HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Voorafgaand aan de aanschaf veelvuldig per mail contact gehad over het toestel wat ik op het oog had. Ze zijn met de laagste prijs meegegaan en ook het ophalen (ipv verzenden, ik ben als de doods om het met een pakketdienst te laten bezorgen) was uiteraard geen probleem. Vlotte en persoonlijke bediening, heerlijk!

Heel goed geholpen door Platte Tv. Denken goed mee met de klant en kijken zeker ook voor een goede deal. Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid maar ook het assortiment.

Verzending zelf was prima en snel maar bij een dure tv de bestelling bij de buren afleveren terwijl ik er zelf voor had moeten tekenen is wel een rare gang van zaken. Maar ja, PostNL he.

Bestellen ging vlot, ook in het weekend. Prijzen zijn scherp en gunstig. Snel en makkelijk te bestellen.

Post NL liet steken vallen bij bezorging, Tv 1 dag later bezorgd. Vanuit Platte TV kwam er een compensatie naar mij omdat er miscommunicatie was tussen Platte TV en Post NL.

Kan beter, chat functie is niet handig, mis het gesprek aan de telefoon.

TV aangeschaft na een mooi online bod. Daarna uitstekend en deskundig online geholpen. Deze webwinkel raad ik aan!

TV werd na 2 dagen al geleverd. De avond ervoor zou ik een track & trace code ontvangen van de vervoerder, dit werd echter de volgende ochtend. Foutje ligt hier dus bij Post.nl en niet bij Platte TV, anders een 'uitstekend score'

Fijn contact gehad, verkoper kwam niet pusherig over, integendeel zelfs. Toppie!

Klantenservice is behulpzaam en kan via chat ook nog tot een iets scherpere deal komen.

Voor 21:00 's avonds op zondag besteld, maar de TV werd pas de volgende dag verzonden, dus een dag later dan beloofd. Door PostNL wel naar volle tevredenheid geleverd.

Goed te onderhandelen over prijs en goede aanbiedingen, snelle reactie. Behulpzaam en meedenkend personeel. Fijne sortering in middensegment.

Ik ging eigenlijk voor een LG Oled CX (2020), maar verkoopster SANNE (chat) heeft mij, op basis van de betere specificaties in combinatie met een heel mooie aanbieding, kunnen overhalen om toch te kiezen voor het 2021 model (LG oled C1). Weliswaar wat duurder uit, maar blij met mijn keuze! Postnl heeft een slechte reputatie inzake "handle with care", dus heb ik de TV zelf, enkele dagen na bestelling, opgehaald in Naarden, waar ik vlot en prettig ben geholpen! Betaling met PIN

Er blijkt echter iets vreemds aan de hand met de factuur (belangrijk i.v.m. fabrieks-garantie). Men hanteert als factuurdatum namelijk de bestel/order datum, die (in mijn geval) afwijkt van de lever-datum. Dit heb ik aangekaart, en als antwoord kreeg ik; "Op de factuur staat orderdatum (dus niet!), dat is de datum dat de order is aangemaakt. Op het kassabon-nummer staat de datum van afhaal en betaal datum". Vreemde verklaring aangezien er geen kassabon beschikbaar is, alleen een PIN-transactie bon. Mijns inziens moet de factuurdatum gelijk zijn met de werkelijke leverdatum. PlatteTV (medewerker Thoren) wenst hier verder kennelijk niet verder over te communiceren, aangezien een verdere verklaring uitblijft. Bovendien kent men de layout van de eigen factuur niet! Jammer dat de klantenservice zo slecht reageert.

Bestelling plaatsen uiterst simpel. Goed begeleid en duidelijk. Reactie is uitstekend!! Ik heb veel vertrouwen in de toekomstige contacten.

Geen probleem ondervonden.

Duidelijke en snelle reactie. Prima bereikbaar per mail en telefoon.

Eenvoudig te plaatsen, extra korting op aanvraag. Snelle service en professionele en vriendelijke hulp in de mail. Goede informatie en hulp.

