HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Op zaterdag tv besteld online, direct na bestellen ook gebeld ( gesprek is door ons opgenomen) met de vraag of de tv morgen geleverd wordt. Hele gesprek uitgelegd. Omdat onze tv stuk is. Ja meneer geen probleem meneer. Super tevreden zover. Echt zondag krijg ik mail u artikel is verzonden , hierop bel ik weer ja meneer dinsdag pas. Dit was niet de afspraak! Ook dit gesprek is opgenomen. Ik ben zeer ontevreden de mensen worden voorgelogen want hun afspraken komen ze niet na. !!!!

Wordt pas 4 dagen later terwijl dit binnen 1 dag zou zijn

Liegen de klant voor. Komen hun afspraak niet na ben zwaar teleurgesteld gesteld

Prima advies misschien zelfs een beetje veel. Uiteindelijk vlot afgehandeld en supersnel geleverd. Top geregeld.

Zoals gemeld volgende dag geleverd. Helemaal blij.

Geven goed advies, denken mee, zijn correct en zorgen dat alles snel en correct wordt uitgevoerd.
Ben zeer blij dat je behandeld wordt alsKLANT.

Precies op gewenste tijd geleverd en oude TV mee terug genomen.

Zeer snel en correct

ik werd initieel netjes en behulpzaam en informatief geholpen door het personeel om tot een deal te komen en mijn bestelling klaar te zetten,

Na meer als een dag wachten na mijn bestelling,
krijg ik een whatsapp bericht met of de 22ste uitkomt als datum voor installatie. het is nu de 4de. Mij is nooit verteld dat een TV op voorraad. nog wel bijna een maand op zich laat wachten. Ik vind dit uiterst onprofessioneel en absurd lang, onacceptabel. Dit is informatie die je mag weten voordat je een dure koop maakt.
Daarbij heb ik extra het pixel / tv garantie pakket betaald die ervoor zou zorgen dat je nooit zonder tv komt te zitten. Ik zit nu dus zonder TV.

EDIT:
Ze komen met een vergoeding voor het vergeten van de informatie.

Ik heb achteraf een e-mail gehad waarin staat dat ze met een vergoeding komen voor de late installatie tijd. De whatsapp chat is niet heel snel. maar dit is nog netjes opgelost.

Nadat ik twaalf jaar geleden ook al mijn eerste tv bij plattetv gekocht heb ben ik nu weer bij hun terechtgekomen. Ik heb een persoonlijke korting aangevraagd en ik moet zeggen dat ik daarbij een erg goed aanbod ontvangen heb. Daarbij werd ik goed geadviseerd en ondanks dat ik soms een aantal dagen niet reageerde werd er op mijn antwoorden altijd binnen een aantal uur gereageerd.
Zodoende de tv besteld en deze was ook nog eens op voorraad en kon de dag erna meteen geleverd worden.

Ondanks dat we pas na etenstijd besteld hebben kregen we direct de bevestiging dat de tv de volgende dag al in huis zou zijn. Dit was het geval en precies op tijd (complimenten voor PostNL) stond de bezorgster voor de deur.

Contact met de klantenservice was super vriendelijk en ik had echt het gevoel dat er goed naar mij geluisterd werd. Medewerker was totaal niet opdringerig en gaf erg goed advies.

Een OLED TV via PlatteTV besteld.
Bij andere webshops was de desbetreffende model een stuk duurder.
Via de chat/mail contact gehad met een medewerker en uiteindelijk konden we tot een deal komen.

Alles binnen de vooropgestelde levertermijn ontvangen.

Emails worden ontzettend vlot en netjes beantwoord.

Via plattetv heb ik een yamaha RX-A2A versterker gekocht. Ivo heeft mij daar uitstekend bij geholpen.

Zowel in het advies geven als in het verwerken van de bestelling was de online service heel goed en het contact heel prettig.

