservice.

Uiteindelijk denk ik dat ze me een refurbished model hebben willen aansmeren.

Donderdag nog gemaild maar vanaf vrijdag kreeg ik geen reactie meer. Het ging ze puur om het geld. Ik heb de order geannuleerd.

Meerdere dagen moeten wachten ondanks dat er op de site staat dat er de volgende dag geleverd wordt. De televisie is nog niet binnen. Geen idee wanneer hij wel komt. Er wordt niet gecommuniceerd door Platte TV.

De verzending is uiteindelijk niet gelukt. Er is nog een aanbod gedaan om de tv zelf op te halen bij hun filiaal.

Er wordt alleen gereageerd op e-mails waar ze zelf wat aan hebben. Vragen over waarom er een ander model wordt aangeboden worden niet beantwoordt. Als ik akkoord ga met hun aanbod, waar ze blijkbaar zelf profijt van hebben, krijg ik binnen zeer kort tijdsbestek een e-mail terug.

Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik heb tweemaal op verschillende moment een kwartier in de wachtrij gehangen.

De livechat wil me niet helpen en zegt dat ik moet wachten op e-mails.

Tot nu is jeu proces van interactie goed doorlopen en is de tot stand koming van de bestelling gepaard gegaan met de juiste ondersteuning en aanvulling vanuit deskundigheid

nog niet het huidige product ontvangen doch eerdere ervaringen zijn prima verlopen

correcte ondersteuning en toevoeging zonder vervelend over te komen waardoor de interactie zet soepel is verlopen

Snelle service en afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden over de afhandeling zoals bij andere orders

Hele goede service en snel reactie op je persoonlijke aanbieding. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare site voor al je apparatuur? Kies dan voor Platte TV.

Zeer tevreden over Platte tv. Aanschaf van meerdere Sonos speakers. Ze zijn al heel scherp geprijsd tov andere leveranciers, maar toch contact opgenomen vanwege de hoeveelheid speakers. Reactie via e-mail en chat gewoon goed. Uiteindelijk set voor prima prijs kunnen aanschaffen.
Interesse in audio check platte tv.

Grandioos geholpen in de winkel in Eindhoven. Tom heeft veel kennis en is uitermate klantvriendelijk!!

Gekocht in het filiaal Eindhoven. Voor mij eerste bezoek, maar een mooie winkel, met attent personeel. Bij binnenkomst meteen de aandacht. Naar de kennis van Tom, uitermate klantvriendelijk. Mijn keuze is gevallen op de Samsung QE55Q95T. De oneConnectBox is wel erg handig, en werd in de winkel naast alle andere opties perfect uitgelegd. Bij het zelf installeren thuis, ff wat navraag moeten doen, maar weer door en het geduld en kennis van Tom, werd dat in no-time verholpen. Ik ben blij dat ik voor de winkel in Eindhoven ben gegaan, er is in Tilburg geen filiaal aanwezig, Uitermate klantvriendelijk personeel en mooi winkel!!

Een moment bij het thuis installeren, maar was voor de medewerker geen probleem. Rustig en met geduld heeft hij het aan mij uitgelegd.

Goed contact per mail, gelijk reactie terug.
Top service en goede prijs / kwaliteit verhouding.

Nog niet ontvangen, maar ga ervanuit dat deze goed is.

Prettig contact

Het is lang geleden dat het doen van een aanschaf zo leuk was en zo goed verliep. Een tijdje terug contact opgenomen voor een 'persoonlijke deal'. Die kwam er meteen en het was een goede! Omdat ik de tv elders toch nog iets goedkoper had ik daar in eerste instantie voor gekozen. De levering bleef echter uit en wat ben ik daar blij om. Order geannuleerd en opnieuw contact opgenomen met Platte TV. Snelle respons, eerlijke informatie en flexibiliteit vanuit Platte TV heeft mij over de streep getrokken.
Na de keuze en de bevestiging werd goed meegedacht en aanvullende garantie geboden. Gezien de prijs en het formaat van de tv was de garantie dat ik deze zonder extra kosten bij een enkele dode pixel om zou kunnen ruilen zonder gedoe en ook nog eens 3 jaar service aan huis, voor mij een waardevol pluspunt.
In de namiddag betaald, samen met Platte TV de puntjes op de i, en de volgende dag geleverd.
Echt super blij mee. Met het verkooptraject, de tv en dat ik nu zorgeloos kan genieten.

Bedankt Platte TV!

De volgende dag via de service van extra @ home van postnl. Keurig in het aangegeven tijdsvak en goede online te volgen tracking.

Bij elk contact snelle respons en duidelijke antwoorden. Soms een kritische reactie teruggestuurd en hierop werd dan weer heel goed (eerlijk, prettige toon, professioneel en meedenkend) gereageerd. Wat ik ook als bijzonder prettig heb ervaren is dat ik 1 contactpunt (Ivo) had van het eerste contact, tm de aanschaf twee weken later.

Website is overzichtelijk en leuke acties. Goede prijs in combinatie met de goede service maakte voor mij de keuze makkelijk.

Snelle reactie op vragen en behulpzaam. De contactpersoon is dezelfde persoon wat ik ook als fijn ervaren heb.

TV gezien bij Platte TV Zoeterwoude deze besteld op internet
Voorstel gekregen om review tegen beloning in te vullen tegen beloning !!!!! stop hier mee

Besteld een model 43 gevraagd om datum aflevering helaas op een andere dag ontvangen een model 49 te groot voor ons

20 stuks foto’s verzonden of het wel zo was en foto’s van het weer inpakken van de TV

Daarna stil van Platte TV telefonisch niet bereikbaar. Contact via de mail er is een 49 voor u besteld !!!

Op mijn verzoek contact opgenomen met Zoeterwoude voor het ruilen van de TV

Kijk fouten worden er gemaakt maar los dan je fouten op !!!!! een zeer ontevreden klant .

Levering niet op de gevraagde datum ,Besteld een model 43 gevraagd om datum aflevering helaas op een andere dag ontvangen een model 49

Mail verzonden met gevraagde lever datum .Besteld een model 43 gevraagd om datum aflevering helaas op een andere dag ontvangen een model 49.

Snelle reactie op mijn vragen en duidelijke antwoorden. Ook fijn dat je elke keer met dezelfde persoon contact hebt

Naar aanleiding van een items dat ik op de site vond wat extra informatie opgevraagd en deze is keurig en snel beantwoord waardoor ik direct tot aankoop kon en wilde overgaan...

Mijn bestelling werd de volgende dag op het afgesproken tijdstip geleverd

Product was niet helemaal wat ik zocht, maar de service en retourvoorwaarden zijn fantastisch! Zal bij mijn toekomstige aankopen zeker kijken of het door PlatteTV geleverd kan worden.

Levertijd exact zoals aangegeven op de website. Kort na bestelling wordt je al meegenomen in de voortgang van de levering. Helemaal top!

Retourneren hebben ze echt goed voor elkaar bij deze webshop. Daarbij zijn de klantenservice medewerkers erg oplettend en attent. Zeer prettige ervaring opgedaan bij deze webshop.

Scorekaart voor HelloTV