Snel geleverd (volgende dag) zoals afgesproken. Niet geheel uitstekend maar dat is eigenlijk door de late meldingen van PostNL.

I bought 2 OLED TVs from Plate TV over last 4 years and in both cases I had a top notch service and very attractive offers.

na veel zoeken, en vergelijken uiteindelijk bij platte tv een mooie keuze gevonden met een super aanbod tot gevolg. zeer klant vriendelijk, en super snelle service , echt een aanrader als je audio of een tv wil aanschaffen en daar ook advies bij wilt hebben.

zeer snel, keurig geleverd en zeer neuwkerig

bij vragen per mail zeer snel en gedegen advies

Bij de aankoop ben ik prima geholpen bij de aankoop van mijn LG OLED tv.

In eerste instantie via de chat een LG OLED65GX6LA besteld. Prima geholpen, een mooie aanbieding hebben ze gedaan. Bestelling is geplaatst en betaald op 21 maart. Heb ook de montageservice er bij genomen.
Op dinsdag 23 maart is contact opgenomen voor levering en montage, dit zou zaterdag 3 april worden. Helemaal prima, dan nog maar een weekje met de oude TV overbruggen. Vrijdagavond 2 april werd ik echter gebeld, dat de monteur ziek was. Ik had twee opties:
1. Een andere onervaren monteur zou komen, die de TV tijdelijk op een voet zou plaatsen. Dan zou op een later tijdstip nogmaals een monteur langskomen, om de TV alsnog op te hangen.
2. De gehele afspraak verplaatsen.

Uiteindelijk voor optie 1 gekozen, omdat ik toch wel graag van mijn nieuwe TV wilde genieten. Zaterdag 3 april werd ik 's middags nogmaals gebeld door Nick, dat hij zelf langs wilde komen om toch de TV op te hangen. Niet meer verwacht, maar uiteraard erg blij mee. Een half uurtje later was hij er al. Na overleg met Nick en een leuke aanbieding, op het laatste moment toch nog een upgrade gedaan naar de LG OLED65G1RLA. Deze had hij uiteraard niet bij, dus hij is op zaterdagmiddag nogmaals op en neer naar de zaak gereden om de TV om te wisselen. En enige tijd later hing onze nieuwe TV strak aan de muur! Niets dan complimenten, en zeker aan te raden!

Afspraken omtrent levering en montage zijn nagekomen, ondanks dat dit er in eerste instantie vanwege ziekte bij een monteur niet op leek.

Verschillende keren via de chat, telefonisch en per mail contact gehad met de klantenservice. Ik ben iedere keer snel en goed geïnformeerd.

Op eigen initiatief gezocht naar een vervangende TV. Uiteindelijk Tim gesproken. Tim kwam met een beter alternatief en ben heel blij zijn kundige advies. Mooie aanbieding en tevens extra garantie afgesloten. Je verwacht het niet maar mocht de tv na 2 jaar begeven of je krijgt na 2 jaar last van dode pixels dan zit je op rode rozen met de extra garantie van PlatteTV. Denk aan het volgende. Ook na 2 jaar komt er een monteur langs. Ik ben zeer tevreden over de service van PlatteTV en kom zeker terug.

extra @home Post.nl echter gezien de Corona laat ik ze binnen tot onze gang en sluit ik de TV zelf aan.

Tim denkt mee en komt met (betere) oplossingen.

Goede manier van betalen en veilig.veel keuzes kwa mogelijkheden voor betalen. Ideal ging snel en makkelijk overgemaakt.

Met Tim van platte tv gesproken. Wat een aardige man aan de email. Super vriendelijk en heeft alllen vragen beantwoord die ik had. Uiteindelijk mooie deal voor me tv afgesloten. Bedankt tim. Als ik weer een nieuwe tv nodig heb over een paar jaar dan bestel ik bij hem.