De levering was wel héél snel binnen. Eind van de middag besteld (17:10), de volgende dag in huis, super!

Mijn complimenten ook over de goede communicatie op de chat.

Eind van de middag besteld, de volgende dag binnen.

Zeer goede vlotte communicatie op de chat.

Kernwoorden: Zeer vriendelijk, meedenkend, goede service, goed advies, snelle reacties.

Ik was op zoek naar een TV en vond 2 modellen waartussen ik twijfelde op PlatteTV.nl met scherpe prijzen. Bij een van de modellen stond ook dat ik een bericht kon sturen over een mogelijk nog interessanter aanbod. De modellen die ik had gezien waren van vorige jaar en het jaar ervoor. Daarvoor konden ze geen aanvullende aanbieding voor doen. Er werd voorsteld om het nieuwste model te kiezen met een mooie aanbieding. Echter had ik ook mijn huiswerk gedaan en zag dat dit model op een andere site ook voor deze prijs te krijgen was. Ze hebben daarom de prijs nog iets verder aangescherpt.
Vervolgens nog wat mailtje heen en weer voor aanvullende serviceproducten voor optimaal genieten van het product.

Een dag of 2 later spark ik mijn collega en hij vertelde dat zijn TV was versleten. Uitereaard heb ik met mijn ervaring geadviseerd bij PlatteTV te kijken.

En ik ben nu super blij met mijn aankoop!
De vriending die mij heeft geholpen de TV uit te pakken en te installeren was ook mega enthousiast en wilde ook weleen nieuwe TV. ;)

Het was voor mij een best grote investering, dus ik vond het wel een beetje spannend. Maar ze hielden mij goed op de hoogte. Als ik een ding kan opmerkiingen is dat ik eerder te goed op de hoogte werd gehouden. Ik kreeg van de PostNL en van hun zelf berichten over de vorderigen van de bezorging.
Super keurig allemaal. En een leuk vriendelijke postbezorger kwam de TV netjes afleveren.

Zie verder mijn eerste toelichting, bij Algemeen.

Lange tijd was ik op zoek naar een specifiek Sony model, welke zo'n beetje overal in Nederland langdurig niet leverbaar was. De specs en beoordelingen van die tv waren zo goed, dat ik er een langdurige speurtocht van had gemaakt.
Tot op een zondagmiddag jl. ik bij PlatteTV op de site keek en bleek voorradig.
Contact gezocht via contactformulier en al vroeg op de zondag een erg leuke chat met medewerker Tim. Van allerlei informatie ging heen en weer en het bleek dat de tv in hun magazijn er was maar wel zeer beperkte voorraad.
Menig bedrijf zou willen om zo'n medewerker in dienst te hebben. Complimenten! Meedenken met de klant is een dikke plus. Na diverse mails worden met een prachtige koop afgesloten en jawel met 100 Euro korting.
Ik had al veel goede dingen gelezen van PlatteTV maar kan het alleen maar bevestigen. Ook nu in Coronatijd sta je als klant centraal en tijdens het fictieve contact krijg je het gevoel gewoon in hun winkel te staan en goed advies te krijgen.

Alleen dikke pech, dat er net voor mij iemand op de webshop deze tv voor mijn neus wegkocht. Dus de beperkte voorraad daalde tot nul en dan wordt het wachten.
Keurig op de hoogte gebracht door de medewerkers.
Gistermiddag kwam de melding dat het afgeleverd was bij de vervoerder en wederom verbaasd was ik, dat al vroeg op zaterdagochtend de koerier de bestelling keurig afleverde. Nu bijna twee weken later na de aankoopdatum genieten we van een prachtig toestel met een schitterend beeld.
PlatteTV blijft voor mij een dikke aanrader.

Tussen de aankoopdatum en de levering een keer contact gehad. Keurig netjes wordt je behandeld. Ze begrijpen je en leven met je mee. Complimenten. Dit soort winkels zijn goud waard.

Ik hoor vaak van websites dat de betrouwbaarheid te wensen overlaat. Dus nadat ik in contact gekomen was met Platte TV eerst wat rond gevraagd. Wat was dat positief. Ook mijn eerste chat contact met een medewerker voelde zo warm en vakkundig dat ik mijn schroom als snel overboord gooide.
Ik twijfelde wat voor mij de beste keus was een Oled of een Qled.
Ik heb daar een geweldig goed advies gehad zonder dat ik gepushed werd om te kopen. Ik heb dan ook de chat zonder te kopen afgesloten.
De volgende dag weer per mail contact gehad en kreeg een andere medewerker en weer perfect geholpen, een maal de keus gemaakt kreeg ik zelfs nog €100,- korting op het toestel op de prijs die bij andere sites aangeboden werden. Ook de levering ging supersnel om 16:00u de betaling gedaan en de volgende dag al in huis.
Ik kan iedereen met eer en geweten aanraden die twijfelen om via internet een aankoop te gaan doen, om dit bij dit bedrijf te gaan doen.
Ik ben inmiddels de trotse eigenaar van een grote Qled tv , wat een prachtig beeld en geluid. Bedankt TIm voor het geweldige advies.

;

Product was netjes verpakt en de bezorger heeft samen met mij de doos nogmaals bekeken of er geen schade aan de doos was. Ook het track and trace systeem was meer dan goed. je kon steeds zien wat bij benadering de aflevertijd was in het tijdslot welke je had gehad

Professionele medewerkers die je geduldig te woord staan en weten waar ze over praten. Ze lichten je in door ook te vragen wat de thuissituatie is qua lichtinval, kijkhoek, kijkafstand etc.
Mooie vond ik dat ik het gevoel had dat ze er voor mij waren en niet om kost wat het kost te verkopen. Nadat ik mijn besluit had genomen vroeg ik of er nog een korting mogelijk was en 10 minuten later had ik zelfs €100,- korting Ik kan ook niets negatiefs zeggen over Platte TV

Zeer goede en plezierige medewerking en meedenken van uw werknemer Tim. Hij heeft me uitstekend geadviseerd.

De bestelde tv moet nog geleverd worden maar twee weken geleden heb ik een soundbar geleverd gekregen. Perfect en geheel volgens afspraak.

Zeer goed meedenken en adviseren van uw werknemer Tim.

Verkoop en levering prima, aftersales bar slecht.
Komen afspraken niet na. Wat een vervelende ervaring.

Tv's over de toonbank schuiven kan iedereen, maar service verlenen is een is een vak apart.
Enige maanden geleden kochten wij twee LCD schermen bij Platte tv in Naarden. We zijn daar prima geholpen en de volgende dag zijn netjes bezorgd. Enkele dagen later belde ik met het filiaal in Naarden om een afspraak te maken voor het instaleren en ophangenvan de schermen. Ik deed dit ruim van te voren om er zeker van te zijn dat het op de gewenste datum uitgevoerd zou worden( voor ons een belangrijke datum ). So far so good . Morgen is de montage dag , dus belde ik gisteren nog even naar het filiaal of we voor 28-01 op de agenda stonden. Ja hoor mijnheer ik zie uw afspraak in de agenda staan, we zijn er morgen hoor. Een uur later wordt ik gebeld door een andere medewerker dat de afspraak verzet wordt van 28-01 naar 11-2 !! Ja mijnheer het is druk en we hebben zieken,we kunnen niet zo maar een collega uit een ander filiaal naar u sturen. ??? Ongelofelijk dat een afpraak die maanden geleden is gemaakt zomaar twee weken verzet wordt. Voor een dag zou ik nog begrip hebben. Volgende keer geen service meer van platte Tv voor ons.

Goede snelle service. Blij met mijn aankoop (lg 49NANO866N). De levering was snel en goed.