De huidige TV had het begeven, om een goed gesprek of zelfs erger, sex te voorkomen snel een ander exemplaar besteld bij PlatteTv.
Over de mail netjes geholpen en toch op een iets nieuwe type uitgekomen (31 Euro verschil).
Vol goede moed afgereisd naar Amsterdam (15 hele kilometers), kom ik voor een dichte deur.
Nooit meer aan winkelsluiting door C19 gedacht.
Eigenlijk werd er slechts op afspraak afgehandeld, maar de aanwezige allervriendelijkste medewerkster wilde mij gelukkig helpen.
Het apparaat staat inmiddels en ik durf veilig naar huis toe.

Ondanks dat ik zo maar op de stoep stond en winkelsluiting door C19 compleet ben vergeten en normaliter slechts de mogelijkheid op afspraak een TV op te halen, ben ik toch heel erg netjes behandeld.
Medewerkster kwam over als geduldig, uiterst ter zake kundig en bijzonder vriendelijk.
weet niet hoe de aftersales is en hoop er ook niet achter te hoeven komen, voorlopig...

Via mail contact gehad met Ivo. En chat via Thornen. Op advies van Thornen een keus gemaakt voor een ander model tv dam eerder intresse. Via mail een deal gemaakt met Ivo, duidelijk twee keer gevraagd als ik hem bestel wordt die morgen geleverd. Ja hoor , geem probleem was het antwoord.
Vanmorgen nog altijd geen verzend bevestiging. Dus om 09:00 direct contact opgenomen met de chat ( robin ). Tv was niet op voorraad in het verzend centrum zijn aan het na kijken of die ergens anders op voorraad is. Uiteindelijk krijg ik antwoord dat model nergens meer op voorraad is en minimaal een week moet wachten tot levering. Daar heb ik niks aan, zit momenteel zonder tv ( oude weg gegeven ) en verlof dag opgenomen. Gevraagd om een oplossing ( iets duurder model voor zelfde prijs en vandaag geleverd. Nee dan moest ik maar 100,- bij betalen. Omdat ik daarmee niet akkoord ging was de enige optie wachten of annuleren. Uiteindelijk maar na geen oplossing heb ik bestelling geannuleerd. Nu 1-3 werkdagen wachten op mijn geld ( behoorlijk bedrag ) . Tot dat je een bestelling gedaan hebt allemaal heel vriendelijk tot geld binnen is en dan heb je als consument pech. Dus mensen bestel liever ergens waar service wordt geboden!

Voordat je besteld wordt tot tweemaal toe bevestigd volgende dag bezorgd.
Helaas komen ze hun afspraken nie na!

Bieden geen oplossing terwijl je veel geld hebt betaald, zelfs na herhaaldelijke verzoeken.

De TV die ik wilde hebben was goed te vinden en linkte via Google advertenties door naar de website van PlatteTV. Het hele orderproces is probleemloos verlopen. Ik heb gebruik gemaakt van een knop op de website met opschrift 'vraag beste prijs aan' en kreeg vrij kort daarop een persoonlijke reactie met... inderdaad een mooie prijsaanbieding die bijna 4% onder de laagste actieprijs van de grote rode èn de grote blauwe winkelketens lag.

Het product is door good old PostNL keurig afgeleverd bij mij thuis.

Door gebruik te maken van de 'vraag beste prijs aan' knop krijg je persoonlijk contact met de klantenservice en met hen heb ik nog een paar berichtjes kunnen uitwisselen / vragen kunnen stellen. Dat ging snel en ze dachten goed met mij mee.

PlatteTV heeft ons heel goed geholpen bij een lange zoektocht om een nieuwe geschikte TV te vinden die goed paste bij ons interieur. De website wees ons op de Samsung The Frame, een fantastisch alternatief voor een gewone TV's die al snel een groot zwart vlak worden. The Frame is zeer fraai schilderij dat ook een TV (met fijne SMART-TV functies) kan zijn. Heel fijn dat we via PlatteTV tot deze keuze zijn kunnen komen, we zijn er echt heel blij mee.