De levering was er super snel.

De klanten service was heel snel. Binnen 10 minuten reactie.

Ik had een tv besteld via de site en door een fout van hun kant kon de gebruikte tv niet meer verzonden worden. Hun oplossing was een nieuwe opsturen om mij toch tevreden te houden. Dit beviel mij natuurlijk heel goed! Erg klantvriendelijk te woord gestaan en tevreden over het resultaat.

De verzending gebeurde direct na het enig contact met mij hierover gehad te hebben en zo kwam de tv toch snel mijn kant op. Topservice.

Heel goed te woord gestaan door verschillende medewerkers.

Met name via de chat goeie adviezen gehad. Ook het inruilen was een optie, maar uiteindelijk niet gedaan. Het onderhandelen ging ook prima de aanbiedingen waren direct al scherp. Na het vergelijken van de verzekeringen bij de verschillende aanbieders sloeg de weegschaal door naar PLATTETV.nl. Ik ben uit gegaan van een long list. Daar de ervaringen van gecheckt op internet. Waardoor de lijst korter werd. Verder op prijs gecheckt t.o.v. advies prijs. Toen contact gezocht via chat of mail met de short list kandidaten. Uiteindelijk 2% verschil en bleef de inhoud van de verzekering over qua afweging. Daarbij was de verzekering van PLATTETV korter maar breder. Niet alleen een pixel verzekering maar ook een service verzekering, 4 weken uitproberen, etc.

Ik heb een paar chat sessies gehad met verschillende personen. Ronald, Ivo, Tim en nog 2 andere. Allemaal even vriendelijke en behulpzaam. Ik heb geen druk gevoeld tijdens de chats in de vorm van je moet nu kopen. Dat gaf mij ook een goed gevoel.

Heel erg tevreden over plattetv.nl
Heel vriendelijk en snel geholpen door Tim via de Chat.
Duidelijke uitleg over verschillende tv’s. Hij heeft echt met me meegedacht. Daarna een mooie combinatie deal ontvangen en meteen beslist.

De andere dag de tv al in huis. Verzonden via post.nl en te volgen via Track and trace.

Terwijl de tv nog in de doos zat, zag ik dat de tv goedkoper was geworden op de site. Ik heb een chat gestuurd naar plattetv.nl en Nout heeft het voor mij buitengewoon opgelost. Het was geen probleem en het prijsverschil van de tv ontvang ik binnen 2-3 werkdagen retour. Dat is pas service! Al met al een topervaring van plattetv.nl.

op dit moment ben ik weer met platte tv in contact en de review word later aangevuld/ aangepast.

Goede service, snelle levering, eerlijk advies. De Televisie stond binnen 12 uur in mijn huiskamer.

De levering van het product was snel verzorgd en op afstand in deze donkere tijden. Binnen 12 uur was mijn televisie geleverd met advies over bewaren van dozen en waar de boekjes etc. Zitten. Zeer content.

Duidelijke website bestelling plaatsen gaat makkelijk had gekozen om met IDEAL te betalen geen problemen.

Mijn bestelling kwam op de aangegeven datum dat ze hadden aangegeven. Het pakket goed ontvangen via Post.nl en was te volgen via Track&Trace.

Klantenservice had aangegeven dat mijn bestelling iets langer ging duren en bood andere opties aan of om te wachten. Erg behulpzame klantenservice en werd uitstekend op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en levering.

I was looking for a new TV and PlatteTV caught my attention as it had lots of models, and a good website. I asked a question to the customer service, and the reply was so fast and detailed that I decided this was the right shop to go on with the purchase.

The product was delivered in two days time. The shipping was perfect, packaging awesome. I received a call few minutes before the delivery happened, to ensure I was at home.

I made this purchase after an intensive email exchange: it felt almost as I were in the shop talking with someone, as I got replies few minutes after I pressed the SEND button.

Scorekaart voor HelloTV