De verzending ging erg vlot binnen een werkdag na de afronding van de bestelling. Wat ons helemaal verraste is dat de TV netjes gemonteerd en getest werd door de bezorger voordat hij ons verliet. Echt een geweldige bezorg ervaring.

De prijsstelling van PlatteTV is erg scherp, met daarnaast een heel goede service om het juiste model te kiezen, en na te gaan of we de juiste kabels in huis hadden. Ook werden we gewezen op een aanbieding voor de ScreenCleaner, iets dat we zelf nooit bedacht hadden als een belangrijk middel om de TV te onderhouden.

Ik heb op 10 maart de LG OLED 55CX gekocht bij PlatteTV. Super ervaring!

Als koper wil je natuurlijk de beste prijs en service! En gelukkig lijkt het erop dat ik de juiste keuze heb gemaakt.
Ik kreeg een mooie korting op de tv en de A-Z garantie pakket.

Het is natuurlijk wel zo dat ik ook bij andere winkels had geïnformeerd, maar wat PlatteTV over de streep haalde voor mij was hun vriendelijkheid.
Ik kreeg het gevoel dat ik geholpen werd, en niet dat ik iets verkocht werd.
Veel dank aan Ivo, Tim en de rest van de team.

Ik had een afspraak gepland om de tv op te halen bij hun Amsterdam filiaal om 18:00 (laatste tijdstip). Helaas zat ik vast in fille na werk en zou mijn tijdstip niet redden.
Kwam thuis aan en vond het jammer dat ik eventueel een week zou moeten wachten op mijn nieuwe tv omdat ik de rest van de week het ook druk had.
Besloot om toch even contact op te nemen, en je raadt het eigenlijk al. Mocht gewoon alsnog komen.
Ik stel dat zeer op prijs, want ik weet dat de winkel eigenlijk geloten was en dat ze het speciaal voor me hadden geopend.

Dit was bewijs voor me dat ik bij de juiste winkel mijn tv heb gekocht.

ENGLISH:
A short summary for non-dutch speakers.

I bought an LG OLED TV, and its simply fantastic. If you want a competitive price and good service I can wholeheartedly recommend this shop. They have a genuine feel of wanting to help you and not just sell you on something like so many other shops do. I appreciate the fact they give you good advice depending on your budget and needs.

Also they went the extra mile by letting me come pick up the tv after closing time as I was stuck in traffic. That definitely gets brownie points from me.

Furthermore I do recommend the A-Z warranty service if you get it for a lovely price like I did. Having worry free 3 years of tv use is good to know. And not only that, if you're not satisfied with your purchase, platte tv makes it very easy to exchange it for a different tv within 4 weeks. Enough time to try out the tv in your own home.

Toen ik de tv eenmaal binnen had, was ik super blij ermee. Heel mooi beeld.

Ik had hiervoor een Samsung QLED Q95T (2020) waar ik niet tevreden was en uiteindelijk had verkocht. Daarvoor had ik ook een Samsung die ik 10 jaar lang had dus ben wel een persoon die een tv zo lang mogelijk wilt houden.

De LG was zo mooi zelfs dat ik eigenlijk eventueel aan het nadenken ben om de 55 inch om te ruilen voor de 65 inch CX. Ik heb hierover ook contact genomen en vond het heel fijn dat de platte tv team ook enthousiast waren dat ik de tv zo leuk vond dat ik zelfs een grotere wou. Ik weet dat ik de A-Z pakket heb, maar ben altijd wel sceptisch bij zulke dingen. Overduidelijk goede beslissing om het garantie pakket te nemen. Zou het iedereen aanraden. Want stel je voor je hebt een tv gekocht en je bent niet 100% tevreden, dan maakt plattetv het wel zo makkelijk om het te ruilen binnen 4 weken.

Nu nog de familie overtuigen dat een grotere tv gaat passen in ons apartment haha 😅

Scorekaart voor HelloTV